Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 8601 - 8620 Napsat příspěvek
reaguje na: Sigi
Mně se rozhodně osvědčily tvrdé matrace typu futon - ale kde je momentálně v ČR kupovat, netuším, sorry... 
867626
Mně se rozhodně osvědčily tvrdé matrace typu futon - ale kde je momentálně v ČR kupovat, netuším, sorry... 
867621
1 0
reagovat
Sice máme doma boxspring, ale na ní jsme pořídili ještě topper od české značky Tropico (model Visco).

Doplním ještě jednu zkušenost - Prospánku se vyhýbám jako čert kříži, protože jsme si objednali nejprve topper u nich (velikost 200x180) a jak to probíhalo:
- zaplacena záloha a měsíc čekání na výrobu
- po měsíci vyzvednutí a zároveň doplacení zbylé částky
- doma po rozbalení a nechání nafouknutí 24 hod zjištění, že matrace na šířku má max 173 cm
- odvoz na prodejnu, že to chceme vrátit a odstoupit ze smlouvy
- zde "šmejdská" praktika, že když zakoupíš na prodejně, tak odstoupit nejde (pouze přes e-shop prodej)
- založena reklamace na výrobu nového kusu
- měsíc čekání na nový kus
- nový kus dorazil, rozbalen a opět úzký - dokonce byl ještě užší a nejširší místo mělo 170 cm
- opět nešlo odstoupit a musela se provést další reklamace a další výroba
- další měsíc čekání
- opět dorazila úzká matrace
- konečně jsme se dočkali po pomalu 5ti měsících vrácení peněz a faktem, že nám leželi někde prachy a nic jsme neměli
- stanovení pravidla, že už nikdy nevstoupíme do prodejny Prospánek
P.S.: Jednalo se o italskou výrobu, takže taliáni takhle korunované lamy přes měření metrem a měli by zůstat u těstovin

Matrace přes Ložnice21 (jsou i jiní prodejci) od Tropico naprosto bez problému. Rozměry sedí a naplnila očekávání co se kvality týče.
867624
Sice máme doma boxspring, ale na ní jsme pořídili ještě topper od české značky Tropico (model Visco). Doplním ještě jednu zkušenost - Prospánku se vyhýbám jako čert kříži, protože jsme si objednali nejprve topper u nich (velikost 200x180) a jak to probíhalo: - zaplacena záloha a měsíc čekání na výrobu - po měsíci vyzvednutí a zároveň doplacení zbylé částky - doma po rozbalení a nechání nafouknutí 24 hod zjištění, že matrace na šířku má max 173 cm - odvoz na prodejnu, že to chceme vrátit a odstoupit ze smlouvy - zde "šmejdská" praktika, že když zakoupíš na prodejně, tak odstoupit nejde (pouze přes e-shop prodej) - založena reklamace na výrobu nového kusu - měsíc čekání na nový kus - nový kus dorazil, rozbalen a opět úzký - dokonce byl ještě užší a nejširší místo mělo 170 cm - opět nešlo odstoupit a musela se provést další reklamace a další výroba - další měsíc čekání - opět dorazila úzká matrace - konečně jsme se dočkali po pomalu 5ti měsících vrácení peněz a faktem, že nám leželi někde prachy a nic jsme neměli - stanovení pravidla, že už nikdy nevstoupíme do prodejny Prospánek P.S.: Jednalo se o italskou výrobu, takže taliáni takhle korunované lamy přes měření metrem a měli by zůstat u těstovin Matrace přes Ložnice21 (jsou i jiní prodejci) od Tropico naprosto bez problému. Rozměry sedí a naplnila očekávání co se kvality týče.
867621
6 0
reagovat
Ikea nestačí? Ptám se vážně, mám v plánu si jí tam koupit. 
Já předával jeden byt s uplně novou matrací z Ikey za cca 25 tisíc v home staging posteli, taková ta vysoká 180x200. Měl jsem 2 hodiny čas, tak jsem si na ní lehnul, že si něco přečtu než přijde nový majitel. Usnul jsem do minuty a tak dobře mi na záda nebylo nikdy :D Až budu teď měnit postel, tak jí taky koupím. 
867622
Ikea nestačí? Ptám se vážně, mám v plánu si jí tam koupit.  Já předával jeden byt s uplně novou matrací z Ikey za cca 25 tisíc v home staging posteli, taková ta vysoká 180x200. Měl jsem 2 hodiny čas, tak jsem si na ní lehnul, že si něco přečtu než přijde nový majitel. Usnul jsem do minuty a tak dobře mi na záda nebylo nikdy *:D* Až budu teď měnit postel, tak jí taky koupím. 
867621
3 -1
reagují: Cinefil
reagovat

matrace názory

Potřeboval bych si na svá bolavá záda pořídit kvalitní matraci. Dormeo ani Prospanek mě úplně nepřesvědčily. Ocením jakýkoliv tip nebo zkušenost. ;) Moje fyzioterapeutka doporučuje, ať jdu do těch skoro nejtvrdších. 
867621
Potřeboval bych si na svá bolavá záda pořídit kvalitní matraci. Dormeo ani Prospanek mě úplně nepřesvědčily. Ocením jakýkoliv tip nebo zkušenost. *;)* Moje fyzioterapeutka doporučuje, ať jdu do těch skoro nejtvrdších. 
matrace názory
3 0
reagovat
Netuším, ale na procvičení španělštiny to bude hádám fajn.
Jiný očekávání nemám. :D
867580
Netuším, ale na procvičení španělštiny to bude hádám fajn. Jiný očekávání nemám. *:D*
1 0
reagovat

Bird Box - Barcelona

link

Co je to zas za z prdele vytaženou frančízu? 
:D
867571
https://www.youtube.com/watch?v=Fxd_CAr_Uko Co je to zas za z prdele vytaženou frančízu?  *:D*
Bird Box - Barcelona
1 0
reagovat
reaguje na: Clavius
To ne-e ... :D:D:D
867539
To ne-e ... *:D**:D**:D*
867538
1 0
reagovat

Vin Diesel když...

... měl ještě krk, tak mu ten breakdance vcelku šel :)
867538
... měl ještě krk, tak mu ten [url=https://youtu.be/84Y0tlWp89E]breakdance[/url] vcelku šel :)
Vin Diesel když...
3 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Izanagi
Ježiš, to je geniální. 
867446
Ježiš, to je geniální. 
867393
1 -2
reagovat
reaguje na: Papricek
Pamatuju dobu kdy jsme si dělali srandu, že je to 10 minut. :)
867431
Pamatuju dobu kdy jsme si dělali srandu, že je to 10 minut. *:)*
867423
2 0
reagovat
Včera jsem byl v kině poprvé od výročního MZ live a Karel měl pravdu. Mezi startem promítání podle programu po aktuální začátek filmu uběhlo přesně 18 minut.
867423
Včera jsem byl v kině poprvé od výročního MZ live a Karel měl pravdu. Mezi startem promítání podle programu po aktuální začátek filmu uběhlo přesně 18 minut.
7 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
867393
[url=https://www.youtube.com/watch?v=znuHgv5kS5s]Tom Cruise says 'Your Majesty, you can be my wingman any time' at King's Coronation Concert [/url] mad lad*:+*
6 0
reagují: verbst
reagovat
Tak konečne som sa dopátral k momentu kedy Hlad potvrdil, že z Fight Clubu nie je až tak odvarený :D link
867290
Tak konečne som sa dopátral k momentu kedy Hlad potvrdil, že z Fight Clubu nie je až tak odvarený *:D* https://www.youtube.com/live/vIezCjQb6M8?feature=share&t=2490
5 0
reagovat

MusicZone

Páni kluci z „The Hives“ po 11 letech vydají 11.8. nový album a podle první vlaštovky, mají rádi „Evil Dead“ :+
867219
Páni kluci z „The Hives“ po 11 letech vydají 11.8. nový album a podle první [url=https://youtu.be/XVKHeBRox0k]vlaštovky[/url], mají rádi „Evil Dead“ *:+*
MusicZone
3 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Není třeba kopat do mrtvol .. nech je ležet jak jsou. 
867216
Není třeba kopat do mrtvol .. nech je ležet jak jsou. 
867200
2 0
reagovat
765874 - Regeneration

Odteď je to můj headcanon epilog Generations.
867210
[url=https://www.youtube.com/watch?v=_KXU2Ob8gYY]765874 - Regeneration [/url] Odteď je to můj headcanon epilog Generations.
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Live long and prosper.
867206
Live long and prosper.
867200
9 0
reagovat

Star Wars is dead

kazdy rok to tu nekdo napsal, castokrat i vice lidi... jsou 3 odpo a nikdo...
867200
kazdy rok to tu nekdo napsal, castokrat i vice lidi... jsou 3 odpo a nikdo...
Star Wars is dead
8 0
reagují: Adventurer, Milosh
reagovat
To nemá chybu. :D8):+
867084
To nemá chybu. *:D**8)**:+*
867061
1 0
reagovat
Cruise jo, ale Cordenovi jsem nikdy moc na chuť nepřišel. 
Jako samozřejmě - měl tam velmi vtipný věci, ne že ne. Ale po Craigovi to byl hroznej sešup dolů a najednou to bylo hrozně zaměnitelný.

BTW - proč skončil? Byl canceled? Nebo fakt kvůli dětem? A opravdu vzal s sebou i celou Late Late Show? Prodělávali tak moc? Kvůli formátu? 
Těch článků je moc a každej obsahuje něco. Uceleně se nějak ví? 
867068
Cruise jo, ale Cordenovi jsem nikdy moc na chuť nepřišel.  Jako samozřejmě - měl tam velmi vtipný věci, ne že ne. Ale po Craigovi to byl hroznej sešup dolů a najednou to bylo hrozně zaměnitelný. BTW - proč skončil? Byl canceled? Nebo fakt kvůli dětem? A opravdu vzal s sebou i celou Late Late Show? Prodělávali tak moc? Kvůli formátu?  Těch článků je moc a každej obsahuje něco. Uceleně se nějak ví? 
867061
3 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se