reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 9961 - 9980
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 498
- 499
- 500
- .
- 6627
- 6628
reaguje na:
Cinefil
Áno. .
Ja som najviac čumel, že moonfall nemá ani jednu nomináciu. Tiež prekvapilo, že Smithovi n3jsko nezrátali min. rok.
Ja som najviac čumel, že moonfall nemá ani jednu nomináciu. Tiež prekvapilo, že Smithovi n3jsko nezrátali min. rok.
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Reagoval jsem jen na tu Blonde. Ta si hejt imho nezaslouží jen proto, že je kontroverzní.
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
Mne tam ten Hanks prisel jak z Austina Powerse... Ale jak uz jsem psal, posledni roky me herecky fakt miji. Jen s vyjimkou Sullyho, Phillipse a tak. Nominace vlastne docela ok. Osobne bych tam ale nasolil ty Thory, Grey Many a jiny shity.
reagovat
|
Ta cena byla vždy hrozná žumpa viz nominace Kubricka nebo Shelley Duvall
reagovat
|
Za mne letos překvapivě v pohodě nominace až na Hankse v Elvisovi. Ale věci jako Blonde si maxi hate zaslouží
reagují:
Cinefil
|
reagovat
|
Maliny
wtf? To co je za nominace? Tyhle ceny by poslední roky zasloužili sami Malinu za svoje nominace.
reagují:
pepo
|
reagovat
|
reagují:
The Joker
|
reagovat
|
reaguje na:
fabec
Nová řada těžko. Tohle podle mě natáčeli dneska ráno na základě te debaty včera. Další díl bude 100pro po volbách... Možná ještě něco upečou těsně před volbama jestli Ábéčko opět zaperlí...
reagovat
|
reaguje na:
The Joker
Potazmo paradox hodnoceni puvodniho (lepsiho) serialu a pokracovani. Idealni priklad 24 hodin. Puvodni serial horsi hodnoceni nez pokracovani, pac ho hodnotilo mhohem vic lidi nez pokracovani, a komu se nelibil,tak na pokracovani nekoukal
reagovat
|
TOP Diskuze
26Víkendový výplach #791 o Call of Duty a komiksových hororech 23Téma: Foxové oznámili řadu nových projektů! Jaké oblíbené značky se v příštích letech vrátí? 20Další Star Wars s Rey ztrácí scenáristu 18Venom: Poslední tanec: Recenze 17Scary Movie se vrátí. A s ním i stará parta 17Třetí Venom tržbami zklamal, žhavá romantika Pugh s Garfieldem shořela 15Addamsova rodina: V.I.M. 10Queer: Trailer 9První dojmy: oceňovaná Anora 8John Krasinski se vrátí ve filmovém Jacku Ryanovi