Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107121 - 107140 Napsat příspěvek

Trellíno

Zkus si poslechnout, teda jestli už to neznáš, projekt zpěváka Deftones, jmenuje se myslím Team Sleep, zvukem je to hodně podobné White ponny (jenom o trochu víc elektroniky)
461910
Zkus si poslechnout, teda jestli už to neznáš, projekt zpěváka Deftones, jmenuje se myslím Team Sleep, zvukem je to hodně podobné White ponny (jenom o trochu víc elektroniky)
Trellíno
0 0
reagovat

Trellíno

Me se SNW libi teda hodne, mozna vic nez WP, cas ukaze, kazdopadne myslim, ze si Deftones zatim drzi svoji kvalitu. Otazkou je, jak dopadnou personalne, protoze nelibe snaseji Chinovo ulety s Team Sleep (vlivy Team Sleep jsou na SNW hodne patrny). Jdu se pripravit na vecerni projekci Spidermana 3, zitra naprectenou :)
461909
Me se SNW libi teda hodne, mozna vic nez WP, cas ukaze, kazdopadne myslim, ze si Deftones zatim drzi svoji kvalitu. Otazkou je, jak dopadnou personalne, protoze nelibe snaseji Chinovo ulety s Team Sleep (vlivy Team Sleep jsou na SNW hodne patrny). Jdu se pripravit na vecerni projekci Spidermana 3, zitra naprectenou :)
Trellíno
0 0
reagovat
Jinak k těm Deftones. Nejlepší je od nich podle mně White pony kde ubrali na tvrdosti a přesunuli se spíš k experimentům:D, ale poslední deskou se mi dost znechutili, bohužel.
461908
Jinak k těm Deftones. Nejlepší je od nich podle mně White pony kde ubrali na tvrdosti a přesunuli se spíš k experimentům*:D*, ale poslední deskou se mi dost znechutili, bohužel.
0 0
reagovat

okkac

melodic death a melodic black sou fajn. Jinak black a death taky neni nic pro mě
jináč best je Sonata Arctica!:)
461907
melodic death a melodic black sou fajn. Jinak black a death taky neni nic pro mě jináč best je Sonata Arctica!:)
okkac
0 0
reagovat
deiwi: Jako poslední deska neni špatná , ale na svatou trojici debut-Around the Fur-White Pony to nemá ani náhodou (a bojim se, že už nikdy nic takovýho ani nenatočej).
461906
deiwi: Jako poslední deska neni špatná , ale na svatou trojici debut-Around the Fur-White Pony to nemá ani náhodou (a bojim se, že už nikdy nic takovýho ani nenatočej).
0 0
reagovat

Trellíno

Vitej v Deftones fanklubu :) posledni deska se ti nezamlouva?

Quisp: Ja se nebojim nepristupnych desek, viz Mars Volta, mam rad poslech doma v klidu, kdy se tomu muzu venovat :) takze diky za tip, sezenu si to.
461905
Vitej v Deftones fanklubu :) posledni deska se ti nezamlouva? Quisp: Ja se nebojim nepristupnych desek, viz Mars Volta, mam rad poslech doma v klidu, kdy se tomu muzu venovat :) takze diky za tip, sezenu si to.
Trellíno
0 0
reagovat

deiwi

Začni s Neon bible ta je přístupnější, až potom Funeral ;)
461904
Začni s Neon bible ta je přístupnější, až potom Funeral *;)*
deiwi
0 0
reagovat

lubo, fingolfin

Já se k vám přidávam. Blind Guardian rulez:+, ale jinak od blues, přes progresivní rock, hardrock, heavy,power,speed,thrash metal. Death a black už moc nemusím, ale navadí mi.:)
461903
Já se k vám přidávam. Blind Guardian rulez*:+*, ale jinak od blues, přes progresivní rock, hardrock, heavy,power,speed,thrash metal. Death a black už moc nemusím, ale navadí mi.*:)*
lubo, fingolfin
0 0
reagovat
Já ted můžu Všechno možný, od junglu přes HCéčko po klasiku, ale poslední dobou hlavně nový Arctic Monkeys, první Deftones, Obsolete od Fear Factory a poslední Coal Chamber. P.S. Když už tu zmiňujete RFP, jezdim x let a letos jedu znova, páč je to tam letos parádně natřískaný (The Killers, Basement Jaxx, Gogol Bordello a moc dobrý reggéčko Otentikk Street Brothers).
461902
Já ted můžu Všechno možný, od junglu přes HCéčko po klasiku, ale poslední dobou hlavně nový Arctic Monkeys, první Deftones, Obsolete od Fear Factory a poslední Coal Chamber. P.S. Když už tu zmiňujete RFP, jezdim x let a letos jedu znova, páč je to tam letos parádně natřískaný (The Killers, Basement Jaxx, Gogol Bordello a moc dobrý reggéčko Otentikk Street Brothers).
0 0
reagovat

Quisp

Taky pekny, Mars Volta jedna z mych nejoblibenejsich kapel :) Arcade Fire jsou ted nejak v mode, asi si to taky poslechnu :)
461901
Taky pekny, Mars Volta jedna z mych nejoblibenejsich kapel :) Arcade Fire jsou ted nejak v mode, asi si to taky poslechnu :)
Quisp
0 0
reagovat

deiwi

Vedou soundtracky, pak kapely >> MONO, Sigur ros, Múm, Explosions in the sky, Arcade fire, Mars volta a to je asi tak všechno.
461900
Vedou soundtracky, pak kapely >> MONO, Sigur ros, Múm, Explosions in the sky, Arcade fire, Mars volta a to je asi tak všechno.
deiwi
0 0
reagovat

Strike

Zajimavy, me to chytlo taky na RfP, ale uz v roce 2003, kde jsem byl na Cypress Hill, hrali tam i Born from Pain, Most Precious Blood (obe muzu doporucit) a prave Madball :) Obcas nejaka akce je i v Praze..
461899
Zajimavy, me to chytlo taky na RfP, ale uz v roce 2003, kde jsem byl na Cypress Hill, hrali tam i Born from Pain, Most Precious Blood (obe muzu doporucit) a prave Madball :) Obcas nejaka akce je i v Praze..
Strike
0 0
reagovat

deiwi

HC mě chytlo před pár lety a umocnilo letošní RfP, kde byli Madball i Agnostic - geniální. Už se těšim na letošní kde budou Sick of...
461898
HC mě chytlo před pár lety a umocnilo letošní RfP, kde byli Madball i Agnostic - geniální. Už se těšim na letošní kde budou Sick of...
deiwi
0 0
reagovat

Strike

Och, Madball, Agnostic, Sick off it All... ahoj kamarade :) Ja posloucham skoro vsechno, podle nalady, nepohrdnu ani kvalitnim popikem.
461897
Och, Madball, Agnostic, Sick off it All... ahoj kamarade :) Ja posloucham skoro vsechno, podle nalady, nepohrdnu ani kvalitnim popikem.
Strike
0 0
reagovat
V podstatě poslechnu vše, ale peferuju HC (Madball, Agnostic front, Sick of it all), punk, ska. Poslední dobou nejvíc poslouchám nový album Xaviera Baumaxy Retrofutro:+:+:+. Ale jak říkám klidně poslechnu cokoliv, krom těch pvních co psal Ravenhorn - to prostě nějak moc nepovažuju za hudbu, ale zas až tak se v tom nevyznám.
461896
V podstatě poslechnu vše, ale peferuju HC (Madball, Agnostic front, Sick of it all), punk, ska. Poslední dobou nejvíc poslouchám nový album Xaviera Baumaxy Retrofutro*:+**:+**:+*. Ale jak říkám klidně poslechnu cokoliv, krom těch pvních co psal Ravenhorn - to prostě nějak moc nepovažuju za hudbu, ale zas až tak se v tom nevyznám.
0 0
reagovat
Tak to já se koukám shodnu s Ľubem
461895
Tak to já se koukám shodnu s Ľubem
0 0
reagovat
U mňa je to tak rôzne. Z klasických hudobnýých žánrov hlavne melodický metal (Rhapsody, Blind Guardian, Stratovarius, Masterplan apod) zo soundtrackov mám podobne ako Ravenhorn rád orchestrálky.
461894
U mňa je to tak rôzne. Z klasických hudobnýých žánrov hlavne melodický metal (Rhapsody, Blind Guardian, Stratovarius, Masterplan apod) zo soundtrackov mám podobne ako Ravenhorn rád orchestrálky.
0 0
reagovat

ko3r

Podobne to mam i ja, na last.fm v prvni desitce dlouhodobe 6 skladatelu :)
461893
Podobne to mam i ja, na last.fm v prvni desitce dlouhodobe 6 skladatelu :)
ko3r
0 0
reagovat

Ravenhorn

tak v tomhle se nádherně schodujem :+ ;) v poslední době ale mám ty OST s obrovským náskokem na první příčce ;)
461892
tak v tomhle se nádherně schodujem *:+* *;)* v poslední době ale mám ty OST s obrovským náskokem na první příčce *;)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Trance, dance, techno a orchestrální soundtracky. V žádném případě Rock, Metal, Hip hop, rap, pop, atd.
461891
Trance, dance, techno a orchestrální soundtracky. V žádném případě Rock, Metal, Hip hop, rap, pop, atd.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se