reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 107361 - 107380
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 5368
- 5369
- 5370
- .
- 6654
- 6655
RainMakeR
Treba uznať, že vás v druhej tretine drží. Každopádne je vidno, že tá tretia bude peklo
reagovat
|
! Pozitivní ! review Bollova Postalu KLIK , docela se začínám těšit co za šílenost to bude :-).
reagovat
|
Co jsem testoval, tak na přibližně stejných pc mi na vistách HD věci běhají výrazně lépe..
reagovat
|
popiku, zkus to tady hacknout, když jsou všichni na jednom místě a nikdo si toho nevšimne, server bude tvůj
reagovat
|
popik
JJ hotovka zeď je na šrot co dál?Dál zvu všechny na mou chatovou party!
reagovat
|
imf som chcel tiez o VLC player napisat, az sa mi nechce verit ze je taky dobry :-)
reagovat
|
VLC player je na prehravani cehokoliv v HD daleko lepe optimalizovany... na pocitaci, kde bezi 720p ve VLC bez zavahani, se zaroven seka i 480p v QT.
reagovat
|
TOP Diskuze
86Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 58Mission: Impossible 8: Teaser 41Captain America: Nový svět: Trailer 34Gladiátor 2: Recenze 34První dojmy: velkolepý Gladiátor II 28Thunderbolts*: Special Look 23Víkendový výplach #793 o Indym a hororové legendě 16The Return: Trailer 14Agent bez minulosti: V.I.M. 13MovieZone Live #236 o Gladiátorovi, první Gladiátorské dojmy a narvané Herohero