Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105361 - 105380 Napsat příspěvek

Fluke

LOL, takový učitel by se hodil, já mám většinou problémy víc se zápočty než se samotnou zkouškou :)
463609
LOL, takový učitel by se hodil, já mám většinou problémy víc se zápočty než se samotnou zkouškou *:)*
Fluke
0 0
reagovat
Fluke: To sa fakt vola Jirka Strach?:D
463608
Fluke: To sa fakt vola Jirka Strach?*:D*
0 0
reagovat
Přidávám se ke gratulacím, maturita je jen prostý základ:) Na VŠ je více zkoušek a častěji:) + zápočty;)...teda pokud nechytnete magora jako je Jirka Strach, ze zápočtovýho testu Vizuální komunikace udělal naprostou frašku, páč otázky nechal vymyslet nás a stejně sme si říkali odpovědi a stejně sme to neodevzdali a napsal nám zápočty:) Na jednu stranu mám o starost míň na druhou mě to děsí. Snad nevadí, že na ten předmět ho ani nemáme:)
463607
Přidávám se ke gratulacím, maturita je jen prostý základ:) Na VŠ je více zkoušek a častěji*:)* + zápočty*;)*...teda pokud nechytnete magora jako je Jirka Strach, ze zápočtovýho testu Vizuální komunikace udělal naprostou frašku, páč otázky nechal vymyslet nás a stejně sme si říkali odpovědi a stejně sme to neodevzdali a napsal nám zápočty:) Na jednu stranu mám o starost míň na druhou mě to děsí. Snad nevadí, že na ten předmět ho ani nemáme:)
0 0
reagovat

Natascha

Muzu se optat, ktery ze to navstevujes Vysoky ustav? Dle tveho "kladneho" popisu by mi to Hodne sedelo na Banskou, na ktere se drzi tveho planu pevnou rukou :)

Jinak vsem maturantum gratulace, hlavne k tem prazdninam a blizicimu se obdobi flakani... Je to fajn a oproti vysce k nezaplaceni, takze enjoy...
463606
Muzu se optat, ktery ze to navstevujes Vysoky ustav? Dle tveho "kladneho" popisu by mi to Hodne sedelo na Banskou, na ktere se drzi tveho planu pevnou rukou :) Jinak vsem maturantum gratulace, hlavne k tem prazdninam a blizicimu se obdobi flakani... Je to fajn a oproti vysce k nezaplaceni, takze enjoy...
Natascha
0 0
reagovat

imf

Mě teď napadá, že vůbec netuším, kde ho mám já.... :o :D
463605
Mě teď napadá, že vůbec netuším, kde ho mám já.... *:o* *:D*
imf
0 0
reagovat
Duro.. že došla vlna někde u Ukrajinskejch hranic ještě neznamená, že můžeš bořit iluze nadějnému mládí na západě :)
463604
Duro.. že došla vlna někde u Ukrajinskejch hranic ještě neznamená, že můžeš bořit iluze nadějnému mládí na západě :)
0 0
reagovat

Duro

Za poslednich pet let jsem to vysvedceni musel tahat ze supliku trikrat. Pokazdy kdyz jsem se stehoval. ;)
463603
Za poslednich pet let jsem to vysvedceni musel tahat ze supliku trikrat. Pokazdy kdyz jsem se stehoval. ;)
Duro
0 0
reagovat
Spazz, nejsi sám! :]
463602
Spazz, nejsi sám! :]
0 0
reagovat

Moja maturita

1, 1, 1, 2!!! Super, nie? Akurát pred pätnástimi rokmi... Deti, ani netušíte, že prekážka, ktorú ste práve zdolali, bola najbezvýznamnejšia zo všetkých :D
463601
1, 1, 1, 2!!! Super, nie? Akurát pred pätnástimi rokmi... Deti, ani netušíte, že prekážka, ktorú ste práve zdolali, bola najbezvýznamnejšia zo všetkých *:D*
Moja maturita
0 0
reagovat
No tak já gratuluji všem úspěšným maturantům a závidím, že už mají letošní stresy za sebou. Na mě to totiž začíná teprve přicházet - negativní posudek na moji bakalářku, zítřejší výsledky z klazurek (no ani nemusím čekat, abych věděla, že si to zopáknu) a blížící se státnice:- Navíc na střední se všichni snaží to těm studentům dát, ale u nás tento rok evidentně plní plán "co nejmíň úspěšných absolventů":(
463600
No tak já gratuluji všem úspěšným maturantům a závidím, že už mají letošní stresy za sebou. Na mě to totiž začíná teprve přicházet - negativní posudek na moji bakalářku, zítřejší výsledky z klazurek (no ani nemusím čekat, abych věděla, že si to zopáknu) a blížící se státnice*:-* Navíc na střední se všichni snaží to těm studentům dát, ale u nás tento rok evidentně plní plán "co nejmíň úspěšných absolventů"*:(*
0 0
reagovat
hele ja si myslel to samy, ja tam fakt sel s tim ze cestinu budu delat v zari a dlai mi to, zalezi na profesorech. ;)
463599
hele ja si myslel to samy, ja tam fakt sel s tim ze cestinu budu delat v zari a dlai mi to, zalezi na profesorech. *;)*
0 0
reagovat
Jaj, klucí maturantský, gratuluju vám. :o) Na druhou stranu mě celkem mrzí, že tu zjevně budu jediný, kdo to prokaučoval... vím, že takové depky chytá den předtím každý, ale já jsem si téměř stoprocentně jistý, že umím úplné hovno
463598
Jaj, klucí maturantský, gratuluju vám. :o) Na druhou stranu mě celkem mrzí, že tu zjevně budu jediný, kdo to prokaučoval... vím, že takové depky chytá den předtím každý, ale já jsem si téměř stoprocentně jistý, že umím úplné hovno
0 0
reagovat

Nej... Prazdniny of all times

No ja mel 1234 komplet sbirku :-:+ ale celkem jsem mel pecha na otazku z Matiky a navic mi dala 3 z AJ coz nechapu - zil jsem v Kanade a v USA a patril k nejlepsim na gymplu vubec co se tyka AJ :o - jen ona chtela nasrotit nazpamet ty papiry co nam dala pred maturitou a to jsem mno moc neudelal :D Hold jsem ji nerekl - HOUSING: People used to live in caves,...., then detached houses, semi-detached houses, cottages, Block of flats etc. :) Mam uz ted jinej diplom takze mne 1234 nestrasi a nemusim nikde ukazovat VSEM CONGRATULATIONS a jdete do kina!!!
463597
No ja mel 1234 komplet sbirku *:-**:+* ale celkem jsem mel pecha na otazku z Matiky a navic mi dala 3 z AJ coz nechapu - zil jsem v Kanade a v USA a patril k nejlepsim na gymplu vubec co se tyka AJ *:o* - jen ona chtela nasrotit nazpamet ty papiry co nam dala pred maturitou a to jsem mno moc neudelal *:D* Hold jsem ji nerekl - HOUSING: People used to live in caves,...., then detached houses, semi-detached houses, cottages, Block of flats etc. *:)* Mam uz ted jinej diplom takze mne 1234 nestrasi a nemusim nikde ukazovat VSEM CONGRATULATIONS a jdete do kina!!!
Nej... Prazdniny of all times
0 0
reagovat
yay nbk nice! ja mam 1,2,3,3 :+:D
463596
yay nbk nice! ja mam 1,2,3,3 *:+**:D*
0 0
reagovat

matura

We are the champions! 1, 1, 1, 2!!!
463595
We are the champions! 1, 1, 1, 2!!!
matura
0 0
reagovat

dick

Za kolik?
463594
Za kolik?
dick
0 0
reagovat

dick

jen počkej na VŠ budeš mít maturu dvakrát do roka:D
463593
jen počkej na VŠ budeš mít maturu dvakrát do roka*:D*
dick
0 0
reagovat
wohooooo mam to! navracim se ke staremu zivotu flakace. :D:D
463592
wohooooo mam to! navracim se ke staremu zivotu flakace. *:D**:D*
0 0
reagovat
Ja jsem studoval v Litomericich Vypocetni techniku. Maturita: Cestina 1, Ucto 1, Ekonomika 1, Vypocetka 2, Prakticka (Vypocetka, Ucto, Anglina) 2.

Na vysokou (Brno) jsem se bohuzel nedostal, zasluhou matikarky. Vzdycky rikala: "Tohle se ucit vubec nebudeme, protoze vy nepujdete na skolu, kde se delaji prijmacky z matiky." No, ja jsem nakone sel. Za spravnou odpoved se body pricitaly, za spatnou odecitali a za neodpovezenou nebylo nic. Dve otazky jsem vedel na 100%, na dve jsem vubec neodpovedel a ty ostatni jsem si tipnul. Prijeti mi uniklo jen o par milimetru. 8)
463591
Ja jsem studoval v Litomericich Vypocetni techniku. Maturita: Cestina 1, Ucto 1, Ekonomika 1, Vypocetka 2, Prakticka (Vypocetka, Ucto, Anglina) 2. Na vysokou (Brno) jsem se bohuzel nedostal, zasluhou matikarky. Vzdycky rikala: "Tohle se ucit vubec nebudeme, protoze vy nepujdete na skolu, kde se delaji prijmacky z matiky." No, ja jsem nakone sel. Za spravnou odpoved se body pricitaly, za spatnou odecitali a za neodpovezenou nebylo nic. Dve otazky jsem vedel na 100%, na dve jsem vubec neodpovedel a ty ostatni jsem si tipnul. Prijeti mi uniklo jen o par milimetru. *8)*
0 0
reagovat
Pirati jsou jenom takova recyklace...
463590
Pirati jsou jenom takova recyklace...
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se