Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107681 - 107700 Napsat příspěvek

HellRider29

Zkus vyhledávání
461385
Zkus vyhledávání
HellRider29
0 0
reagovat
Zdar nevite neco o Resident Evil 3???Dik
461384
Zdar nevite neco o Resident Evil 3???Dik
0 0
reagovat
ATI ma lepsi obraz protoze odkoupila S3, ktera si na kvalite obrazu zakladala, ale nebyla moc uspesna kvuli nizke vykonnosti ovladacu. Navic jeji vykon byl snizen na tretinu diky tri-linearni filtraci textu, ktera byla proste moc narocna.
461383
ATI ma lepsi obraz protoze odkoupila S3, ktera si na kvalite obrazu zakladala, ale nebyla moc uspesna kvuli nizke vykonnosti ovladacu. Navic jeji vykon byl snizen na tretinu diky tri-linearni filtraci textu, ktera byla proste moc narocna.
0 0
reagovat

MichaelBay

Jo neměl by jsi věřit všemu co kde se píše. Pockej 2-3 dny a uvidíme. Jinak co Ati zase ma lepší jak Nvidia je jasně obraz (hlavně HD). Holt pro některé lidi bude důležitá kvalita videa (HD) než výkon ve hrách.
461382
Jo neměl by jsi věřit všemu co kde se píše. Pockej 2-3 dny a uvidíme. Jinak co Ati zase ma lepší jak Nvidia je jasně obraz (hlavně HD). Holt pro některé lidi bude důležitá kvalita videa (HD) než výkon ve hrách.
MichaelBay
0 0
reagovat
nVidia mi pripada lepsi, protoze odkoupila celou firmu 3D Blaster (Nebo jak se to jmenovalo...) a s ni i vsechny jeji technologie a patetnty a je tak technologicky hodne vysoko. Vlastne porad jede na jejich drobne vylepsenych patentech. Duvod proc nebyly technologie, obsazeny v dnesnich kartach, v kartach Voodoo je ten, ze tenkrat se jeste nedaly / nemusely / vyuzit / pouzit.
461381
nVidia mi pripada lepsi, protoze odkoupila celou firmu 3D Blaster (Nebo jak se to jmenovalo...) a s ni i vsechny jeji technologie a patetnty a je tak technologicky hodne vysoko. Vlastne porad jede na jejich drobne vylepsenych patentech. Duvod proc nebyly technologie, obsazeny v dnesnich kartach, v kartach Voodoo je ten, ze tenkrat se jeste nedaly / nemusely / vyuzit / pouzit.
0 0
reagovat

RainMakeR

OK. Počkám si... ;)
461380
OK. Počkám si... *;)*
RainMakeR
0 0
reagovat

MichaelBay

seš naivní že si myslíš že ty testy na daily techu jsou skutečný.je to totální podvrh.
počkej si za 2 dny.a navic z high ednove grafiky se nevydělaaji peníze.ale z mainstreamu.tzn ati x1950 GT/Pro rox.
461379
seš naivní že si myslíš že ty testy na daily techu jsou skutečný.je to totální podvrh. počkej si za 2 dny.a navic z high ednove grafiky se nevydělaaji peníze.ale z mainstreamu.tzn ati x1950 GT/Pro rox.
MichaelBay
0 0
reagovat

Michael

Až na to, že tie testy sú z jediného serveru - Daily Tech. Iba oni vypustili natestované hodnoty ešte pred ukončením moratória. Pokým nie sú potvrdené testami z viacerých serverov, nemajú prakticky žiadnu relevantnú výpovednú hodnotu.
461378
Až na to, že tie testy sú z jediného serveru - Daily Tech. Iba oni vypustili natestované hodnoty ešte pred ukončením moratória. Pokým nie sú potvrdené testami z viacerých serverov, nemajú prakticky žiadnu relevantnú výpovednú hodnotu.
Michael
0 0
reagovat

nVidia

A to má nVidia vydat v nejbližších dnech ještě GEFORCE 8800 Ultra která má být ještě výkonější naž GTX! Takže nechává svou konkurenci hodně daleko za sebou!!!
461377
A to má nVidia vydat v nejbližších dnech ještě GEFORCE 8800 Ultra která má být ještě výkonější naž GTX! Takže nechává svou konkurenci hodně daleko za sebou!!!
nVidia
0 0
reagovat

nVidia vs. ATI

nVidia je lepší než ATI. Testy na games.tiscali.cz mluví za vše! Souboj nejvýkonějších kousků z obou stájí GEFORCE 8800 GTX vs. HD2900 XTX dopadl celkem jasně ve prospěch nVidie!! A to pozor tato karta je narozdíl od Radeonu na trhu již 3/4 roku, zatímco XTX vyjde oficiálně někdy 15. května! Takže rozhodně nic moc.

nVidia Rocks, ATI Sucks!!!

nVidia 4Ever!!! :+
461376
nVidia je lepší než ATI. Testy na games.tiscali.cz mluví za vše! Souboj nejvýkonějších kousků z obou stájí GEFORCE 8800 GTX vs. HD2900 XTX dopadl celkem jasně ve prospěch nVidie!! A to pozor tato karta je narozdíl od Radeonu na trhu již 3/4 roku, zatímco XTX vyjde oficiálně někdy 15. května! Takže rozhodně nic moc. nVidia Rocks, ATI Sucks!!! nVidia 4Ever!!! *:+*
nVidia vs. ATI
0 0
reagovat
ale copak to nevidim? diskuze o grafických kartách s čipem R600 ?
no doufam že těm testům na dailytechu nikdo z vas nevěři protože to byl totální podvrh. 2.5 by mělo končit NDA takže se objeví určitě kupa kvalitních testů!!!
já osobně si myslím že HD2900 XT bude hodně našláplá.A teprv v DX10 se ukaže kdo jakou ma grafiku.
461375
ale copak to nevidim? diskuze o grafických kartách s čipem R600 ? no doufam že těm testům na dailytechu nikdo z vas nevěři protože to byl totální podvrh. 2.5 by mělo končit NDA takže se objeví určitě kupa kvalitních testů!!! já osobně si myslím že HD2900 XT bude hodně našláplá.A teprv v DX10 se ukaže kdo jakou ma grafiku.
0 0
reagovat
my vime, my vime ?) :)
461374
my vime, my vime *?)* :)
0 0
reagovat

BloodRayne 2

První (značně mizerný) teaser.
461373
První (značně mizerný) [link="http://www.bloody-disgusting.com/bdtv/Player.php?id=596"]teaser[/link].
BloodRayne 2
0 0
reagovat
To už raději A.W.E.S.O.M.E.-O.. ;)
461372
To už raději [link="http://www.comedycentral.com/press/images/southpark/802Awesome-O2.jpg"]A.W.E.S.O.M.E.-O[/link].. *;)*
0 0
reagovat
konečně už jdou :-) tak co jak se líbí?
461371
konečně už jdou :-) tak co jak se líbí?
0 0
reagovat
link

kua proč mi nefungujou stále ty odkazy?
461370
http://img19.imageshack.us/img19/1397/ravenhornpy0.jpg kua proč mi nefungujou stále ty odkazy?
0 0
reagovat
nic moc, daly by se udelat 100x lepsi transformers avatary :) z tohohle ani nejde moc poznat, ze to TF jsou :)
461369
nic moc, daly by se udelat 100x lepsi transformers avatary :) z tohohle ani nejde moc poznat, ze to TF jsou :)
0 0
reagovat
to já vím.
ja vzal včetně nizkého highendu
ale je fakt že se budu stejne zajímaj o karty cenou 4000-6000 kč.

jo mám new avatar. Jak se líbí. Holt Transformers se blíží. :D
461368
to já vím. ja vzal včetně nizkého highendu ale je fakt že se budu stejne zajímaj o karty cenou 4000-6000 kč. jo mám new avatar. Jak se líbí. Holt Transformers se blíží. *:D*
0 0
reagovat
mainstream je imho tak do 7000 :)
461367
mainstream je imho tak do 7000 :)
0 0
reagovat
a cesky? :D
461366
a cesky? *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se