Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 9101 - 9120 Napsat příspěvek
reaguje na: Milosh
Pecka, děkuji Ti... Koukám indická provenience... Jdu stahovat
870514
Pecka, děkuji Ti... Koukám indická provenience... Jdu stahovat
870506
2 0
reagují: verbst, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Izanagi
LOL.

Also, screw you.

Mně bude tolik, že to teď ani nedokážu spočítat. :D
870508
LOL. Also, screw you. Mně bude tolik, že to teď ani nedokážu spočítat. *:D*
870502
1 0
reagovat
reaguje na: aledo
Je to film Dangal Aleši.
870506
Je to film Dangal Aleši.
870505
1 0
reagují: aledo
reagovat

Název filmu ??

Ahoj znalci,
pídím se po názvu filmu. 
Pravděpodobně íránský snímek o otci, zápasníkovi v Řecko - římském stylu, který chce své sportovní vlohy předat synovi. Jenže se mu postupně narodí dvě dcery a ty se přesto v tomto mužském sportu proslaví a dostanou se i na OH...
Pomůže mi někdo?

Děkuji Aleš 
870505
Ahoj znalci, pídím se po názvu filmu.  Pravděpodobně íránský snímek o otci, zápasníkovi v Řecko - římském stylu, který chce své sportovní vlohy předat synovi. Jenže se mu postupně narodí dvě dcery a ty se přesto v tomto mužském sportu proslaví a dostanou se i na OH... Pomůže mi někdo? Děkuji Aleš 
Název filmu ??
2 0
reagují: Milosh
reagovat
Ne, že by mě ty Avatary nějak extra zajímaly, ale s těma odkladama mám pocit, že si z nás dělají srandu.
870504
Ne, že by mě ty Avatary nějak extra zajímaly, ale s těma odkladama mám pocit, že si z nás dělají srandu.
3 0
reagovat
Disney Dates New ‘Star Wars’ Movie, Shifts ‘Deadpool 3’ and Entire Marvel Slate, Delays ‘Avatar’ Sequels Through 2031

Avatara 1 jsem viděl jako pískle, Avatar 5 v roce 2031, kdy mně bude 31...
Vždyť já už budu STAREJ!:o
870502
[url=https://variety.com/2023/film/news/disney-star-wars-delays-marvel-avatar-sequel-release-dates-1235642363/]Disney Dates New ‘Star Wars’ Movie, Shifts ‘Deadpool 3’ and Entire Marvel Slate, Delays ‘Avatar’ Sequels Through 2031 [/url] Avatara 1 jsem viděl jako pískle, Avatar 5 v roce 2031, kdy mně bude 31... Vždyť já už budu STAREJ!*:o*
2 -3
reagují: mkubalikova, Memphis
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad

Perfektni tip

To je fantasticky! A drsny.
870477
To je fantasticky! A drsny.
Perfektni tip
870462
3 0
reagovat
reaguje na: pytlik
A to by člověk teprve koukal, kdyby český název nevyspoileroval hlavní pointu 8)
870476
A to by člověk teprve koukal, kdyby český název nevyspoileroval hlavní pointu *8)*
870460
2 0
reagovat

mimozemšťani a tak...

Jak se tu řešily ty UFO, tak doporučuju tenhle dokument a klidně pak i ten zbytek od Jamese Foxe (třeba Phenomenon – trailercelý film)
870465
Jak se tu řešily ty UFO, tak doporučuju [url=https://www.youtube.com/watch?v=pE7hVSlk7Zw&ab_channel=1091Pictures]tenhle[/url] dokument a klidně pak i ten zbytek od Jamese Foxe (třeba Phenomenon – [url=https://www.youtube.com/watch?v=qkX5XCzkBeY&ab_channel=UNIDENTIFIED]trailer[/url], [url=https://www.youtube.com/watch?v=a0Kr1TwKhQk&ab_channel=UNIDENTIFIED]celý film[/url])
mimozemšťani a tak...
2 0
reagovat
A co Smrtelné horko? :+:D
870464
A co Smrtelné horko? *:+**:D*
1 0
reagovat
Zkuste s ním Price of the City. Lumet v nejlepší formě a snese to v klidu srovnání se Serpicem.

A myslím, že i když tu úplně nestíhá, dost od něj odkoukal Eckhart v Temném rytíři.
870462
Zkuste s ním Price of the City. Lumet v nejlepší formě a snese to v klidu srovnání se Serpicem. A myslím, že i když tu úplně nestíhá, dost od něj odkoukal Eckhart v Temném rytíři.
10 0
reagují: ghostrider
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Ten film jsem viděl jenom jednou asi před patnácti lety ale z toho závěru mám husinu jen si na to vzpomenu :o Škoda ho, taky si nevybavím moc jeho hlavních rolí ale kdykoliv jsem ho někde zahlídl měl jsem radost. 
870460
Ten film jsem viděl jenom jednou asi před patnácti lety ale z toho závěru mám husinu jen si na to vzpomenu *:o* Škoda ho, taky si nevybavím moc jeho hlavních rolí ale kdykoliv jsem ho někde zahlídl měl jsem radost. 
870457
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak Berger už napochodoval do toho neúprosného letadla, co někde čeká na všechny z nás - jen pro něj tedy nakonec přiletělo o něco dříve, než bylo úplně nutné...:- Škoda ho - a i kdyby kromě Vlasů už nebyl natočil nic jiného (vybavil jsem si už jen zmiňované Chobotnici a Everwood, kde byl tedy za velkého sympaťáka), zasloužil by si vzpomínku, neboť tam byl vynikající a relativní neúspěch toho filmu nejde podle mě ani trochu za ním...:+
870457
Tak Berger už napochodoval do toho neúprosného letadla, co někde čeká na všechny z nás - jen pro něj tedy nakonec přiletělo o něco dříve, než bylo úplně nutné...*:-* Škoda ho - a i kdyby kromě Vlasů už nebyl natočil nic jiného (vybavil jsem si už jen zmiňované Chobotnici a Everwood, kde byl tedy za velkého sympaťáka), zasloužil by si vzpomínku, neboť tam byl vynikající a relativní neúspěch toho filmu nejde podle mě ani trochu za ním...*:+*
870439
4 0
reagují: pytlik
reagovat
V 71 letech jsem čekal cokoliv od rakoviny až po bůhví co, ale nehoda na motorce :o

Že by dneska teda Chobotnici?
870455
V 71 letech jsem čekal cokoliv od rakoviny až po bůhví co, ale nehoda na motorce *:o* Že by dneska teda Chobotnici?
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman

Všichni dnes povinně - Remember Treat W.

link

Treat byl dobrej a Chobotnice je guilty pleasure našeho mládí, i když samozřejmě hrál i ve významných filmech.
870446
https://www.csfd.cz/film/8581-chobotnice/prehled/ Treat byl dobrej a Chobotnice je guilty pleasure našeho mládí, i když samozřejmě hrál i ve významných filmech.
Všichni dnes povinně - Remember Treat W.
870439
7 0
reagovat

Diskova kronika

Treat Williams. Z Vlasů, Everwoodu a mraků béček.
870439
Treat Williams. Z Vlasů, Everwoodu a mraků béček.
Diskova kronika
10 0
reagují: SeldomSeen, ghostrider
reagovat
reaguje na: speta.jr
Jo a jeste prvni velka akce, kde nekdo pochopil, ze nazvucit neznamena osolit na 11. Za celou dobu jsem si nemusel dat sve koncertove spunty.
870394
Jo a jeste prvni velka akce, kde nekdo pochopil, ze nazvucit neznamena osolit na 11. Za celou dobu jsem si nemusel dat sve koncertove spunty.
870388
6 0
reagovat

Muse

Tak tyden po Tenacious D dalsi vec z bucket listu. Za poslednich 10 let jsem byl na stovkach koncertu a tohle by se do TOP 10 mozna i 5 dostalo. Vlastne asi prvni koncert vubec, u ktereho jsem se nenudil ani sekundu a to jsem tretinu veci neznal. A jinak po 6 letech na RFP a teda na stejnem prostoru to takhle vysvihnout na top uroven, smekam.
870388
Tak tyden po Tenacious D dalsi vec z bucket listu. Za poslednich 10 let jsem byl na stovkach koncertu a tohle by se do TOP 10 mozna i 5 dostalo. Vlastne asi prvni koncert vubec, u ktereho jsem se nenudil ani sekundu a to jsem tretinu veci neznal. A jinak po 6 letech na RFP a teda na stejnem prostoru to takhle vysvihnout na top uroven, smekam.
Muse
7 0
reagují: speta.jr
reagovat
Mne pekelně děsí představa, že by to Depp prohrál na celé čáře, kdyby nebyla Heard spektakulární psychopat.
A ani ta výhra mu žádnou kariéru nezachránila. Velkou drahou roli u ackoveho projektu už prostě nedostane.

A všichni si na sobě tohle uvažování otestujeme za pár měsíců, až soud jednoznačně omilostní Feriho. Jestli podle nás bude OK aby se vrátil do veřejného života. ;) Dost z nás se pak ukáží jako totální pokrytci. 

Ad Limberský, kdysi jsem chodil do gymu, kam chodili jeho bývalí spoluhráči, dlouho jsem s nima kecal. Byli fajn, rád na to vzpomínám, ale dozvěděl jsem se tam spoustu mouder jak za všechno může Havel, něco je na teorii ploché země. No a tito Einsteini se smáli jak malí kluci u příhod, jak je Limba neinteligentní. :))))
870363
Mne pekelně děsí představa, že by to Depp prohrál na celé čáře, kdyby nebyla Heard spektakulární psychopat. A ani ta výhra mu žádnou kariéru nezachránila. Velkou drahou roli u ackoveho projektu už prostě nedostane. A všichni si na sobě tohle uvažování otestujeme za pár měsíců, až soud jednoznačně omilostní Feriho. Jestli podle nás bude OK aby se vrátil do veřejného života. *;)* Dost z nás se pak ukáží jako totální pokrytci.  Ad Limberský, kdysi jsem chodil do gymu, kam chodili jeho bývalí spoluhráči, dlouho jsem s nima kecal. Byli fajn, rád na to vzpomínám, ale dozvěděl jsem se tam spoustu mouder jak za všechno může Havel, něco je na teorii ploché země. No a tito Einsteini se smáli jak malí kluci u příhod, jak je Limba neinteligentní. :))))
8 -5
reagovat
reaguje na: Disketa1
A proč se teda Spacey podle Tebe najednou autoval, když nic jako "LGBT imunita" neexistuje. Asi mu to někdo poradil v naději, že to zabere. A jak moc to zabralo, nebo ne, je těžký posoudit, protože nevíme jak by ho média vláčela, kdyby to neudělal. Určitě není ta imunita neprůstřelná, ale trošku asi existovat musí, když to PRistům a právníkům Spaceyho připadalo, že to stojí za pokus :-)
870359
A proč se teda Spacey podle Tebe najednou autoval, když nic jako "LGBT imunita" neexistuje. Asi mu to někdo poradil v naději, že to zabere. A jak moc to zabralo, nebo ne, je těžký posoudit, protože nevíme jak by ho média vláčela, kdyby to neudělal. Určitě není ta imunita neprůstřelná, ale trošku asi existovat musí, když to PRistům a právníkům Spaceyho připadalo, že to stojí za pokus :-)
870334
18 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se