Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107181 - 107200 Napsat příspěvek

Jakub Spidey

To já jen kvůli zmínce bolševiků;)..jinak Malkin delá nesportovní gesta a Čechmánek na druhou stranu mlátí protihráče:D
462503
To já jen kvůli zmínce bolševiků;)..jinak Malkin delá nesportovní gesta a Čechmánek na druhou stranu mlátí protihráče*:D*
Jakub Spidey
0 0
reagovat
neni v tom nic jineho, proste Rusum nepreji vitezstvi..... jinou "pravdu" v tom nehledejte.........
462502
neni v tom nic jineho, proste Rusum nepreji vitezstvi..... jinou "pravdu" v tom nehledejte.........
0 0
reagovat
hurrráááááááá jsou venku.......... treba chovani Malkina po golu co dal nasim hokejistum je zcela nepristupne a nesportovni...... takze na me strane velka spokojenost a tleskam Finum..... proste holt Rusky tym nemam rad a nejsem jediny..........
462501
hurrráááááááá jsou venku.......... treba chovani Malkina po golu co dal nasim hokejistum je zcela nepristupne a nesportovni...... takze na me strane velka spokojenost a tleskam Finum..... proste holt Rusky tym nemam rad a nejsem jediny..........
0 0
reagovat

Jakub Spidey

Ne, že bych měl komouše rád, ale není od tebe hezký, že si o jejich týmu myslíš, zrovna tohle. Jako země samotná si zaslouží tu chudobu, za to co během necelejch sto let způsobily v Evropě, ale ti hráči jsou mladá krev, která hraje v NHL nebo v místní lize a jejich názor o komunistech je stejnej jako můj nebo tvůj. Za svoji hru by si to ti hráči zasloužily. Už to není tým pod taktovkou politické strany, který musí vyhrát, protože komunisti jsou ve všem nejlepší a finové, stejně tak my už nejsme země pod ruskou taktovkou, kde naši hráči ukážou těm svi*ím, že našeho ducha si nepodmaní. Čest hokejstům, kteří si na mistrovství zakrývali rudé hvězdy.
Prostě už jsme natolik daleko od těhle dob, že bysme se měli respektovat jako lidi a ne jako celek, neříkám, že bysme měli zapomenout, ale zásluhy by se měli oceňovat.

Jinak congrats finům;)
462500
Ne, že bych měl komouše rád, ale není od tebe hezký, že si o jejich týmu myslíš, zrovna tohle. Jako země samotná si zaslouží tu chudobu, za to co během necelejch sto let způsobily v Evropě, ale ti hráči jsou mladá krev, která hraje v NHL nebo v místní lize a jejich názor o komunistech je stejnej jako můj nebo tvůj. Za svoji hru by si to ti hráči zasloužily. Už to není tým pod taktovkou politické strany, který musí vyhrát, protože komunisti jsou ve všem nejlepší a finové, stejně tak my už nejsme země pod ruskou taktovkou, kde naši hráči ukážou těm svi*ím, že našeho ducha si nepodmaní. Čest hokejstům, kteří si na mistrovství zakrývali rudé hvězdy. Prostě už jsme natolik daleko od těhle dob, že bysme se měli respektovat jako lidi a ne jako celek, neříkám, že bysme měli zapomenout, ale zásluhy by se měli oceňovat. Jinak congrats finům*;)*
Jakub Spidey
0 0
reagovat
Nerad to rikam, ale taky bych radsi, aby Finove vyhrali, jinak koukam ze nam Silence dospel :D:+
462499
Nerad to rikam, ale taky bych radsi, aby Finove vyhrali, jinak koukam ze nam Silence dospel *:D**:+*
0 0
reagovat
jukate na hokej??? zatim pekny zapas........ chtel bych postup Finu a odpoledne vitezstvi Svedu nad Kanadou....... finale Svedsko vs Finsko by bylo pekne..... hlavne at nekdo zarazi tem "bolsevikum" tipec.......
462498
jukate na hokej??? zatim pekny zapas........ chtel bych postup Finu a odpoledne vitezstvi Svedu nad Kanadou....... finale Svedsko vs Finsko by bylo pekne..... hlavne at nekdo zarazi tem "bolsevikum" tipec.......
0 0
reagovat

Silence

to me trosku precenujes :D:D
462497
to me trosku precenujes *:D**:D*
Silence
0 0
reagovat

Silence

You're a smart guy;)
462496
You're a smart guy*;)*
Silence
0 0
reagovat

Jakub Spidey

Z toho je půlka tvoje a z té půlky je půlka úplně o tom samém, ne? :D
462495
Z toho je půlka tvoje a z té půlky je půlka úplně o tom samém, ne? *:D*
Jakub Spidey
0 0
reagovat
:D
462494
*:D*
0 0
reagovat

to : MichaelBay

aby jsi se pak nedivil, az Spidey dosahne na miliardu ;) , znalce?)....... uvidime jak si povedou "tvoji" Pirati a Transformers
462493
aby jsi se pak nedivil, az Spidey dosahne na miliardu *;)* , znalce*?)*....... uvidime jak si povedou "tvoji" Pirati a Transformers
to : MichaelBay
0 0
reagovat
to je vazne uzasny
462492
to je vazne uzasny
0 0
reagovat
uf, pridal jsem svuj prispevek do recenze Spider-Man 3 a dovrsil tak peknych 600 prispevku :D
462491
uf, pridal jsem svuj prispevek do recenze Spider-Man 3 a dovrsil tak peknych 600 prispevku *:D*
0 0
reagovat

MichaelBay

Nějaký Kingdom (720p) jsem dal na můj web. Pokud máš furt problémy se stáhnutím, tak stahuj (omezená trvanlivost).

Pro ostatní: stahujte jen vy, co máte problém s Yahoo, jinak se vystavujete nebezpečí, že vám někdo urve koule.
462490
Nějaký Kingdom (720p) jsem dal na můj web. Pokud máš furt problémy se stáhnutím, tak [link="http://grol.modry.cz/MZ/36819144.mov"]stahuj[/link] (omezená trvanlivost). Pro ostatní: stahujte jen vy, co máte problém s Yahoo, jinak se vystavujete nebezpečí, že vám někdo urve koule.
MichaelBay
0 0
reagovat

st39.6

Nic si z toho nedělej. Mě to natahování skončilo tak v 75%!! Seru na to jdu chrápat! Na tohle fakt nemám nervy...
462489
Nic si z toho nedělej. Mě to natahování skončilo tak v 75%!! Seru na to jdu chrápat! Na tohle fakt nemám nervy...
st39.6
0 0
reagovat
a zajimavy je, ze to z tech teenageru nepochopil nikdo a chytil se je starej slovak :D ... doma vsechno vpohode? ;)

btw de se palit, stuck at 99%...20 vterin pred koncem.
462488
a zajimavy je, ze to z tech teenageru nepochopil nikdo a chytil se je starej slovak *:D* ... doma vsechno vpohode? ;) btw de se palit, stuck at 99%...20 vterin pred koncem.
0 0
reagovat
Náhodou mňa celkom zaujalo, ako estéčko poučí svet o tom, že dobrý výsledok dosiahneš len "rychlým mrskáním rukou" :D
462487
Náhodou mňa celkom zaujalo, ako estéčko poučí svet o tom, že dobrý výsledok dosiahneš len "rychlým mrskáním rukou" *:D*
0 0
reagovat

st39.6

To je sice jasný že chtějí chránit svůj obsah, ale trailery na filmy jsou od toho aby se šířili a šířili a dostali se tak v co nejlepší možné kvalitě do co nejvíce rukou na světě ne? Tak vo co sakra těm blbcům na Yahoo jde!!!??? :( :( :(
462486
To je sice jasný že chtějí chránit svůj obsah, ale trailery na filmy jsou od toho aby se šířili a šířili a dostali se tak v co nejlepší možné kvalitě do co nejvíce rukou na světě ne? Tak vo co sakra těm blbcům na Yahoo jde!!!??? *:(* *:(* *:(*
st39.6
0 0
reagovat
jako me to funguje normalne a u minimalne jednoho cloveka (ze dvou, tys ten druhej) mam overeny, ze jemu taky...jediny, co me u Yahoo stve je ze nemaj kvuli tem promenejm linkum resume support. Tenhle trailer taham uz poctvrty, navic to jede ubermegapomalu (trictvrte hodiny, eh...). Jesli mi to este jednou spadne, tak pudu a ty servery jim osobne podpalim :D;)
snazej se chranit svuj obsah, nic, co bys moh zazlivat ;)
462485
jako me to funguje normalne a u minimalne jednoho cloveka (ze dvou, tys ten druhej) mam overeny, ze jemu taky...jediny, co me u Yahoo stve je ze nemaj kvuli tem promenejm linkum resume support. Tenhle trailer taham uz poctvrty, navic to jede ubermegapomalu (trictvrte hodiny, eh...). Jesli mi to este jednou spadne, tak pudu a ty servery jim osobne podpalim *:D*;) snazej se chranit svuj obsah, nic, co bys moh zazlivat ;)
0 0
reagovat

st39.6

Hmmm tak jedině to nechávám natáhnout celé v QuickTimu a pak to uložím a bude to. Ach jo!!! Zrovna Yahoo kde mají ty trailery vždycky nejdříve! Fakt jsou to č...! :(
462484
Hmmm tak jedině to nechávám natáhnout celé v QuickTimu a pak to uložím a bude to. Ach jo!!! Zrovna Yahoo kde mají ty trailery vždycky nejdříve! Fakt jsou to č...! *:(*
st39.6
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se