Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106861 - 106880 Napsat příspěvek
Jdu se raději podívat na nový Desperate Housewives :)
462823
Jdu se raději podívat na nový Desperate Housewives *:)*
0 0
reagovat
Už to přichází, v tajemné tmě nad černým mostem se ozývá hřmění a blesky ozařují temnou oblohu. Nebude trvat dlouho a proudy vody odhalí tajemství nové telenovely zajetých scénáristů Luba, Karlose a Fluka.
Již brzy ve vaší televizi.
462822
Už to přichází, v tajemné tmě nad černým mostem se ozývá hřmění a blesky ozařují temnou oblohu. Nebude trvat dlouho a proudy vody odhalí tajemství nové telenovely zajetých scénáristů Luba, Karlose a Fluka. Již brzy ve vaší televizi.
0 0
reagovat
Ehm? tu jsem měl hrát zrovna já ;)... Ale opravdu ž bych nezačínal nový flame... Lkikni tak o sto příspěvků dál a uvidíš sám ;):D:D:D
462821
Ehm? tu jsem měl hrát zrovna já ;)... Ale opravdu ž bych nezačínal nový flame... Lkikni tak o sto příspěvků dál a uvidíš sám ;):D:D:D
0 0
reagovat
Tak jako jestli jsou pěkný, tak jen ať se rojí ;)
462820
Tak jako jestli jsou pěkný, tak jen ať se rojí *;)*
0 0
reagovat

Vincent

Pícháš do vosího hnízda... ještě chvíli a bojím se, že se to tu vyrojí nanovo... :D
462819
Pícháš do vosího hnízda... ještě chvíli a bojím se, že se to tu vyrojí nanovo... *:D*
Vincent
0 0
reagovat
Lesbické matky.. trochu to rozveď :)
462818
Lesbické matky.. trochu to rozveď *:)*
0 0
reagovat
Vinc:Tři věty. Všichni byli v nějakém příbuzenském, milostném, nebo i náhodném spojení. Nakonec prví řady všichni umřou pod kolama stéčkového autobusu, nebo u festivalového snímku ;)... Vystupujou tu vraždící počítače, lesbické matky a flusající lamy ;)...
462817
Vinc:Tři věty. Všichni byli v nějakém příbuzenském, milostném, nebo i náhodném spojení. Nakonec prví řady všichni umřou pod kolama stéčkového autobusu, nebo u festivalového snímku ;)... Vystupujou tu vraždící počítače, lesbické matky a flusající lamy ;)...
0 0
reagovat

Ravenhorn

já mám celkem 460GB místa a neustále plné:)
462816
já mám celkem 460GB místa a neustále plné:)
Ravenhorn
0 0
reagovat
tak to som potom fakt out ked mam svojich hrdych 80GB ze? :-(
462815
tak to som potom fakt out ked mam svojich hrdych 80GB ze? :-(
0 0
reagovat
Tak jsem si koupil konečně novej disk. 160 giga bylo už málo teď ma bratříčka 320 giga :-)
462814
Tak jsem si koupil konečně novej disk. 160 giga bylo už málo teď ma bratříčka 320 giga :-)
0 0
reagovat
Karlos: Mi to stručně shrň, něco jako ty velkofilmy ve 30 sekundách s králíkama :)
462813
Karlos: Mi to stručně shrň, něco jako ty velkofilmy ve 30 sekundách s králíkama :)
0 0
reagovat
Vinc: ALe přišel jsi o hodně ;)... Naše MZ telenovela, ve které účinkovala polovina eMZáků... ;)
462812
Vinc: ALe přišel jsi o hodně ;)... Naše MZ telenovela, ve které účinkovala polovina eMZáků... ;)
0 0
reagovat
Shimitz: Na tvoji otázku, kam zmizel bapi, znám odpověď. Společně se mnou se zapojil do přísně tajné akce Pište comicsové recenze na CRWI.:)
462811
Shimitz: Na tvoji otázku, kam zmizel bapi, znám odpověď. Společně se mnou se zapojil do přísně tajné akce Pište comicsové recenze na CRWI.*:)*
0 0
reagovat

Vinc

what is that?? Hound dog?
462810
what is that?? Hound dog?
Vinc
0 0
reagovat
Jako, těch 300 novejch jsem přeskočil, beztak byla půlka Shimitze a druhá půlka Jakuba Spideyho :)
462809
Jako, těch 300 novejch jsem přeskočil, beztak byla půlka Shimitze a druhá půlka Jakuba Spideyho :)
0 0
reagovat
Fluke: :D Ano, máš pravdu, tam je taky ;)... Stejně tak i na jiných plavidlech...
462808
Fluke: :D Ano, máš pravdu, tam je taky ;)... Stejně tak i na jiných plavidlech...
0 0
reagovat
Můstek je na Enterprise:D
462807
Můstek je na Enterprise*:D*
0 0
reagovat

speta.jr

Jo v pohodě, si dělám srandu, zas tak úplně blbej nejsem:D
462806
Jo v pohodě, si dělám srandu, zas tak úplně blbej nejsem*:D*
speta.jr
0 0
reagovat

Quisp

dojdes od Muzea na konec Vaclavaku a jdes do prava znak Palace cinemas poznas
462805
dojdes od Muzea na konec Vaclavaku a jdes do prava znak Palace cinemas poznas
Quisp
0 0
reagovat

KARLOS

Já jsem z vesnice, maximálně tak dojed do Village na Anděl:D, až potkáte bloudícího člověka budu to já:)
462804
Já jsem z vesnice, maximálně tak dojed do Village na Anděl*:D*, až potkáte bloudícího člověka budu to já*:)*
KARLOS
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se