Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107381 - 107400 Napsat příspěvek
imfe diky moc v tom vlc playeru to beha skvele:+;)
461668
imfe diky moc v tom vlc playeru to beha skvele*:+**;)*
0 0
reagovat
VLC player je na prehravani cehokoliv v HD daleko lepe optimalizovany... na pocitaci, kde bezi 720p ve VLC bez zavahani, se zaroven seka i 480p v QT.
461667
VLC player je na prehravani cehokoliv v HD daleko lepe optimalizovany... na pocitaci, kde bezi 720p ve VLC bez zavahani, se zaroven seka i 480p v QT.
0 0
reagovat
st39.6 a v cem to prehravas ty?
461666
st39.6 a v cem to prehravas ty?
0 0
reagovat
no ja bych se hlavne zbavil QT playeru a nainstaloval Alternative. QTp je znamy spousta bezicima aplikacema v pozadi a vetsi HW narocnosti
461665
no ja bych se hlavne zbavil QT playeru a nainstaloval Alternative. QTp je znamy spousta bezicima aplikacema v pozadi a vetsi HW narocnosti
0 0
reagovat

Doctor

možná blbý ovladače Avivo:)..zkusil bych reinstalovat balík ovladačů grafiky;)
461664
možná blbý ovladače Avivo:)..zkusil bych reinstalovat balík ovladačů grafiky;)
Doctor
0 0
reagovat
poustim to pres quicktime player a skousel sem i menit nastaveni grafiky ale s nulovym efektem
461663
poustim to pres quicktime player a skousel sem i menit nastaveni grafiky ale s nulovym efektem
0 0
reagovat
nemelo by. ja mam skoro to samy co ty, jen xp a 1080p mi bere mezi 30-50%. Vic ne. Pochybuju, ze by visty vymlatily 50% procaku. Je to nekde v nastaveni, pres co to hrajes?
461662
nemelo by. ja mam skoro to samy co ty, jen xp a 1080p mi bere mezi 30-50%. Vic ne. Pochybuju, ze by visty vymlatily 50% procaku. Je to nekde v nastaveni, pres co to hrajes?
0 0
reagovat
nemuze na to mit vliv i win vista?
461661
nemuze na to mit vliv i win vista?
0 0
reagovat
Rozhodně mám horší pc než ty a 720p mi jede v pohodě plynule. Větší jsem nezkoušel, protože by se mi nevešel obraz na monitor celý. =]
461660
Rozhodně mám horší pc než ty a 720p mi jede v pohodě plynule. Větší jsem nezkoušel, protože by se mi nevešel obraz na monitor celý. =]
0 0
reagovat
mas blby nastaveni
461659
mas blby nastaveni
0 0
reagovat
Rad bych se zeptal jestli nekdo nevite jaky minimalni hardwarovy naroky ma video 1080p
aby to slo plynule. Mam notebook s procesorem core2duo 2gb, 256gragiku ati radeonx1900, 2gb pameti a stejne se mi to seka jak zvuk tak obaz zkousel sem i 720p ale bylo to skoro to samy tak nevim jestli mam jen neco blbe nastaveny nebo jestli na to tenhle notebook nestaci
461658
Rad bych se zeptal jestli nekdo nevite jaky minimalni hardwarovy naroky ma video 1080p aby to slo plynule. Mam notebook s procesorem core2duo 2gb, 256gragiku ati radeonx1900, 2gb pameti a stejne se mi to seka jak zvuk tak obaz zkousel sem i 720p ale bylo to skoro to samy tak nevim jestli mam jen neco blbe nastaveny nebo jestli na to tenhle notebook nestaci
0 0
reagovat
Doufam ze budou listky na miste ... jak to vypada, kolik je prodano?
461657
Doufam ze budou listky na miste ... jak to vypada, kolik je prodano?
0 0
reagovat
koho jinyho bysme tam verbalne mucili?:?
461656
koho jinyho bysme tam verbalne mucili?:?
0 0
reagovat
Ano přijeď.
461655
Ano přijeď.
0 0
reagovat
Ano come with forrest :D:D:D
461654
Ano come with forrest *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
A ano, Shimitz must come.:D
461653
A ano, Shimitz must come.*:D*
0 0
reagovat

sohaj 00:47:03

Právě o Palace Pictures si ještě myslím to dobrý. Nasazení želváků s titulkama? Dobrej tah, díky nim se do těch pár kin dostali i druhý Clerks, takže jim ty dvd excesy malinko omlouvám
461652
Právě o Palace Pictures si ještě myslím to dobrý. Nasazení želváků s titulkama? Dobrej tah, díky nim se do těch pár kin dostali i druhý Clerks, takže jim ty dvd excesy malinko omlouvám
sohaj 00:47:03
0 0
reagovat
ANO. Seeing is Believing. ;)
461651
ANO. Seeing is Believing. ;)
0 0
reagovat
Shimitz: NE:D:D:D... Ne, sranda, hooodně lidí by tě rádo vidělo na vlastní bulvy ;)... Přijeď :)
461650
Shimitz: NE:D:D:D... Ne, sranda, hooodně lidí by tě rádo vidělo na vlastní bulvy ;)... Přijeď :)
0 0
reagovat
tak nevim jestli mám jet na tu trailer najt nebo se nato vysrbodnout...co třeba udělat anketu...Kdo chce aby Shimitz přijel ať napíše ANO, kdo nechce, ať napíše NE. Hlasování končí za 1/2 hodiny.
461649
tak nevim jestli mám jet na tu trailer najt nebo se nato vysrbodnout...co třeba udělat anketu...Kdo chce aby Shimitz přijel ať napíše ANO, kdo nechce, ať napíše NE. Hlasování končí za 1/2 hodiny.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se