Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105381 - 105400 Napsat příspěvek
vy jste fakt...jak to říct...dobří!
Když to neudělám teď, tak nikdy!
Moviezone je ten nejlepší web na světě, děkuji celé redakci, všem štamgastům a ostatním co se podílejí na tvorbě těchto stránek za každodení relax, který mi umožňujete.
Miluju vás...
a píšu to jenom pro to, že mám dobrou náladu...VIVA LAS VEGAS!!!!8)
463571
vy jste fakt...jak to říct...dobří! Když to neudělám teď, tak nikdy! Moviezone je ten nejlepší web na světě, děkuji celé redakci, všem štamgastům a ostatním co se podílejí na tvorbě těchto stránek za každodení relax, který mi umožňujete. Miluju vás... a píšu to jenom pro to, že mám dobrou náladu...VIVA LAS VEGAS!!!!*8)*
0 0
reagovat
KarelR: A nebo tam může na premiéře vesele spoilerovat ;):D:D:D "Hádejte, co se teď stane..."
463570
KarelR: A nebo tam může na premiéře vesele spoilerovat ;):D:D:D "Hádejte, co se teď stane..."
0 0
reagovat
Teda ještě, že v hospodě byla wifi, jinak bych tady četl aspoň 130 příspěvků a to za dněšek:), aby člověk nechodil na pivo tý jo, pheeeew.

ad Broken sword, já mám rád celout trilogii, čtyřku sem nehrál, ale na trojku mi nesahejte, sice je krátká, ale mám ji nejradši.
463569
Teda ještě, že v hospodě byla wifi, jinak bych tady četl aspoň 130 příspěvků a to za dněšek*:)*, aby člověk nechodil na pivo tý jo, pheeeew. ad Broken sword, já mám rád celout trilogii, čtyřku sem nehrál, ale na trojku mi nesahejte, sice je krátká, ale mám ji nejradši.
0 0
reagovat

Shimitz

Muzes zajit na premieru Sunshine :D
463568
Muzes zajit na premieru Sunshine *:D*
Shimitz
0 0
reagovat
Tak to uvidíš premiery dřív než my.
463567
Tak to uvidíš premiery dřív než my.
0 0
reagovat

Shimitz

Nekdo holky, jiny vdolky...8)
463566
Nekdo holky, jiny vdolky...*8)*
Shimitz
0 0
reagovat
Tak to gratuluji i tobě ;):) Bude se ti tam líbit :D:D:D Elvis je přece miláčkem ameriky...
463565
Tak to gratuluji i tobě ;):) Bude se ti tam líbit :D:D:D Elvis je přece miláčkem ameriky...
0 0
reagovat
jedu od září na rok do Ameriky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8)8)8)8)8)8)8)
463564
jedu od září na rok do Ameriky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*8)**8)**8)**8)**8)**8)**8)*
0 0
reagovat
Shimitz:? Copak se ti stalo? Žeby jsi byl osvícen a zašel do správného sálu ;)???
463563
Shimitz:? Copak se ti stalo? Žeby jsi byl osvícen a zašel do správného sálu ;)???
0 0
reagovat
áááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
463562
áááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 0
reagovat
jj, kamos delas ze 4 predmetu za 16 a nikdo se ho na to uz nikdy ptat nebude a jak je mu ted dobre na vysce...
463561
jj, kamos delas ze 4 predmetu za 16 a nikdo se ho na to uz nikdy ptat nebude a jak je mu ted dobre na vysce...
0 0
reagovat
to je pekny za 13, to já bych se za takovy krasny cislo vubec nezlobil...
463560
to je pekny za 13, to já bych se za takovy krasny cislo vubec nezlobil...
0 0
reagovat
Koktejly, piva, panaky - vse dohromady, tyden a pul jsem abstinoval:(... No, nevyvedlo se mi to, mam to za 13... A to jen ze 4 predmetu... Ale co, hlavni je, ze to je aneb to, co jest, jest:D
463559
Koktejly, piva, panaky - vse dohromady, tyden a pul jsem abstinoval*:(*... No, nevyvedlo se mi to, mam to za 13... A to jen ze 4 predmetu... Ale co, hlavni je, ze to je aneb to, co jest, jest*:D*
0 0
reagovat
On se stydí, i když nemá důvod:)
463558
On se stydí, i když nemá důvod*:)*
0 0
reagovat
qualkalim: No tak se pochlub, jaké to bylo ;):D:D:D... Jinak mooooc gratuluji ;):)
463557
qualkalim: No tak se pochlub, jaké to bylo ;):D:D:D... Jinak mooooc gratuluji ;):)
0 0
reagovat
Ty se ani nepochlubis. Tak to uz je mi jasny, proc tady popichujes. Mas dobrou naladu. Tak se napij i za me (ale ja to neplatim :).
463556
Ty se ani nepochlubis. Tak to uz je mi jasny, proc tady popichujes. Mas dobrou naladu. Tak se napij i za me (ale ja to neplatim :).
0 0
reagovat
grats qualkalim, uz se tesim az to budu mit zejtra za sebou taky
463555
grats qualkalim, uz se tesim az to budu mit zejtra za sebou taky
0 0
reagovat

qualkalim

congrats!
463554
congrats!
qualkalim
0 0
reagovat
cau, jak se mate:D??? jinak gratulace vsem uspesnym maturantum.....zkousky na vejsku jsou ale o necem jinem :))
463553
cau, jak se mate*:D*??? jinak gratulace vsem uspesnym maturantum.....zkousky na vejsku jsou ale o necem jinem *:))*
0 0
reagovat
No uz ne, uz jsem to dal... Jinak Spazzovi a vsem maturantum - pred prvni zkouskou je to fakt na nic, pak uz to opadne... Nejhorsi je to poprvy:D... V bezvedomi budu, ale z chlastu! Chlastu zdar, panakum zvlaste!
463552
No uz ne, uz jsem to dal... Jinak Spazzovi a vsem maturantum - pred prvni zkouskou je to fakt na nic, pak uz to opadne... Nejhorsi je to poprvy*:D*... V bezvedomi budu, ale z chlastu! Chlastu zdar, panakum zvlaste!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se