Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105301 - 105320 Napsat příspěvek
2,2,1,1... Je to doma :o))
463671
2,2,1,1... Je to doma :o))
0 0
reagovat
koukat na kraviny rozhodne ne, ale zajima ho muj nazor na to...?)
463670
koukat na kraviny rozhodne ne, ale zajima ho muj nazor na to...*?)*
0 0
reagovat

ragnar

to co mas za pracu? ;)
463669
to co mas za pracu? ;)
ragnar
0 0
reagovat
sefik mi dal skouknout rock podvrataku...horsi muceni si neumim predstavit, na co se mam pripravit?
463668
sefik mi dal skouknout rock podvrataku...horsi muceni si neumim predstavit, na co se mam pripravit?
0 0
reagovat

deiwi

tak měsíc? hrůza co..
463667
tak měsíc? hrůza co..
deiwi
0 0
reagovat
god help, jak dlouho ma filmPub ten novy design? Po dlouhe dobe jsem ho navstivil a nestacim zirat.
463666
god help, jak dlouho ma filmPub ten novy design? Po dlouhe dobe jsem ho navstivil a nestacim zirat.
0 0
reagovat
:D:D:D:D Chvili mi to trvalo, ale pak jsem pochopil co tim myslite8)
463665
*:D**:D**:D**:D* Chvili mi to trvalo, ale pak jsem pochopil co tim myslite*8)*
0 0
reagovat

Loki

you're right:D:+
463664
you're right*:D**:+*
Loki
0 0
reagovat
:D ta zatvorka na konci je super:+
463663
*:D* ta zatvorka na konci je super*:+*
0 0
reagovat
Konecne dobra zprava: na FP pisou o navratu bratru Hughesovych (Z pekla).
463662
Konecne dobra zprava: na FP pisou o navratu bratru Hughesovych (Z pekla).
0 0
reagovat
loki: s nadsazskou by se dalo rict ze bych to nepral ani svemu nejhorsimu nepriteli.:D
463661
loki: s nadsazskou by se dalo rict ze bych to nepral ani svemu nejhorsimu nepriteli.*:D*
0 0
reagovat
zabro: jj tiež som raz docela dlho vylehával doma a doobeda, no vlastne aj po nom je to hruza des
463660
zabro: jj tiež som raz docela dlho vylehával doma a doobeda, no vlastne aj po nom je to hruza des
0 0
reagovat

t_gon

Ten dotaz je někdě hódně dole, ale nemůžu si ujít příležitost trošku naplivat na svou báječnou univerzitu, potažmo katedru. Kupodivu to není báňská (i když přijímačky na ni jsem dala - byla to tehdy taková poslední záchrana, ale pak jsem se jí radši vyhla obloukem:-). Já teda studuji v Olomouci a na katedře slavistiky a aplikované ekonomie mají podle mě pěkný bordel.... A plán plní skoro na 100%:-
463659
Ten dotaz je někdě hódně dole, ale nemůžu si ujít příležitost trošku naplivat na svou báječnou univerzitu, potažmo katedru. Kupodivu to není báňská (i když přijímačky na ni jsem dala - byla to tehdy taková poslední záchrana, ale pak jsem se jí radši vyhla obloukem:-). Já teda studuji v Olomouci a na katedře slavistiky a aplikované ekonomie mají podle mě pěkný bordel.... A plán plní skoro na 100%*:-*
t_gon
0 0
reagovat
tak sem stravil jeden mesic v nemocnici. meli sme tam jen 3 programy. takze telenovela jako laska nad lasky vzdy po ranu neni k zahozeni:) navic kdyz k tomu dostanete kapacku.nechci zminovat ceske telenovely to byla vzdy moje smrt.clovek pak jen hleda v tv programu nejaky sport nebo aspon zachvev neceho na co by se dalo koukat.
463658
tak sem stravil jeden mesic v nemocnici. meli sme tam jen 3 programy. takze telenovela jako laska nad lasky vzdy po ranu neni k zahozeni*:)* navic kdyz k tomu dostanete kapacku.nechci zminovat ceske telenovely to byla vzdy moje smrt.clovek pak jen hleda v tv programu nejaky sport nebo aspon zachvev neceho na co by se dalo koukat.
0 0
reagovat

Charlotte

To je vec, ktera me vubec neprekvapuje. Neprisuzoval bych to varovani pred pavoucim terorem. Zkratka a dobre je v tehle zemi vic lidi, kteri zajdou na "normalni" cesky film, nez na americky blockbuster. Mluvim zejmena o starsi generaci, ktere byla "normalita" vtloukana do hlavy a tim padem IMHO neradi vybocuji z rady. Proto me vzdycky tak prekvapi, kdyz vidim starsiho cloveka bez ditete nebo vnuka na filmu jako je 300.
463657
To je vec, ktera me vubec neprekvapuje. Neprisuzoval bych to varovani pred pavoucim terorem. Zkratka a dobre je v tehle zemi vic lidi, kteri zajdou na "normalni" cesky film, nez na americky blockbuster. Mluvim zejmena o starsi generaci, ktere byla "normalita" vtloukana do hlavy a tim padem IMHO neradi vybocuji z rady. Proto me vzdycky tak prekvapi, kdyz vidim starsiho cloveka bez ditete nebo vnuka na filmu jako je 300.
Charlotte
0 0
reagovat
link
Překvapilo mě, že české filmy tolik táhnou, ale část populace byla zjevně před pavoučím terorem varována...:)
463656
http://silence.bloguje.cz/539522-tajnosti-zustaly-divakum-utajeny.php Překvapilo mě, že české filmy tolik táhnou, ale část populace byla zjevně před pavoučím terorem varována...:)
0 0
reagovat
Psema: :D;)
463655
Psema: :D;)
0 0
reagovat

KARLOS

Já mám rád jinou.
Třeba: Cival: Ty to vyprávíš, jak nějaký céčko.
Hlad: Hele, jdi na to.
;)
463654
Já mám rád jinou. Třeba: Cival: Ty to vyprávíš, jak nějaký céčko. Hlad: Hele, jdi na to. *;)*
KARLOS
0 0
reagovat
Uz vidim ten nazev FMka: Konec trilogiím:D
463653
Uz vidim ten nazev FMka: Konec trilogiím*:D*
0 0
reagovat
ee ještě počkejte na Shreka, když kritizovat tak pořádně!! :D
463652
ee ještě počkejte na Shreka, když kritizovat tak pořádně!! *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se