Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 8641 - 8660 Napsat příspěvek
reaguje na: verbst
To byla jediná scéna, kde mě film opravdu strhnul. Jinak mi na Interstellaru vadí ty metafyzické bláboly a patos ("Eureka").
876413
To byla jediná scéna, kde mě film opravdu strhnul. Jinak mi na Interstellaru vadí ty metafyzické bláboly a patos ("Eureka").
876409
2 -9
reagovat
Zažil jsem tady už ledasco, ale že by měl Interstellar funkční emoční rovinu.. To je moc i na mě už.
Jednoznačně nejhorší Nolan (plichta s Dunkirkem) a tak hroznej zážitek, že už to po tom kině nikdá nechcu vidět. 

BTW, I ten Hans je tady slabej jak čajíček. 
876409
Zažil jsem tady už ledasco, ale že by měl Interstellar funkční emoční rovinu.. To je moc i na mě už. Jednoznačně nejhorší Nolan (plichta s Dunkirkem) a tak hroznej zážitek, že už to po tom kině nikdá nechcu vidět.  BTW, I ten Hans je tady slabej jak čajíček. 
4 -38
reagují: Muf, Memphis
reagovat
reaguje na: Godlike
No právě ne, kdyby nebyl idiot, tak by věděl předem že na první planetu vůbec nemá smysl létat protože signál z ní vůbec není věrohodný, bo trval jen pár sekund. To jsem v kině hodně facepalmoval. 

Ale po letech tu docking scene hodne oceňuju protože to je cool jak sviň a zvedá celý film na vyšší level. 
876407
No právě ne, kdyby nebyl idiot, tak by věděl předem že na první planetu vůbec nemá smysl létat protože signál z ní vůbec není věrohodný, bo trval jen pár sekund. To jsem v kině hodně facepalmoval.  Ale po letech tu docking scene hodne oceňuju protože to je cool jak sviň a zvedá celý film na vyšší level. 
876404
5 -10
reagovat
reaguje na: SteKi
Odjezd, start, vlna, dokovací scéna, "táta mi to slíbil". Nikdy na to v kině nezapomenu, od té doby jsem takových zážitků měl pravděpodobně co by na avatařích prstech spočítal. :)

A ta hudba je samozřejmě dokonalá. Ano, nikdy jsem tak mocně nedrtil sedačku kina, jako při docking scene.:D

EDIT: HALe, what? Vždyť to věděl moc dobře, a i právě proto ho tak zasáhly ty zprávy. Kvůli "pitomosti" ztratil až takovou spoustu let. Počítal s několika, ale ne že bude dospělá žena po první planetě.
876404
Odjezd, start, vlna, dokovací scéna, "táta mi to slíbil". Nikdy na to v kině nezapomenu, od té doby jsem takových zážitků měl pravděpodobně co by na avatařích prstech spočítal. *:)* A ta hudba je samozřejmě dokonalá. Ano, nikdy jsem tak mocně nedrtil sedačku kina, jako při docking scene.*:D* EDIT: HALe, what? Vždyť to věděl moc dobře, a i právě proto ho tak zasáhly ty zprávy. Kvůli "pitomosti" ztratil až takovou spoustu let. Počítal s několika, ale ne že bude dospělá žena po první planetě.
876398
15 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: HAL
tak ono si člověk spoustu věcí uvědomí až když je pozdě 
876403
tak ono si člověk spoustu věcí uvědomí až když je pozdě 
876400
4 0
reagovat
reaguje na: HAL
Věděl, ale nic nenadělal. Pokud si vzpomínám, mělo to být jen na otočku. Pak se to protáhlo, protože Anne Hathaway.
876402
Věděl, ale nic nenadělal. Pokud si vzpomínám, mělo to být jen na otočku. Pak se to protáhlo, protože Anne Hathaway.
876400
10 0
reagovat
reaguje na: holub109
U té mé vždycky sere ta nelogičnost, že tohle nevěděl moc dobře předem a že to u něj vůbec tak silné je. 
876400
U té mé vždycky sere ta nelogičnost, že tohle nevěděl moc dobře předem a že to u něj vůbec tak silné je. 
876399
6 -10
reagují: holub109, Kostěj
reagovat
reaguje na: SteKi
Interstellar je jeden z nej filmů, co jsem viděl, ale za mě v tom filmu pořád vede scéna, kdy se vrátí z té planety, kde promeškali tuším 23 let, a Coop sleduje všechny ty vzkazy od dcery a syna. Vždycky extrémní nával emocí 
876399
Interstellar je jeden z nej filmů, co jsem viděl, ale za mě v tom filmu pořád vede scéna, kdy se vrátí z té planety, kde promeškali tuším 23 let, a Coop sleduje všechny ty vzkazy od dcery a syna. Vždycky extrémní nával emocí 
876398
20 0
reagují: HAL
reagovat
link

Toto je najlepšia scéna akú Nolan vyprodukoval a vždy keď ju vidím lomcujú mnou všetky emócie na 110% Aj keď je dosť možné, že na 95% za to môže hudba :D
876398
https://www.youtube.com/watch?v=1YoSdfrb5GM&ab_channel=Wiggles Toto je najlepšia scéna akú Nolan vyprodukoval a vždy keď ju vidím lomcujú mnou všetky emócie na 110% Aj keď je dosť možné, že na 95% za to môže hudba *:D*
17 -1
reagují: Godlike, holub109
reagovat
A pak je tu Hogo Fogo a jeho životní filosofie link
876395
A pak je tu Hogo Fogo a jeho životní filosofie https://youtu.be/eBiArrVqS3I 
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To není whataboutismus byť vím, že to s oblibou používáš.
Je spíš krátkozraké vybrat si jednu konkrétní nezdravost (alkohol) a řešit selektivně jen tu... Pointa je, že u lidí s alkoholem "jednou za měsíc" je pravděpodobně pro zdraví přínosnější řešit úplně jinou neřest. ;)
Buď se bavíme o zdraví a o přínosu pro společnost obecně (a pak bude alkohol na prvním místě jen u alkoholiků), nebo vedeme ryze akademickou diskuzi, že i jedna štamprle ročně je horší než žádná štamprle... což je tedy asi pravda, ale ne moc zajímavá diskuze :D
876391
To není whataboutismus byť vím, že to s oblibou používáš. Je spíš krátkozraké vybrat si jednu konkrétní nezdravost (alkohol) a řešit selektivně jen tu... Pointa je, že u lidí s alkoholem "jednou za měsíc" je pravděpodobně pro zdraví přínosnější řešit úplně jinou neřest. *;)* Buď se bavíme o zdraví a o přínosu pro společnost obecně (a pak bude alkohol na prvním místě jen u alkoholiků), nebo vedeme ryze akademickou diskuzi, že i jedna štamprle ročně je horší než žádná štamprle... což je tedy asi pravda, ale ne moc zajímavá diskuze *:D*
876388
8 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak ten whataboutismus s cukrem není úplně nutný, to je taky svinstvo a do teď nechápu, proč musí věci jako musli přes 30g cukru. 

Svinstvo alkoholu v malých dávkách je to, že libovolné množství působí na drtivou většinu nejenom psychických a civilizačních chorob a to jsou věci ve spektru prakticky u každého, nikoliv máte nebo nemáte.
Jinými slovy i malé pravidelně množství alkoholu vám může vynést na povrch depresi, schizofrenii, cukrovku, infarkt...

Cinefil: Actually.... kdo pil umřel dříve. Alespoň v řeči statistiky a čísel. 
876388
Tak ten whataboutismus s cukrem není úplně nutný, to je taky svinstvo a do teď nechápu, proč musí věci jako musli přes 30g cukru.  Svinstvo alkoholu v malých dávkách je to, že libovolné množství působí na drtivou většinu nejenom psychických a civilizačních chorob a to jsou věci ve spektru prakticky u každého, nikoliv máte nebo nemáte. Jinými slovy i malé pravidelně množství alkoholu vám může vynést na povrch depresi, schizofrenii, cukrovku, infarkt... Cinefil: Actually.... kdo pil umřel dříve. Alespoň v řeči statistiky a čísel. 
876380
1 -9
reagují: Gonzi
reagovat
Kdo pil, zemřel. Kdo nepil, taky. 
Kdo ale zároveň chodí na Moviezone, tomu se umřít nechce.
 :)
876384
[i]Kdo pil, zemřel. Kdo nepil, taky.  Kdo ale zároveň chodí na Moviezone, tomu se umřít nechce.[/i] *:)*
10 0
reagovat
Já jsem se nějak snažil rozvést diskuzi a hned na úvod před svůj subjektivní pocit, jsem uvedl, že se nechci nikoho dotknout. Na což ty jsi reagoval, tak jak reagoval, takže si příště napočítej do deseti a pak začni něco psát. Někdy (často) se chováš jako malej jarda :)
876383
Já jsem se nějak snažil rozvést diskuzi a hned na úvod před svůj subjektivní pocit, jsem uvedl, že se nechci nikoho dotknout. Na což ty jsi reagoval, tak jak reagoval, takže si příště napočítej do deseti a pak začni něco psát. Někdy (často) se chováš jako malej jarda *:)*
876379
15 -2
reagovat
V mem okoli je taky spousta alkoholiku, nekteri to priznaji a je jim to jedno nekteri nepriznaji a zastitujou se za kdyz daj sichy unor tak to neni tak strasne. Kazdopadne chodit skoro kazdy den do hospody, nebo stahnout skoro kazdy den flasku (byt ve dvou) u nekterych neni problem. Ja si treba pivo sam domu nekoupim, kdyz ho doma mam, je to bud zbytek z nejake oslavy, nebo jsem ho dostal. V kredenci mam tvrdy chlast tak za 30 tisic a nez by to ubyvalo tak to spis pribyva a to si treba jednou za tyden vecer nejaky ten 30 rumcajz dam. Takze chlastam jen kdyz je akce, coz je pres leto skoro porad a pres zimu si s zenou jednou za tyden to vinko otevrem, vetsinou nedopijem ani celou lahev. Takze ja to sve beru jako spolecenske piti v mnozstvi vice nez malem s tim ze sem se z chlastu v zivote nepoblil, nepocural ani nepodelal, takze asi dobry.
876382
V mem okoli je taky spousta alkoholiku, nekteri to priznaji a je jim to jedno nekteri nepriznaji a zastitujou se za kdyz daj sichy unor tak to neni tak strasne. Kazdopadne chodit skoro kazdy den do hospody, nebo stahnout skoro kazdy den flasku (byt ve dvou) u nekterych neni problem. Ja si treba pivo sam domu nekoupim, kdyz ho doma mam, je to bud zbytek z nejake oslavy, nebo jsem ho dostal. V kredenci mam tvrdy chlast tak za 30 tisic a nez by to ubyvalo tak to spis pribyva a to si treba jednou za tyden vecer nejaky ten 30 rumcajz dam. Takze chlastam jen kdyz je akce, coz je pres leto skoro porad a pres zimu si s zenou jednou za tyden to vinko otevrem, vetsinou nedopijem ani celou lahev. Takze ja to sve beru jako spolecenske piti v mnozstvi vice nez malem s tim ze sem se z chlastu v zivote nepoblil, nepocural ani nepodelal, takze asi dobry.
3 -1
reagovat
> i pití ne zas tolik je problém, i když si to nikdo nechce připustit

Nevím, jestli bych to tak napsal, resp. většina lidí nebude jíst jen zdravou a vyváženou stravu, nejíst cukr, spát v pravidelný interval a ve vhodných podmínkách, cvičit, meditovat a já nevím co ještě. Je to spíš o tom, že si vybíráš, jaký život chceš tak nějak celkově žít a kde vybočíš z ideálu kvůli zážitku.

Ten hlavní rozdíl je podle mě o míře a schopnosti ji regulovat. Pro mě osobně je třeba problém cukr. Ne protože ho jím, ale protože ho jím víc než racionálně chci.
876380
[i]> i pití ne zas tolik je problém, i když si to nikdo nechce připustit[/i] Nevím, jestli bych to tak napsal, resp. většina lidí nebude jíst jen zdravou a vyváženou stravu, nejíst cukr, spát v pravidelný interval a ve vhodných podmínkách, cvičit, meditovat a já nevím co ještě. Je to spíš o tom, že si vybíráš, jaký život chceš tak nějak celkově žít a kde vybočíš z ideálu kvůli zážitku. Ten hlavní rozdíl je podle mě o míře a schopnosti ji regulovat. Pro mě osobně je třeba problém cukr. Ne protože ho jím, ale protože ho jím víc než racionálně chci.
876375
7 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: esmo
Nikoliv příteli (v překladu to myslím spis jako ty idiote). Ty jsi jako první zareagoval tak, že každý kdo se stal abstinentem, musí za sebou mít těžký alkoholismus. Navíc jsi evidentně nepochopil, že tolik nejde o množství...
876379
Nikoliv příteli (v překladu to myslím spis jako ty idiote). Ty jsi jako první zareagoval tak, že každý kdo se stal abstinentem, musí za sebou mít těžký alkoholismus. Navíc jsi evidentně nepochopil, že tolik nejde o množství...
876376
4 -11
reagují: esmo
reagovat
Vidíš, a přesně takto to stačilo napsat na úplném začátku, než ty tvoje typický povýšenecký hemzy o elementárních znalostech ;)
876376
Vidíš, a přesně takto to stačilo napsat na úplném začátku, než ty tvoje typický povýšenecký hemzy o elementárních znalostech *;)*
876375
12 -2
reagovat
reaguje na: esmo
To souhlasím, tak než se to naučíš, tak nereaguj tak jak jsi zareagoval. 

Každý abstinent se k tomu opravdu nedostal přes těžký alkoholismus a i pití ne zas tolik je problém, i když si to nikdo nechce připustit.
876375
To souhlasím, tak než se to naučíš, tak nereaguj tak jak jsi zareagoval.  Každý abstinent se k tomu opravdu nedostal přes těžký alkoholismus a i pití ne zas tolik je problém, i když si to nikdo nechce připustit.
876374
2 -5
reagují: Gonzi, esmo
reagovat
Nenapsal jsi nic konkrétního, číst myšlenky ti neumím a ani asi nechci uďo ;)
876374
Nenapsal jsi nic konkrétního, číst myšlenky ti neumím a ani asi nechci uďo *;)*
876371
8 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se