Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106641 - 106660 Napsat příspěvek
Moviezona je prostě zvěřinec.
462343
Moviezona je prostě zvěřinec.
0 0
reagovat
Takže tu máme pár volov, jednoho barana (aj so salašom), jednu husu (trafenú)... nechcete si založiť farmu ;)
462342
Takže tu máme pár volov, jednoho barana (aj so salašom), jednu husu (trafenú)... nechcete si založiť farmu *;)*
0 0
reagovat
jee ja jsem rad že se ten film nezaplati z kino distribuce :-))
462341
jee ja jsem rad že se ten film nezaplati z kino distribuce :-))
0 0
reagovat

Wednesday, May 9

Spider-Manova středa 9.5. znamená další propad a nyní je již na velmi nelichotivých 6.7 milionů dolarů. Což odsuzuje čtvrtek tak na 5.5-6 milionů. Tudíž víkend tak na 55-60 milionů dolarů. Konečná bude asi tak na 380 milionech dolarů v USA.
462340
Spider-Manova středa 9.5. znamená další propad a nyní je již na velmi nelichotivých 6.7 milionů dolarů. Což odsuzuje čtvrtek tak na 5.5-6 milionů. Tudíž víkend tak na 55-60 milionů dolarů. Konečná bude asi tak na 380 milionech dolarů v USA.
Wednesday, May 9
0 0
reagovat

imf

Njn, asi tak.

btw: Myslíš tohohle link ? Masochisto ;)
Já se teď dívám na nějakýho plešatýho cvoka s klackem co poskakuje na místě a heká u toho jakoby rodil (určitě jsi poznal 36. komnatu Shaolinu, že :D)
462339
Njn, asi tak. btw: Myslíš tohohle http://www.csfd.cz/film/223461-inkvizitor-mechanik-the/ ? Masochisto *;)* Já se teď dívám na nějakýho plešatýho cvoka s klackem co poskakuje na místě a heká u toho jakoby rodil (určitě jsi poznal 36. komnatu Shaolinu, že *:D*)
imf
0 0
reagovat
Včera jsem shlédnul film Pokrevní bratři. Nebýt Televizních tipů, asi by se mi tenhle film zdárně vyhnul. Proto musím poděkovat, protože jsem se neskutečně bavil, až jsem se divil že jsem o takhle dobrém filmu v podstatě nikdy neslyšel.
462338
Včera jsem shlédnul film Pokrevní bratři. Nebýt Televizních tipů, asi by se mi tenhle film zdárně vyhnul. Proto musím poděkovat, protože jsem se neskutečně bavil, až jsem se divil že jsem o takhle dobrém filmu v podstatě nikdy neslyšel.
0 0
reagovat
Ty ses beran, neboj. ;)
462337
Ty ses beran, neboj. ;)
0 0
reagovat

imf

"ses starej vul a uz ti neni pomoci"... Tak to som vzal osobne ;)
462336
"ses starej vul a uz ti neni pomoci"... Tak to som vzal osobne *;)*
imf
0 0
reagovat
btw, ta hudba co tam pousteji je vazne dobra (hokej) dobre tam narazi; rasmus, america od rammstein, marilyn manson :)
462335
btw, ta hudba co tam pousteji je vazne dobra (hokej) dobre tam narazi; rasmus, america od rammstein, marilyn manson :)
0 0
reagovat
To je marny... chodili bychom v kruzich. Jdu koukat na Inkvizitora... treba se neco priucim. ;)
462334
To je marny... chodili bychom v kruzich. Jdu koukat na Inkvizitora... treba se neco priucim. ;)
0 0
reagovat
fakt je to podle mě asi nejhorší česká skupina. To už i Eva s Vaškem zpívají líp.
462333
fakt je to podle mě asi nejhorší česká skupina. To už i Eva s Vaškem zpívají líp.
0 0
reagovat

imf

No tak jistě, já psal o tom co říká a ne jak to říká.

Shimitz: Ale napsal jsi skoro to same o Kabátech a to s těmi geny doufám nemyslíš vážně ?)
462332
No tak jistě, já psal o tom co říká a ne jak to říká. Shimitz: Ale napsal jsi skoro to same o Kabátech a to s těmi geny doufám nemyslíš vážně *?)*
imf
0 0
reagovat
"Podle me je to nejhorsi film vsech dob" to jsem nikdy neřekl! Možná jsem trochu tvrdší a přeháním, ale tuto vlastnost mám po své mamince, takže za to můžou geny...
462331
"Podle me je to nejhorsi film vsech dob" to jsem nikdy neřekl! Možná jsem trochu tvrdší a přeháním, ale tuto vlastnost mám po své mamince, takže za to můžou geny...
0 0
reagovat
já fakt říkám to co si myslím, klidně mi to nevěřte, ale je to tak. Kabáty jsem nesnášel vždycky. Ale jinak, když tak procházím filmové weby s tím vašim se shoduji nejvíc, což je ode mě pochvala! A to se nestává tak často.... ;)
462330
já fakt říkám to co si myslím, klidně mi to nevěřte, ale je to tak. Kabáty jsem nesnášel vždycky. Ale jinak, když tak procházím filmové weby s tím vašim se shoduji nejvíc, což je ode mě pochvala! A to se nestává tak často.... *;)*
0 0
reagovat
Poza to asi neni, ale zpusob jakym to cini JE detinsky a hloupy. Prispevky "Podle me je to nejhorsi film vsech dob" oplyvaji nulovou vypovedni hodnotou. My tu samozrejme nejsme od toho, abychom nekomu radili nebo snad prikazovali jak ma diskutovat, ale... obcas je to vazne otravne. ;)
462329
Poza to asi neni, ale zpusob jakym to cini JE detinsky a hloupy. Prispevky "Podle me je to nejhorsi film vsech dob" oplyvaji nulovou vypovedni hodnotou. My tu samozrejme nejsme od toho, abychom nekomu radili nebo snad prikazovali jak ma diskutovat, ale... obcas je to vazne otravne. ;)
0 0
reagovat

Shimitz

Sennh to asi myslel tak že skoro pořád plaveš proti proudu ;)
Což o to, mě by to ani nevadilo pokud to myslíš vážně a opravdu to tak cítíš tak si zasloužíš jisté uznání, ale pokud je to jen póza (neříkám že je), tak je to dětinské a hloupé.
462328
Sennh to asi myslel tak že skoro pořád plaveš proti proudu *;)* Což o to, mě by to ani nevadilo pokud to myslíš vážně a opravdu to tak cítíš tak si zasloužíš jisté uznání, ale pokud je to jen póza (neříkám že je), tak je to dětinské a hloupé.
Shimitz
0 0
reagovat

Sennh

tak to jsem vubec nepochopil....
462327
tak to jsem vubec nepochopil....
Sennh
0 0
reagovat

Sennh

Takhle se trefovat do Elvise , že se nestydíte:D
462326
Takhle se trefovat do Elvise , že se nestydíte*:D*
Sennh
0 0
reagovat
Já to nechci poslouchat vůbec.:D
462325
Já to nechci poslouchat vůbec.*:D*
0 0
reagovat
OK, ale vyznělo mi to tak ;) ale nechcu flame - vše vysvětleno ;) :+
462324
OK, ale vyznělo mi to tak ;) ale nechcu flame - vše vysvětleno *;)* *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se