Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106321 - 106340 Napsat příspěvek
Lubo: To si piš ;)... Ale vám to přeju (samozřejmě aby jste vyhráli ;)... Bratři musí být po spolu :D:D:D....
462187
Lubo: To si piš ;)... Ale vám to přeju (samozřejmě aby jste vyhráli ;)... Bratři musí být po spolu :D:D:D....
0 0
reagovat
Bojovali nádherně:+..škoda tý smůly, tolik krásnejch šancí, ale bojovali tvrdě až dokonce.
462186
Bojovali nádherně*:+*..škoda tý smůly, tolik krásnejch šancí, ale bojovali tvrdě až dokonce.
0 0
reagovat
smekam klobouk před slovakama hraji paradni hokej.
462185
smekam klobouk před slovakama hraji paradni hokej.
0 0
reagovat

KARLOS

Ty z teraz musíš mať najväčšiu radosť. Po našom vypadnutí tu konečne zavládne svätý pokoj :D
462184
Ty z teraz musíš mať najväčšiu radosť. Po našom vypadnutí tu konečne zavládne svätý pokoj *:D*
KARLOS
0 0
reagovat
:D:D:D Vy jste maníci ;)... Běžte to vyběhat ;)... Tahle hláška sice patří Flukeovi, ale co. Celé odpoledne tu čtu tyhle komenty a už se to prostě nedalo vydržet... Takže sorry imfe ;)...
462183
:D:D:D Vy jste maníci ;)... Běžte to vyběhat ;)... Tahle hláška sice patří Flukeovi, ale co. Celé odpoledne tu čtu tyhle komenty a už se to prostě nedalo vydržet... Takže sorry imfe ;)...
0 0
reagovat
hokej je fakt lepsi...btw Gol, Slovaci zas dostali a pěknej!
462182
hokej je fakt lepsi...btw Gol, Slovaci zas dostali a pěknej!
0 0
reagovat
a hlavne jsem ho sam hral nekolik let, takze mam k nemu lepsi vzah nez k fotbalu.........
462181
a hlavne jsem ho sam hral nekolik let, takze mam k nemu lepsi vzah nez k fotbalu.........
0 0
reagovat
ja mam osobne radeji hokej..... to ma poradny naboj......
462180
ja mam osobne radeji hokej..... to ma poradny naboj......
0 0
reagovat
přijatelný, přesně tak...:))
462179
přijatelný, přesně tak...*:))*
0 0
reagovat
jeste to vypada na velke drama.... stav 4:3 je velmi prijatelny.....
462178
jeste to vypada na velke drama.... stav 4:3 je velmi prijatelny.....
0 0
reagovat

Silence

to máš recht - jako je pravda, že mě je hokej někde :)) ale MS ve fotbale si každej váží daleko ale daleko víc ;) :+ a to samý Olympiády
462177
to máš recht - jako je pravda, že mě je hokej někde :)) ale MS ve fotbale si každej váží daleko ale daleko víc *;)* *:+* a to samý Olympiády
Silence
0 0
reagovat
Veřejná moluva všem Slovenským občanům:
Před vámi všemi se ze srdce omlouvám všem slovenským občanům, přistěhovalcům i romům. V zásadě proti Slovensku jako takovému nic nemám. Jenom mi přijde velmi vtipné to, jak mluví a je mi krajně nesympatický jejich hokej.
?)
462176
Veřejná moluva všem Slovenským občanům: Před vámi všemi se ze srdce omlouvám všem slovenským občanům, přistěhovalcům i romům. V zásadě proti Slovensku jako takovému nic nemám. Jenom mi přijde velmi vtipné to, jak mluví a je mi krajně nesympatický jejich hokej. *?)*
0 0
reagovat

Shimitz

Měl jsem tě radši jako Carreyho, Elvis ti neprospívá...
462175
Měl jsem tě radši jako Carreyho, Elvis ti neprospívá...
Shimitz
0 0
reagovat

Jakub Spidey

Problém je právě to, že je to zase za rok. Je to trošku nuda a nemá to žádný náboj... ?)
462174
Problém je právě to, že je to zase za rok. Je to trošku nuda a nemá to žádný náboj... *?)*
Jakub Spidey
0 0
reagovat

Shimitz

Přečti si znovu co tu píšeš, a pak se nad sebou zamysli. Na slovensku jsou i lidé, kteří se snaží podnítit umělou nenávist vůči čechům ač žádná není. Určitě je smutné brát tyhle vyjímky vážně a chovat se na oplátku stejně.
462173
Přečti si znovu co tu píšeš, a pak se nad sebou zamysli. Na slovensku jsou i lidé, kteří se snaží podnítit umělou nenávist vůči čechům ač žádná není. Určitě je smutné brát tyhle vyjímky vážně a chovat se na oplátku stejně.
Shimitz
0 0
reagovat

to imf

dejmu ho na dýl prosim.
462172
dejmu ho na dýl prosim.
to imf
0 0
reagovat
a co jsem zase řekl, do háje?
462171
a co jsem zase řekl, do háje?
0 0
reagovat

krysař l´ubo

za rok je znovu MS...... tentokrat se ukazeme v lepsim svetle...... ja tomu tedy verim....... ale zase na druhou stranu nebudeme mit nervy ze zapasu :D
462170
za rok je znovu MS...... tentokrat se ukazeme v lepsim svetle...... ja tomu tedy verim....... ale zase na druhou stranu nebudeme mit nervy ze zapasu *:D*
krysař l´ubo
0 0
reagovat

Shimitz

Posledni varovani. Pak dostanes ban na 24 hodin. Nemluvim do vetru.
462169
Posledni varovani. Pak dostanes ban na 24 hodin. Nemluvim do vetru.
Shimitz
0 0
reagovat

Jakub Spidey

Ach... hrozne rád by som si v tretej tretine zaspomínal, ako sme kedysi bežne takto chodili do kabín s dvojgolovým mankom a potom to v poslednom dejstve dobiehali, aby sme nakoniec vyhrali. Hádam sa história bude opakovať.
Schmitz
Čo sa dá robiť. Ak to takto cítiš, je to len tvoja osobná vec, ale že sa svojimi komplexami musíš aj chváliť... tsts
462168
Ach... hrozne rád by som si v tretej tretine zaspomínal, ako sme kedysi bežne takto chodili do kabín s dvojgolovým mankom a potom to v poslednom dejstve dobiehali, aby sme nakoniec vyhrali. Hádam sa história bude opakovať. [b]Schmitz[/b] Čo sa dá robiť. Ak to takto cítiš, je to len tvoja osobná vec, ale že sa svojimi komplexami musíš aj chváliť... tsts
Jakub Spidey
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se