Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101401 - 101420 Napsat příspěvek
jinak blesk ma zajimave vyhlidky na zari......... denik bridget jones, vesnicko ma strediskova a dedictvi :+
467107
jinak blesk ma zajimave vyhlidky na zari......... denik bridget jones, vesnicko ma strediskova a dedictvi *:+*
0 0
reagovat
Tak, DVD Marečku, podejte mi pero se už hřeje u mě na stole. Tohle jsem si nemohl dovolit nemít. Vždyť je to klasika:+
467106
Tak, DVD Marečku, podejte mi pero se už hřeje u mě na stole. Tohle jsem si nemohl dovolit nemít. Vždyť je to klasika*:+*
0 0
reagovat
by mě zajímalo, co je...
467105
by mě zajímalo, co je...
0 0
reagovat
No imdb není zrovna spolehlivý zdroj?)
467104
No imdb není zrovna spolehlivý zdroj*?)*
0 0
reagovat
aj ked zase... ked to nestihnu natocit do toho 2012, asi to trosku strati smrnc..;)
467103
aj ked zase... ked to nestihnu natocit do toho 2012, asi to trosku strati smrnc..;)
0 0
reagovat

MichaelBay

Odkedy ma imdb statut niecoho "oficialneho"..?;)
467102
Odkedy ma imdb statut niecoho "oficialneho"..?;)
MichaelBay
0 0
reagovat

Michael Bay IMDB profile

Tak to vypadá už celkem jasně. Další Bayův film bude 2012: The War for Souls!!! tento film je již v pre-produkci a ostatní dva jako Prince of Persia a Transformers 2 byly smazány!!!

Film bude mít premiéru v roce 2010. :+;)
467101
Tak to vypadá už celkem jasně. Další Bayův film bude [b]2012: The War for Souls[/b]!!! tento film je již v pre-produkci a ostatní dva jako Prince of Persia a Transformers 2 byly smazány!!! Film bude mít premiéru v roce 2010. *:+**;)*
Michael Bay IMDB profile
0 0
reagovat

KARLOS

Stephen Cleary je borec, zazil som ho na jednom seminari o filmovych zanroch a bola to pecka.
Legalne to imho nie je (k takemuto materialu sa bez zaplatenia za kurz normalne nedostanes, ale co uz, idem citat, dik ;)
467100
Stephen Cleary je borec, zazil som ho na jednom seminari o filmovych zanroch a bola to pecka. Legalne to imho nie je (k takemuto materialu sa bez zaplatenia za kurz normalne nedostanes, ale co uz, idem citat, dik ;)
KARLOS
0 0
reagovat

Ravenhorn

JA si to takhle poridil jiz pred 2 mesici a po zvyknuti mi to prijde rekneme "male". Skoda ze mezi 22" a 24" LCD je uz velky rozdil v cene, jinak bych menil okamzite ;)
No a za rok ci dva mam v planu dat sbohem me starsi 72cm ploche CRT Phillips Tv a naverbovat do kvartyru neco lepsejsiho. LCD ci Plasma, se teprve uvidi..
467099
JA si to takhle poridil jiz pred 2 mesici a po zvyknuti mi to prijde rekneme "male". Skoda ze mezi 22" a 24" LCD je uz velky rozdil v cene, jinak bych menil okamzite ;) No a za rok ci dva mam v planu dat sbohem me starsi 72cm ploche CRT Phillips Tv a naverbovat do kvartyru neco lepsejsiho. LCD ci Plasma, se teprve uvidi..
Ravenhorn
0 0
reagovat
Já si dnes koupil konecne místo crt LCD display 22" :-)
467098
Já si dnes koupil konecne místo crt LCD display 22" :-)
0 0
reagovat
Tak jsem objevil jeden docela zajímavé pdfko... Snad to není žádná nelegálnost: www.mediadesk.cz/docs/servis/Cesty_ke_scenari2.pdf
467097
Tak jsem objevil jeden docela zajímavé pdfko... Snad to není žádná nelegálnost: www.mediadesk.cz/docs/servis/Cesty_ke_scenari2.pdf
0 0
reagovat

imf

Tak jako tak si polepším, stará CRT 27" telka od JVC, která začíná pískat, kazí vychutnávání filmů v obýváku;)
467096
Tak jako tak si polepším, stará CRT 27" telka od JVC, která začíná pískat, kazí vychutnávání filmů v obýváku*;)*
imf
0 0
reagovat

imf

tak já taky nepsal nic o ceně ;), ale máš pravdu, pokud nejsou prachy, neni jiná "velikostní" možnost..., já dal za svou 30k
467095
tak já taky nepsal nic o ceně *;)*, ale máš pravdu, pokud nejsou prachy, neni jiná "velikostní" možnost..., já dal za svou 30k
imf
0 0
reagovat

Luc44

Obojí má svý výhody a nevýhody, já bych do LCD klidně šel:) Mimoto podívej se na současnej trh, je to samá LCD televize, to plazmou nepřebiješ, ale jestli máš tip na plazmu v ceně 20-21K, tak ukaž;)
467094
Obojí má svý výhody a nevýhody, já bych do LCD klidně šel:) Mimoto podívej se na současnej trh, je to samá LCD televize, to plazmou nepřebiješ, ale jestli máš tip na plazmu v ceně 20-21K, tak ukaž*;)*
Luc44
0 0
reagovat

Luc44

Za tu cenu lepsi plazmu o srovnatelny uhlopricce rozhodne nesezene.
Fluke: Rodice ji maj (i kdyz teda 40"), prijde mi za ty penize vynikajici. Filmtech si asi cetl, tak vis co cekat, navic ji muzes videt v provozu v kazdym druhym Datartu. Good luck. :)

Doporucil bych movitejsim velmi povedenou Pioneer Full HD plazmu. Za 50k je to koupe roku.
467093
Za tu cenu lepsi plazmu o srovnatelny uhlopricce rozhodne nesezene. Fluke: Rodice ji maj (i kdyz teda 40"), prijde mi za ty penize vynikajici. Filmtech si asi cetl, tak vis co cekat, navic ji muzes videt v provozu v kazdym druhym Datartu. Good luck. :) Doporucil bych movitejsim velmi povedenou Pioneer Full HD plazmu. Za 50k je to koupe roku.
Luc44
0 0
reagovat

Fluke

Do LCD bych nešel, zlatá plazma
467092
Do LCD bych nešel, zlatá plazma
Fluke
0 0
reagovat
Uvažuju o televizi okolo ceny 20K, co říkáte na tenhle Samsung? link

Bral bych FullHD, ale holt na to nejsou prachy:)
467091
Uvažuju o televizi okolo ceny 20K, co říkáte na tenhle Samsung? http://www.videoexpert.cz/sirokouhle-lcd-televize-16-9-80-93-cm/samsung-le32r86bd Bral bych FullHD, ale holt na to nejsou prachy*:)*
0 0
reagovat

Sobi22

Přímo na této strance jsou odkazy na to co hledáš. Najdi si profil Transformers a sekci trailery nebo klipy.;)?)
467090
Přímo na této strance jsou odkazy na to co hledáš. Najdi si profil Transformers a sekci trailery nebo klipy.*;)**?)*
Sobi22
0 0
reagovat
Hele nevíte někdo kde se dají stáhnout clipy,tv spoty anebo international trailer 2 k filmu Transformers?
467089
Hele nevíte někdo kde se dají stáhnout clipy,tv spoty anebo international trailer 2 k filmu Transformers?
0 0
reagovat

karlos

Obdivuhodná pamäť ;):+
467088
Obdivuhodná pamäť *;)**:+*
karlos
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se