reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 107061 - 107080
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 5353
- 5354
- 5355
- .
- 6653
- 6654
A co takhle Sum 41, Offspring, Linkin Park, Rammstein, Green Day, Guano Apes, Nirvana, Red hot chilli pepers, Placebo, P.O.D. a moje nejoblíbenější Evanescence
reagovat
|
Jin
Nezmínil, mluvilo se tu spíš o melodic metalu. Nicméně SOAD poslouchám z metalu zdaleka nejvíc
reagovat
|
Sice poslouchám rock, ale metel ne-e...
Ze soundtracků mám toho rád hodně, ale nejoblíbenější skladatel je Thomas Newman... LOTRové se mi už oposlouchali, Williams je profláknutá věc... Ještě není špatný Zimmer...
Ze soundtracků mám toho rád hodně, ale nejoblíbenější skladatel je Thomas Newman... LOTRové se mi už oposlouchali, Williams je profláknutá věc... Ještě není špatný Zimmer...
reagovat
|
Ravenhorn
Momentálně poslouchám GitS:SAC soundtrack a je to fakt skvělý!!
reagovat
|
Nejlepší soundtracky? U mě LOTR trilogie, Star wars (vše co je SW), Matrix trilogie, Gladiator, Narnia, Eragon, Children of Dune, Poslední Mohykán no a pak půlku věcí od Williamse.
reagovat
|
popik
Uz jste nekdo videl jak si Lindsay Lohan cpe to bile svinstvo rovnou do nosanku??? :) Skoda ze jsem tam nebyl kdyz byla pod parou to mohla bejt i zabava!
reagovat
|
duro
chm...já mám naopak poslední dvě nejradši (jojo já vim, je to OT, ale já sem musel)
reagovat
|
Buďte radi, že som nezachytil metalovú diskusiu, napľul by som na posledné dva albumy od mojich kedysi milovaných Within Temtation...
reagovat
|
odkazuju tě na tématické články, tam se to probírá důkladně
Titánský nástup Spider-Mana
Recenze: Spider-Man 3
...
Titánský nástup Spider-Mana
Recenze: Spider-Man 3
...
reagovat
|
TOP Diskuze
64Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 58Mission: Impossible 8: Teaser 41Captain America: Nový svět: Trailer 34První dojmy: velkolepý Gladiátor II 29Gladiátor 2: Recenze 28Thunderbolts*: Special Look 23Víkendový výplach #793 o Indym a hororové legendě 16The Return: Trailer 27Lucasfilm oznámil novou Star Wars trilogii 13Agent bez minulosti: V.I.M.