Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107161 - 107180 Napsat příspěvek

Fluke

To jsme dva, nejsi ty moje dvojče?:D:D

End this sh*t
462523
To jsme dva, nejsi ty moje dvojče?*:D**:D* End this sh*t
Fluke
0 0
reagovat

Psema

Poslední dobou mám pocit, že diskuze je nějaká ujetá.
462522
Poslední dobou mám pocit, že diskuze je nějaká ujetá.
Psema
0 0
reagovat
Calm down, boys. Shimitz se může koukat na Artuše na Primě a RainMakeR může zmírnit slovník. Kdo se těma nadávkama má prohrabovat. Myslete na to, že tu nejste sami. Jinak od čeho jsou vzkazníky.;)
462521
Calm down, boys. Shimitz se může koukat na Artuše na Primě a RainMakeR může zmírnit slovník. Kdo se těma nadávkama má prohrabovat. Myslete na to, že tu nejste sami. Jinak od čeho jsou vzkazníky.*;)*
0 0
reagovat
Flamewar!

MB: nechces nam radsi prozradit co tam je? me se tam opravdu ted jezdit nechce. ale tipuju to na nakej plakat transformers

k tomu rusku myslim ze tam v dnesni dobe je takova mirna despoticka monarchie =D
462520
Flamewar! MB: nechces nam radsi prozradit co tam je? me se tam opravdu ted jezdit nechce. ale tipuju to na nakej plakat transformers k tomu rusku myslim ze tam v dnesni dobe je takova mirna despoticka monarchie =D
0 0
reagovat
btw co jsem tam v 17:25:24 napsal je pravda, tak nevim co ti vadí...ale děkuji, Krále Artuše jsem ještě neviděl, ale zrovna ho nemám, pujčíš mi ho?
462519
btw co jsem tam v 17:25:24 napsal je pravda, tak nevim co ti vadí...ale děkuji, Krále Artuše jsem ještě neviděl, ale zrovna ho nemám, pujčíš mi ho?
0 0
reagovat

RainMakeR

to byl kompliment?
462518
to byl kompliment?
RainMakeR
0 0
reagovat
jo...však jsme asi dvojčata....8):+
462517
jo...však jsme asi dvojčata....*8)**:+*
0 0
reagovat

Shimitz

diky..... s tebou si dobre rozumim ve vsech smerech.......:+
462516
diky..... s tebou si dobre rozumim ve vsech smerech.......*:+*
Shimitz
0 0
reagovat
Jděte do Slováče!!! A čekujte místo kde vám odtrhnou lístek! No co tam je? HA? :+ :+ :+
462515
Jděte do Slováče!!! A čekujte místo kde vám odtrhnou lístek! No co tam je? HA? *:+* *:+* *:+*
0 0
reagovat

Jakub

dobře, beru....
462514
dobře, beru....
Jakub
0 0
reagovat
umim sam logicky vydedukovat, ze v Rusku uz komunismus nevladne......a tim bych ukoncil konverzaci na toto tema..... co vy na to????
462513
umim sam logicky vydedukovat, ze v Rusku uz komunismus nevladne......a tim bych ukoncil konverzaci na toto tema..... co vy na to????
0 0
reagovat
jeee...... vy jste asi nikdo nepochopili, proc jsem bolseviky dal do uvozovek.....?)?)..... ach jo, s Vami je nekdy tezka prace :))
462512
jeee...... vy jste asi nikdo nepochopili, proc jsem bolseviky dal do uvozovek.....*?)**?)*..... ach jo, s Vami je nekdy tezka prace *:))*
0 0
reagovat
Já těšít, moc těšit8)
462511
Já těšít, moc těšit*8)*
0 0
reagovat

KarelR

Tak to nejsi sám.:D
462510
Tak to nejsi sám.*:D*
KarelR
0 0
reagovat

karelr

Something wicked this way comes... nech se prekvapit. ;)
462509
Something wicked this way comes... nech se prekvapit. ;)
karelr
0 0
reagovat

sohaj

25.května. Já to vidim na velkou MZ akci. Na Piraty me ale nedostanete :))
462508
25.května. Já to vidim na velkou MZ akci. Na Piraty me ale nedostanete *:))*
sohaj
0 0
reagovat
Druzja, nemá náhodou být v nejbližších dnech výročí 30 let od uvedení Star Wars do kin?
462507
Druzja, nemá náhodou být v nejbližších dnech výročí 30 let od uvedení Star Wars do kin?
0 0
reagovat

Shimitz

Ježiš, dyť je gólman, ty furt řvou:))
462506
Ježiš, dyť je gólman, ty furt řvou*:))*
Shimitz
0 0
reagovat
takže několik dobře potvrzených informací:
-Havlát neví co s penězi a jede si do Německa kupovat nové Porsche...
-Za vypadnutí vděčíme z velké části Romanu Čechmánkovi, neboť na hráče neustále řve a oni z něj mají strach.
-Rusko empiricky moc nemusím, ale nemohu narativně vyvrátit fakt, že už dávno komunisté nejsou...
462505
takže několik dobře potvrzených informací: -Havlát neví co s penězi a jede si do Německa kupovat nové Porsche... -Za vypadnutí vděčíme z velké části Romanu Čechmánkovi, neboť na hráče neustále řve a oni z něj mají strach. -Rusko empiricky moc nemusím, ale nemohu narativně vyvrátit fakt, že už dávno komunisté nejsou...
0 0
reagovat

Fluke+all

i got it, man :D:+.... jinak Cechmanek se pouze branil, kdyz nasi obranci neumeli pouzit trosku "hrube" sily..... udelat tohle nekdo brankari z Kanady, tak by ho obranci tak srovnali, ze ten dotycny "vinik" by si to uz podruhe nedovolil...... jak odhadujete vecerni vysledek?? ja bych chtel postup Svedu....
462504
i got it, man *:D**:+*.... jinak Cechmanek se pouze branil, kdyz nasi obranci neumeli pouzit trosku "hrube" sily..... udelat tohle nekdo brankari z Kanady, tak by ho obranci tak srovnali, ze ten dotycny "vinik" by si to uz podruhe nedovolil...... jak odhadujete vecerni vysledek?? ja bych chtel postup Svedu....
Fluke+all
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se