Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107141 - 107160 Napsat příspěvek

Ravenhorn+st39.6

Hoši, přece se tu nebudete hádat. Já ten první odkaz dal stejně spíše z legrace. Nuže zpátky k filmovým tématům a nikdy jinak (:
462557
Hoši, přece se tu nebudete hádat. Já ten první odkaz dal stejně spíše z legrace. Nuže zpátky k filmovým tématům a nikdy jinak (:
Ravenhorn+st39.6
0 0
reagovat

Jardus

Já, též. Byla to skvělá zábava. Škoda jen, že má favoritka nevyhrála:(
462556
Já, též. Byla to skvělá zábava. Škoda jen, že má favoritka nevyhrála*:(*
Jardus
0 0
reagovat
rav > to, ze to nechapes ty, neznamena, ze to nechape vetsina. Ba naopak, vetsina mzuzivatelu se v anglictine imho chyta velmi dobre
462555
rav > to, ze to nechapes ty, neznamena, ze to nechape vetsina. Ba naopak, vetsina mzuzivatelu se v anglictine imho chyta velmi dobre
0 0
reagovat

Grol

Eh. Jinak první odkaz je fakt nanic. V angličtině to skoro nikdo nechápe. :-)
462554
Eh. Jinak první odkaz je fakt nanic. V angličtině to skoro nikdo nechápe. :-)
Grol
0 0
reagovat

Spidey* + Raven*

Nehledě na to, že urážením protidiskutujícího v diskuzi jen ukazuji, jaký jsem sám chudák, když místo věcných argumentů musím používat vulgarismy. Za trest by jste si měli přečíst netiketu, a protože zlobíte, tak by to měla být nejlépe tuto, ale já jsem hodný, takže si můžete přečíst místo toho toto.
462553
Nehledě na to, že urážením protidiskutujícího v diskuzi jen ukazuji, jaký jsem sám chudák, když místo věcných argumentů musím používat vulgarismy. Za trest by jste si měli přečíst netiketu, a protože zlobíte, tak by to měla být nejlépe [link="http://tools.ietf.org/html/rfc1855"]tuto[/link], ale já jsem hodný, takže si můžete přečíst místo toho [link="http://www.lupa.cz/clanky/netiketa/"]toto[/link].
Spidey* + Raven*
0 0
reagovat
Ty jo lidi koukali jste na někdo na Eurosong? Jestli ne, přišli jste o hodně. Bylo to skvělý já celou dobu ležel pod gaučem mrtvej smíchy, člověk se potřebuje občas od srcdce zasmát :+:D
462552
Ty jo lidi koukali jste na někdo na Eurosong? Jestli ne, přišli jste o hodně. Bylo to skvělý já celou dobu ležel pod gaučem mrtvej smíchy, člověk se potřebuje občas od srcdce zasmát *:+**:D*
0 0
reagovat

Psema

je mi to jasne, beru to na vedomi........
462551
je mi to jasne, beru to na vedomi........
Psema
0 0
reagovat

Jakub Spidey

Já vás oba chápu, ale tyhle útočný příspěvky nejsou zrovna extra čtení a to poslední, co chci číst jsou urážky. To chce klid a nohy v teple (nebo na topení).;)
462550
Já vás oba chápu, ale tyhle útočný příspěvky nejsou zrovna extra čtení a to poslední, co chci číst jsou urážky. To chce klid a nohy v teple (nebo na topení).*;)*
Jakub Spidey
0 0
reagovat

RainMaker

Myslel jsi chudáku tím, že se na to musím dívat v dabingu a 4:3 nebo jako že se musím dívat na ten film.
462549
Myslel jsi chudáku tím, že se na to musím dívat v dabingu a 4:3 nebo jako že se musím dívat na ten film.
RainMaker
0 0
reagovat

KARLOS

To je skutočne neobvyklá forma schyzofrénie ;)
462548
To je skutočne neobvyklá forma schyzofrénie *;)*
KARLOS
0 0
reagovat

Psema

diky..... sorry za rozruch, ale trosku mi nevhodne prispevky pocuchaly nervy.....
462547
diky..... sorry za rozruch, ale trosku mi nevhodne prispevky pocuchaly nervy.....
Psema
0 0
reagovat
hmm 6.den teda nic moc. vypada to hoodně moc televizně. Imfe wtf? :-)
462546
hmm 6.den teda nic moc. vypada to hoodně moc televizně. Imfe wtf? :-)
0 0
reagovat
Já tady vystupuju taky za dvě osoby ;)... KARLOS A je hodný, milý, a chytrý člověk, který má všechny rád a pak KARLOS B, který je - taktéž, milý, hodný, dokonalý... ;) Že jste to ještě nopozneli... :D:D:D
462545
Já tady vystupuju taky za dvě osoby ;)... KARLOS A je hodný, milý, a chytrý člověk, který má všechny rád a pak KARLOS B, který je - taktéž, milý, hodný, dokonalý... ;) Že jste to ještě nopozneli... :D:D:D
0 0
reagovat
ježiš už to neřeš. Chápem, že seš jedna osoba, a to i vzhledem k tomu, že máš jednu IP adresu. Přestaňte leštit svoje ega a navážet se do sebe. Nikdo na to není zvědavej a už to není ani legrační.;)
462544
ježiš už to neřeš. Chápem, že seš jedna osoba, a to i vzhledem k tomu, že máš jednu IP adresu. Přestaňte leštit svoje ega a navážet se do sebe. Nikdo na to není zvědavej a už to není ani legrační.*;)*
0 0
reagovat
a kdybych mel potreby si jit podporovat sve nazory za vice osob, tak bych sel na chat na lide.cz........doufam, ze to nebylo ofensivni.......
462543
a kdybych mel potreby si jit podporovat sve nazory za vice osob, tak bych sel na chat na lide.cz........doufam, ze to nebylo ofensivni.......
0 0
reagovat
dobre, podle potreby pouziji vzkaznik..... kazdopadne sem nechodim za 2 - x osob..... pokud si to nekdo mysli, tak mu jeho nazor brat nebudu...... a tecka!!!
462542
dobre, podle potreby pouziji vzkaznik..... kazdopadne sem nechodim za 2 - x osob..... pokud si to nekdo mysli, tak mu jeho nazor brat nebudu...... a tecka!!!
0 0
reagovat
bacha stcko je urcite taky ta stejna osoba a vyhrozuje sama sobe =D
462541
bacha stcko je urcite taky ta stejna osoba a vyhrozuje sama sobe =D
0 0
reagovat

Jakub Spidey

He is not alone dude:D
462540
He is not alone dude*:D*
Jakub Spidey
0 0
reagovat
proste se uklidnete. tecka.jestli tu bude jeste jedna ofensivni odpoved, bude zle. vzkaznik
462539
proste se uklidnete. tecka.jestli tu bude jeste jedna ofensivni odpoved, bude zle. vzkaznik
0 0
reagovat

st39.6

kdyz se mi tady jedno "povedene" individum snazi naznacit, ze tady pisi za 2 osoby, tak s nim asi neni neco v poradku...... ma nejaky komplex menecenosti..... at se chova jako normalni clovek a bude vse O.K...... to RainMakeR : a nepisu tady nahodou i za dalsi osoby "chytraku"???
462538
kdyz se mi tady jedno "povedene" individum snazi naznacit, ze tady pisi za 2 osoby, tak s nim asi neni neco v poradku...... ma nejaky komplex menecenosti..... at se chova jako normalni clovek a bude vse O.K...... to RainMakeR : a nepisu tady nahodou i za dalsi osoby "chytraku"???
st39.6
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se