Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107501 - 107520 Napsat příspěvek
kosmonauti rulez:+
461556
kosmonauti rulez*:+*
0 0
reagovat
Ašter Šerán a flotila z Plejád! Vesmírní lidé vládnou a ještírci sou svině! Vesmírní ludé rulez až na půdu :D
461555
Ašter Šerán a flotila z Plejád! Vesmírní lidé vládnou a ještírci sou svině! Vesmírní ludé rulez až na půdu *:D*
0 0
reagovat

AKTUÁLNÍ STAV

Aktuální stav hodin

„Milý Ivo,

Upřímně tě zdravím já, Aštar, velitel Velké vesmírné flotily. Ano, jsem rád, že jsi se rozhodl zavést tyto světelné informace – tiskoviny – svým přátelům do Košic, a takto pomohl jejich šíření v této zemi slovenské. Ano, jsem rád, že i nadále takto pomáháš Stvořiteli Prvotnímu všeho a všech našemu milovanému, a takto se tedy bude šířit další významná část těchto informací světelných.

Ano, dále ti chci sdělit, že naše letáky o mikročipech vyvolávají vlnu zájmu a současně se stále více do povědomí dostávají zdroje těchto informací – pracovníci Světla na planetě Zemi a Vesmírní lidé, kteří neustále varují a bubnují na poplach, nechť slyší ti, co mají uši k slyšení a vidí ti, kteří mají oči k vidění.

Ano, toto lidstvo se nyní dále propadá směrem k Temným světům a k další ztrátě „svobod“, které dosud mělo. Nic již nebude stejné, jako doposud, přichází nová éra informačních technologií a s tímto v negativním stavu – jak jinak – vyšší stupeň totality a ovládání lidí a jejich směrování do světů Temnějších. Ano, část lidí tomuto negativnímu materiálnímu myšlení nepodlehla, ano, ty milý Ivo patříš také k nim, a i nadále si vede svou – cestou lásky se vysvobozují z tohoto pasvěta a s vizemi a představami jiné – lepší společnosti – Nové Země – opouští tuto starou společnost stojící na hliněných nohou.

Každý, kdo si splní své Světelné poslání lásky a dobra, které si před zrozením na tuto planetu dobrovolně vybral, se může odebrat zpět domů, do Pravého Stvoření pozitivního stavu tam, kde jsme i my, Vesmírní lidé. Ano, takto se tedy završuje v současné době jejich poslání zde na planetě Zemi 3. dimenze a bude dále pokračovat v Nové Zemi, v takové společnosti, jakou si sami vytvoří.

Ano, dosud ani tito vaši představitelé Václav Havel a Rudolf Schuster se nerozhodli pro návštěvu s námi, Vesmírnými lidmi, a čas se naplňuje a již mnoho nezbývá k dalším významným událostem, včetně očistných na planetě Zemi, námi tolik milované.

Ano, včera jsi ve večerních zprávách TV NOVA mohl vidět, jak Britská královská vědecká společnost si neví rady s úbytkem vrabců na celé planetě Zemi na minimum (téměř nejsou), zatímco je to kosmopolitní druh zvířete, který je všežravec – od semen přes hmyz po nespotřebované potraviny lidí, schopný rozmnožování 4x do roky a prakticky bez nepřátel, druh, který žil na všech kontinentech kromě Antarktidy v počtu desítek miliard kusů, je téměř pryč. Ano, začátkem roku 1999 jsi milý Ivo zde v zemích českých provedl letákovou akci (4,3 miliónu letáků – viz menu obrázky a novinové články na www.andele-svetla.cz ), kde jsi uvedl, že byla evakuována velká část zvířat včetně vrabců (těch si lidé mohou všimnout, ostatních druhů většinou ne), neboť se blíží v důsledku nevědomosti lidstva očistné procesy planety Země (od hrubovibračních energií – vichřice, povodně, zemětřesení, války, případně trvalé poklesy a zdvihy velkých částí zemské kůry), tak, jak si dosud lidé na planetě Zemi tyto varianty budoucnosti vybírají.

Ano, dále ti chci sdělit milý Ivo, že také mnozí vědci a ochránci přírody zjišťují ROZSÁHLÉ ZMĚNY v klimatu a v rozložení flóry a fauny, ale jejich informace jsou většinou blokovány druhou stranou a vzápětí poskytovány jako nedůležité a jsoucí ruku v ruce s evolucí lidstva. Jen malé množství článků a rozhovorů se dostává do médií, a tak jen slabě varují lidstvo. Ty milý Ivo tyto technologie brždění, prznění a likvidace důležitých informací druhou stranou znáš a není to pro tebe nic neznámého. Naopak, 99,99 % lidí o těchto praktikách nemá ani tušení. Ano, uvidíš milý Ivo, co se bude dít, bude to VELKÉ DIVADLO LOUTEK takových, jak máš na tom obrázku (z obálky časopisu EURO č. 16 roku 2002 a na našem webu www.vesmirni-lide.cz ), pakliže si toto vyberou ze své vlastní svobodné vůle. My, Vesmírní lidé stále dáváme pomoc, radu a lásku každému, kdo o toto stojí. Ano, jen se snaž milý Ivo takto nadále pracovat pro Stvořitele našeho milovaného všeho a všech, ať lidé mají z čeho vybírat a co nejvíc jich může být ušetřeno událostí, které se kvapem blíží.

S láskou v srdci ti toto předal Aštar, velitel Velké Vesmírné flotily.“

„A nyní se přidávám já, Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád. Ano, také já tě srdečně zdravím a posílám proudy lásky a přeji hodně úspěchů v této práci pro Stvořitele našeho milovaného a taky pro celé Stvoření.

Ano, nyní se provádějí důležité volby lidí, jakou budoucnost a jaké životy si zvolí, a jak se budou odvíjet jejich osudy. Vidíš, jaký kus cesty během posledních 10 let urazila informatika u vás, a dovedeš odhadnout, co se bude dít v dalších 10 – 20 letech. Ano, je to totální změna systému společnosti, a to ZVÝŠENÍ míry ovládání ze současných 90 – 95 % na 99,9 % v nejbližší budoucnosti, pokud si tak lidé vyberou. Ano, do tohoto my nemůžeme nijak zvlášť zasahovat, jen posílat RADY těm, kteří o ně stojí. Nabízíme 52 let spolupráci a pomoc vládám této planety Země, ALE DOSUD BEZ KONKRÉTNÍHO VÝSLEDKU. Tak vážná je situace na této planetě Zemi, tolik sužována HRUBÝMI VIBRACEMI NEGATIVNÍCH MYŠLENEK LIDÍ. Ano, toto již dlouho nebude trvat a pakliže se nic zásadního nezmění, planeta Země se těchto lidí ZBAVÍ JAKO DOTĚRNÉHO HMYZU a bude žít novým životem, životem harmonie a dobra bez takovýchto nevědomých lidí. Ponese na svém povrchu jen novou lidskou společnost ve vyšší – 5. dimenzi, která bude žít v souladu s Božím řádem – duchovními principy odvozenými ze ZÁKONA LÁSKY KE STVOŘITELI PRVOTNÍMU VŠEHO A VŠECH, ZÁKONA LÁSKY K BLIŽNÍM A LÁSKY K SOBĚ.

Ano, moc se těším na tuto novou společnost, která důstojným způsobem bude pokračovat na této planetě Zemi.

Ano, toto jsem ti milý Ivo předal s láskou v srdci já, Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád.“
(Více na našem webu sdělení 1600)
461554
Aktuální stav hodin „Milý Ivo, Upřímně tě zdravím já, Aštar, velitel Velké vesmírné flotily. Ano, jsem rád, že jsi se rozhodl zavést tyto světelné informace – tiskoviny – svým přátelům do Košic, a takto pomohl jejich šíření v této zemi slovenské. Ano, jsem rád, že i nadále takto pomáháš Stvořiteli Prvotnímu všeho a všech našemu milovanému, a takto se tedy bude šířit další významná část těchto informací světelných. Ano, dále ti chci sdělit, že naše letáky o mikročipech vyvolávají vlnu zájmu a současně se stále více do povědomí dostávají zdroje těchto informací – pracovníci Světla na planetě Zemi a Vesmírní lidé, kteří neustále varují a bubnují na poplach, nechť slyší ti, co mají uši k slyšení a vidí ti, kteří mají oči k vidění. Ano, toto lidstvo se nyní dále propadá směrem k Temným světům a k další ztrátě „svobod“, které dosud mělo. Nic již nebude stejné, jako doposud, přichází nová éra informačních technologií a s tímto v negativním stavu – jak jinak – vyšší stupeň totality a ovládání lidí a jejich směrování do světů Temnějších. Ano, část lidí tomuto negativnímu materiálnímu myšlení nepodlehla, ano, ty milý Ivo patříš také k nim, a i nadále si vede svou – cestou lásky se vysvobozují z tohoto pasvěta a s vizemi a představami jiné – lepší společnosti – Nové Země – opouští tuto starou společnost stojící na hliněných nohou. Každý, kdo si splní své Světelné poslání lásky a dobra, které si před zrozením na tuto planetu dobrovolně vybral, se může odebrat zpět domů, do Pravého Stvoření pozitivního stavu tam, kde jsme i my, Vesmírní lidé. Ano, takto se tedy završuje v současné době jejich poslání zde na planetě Zemi 3. dimenze a bude dále pokračovat v Nové Zemi, v takové společnosti, jakou si sami vytvoří. Ano, dosud ani tito vaši představitelé Václav Havel a Rudolf Schuster se nerozhodli pro návštěvu s námi, Vesmírnými lidmi, a čas se naplňuje a již mnoho nezbývá k dalším významným událostem, včetně očistných na planetě Zemi, námi tolik milované. Ano, včera jsi ve večerních zprávách TV NOVA mohl vidět, jak Britská královská vědecká společnost si neví rady s úbytkem vrabců na celé planetě Zemi na minimum (téměř nejsou), zatímco je to kosmopolitní druh zvířete, který je všežravec – od semen přes hmyz po nespotřebované potraviny lidí, schopný rozmnožování 4x do roky a prakticky bez nepřátel, druh, který žil na všech kontinentech kromě Antarktidy v počtu desítek miliard kusů, je téměř pryč. Ano, začátkem roku 1999 jsi milý Ivo zde v zemích českých provedl letákovou akci (4,3 miliónu letáků – viz menu obrázky a novinové články na www.andele-svetla.cz ), kde jsi uvedl, že byla evakuována velká část zvířat včetně vrabců (těch si lidé mohou všimnout, ostatních druhů většinou ne), neboť se blíží v důsledku nevědomosti lidstva očistné procesy planety Země (od hrubovibračních energií – vichřice, povodně, zemětřesení, války, případně trvalé poklesy a zdvihy velkých částí zemské kůry), tak, jak si dosud lidé na planetě Zemi tyto varianty budoucnosti vybírají. Ano, dále ti chci sdělit milý Ivo, že také mnozí vědci a ochránci přírody zjišťují ROZSÁHLÉ ZMĚNY v klimatu a v rozložení flóry a fauny, ale jejich informace jsou většinou blokovány druhou stranou a vzápětí poskytovány jako nedůležité a jsoucí ruku v ruce s evolucí lidstva. Jen malé množství článků a rozhovorů se dostává do médií, a tak jen slabě varují lidstvo. Ty milý Ivo tyto technologie brždění, prznění a likvidace důležitých informací druhou stranou znáš a není to pro tebe nic neznámého. Naopak, 99,99 % lidí o těchto praktikách nemá ani tušení. Ano, uvidíš milý Ivo, co se bude dít, bude to VELKÉ DIVADLO LOUTEK takových, jak máš na tom obrázku (z obálky časopisu EURO č. 16 roku 2002 a na našem webu www.vesmirni-lide.cz ), pakliže si toto vyberou ze své vlastní svobodné vůle. My, Vesmírní lidé stále dáváme pomoc, radu a lásku každému, kdo o toto stojí. Ano, jen se snaž milý Ivo takto nadále pracovat pro Stvořitele našeho milovaného všeho a všech, ať lidé mají z čeho vybírat a co nejvíc jich může být ušetřeno událostí, které se kvapem blíží. S láskou v srdci ti toto předal Aštar, velitel Velké Vesmírné flotily.“ „A nyní se přidávám já, Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád. Ano, také já tě srdečně zdravím a posílám proudy lásky a přeji hodně úspěchů v této práci pro Stvořitele našeho milovaného a taky pro celé Stvoření. Ano, nyní se provádějí důležité volby lidí, jakou budoucnost a jaké životy si zvolí, a jak se budou odvíjet jejich osudy. Vidíš, jaký kus cesty během posledních 10 let urazila informatika u vás, a dovedeš odhadnout, co se bude dít v dalších 10 – 20 letech. Ano, je to totální změna systému společnosti, a to ZVÝŠENÍ míry ovládání ze současných 90 – 95 % na 99,9 % v nejbližší budoucnosti, pokud si tak lidé vyberou. Ano, do tohoto my nemůžeme nijak zvlášť zasahovat, jen posílat RADY těm, kteří o ně stojí. Nabízíme 52 let spolupráci a pomoc vládám této planety Země, ALE DOSUD BEZ KONKRÉTNÍHO VÝSLEDKU. Tak vážná je situace na této planetě Zemi, tolik sužována HRUBÝMI VIBRACEMI NEGATIVNÍCH MYŠLENEK LIDÍ. Ano, toto již dlouho nebude trvat a pakliže se nic zásadního nezmění, planeta Země se těchto lidí ZBAVÍ JAKO DOTĚRNÉHO HMYZU a bude žít novým životem, životem harmonie a dobra bez takovýchto nevědomých lidí. Ponese na svém povrchu jen novou lidskou společnost ve vyšší – 5. dimenzi, která bude žít v souladu s Božím řádem – duchovními principy odvozenými ze ZÁKONA LÁSKY KE STVOŘITELI PRVOTNÍMU VŠEHO A VŠECH, ZÁKONA LÁSKY K BLIŽNÍM A LÁSKY K SOBĚ. Ano, moc se těším na tuto novou společnost, která důstojným způsobem bude pokračovat na této planetě Zemi. Ano, toto jsem ti milý Ivo předal s láskou v srdci já, Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád.“ (Více na našem webu sdělení 1600)
AKTUÁLNÍ STAV
0 0
reagovat
Vinc: Ty tomu nerozumíš :D:D:D Ne, vím, že se o tom psalo hodně, ale tak když se tak úpěnlivě ptal, tak sem mu odpověděl...
A jinak - až příště začneš nadávat, co to tu řešíme, vzpomeň si na svoje autíčka a jaké to je OT ;):D:D:D
461553
Vinc: Ty tomu nerozumíš :D:D:D Ne, vím, že se o tom psalo hodně, ale tak když se tak úpěnlivě ptal, tak sem mu odpověděl... A jinak - až příště začneš nadávat, co to tu řešíme, vzpomeň si na svoje autíčka a jaké to je OT ;):D:D:D
0 0
reagovat
Běžte s tim vašim Sluníčkem už do p.. do profilu ;) A mezi náma.. genialitu si představuju trochu jinak než lehce nadprůměrný sci-fi s rozplyzlou kamerou na konci :)
461552
Běžte s tim vašim Sluníčkem už do p.. do profilu *;)* A mezi náma.. genialitu si představuju trochu jinak než lehce nadprůměrný sci-fi s rozplyzlou kamerou na konci *:)*
0 0
reagovat

HAL

Do diskuze k recenzím koukat, jen když si to člověk chce naspoilovat...
461551
Do diskuze k recenzím koukat, jen když si to člověk chce naspoilovat...
HAL
0 0
reagovat

sohaj

Tak to si měl štěstí. Já jsem jel z Prahy minulý týden a v autobuse jela Balada pro banditu. Tak pitomý film jsem už delší dobu neviděl...

461550
Tak to si měl štěstí. Já jsem jel z Prahy minulý týden a v autobuse jela Balada pro banditu. Tak pitomý film jsem už delší dobu neviděl...
sohaj
0 0
reagovat
Chtěl bych se zeptat, jestli se někdy dočkáme recenzi na Darwinovy ceny? Doufám, že jo! Ale neberte to nějak negativně, chápu, že máte práce až nad hlavu.
461549
Chtěl bych se zeptat, jestli se někdy dočkáme recenzi na Darwinovy ceny? Doufám, že jo! Ale neberte to nějak negativně, chápu, že máte práce až nad hlavu.
0 0
reagovat
Lubo: Ehm, v čem je Sunshine a Jadro podobné??? Snad možná ve využití spousty žluté barvy ;)
461548
Lubo: Ehm, v čem je Sunshine a Jadro podobné??? Snad možná ve využití spousty žluté barvy ;)
0 0
reagovat
Malignus: Řešilo se to už mockrát, ale co... Jádru se to nepodobá vůbec... Horizontu až ke konci (tak posledních 35min) a jinak je to prostě Sunshine... Nebudeš šetřit superlativy, chyby najdeš velmi zřídka (pokud teda nejseš ortodoxní vedec, který už na začátku řekne, že tak by to být nemohlo)...
461547
Malignus: Řešilo se to už mockrát, ale co... Jádru se to nepodobá vůbec... Horizontu až ke konci (tak posledních 35min) a jinak je to prostě Sunshine... Nebudeš šetřit superlativy, chyby najdeš velmi zřídka (pokud teda nejseš ortodoxní vedec, který už na začátku řekne, že tak by to být nemohlo)...
0 0
reagovat

Malignus

Je to Jadro kombinované s Horizontom udalostí ;)
Z Horizontu je tam podobný hlavný záporák, i keď námetom sa to podobá Jadru. Na druhej strane to u mňa oba filmy prekonáva - Jadro s obrovskou rezervou a Horizont udalostí sa na Sunshine tiež nechytá (i keď pri ňom je rozdiel znateľne menší a niektorí so mnou možno nebudú súhlasiť).
461546
Je to Jadro kombinované s Horizontom udalostí *;)* Z Horizontu je tam podobný hlavný záporák, i keď námetom sa to podobá Jadru. Na druhej strane to u mňa oba filmy prekonáva - Jadro s obrovskou rezervou a Horizont udalostí sa na Sunshine tiež nechytá (i keď pri ňom je rozdiel znateľne menší a niektorí so mnou možno nebudú súhlasiť).
Malignus
0 0
reagovat

Malignus

Co takhle si přečíst recenzi a nakouknout do několika set stránkové diskuze ;)
461545
Co takhle si přečíst recenzi a nakouknout do několika set stránkové diskuze *;)*
Malignus
0 0
reagovat
Slysel jsem, ze Sunshine je pry neco jako Horizont udalosti. Je to pravda? Je to spis jako Horizont (super film) anebo spis neco jako Jadro (kravina)?

P.S.: Nevite, kde by se daly sehnat filmy jako Red Force, Ultra Force ci Robot Jox? :)
461544
Slysel jsem, ze Sunshine je pry neco jako Horizont udalosti. Je to pravda? Je to spis jako Horizont (super film) anebo spis neco jako Jadro (kravina)? P.S.: Nevite, kde by se daly sehnat filmy jako Red Force, Ultra Force ci Robot Jox? *:)*
0 0
reagovat

Fluke

Dobrý jitro;)
461543
Dobrý jitro*;)*
Fluke
0 0
reagovat

Resistanc

Dobré ráno;)
461542
Dobré ráno;)
Resistanc
0 0
reagovat

Sunshine

Včera jsem byl v kině na film Sunshine a musím říct že splnil má očekávání dle recenze tady zveřejněné. Co se tyče zvuku doporučuji :+ Je to zvukova orgie :-) ( teměř )
461541
Včera jsem byl v kině na film Sunshine a musím říct že splnil má očekávání dle recenze tady zveřejněné. Co se tyče zvuku doporučuji *:+* Je to zvukova orgie :-) ( teměř )
Sunshine
0 0
reagovat
Jezismarja, tak se z toho prece nepodelame! Teda alespon ja ne! :(
461540
Jezismarja, tak se z toho prece nepodelame! Teda alespon ja ne! *:(*
0 0
reagovat

imf

No a kdyby si podplatil celej personál, tak by si mohl i celou garáž vybílit;)
461539
No a kdyby si podplatil celej personál, tak by si mohl i celou garáž vybílit;)
imf
0 0
reagovat
Videl jsem ;)
461538
Videl jsem *;)*
0 0
reagovat
Pche... v Praze stacilo podplatit hotelovyho pingla a mohl jsem si odfotil plnou garaz. :)
461537
Pche... v Praze stacilo podplatit hotelovyho pingla a mohl jsem si odfotil plnou garaz. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se