Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102681 - 102700 Napsat příspěvek

Loki

Jakto?
465827
Jakto?
Loki
0 0
reagovat
Quisp: Dostal banán;), neviem na ako dlho
465826
Quisp: Dostal banán*;)*, neviem na ako dlho
0 0
reagovat
Můžu se zeptat kde je Shimitz ??? Neumřel???
465825
Můžu se zeptat kde je Shimitz ??? Neumřel???
0 0
reagovat

Nový řád Jedi: Prvotní vektor - rozbor knihy

Tak jsem před pár dny během rodinné dovolené přečetl další Star Wars knihu, tentokrát Nový řád Jedi: Prvotní vektor. Teda řeknu vám, že to byl pořádný masakr. Docela to na mě působilo dost děsivě, s jakými fanatiky se naši hrdinové potkali. Kolikrát sem se bál otočit na další stránku z obav, co horšího se může přihodit. Jinak konec mě připadal docela otevřený. Ale docela mě šokovalo, že vůbec dovolili nechat zemřít jednu z hlavních postav:o:( To mě hodně vzalo.
465824
Tak jsem před pár dny během rodinné dovolené přečetl další Star Wars knihu, tentokrát Nový řád Jedi: Prvotní vektor. Teda řeknu vám, že to byl pořádný masakr. Docela to na mě působilo dost děsivě, s jakými fanatiky se naši hrdinové potkali. Kolikrát sem se bál otočit na další stránku z obav, co horšího se může přihodit. Jinak konec mě připadal docela otevřený. Ale docela mě šokovalo, že vůbec dovolili nechat zemřít jednu z hlavních postav*:o**:(* To mě hodně vzalo.
Nový řád Jedi: Prvotní vektor - rozbor knihy
0 0
reagovat

Jardus

:-) kdo by nechtěl.
465823
:-) kdo by nechtěl.
Jardus
0 0
reagovat
Hele lidi, nemáte někdo volnej účet na rapidu, filefactory nebo megauploadu, vím, že je to hodně naivní dotaz, ale za pokus nic nedám. :D
465822
Hele lidi, nemáte někdo volnej účet na rapidu, filefactory nebo megauploadu, vím, že je to hodně naivní dotaz, ale za pokus nic nedám. *:D*
0 0
reagovat

Michael Bay

Mal by si ísť do televízie hlásiť finančné správy. Myslím, že s tvojim elánom by mohli dosiahnuť prekvapivo vysokú sledovanosť :D
465821
Mal by si ísť do televízie hlásiť finančné správy. Myslím, že s tvojim elánom by mohli dosiahnuť prekvapivo vysokú sledovanosť *:D*
Michael Bay
0 0
reagovat

MichaelBay

LOL:D:D:D:D:D
465820
LOL*:D**:D**:D**:D**:D*
MichaelBay
0 0
reagovat
Zvrácená, úchylná a krvavá animace vrací úder :-)
V tom Adultswimu musí sedět asi opravdoví šílenci. Vypadá to, že Aqua Teen Hunger Force bylo z jejich pořadů asi nejnormálnější ;-)
465819
[link="http://www.youtube.com/watch?v=rLguWXDECTg"]Zvrácená, úchylná a krvavá animace vrací úder :-)[/link] V tom Adultswimu musí sedět asi opravdoví šílenci. Vypadá to, že Aqua Teen Hunger Force bylo z jejich pořadů asi nejnormálnější ;-)
0 0
reagovat
"Misa Beju" ruluje - takovy BoxOffice s clovekem poradne zatriska o podlahu :+
465818
"Misa Beju" ruluje - takovy BoxOffice s clovekem poradne zatriska o podlahu *:+*
0 0
reagovat

MichaelBay

ROFL :D:+
465817
ROFL *:D**:+*
MichaelBay
0 0
reagovat
we lowe michael bay! ;) toho naseho i toho pravyho :D
465816
we lowe michael bay! *;)* toho naseho i toho pravyho *:D*
0 0
reagovat

TransFormers [BOX OFFICE]

No tak a je tu takový malý update!!!
246,1 milionů dolarů pro Transformers celosvětově jsou již minulostí!!! A proč? No vyšly totiž oficiální čísla tohoto skromného filmečku ve zbytku světa! Pamatujete jak jsem hlásil včera 93,1 milionů dolarů celkově ze zbytku světa po druhém víkendu? HA! Neplatí!!! Prosím zapisujte 96,692,993 milionů dolarů! Říkáte že se Vám rozmlžil zrak a zatočila hlavička? No tak tedy ještě jednou prosím - 96,692,993 DOLARŮ!!!.

Tudíž druhý víkend ve zbytku světa je také minulostí! Jž není na nějakých těch 43 milionech dolarů a nějakých těch drobných, ale na pořádně nechutných páchnoucích popcornem 46,658,852 dolarů!!! A to prosím nejsou informace ještě z nějakých států ve kterých Transformers tento víkend započali. Prosím tudíž opět přepisujte klidně na těch 100 000 000 amerických dolarů ve zbytku světa!!!

Takže celosvětové tržby hledejte u ČTVRT MILIARDY DOLARŮ!!! ANO ANO ANO!!! Vidíte správně! POkud se vám z toho opět udělalo nevolno, tak znovu se mi to psát nechce, takže si sjeďte o dva řádky víš a hledejte tři slovíčka napsaná velkými písmeny!!! Ano přesně tolik mají momentálně Transformeři na kontě celosvětově a to prosím se stále ještě neupraveným víkendem z USA. Takže očekávejte za tak dvě hodinky opět poupravené tržby a řekl bych, že to bude opět směrem nahoru!!! ;) :+

No a nyní se můžeme jen tak letem světem podívat na nějaké ty státečky ze zbytku světa. No co vy na to... No já vím že jo. Tak hurá na ně. :)

Začněme tedy třeba Taiwanem, kde si Transformeři již odbyli druhý víkend, ale podle tržeb to vůbec tak nevypadá. První víkend totiž byl na 980,464 dolarech ale ten druhý zaznamenal neuvěřitelý pád pouho pouhých 18,5% ano přesně tak. Vím co si v duchu říkáte. NEUVĚŘITELNÉ!!! DECHBEROUCÍ!!! ;) Takže druhý víkend skončil na 799,007 dolarech a tím pádem vyšvihl celkové tržby na 3,293,516 dolarů!

Nový Zéland. Piráti tu spadli druhý víkend o 37% a Spiderman dokonce o 47,5! Ale Transfomers? O pouhých 20,8% na 1,039,020 dolarů za druhý víkend a 3,050,793 dolarů si tedy zatím po 2 týdnech odnášejí celkově! :+

Další zemičkou na kterou se zaměříme jsou protinožci, tedy Autrálie. Tam kde Spidermani padají o 55% a Pirátské lodě se potápějí pod úhlem 47% tam Robůtci v čelem s Optimusem padají o krásných 40,7% na 4,062,520 dolarů za druhý víkend, což je mezi námi více, než měl Spider-Man 3 za druhý víkend.

A na konec z našeho výběru asi v momentální době nejostřeji sledovaná země. Jižní Korea. Tam kde Transformers utrřili neuvěřitelných 13 milionů dolarů z svůj první víkend. A nyní? Zatím sice nejsou venku oficiální čísla za tento víkend, ale jsou venku čísla hovořící o prodeji lístků. Takže pozor. Spider-Man 3 se prodalo za první víkend 2,560,000 lístků, Pirátů 3 2,713,000 a Návratu Krále 1,680,000 a Transformers 1,860,000 lístků. Po druhém víkendu je už situace trošku jiná. Po druhém víkendu měl SM3 - 3,894,000, Piráti3 - 3,887,000, Návrat Krále - 3,550,000 ale Transformers již 4,186,000 prodaných lístků!!! Jedním slovem KULERVOUCÍ!!!

Update: Jižní Korea je po druhém víkendu na MEGA KULERVOUCÍCH 29,346,785 milionech dolarů!!! :o:o:o :+:+:+

Součet a přehled k 8/7/07 -> ZDE!!! :o:o:+:D;)
465815
No tak a je tu takový malý update!!! 246,1 milionů dolarů pro Transformers celosvětově jsou již minulostí!!! A proč? No vyšly totiž oficiální čísla tohoto skromného filmečku ve zbytku světa! Pamatujete jak jsem hlásil včera 93,1 milionů dolarů celkově ze zbytku světa po druhém víkendu? HA! Neplatí!!! Prosím zapisujte 96,692,993 milionů dolarů! Říkáte že se Vám rozmlžil zrak a zatočila hlavička? No tak tedy ještě jednou prosím - [b]96,692,993 DOLARŮ!!![/b]. Tudíž druhý víkend ve zbytku světa je také minulostí! Jž není na nějakých těch 43 milionech dolarů a nějakých těch drobných, ale na pořádně nechutných páchnoucích popcornem 46,658,852 dolarů!!! A to prosím nejsou informace ještě z nějakých států ve kterých Transformers tento víkend započali. Prosím tudíž opět přepisujte klidně na těch 100 000 000 amerických dolarů ve zbytku světa!!! Takže celosvětové tržby hledejte u ČTVRT MILIARDY DOLARŮ!!! ANO ANO ANO!!! Vidíte správně! POkud se vám z toho opět udělalo nevolno, tak znovu se mi to psát nechce, takže si sjeďte o dva řádky víš a hledejte tři slovíčka napsaná velkými písmeny!!! Ano přesně tolik mají momentálně Transformeři na kontě celosvětově a to prosím se stále ještě neupraveným víkendem z USA. Takže očekávejte za tak dvě hodinky opět poupravené tržby a řekl bych, že to bude opět směrem nahoru!!! *;)* *:+* No a nyní se můžeme jen tak letem světem podívat na nějaké ty státečky ze zbytku světa. No co vy na to... No já vím že jo. Tak hurá na ně. *:)* Začněme tedy třeba Taiwanem, kde si Transformeři již odbyli druhý víkend, ale podle tržeb to vůbec tak nevypadá. První víkend totiž byl na 980,464 dolarech ale ten druhý zaznamenal neuvěřitelý pád pouho pouhých 18,5% ano přesně tak. Vím co si v duchu říkáte. NEUVĚŘITELNÉ!!! DECHBEROUCÍ!!! *;)* Takže druhý víkend skončil na 799,007 dolarech a tím pádem vyšvihl celkové tržby na 3,293,516 dolarů! Nový Zéland. Piráti tu spadli druhý víkend o 37% a Spiderman dokonce o 47,5! Ale Transfomers? O pouhých 20,8% na 1,039,020 dolarů za druhý víkend a 3,050,793 dolarů si tedy zatím po 2 týdnech odnášejí celkově! *:+* Další zemičkou na kterou se zaměříme jsou protinožci, tedy Autrálie. Tam kde Spidermani padají o 55% a Pirátské lodě se potápějí pod úhlem 47% tam Robůtci v čelem s Optimusem padají o krásných 40,7% na 4,062,520 dolarů za druhý víkend, což je mezi námi více, než měl Spider-Man 3 za druhý víkend. A na konec z našeho výběru asi v momentální době nejostřeji sledovaná země. Jižní Korea. Tam kde Transformers utrřili neuvěřitelných 13 milionů dolarů z svůj první víkend. A nyní? Zatím sice nejsou venku oficiální čísla za tento víkend, ale jsou venku čísla hovořící o prodeji lístků. Takže pozor. Spider-Man 3 se prodalo za první víkend 2,560,000 lístků, Pirátů 3 2,713,000 a Návratu Krále 1,680,000 a Transformers 1,860,000 lístků. Po druhém víkendu je už situace trošku jiná. Po druhém víkendu měl SM3 - 3,894,000, Piráti3 - 3,887,000, Návrat Krále - 3,550,000 ale Transformers již 4,186,000 prodaných lístků!!! Jedním slovem KULERVOUCÍ!!! Update: Jižní Korea je po druhém víkendu na MEGA KULERVOUCÍCH 29,346,785 milionech dolarů!!! *:o**:o**:o* *:+**:+**:+* Součet a přehled k 8/7/07 -> [link="http://www.boxofficemojo.com/movies/?page=intl&id=transformers06.htm"]ZDE[/link]!!! *:o**:o**:+**:D**;)*
TransFormers [BOX OFFICE]
0 0
reagovat

REKVIZITA RODENa

465814
http://www.aukro.cz/item214164645__rekvizita_karel_roden_.html
REKVIZITA RODENa
0 0
reagovat

to duro

ok mám to, tvůj název je přesnej, v angličtině je to Shogun's Shadow link
ale ty dvě katany tam nejsou, asi to byl jinej film, neznáš ho??
465813
ok mám to, tvůj název je přesnej, v angličtině je to Shogun's Shadow http://youtube.com/watch?v=3CVUWarqLRM ale ty dvě katany tam nejsou, asi to byl jinej film, neznáš ho??
to duro
0 0
reagovat

to duro

a je tam scéna, kdy se jedna z bojovnic lanem přiváže za větev stromu a druhým koncem za nohy, rozhoupe se do ¨vrtulníku¨ v rukou drží katany a seká kolem sebe?? ale na konci tohodle čísla ji rozstřílej na hodně malý kousky. Ještě jsem se tě chtěl zeptat, jestli v tomdle filmu byl použit také motiv dvou vzácných katan, na kterých bylo něco napsáno nebo na nich byla mapa a aby to někdo mohl rozluštit, potřeboval obě, o tom ten film asi byl, nicméně film končí záběrem, kdy hrdina obě katany háže do moře. dík. klop
465812
a je tam scéna, kdy se jedna z bojovnic lanem přiváže za větev stromu a druhým koncem za nohy, rozhoupe se do ¨vrtulníku¨ v rukou drží katany a seká kolem sebe?? ale na konci tohodle čísla ji rozstřílej na hodně malý kousky. Ještě jsem se tě chtěl zeptat, jestli v tomdle filmu byl použit také motiv dvou vzácných katan, na kterých bylo něco napsáno nebo na nich byla mapa a aby to někdo mohl rozluštit, potřeboval obě, o tom ten film asi byl, nicméně film končí záběrem, kdy hrdina obě katany háže do moře. dík. klop
to duro
0 0
reagovat

karlos

no právě na tento druh filmu je to neherctví lepší jak aby se ztrapnili herci :-) a prostě tohle hudbu mám rád, i když myslím vyjma slov :-)
465811
no právě na tento druh filmu je to neherctví lepší jak aby se ztrapnili herci :-) a prostě tohle hudbu mám rád, i když myslím vyjma slov :-)
karlos
0 0
reagovat
Rawe: Hele, tady snad o herectví nedá ani mluvit, gagy by jsi hledal jen mezi fekáliemi a hudba - no, nebudu ti brát tvoji oblíbenou hudbu, vím, že ji máš řád, ale super?
p.s.: jediný nejseš... Na střední škole u mě ve třídě to byl nejoblíbenější film asi pěti lidí (a jeden z nich taky miloval kameňáky ;)... Brr, někdy jsem se až bál se jich zeptat, co viděli nového :D:D:D
465810
Rawe: Hele, tady snad o herectví nedá ani mluvit, gagy by jsi hledal jen mezi fekáliemi a hudba - no, nebudu ti brát tvoji oblíbenou hudbu, vím, že ji máš řád, ale super? p.s.: jediný nejseš... Na střední škole u mě ve třídě to byl nejoblíbenější film asi pěti lidí (a jeden z nich taky miloval kameňáky ;)... Brr, někdy jsem se až bál se jich zeptat, co viděli nového :D:D:D
0 0
reagovat

MeaCulpa

Jedinej nejsem, ale hudba je super. U některých gagů jsem se smál, u některých ne, herci jako nic moc co se týče hraní, ale hodí se na to, u mě je to takovej průměrnej film až podprůměrnej, ale kvůli hudbě to šplhá výše.
465809
Jedinej nejsem, ale hudba je super. U některých gagů jsem se smál, u některých ne, herci jako nic moc co se týče hraní, ale hodí se na to, u mě je to takovej průměrnej film až podprůměrnej, ale kvůli hudbě to šplhá výše.
MeaCulpa
0 0
reagovat
Ale no tak, nestyďte se to říct, já vím, že to víte! :)
465808
Ale no tak, nestyďte se to říct, já vím, že to víte! :)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se