Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 8561 - 8580 Napsat příspěvek
reaguje na: okkac
Díky za tohle echo, budu si nechávat účtenky z IKEY :+
867724
Díky za tohle echo, budu si nechávat účtenky z IKEY *:+*
867643
4 0
reagují: verbst, speta.jr
reagovat

Boby DeNiro

Po 7. Otcem ve svých 79 letech :o:D
867712
Po 7. Otcem ve svých 79 letech *:o**:D*
Boby DeNiro
4 0
reagovat
reaguje na: okkac
Pravda p!čo :D
867678
Pravda p!čo *:D*
867673
1 0
reagovat

Sabaton

Hláška večera, kdy se začátek koncertu po předkapelách trošku zdržoval:
"Čuráci, kurva! Zas tak slavná kapela nejste! Buzny!!!."
#Ostrava #Slezsko :D
867673
Hláška večera, kdy se začátek koncertu po předkapelách trošku zdržoval: "Čuráci, kurva! Zas tak slavná kapela nejste! Buzny!!!." #Ostrava #Slezsko *:D*
Sabaton
7 0
reagují: Adventurer
reagovat
Mám 2 matrace vyrobené na mieru zo zdravotne matrace .sk . Spokojný so servisom aj matracom. Matrac je obojstranný, spím na tvrdšej strane.
867667
Mám 2 matrace vyrobené na mieru [url=https://www.zdravotne-matrace.sk/]zo zdravotne matrace .sk[/url] . Spokojný so servisom aj matracom. Matrac je obojstranný, spím na tvrdšej strane.
2 0
reagovat
Já jsem asi jediný člověk, který má rád měkkou matraci. Hodně dlouho mi trvalo, než jsem nějakou vybral, a nakonec to byla taková, která má jednu stranu tvrdší a druhou měkkou.
867651
Já jsem asi jediný člověk, který má rád měkkou matraci. Hodně dlouho mi trvalo, než jsem nějakou vybral, a nakonec to byla taková, která má jednu stranu tvrdší a druhou měkkou.
4 0
reagovat
reaguje na: Sigi

Dalia extra tvrdá

link

ale samozřejmě také doporučím cvičení, plavání, celkově pohyb :-) na zlepšení svalové hmoty :+
867648
https://www.sconto.cz/produkt/matrace-dalia-90x200-cm-414041000 ale samozřejmě také doporučím cvičení, plavání, celkově pohyb :-) na zlepšení svalové hmoty *:+*
Dalia extra tvrdá
867640
2 -1
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Brácha měl matrace z IKEI, kde dávají záruku na 25 let, po 20 letech už byly proleželé, protože měl účtenku, tak mu vrátili částku za jakou je v té době kupoval a koupil nové :D
867643
Brácha měl matrace z IKEI, kde dávají záruku na 25 let, po 20 letech už byly proleželé, protože měl účtenku, tak mu vrátili částku za jakou je v té době kupoval a koupil nové *:D*
867641
8 0
reagují: departed
reagovat
Právě skrz záda, co se mě pokoušely zabít, jsem nakonec zkusil vzít latexovou matraci, byla to MYRBACKA z Ikei (je to fajn, nebo takhle - byl jsem v tomhle dost lajdáckej, moc jsem předtim výběr neřešil a pak se jen divil a v tomhle rozdíl určitě je). Zrovna ji tam také nemají, ale k tomuhle bych měl možná přídavnou otázku všem: „Po jaké době kupujete novou matraci?“
867641
Právě skrz záda, co se mě pokoušely zabít, jsem nakonec zkusil vzít latexovou matraci, byla to MYRBACKA z Ikei (je to fajn, nebo takhle - byl jsem v tomhle dost lajdáckej, moc jsem předtim výběr neřešil a pak se jen divil a v tomhle rozdíl určitě je). Zrovna ji tam také nemají, ale k tomuhle bych měl možná přídavnou otázku všem: „Po jaké době kupujete novou matraci?“
867621
1 0
reagují: okkac
reagovat
Díky všem za reakce. Věděl jsem že nezklamete. Zkusím tu Ložnici21, docela mě nabídka zaujala a máme to relativně kousek z bytu :)
867640
Díky všem za reakce. Věděl jsem že nezklamete. Zkusím tu Ložnici21, docela mě nabídka zaujala a máme to relativně kousek z bytu *:)*
2 0
reagují: Adventurer
reagovat
reaguje na: Cinefil
Matrace patří pod Kmotra, který patří mezi filmy a seriály. Nechceme, aby se Tonyho odbornosti překrývaly a narušovaly tak integritu pečlivě promyšleného seznamu.
867638
Matrace patří pod Kmotra, který patří mezi filmy a seriály. Nechceme, aby se Tonyho odbornosti překrývaly a narušovaly tak integritu pečlivě promyšleného seznamu.
867636
5 0
reagovat
Mám doma velmi tvrdou matrací.
Při mé hmotnosti 130-135 kg si spim jako císař Rudolf 2 :D8)
Pošlu značku typ do SZ.. 

Na matracích nešetřit. 
867637
Mám doma velmi tvrdou matrací. Při mé hmotnosti 130-135 kg si spim jako císař Rudolf 2 *:D**8)* Pošlu značku typ do SZ..  Na matracích nešetřit. 
867621
3 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A stal se z něj profesionální matracář (pokud něco takového existuje :D). Takže poprosím zapsat do seznamu.
867636
A stal se z něj profesionální matracář (pokud něco takového existuje *:D*). Takže poprosím zapsat do seznamu.
867632
3 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
My máme z Jysku. Jsou tvrdší, nějaké kokosove  vlakno (k ho.nu, akorát to pak nemůžeš na převoz srolovat) paměťová pěna a nikdy jsme lepší neměli. Všude jinde se nám už spí blbě.
Zajdi si tam polehat a vyzkoušet :)
867633
My máme z Jysku. Jsou tvrdší, nějaké kokosove  vlakno (k ho.nu, akorát to pak nemůžeš na převoz srolovat) paměťová pěna a nikdy jsme lepší neměli. Všude jinde se nám už spí blbě. Zajdi si tam polehat a vyzkoušet *:)*
867621
2 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
To je pravda, tam usnul někde v obchodě. :)
867632
To je pravda, tam usnul někde v obchodě. :)
867629
1 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A nebyla to náhodou jedna epizoda Simpsonů? :D
867629
A nebyla to náhodou jedna epizoda Simpsonů? *:D*
867622
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ja mam z IKEA matraci s vrchni vrstvou z pametove peny Matrand, stala necelych 6k a jsem dost spokojeny, jen jak se ted koukam, tak uz se asi v CZ neprodava. V zahranici jeste jo link
867628
Ja mam z IKEA matraci s vrchni vrstvou z pametove peny Matrand, stala necelych 6k a jsem dost spokojeny, jen jak se ted koukam, tak uz se asi v CZ neprodava. V zahranici jeste jo https://www.ikea.com/us/en/p/matrand-memory-foam-mattress-firm-white-00272406/
867621
2 0
reagovat
Mně se rozhodně osvědčily tvrdé matrace typu futon - ale kde je momentálně v ČR kupovat, netuším, sorry... 
867626
Mně se rozhodně osvědčily tvrdé matrace typu futon - ale kde je momentálně v ČR kupovat, netuším, sorry... 
867621
1 0
reagovat
Sice máme doma boxspring, ale na ní jsme pořídili ještě topper od české značky Tropico (model Visco).

Doplním ještě jednu zkušenost - Prospánku se vyhýbám jako čert kříži, protože jsme si objednali nejprve topper u nich (velikost 200x180) a jak to probíhalo:
- zaplacena záloha a měsíc čekání na výrobu
- po měsíci vyzvednutí a zároveň doplacení zbylé částky
- doma po rozbalení a nechání nafouknutí 24 hod zjištění, že matrace na šířku má max 173 cm
- odvoz na prodejnu, že to chceme vrátit a odstoupit ze smlouvy
- zde "šmejdská" praktika, že když zakoupíš na prodejně, tak odstoupit nejde (pouze přes e-shop prodej)
- založena reklamace na výrobu nového kusu
- měsíc čekání na nový kus
- nový kus dorazil, rozbalen a opět úzký - dokonce byl ještě užší a nejširší místo mělo 170 cm
- opět nešlo odstoupit a musela se provést další reklamace a další výroba
- další měsíc čekání
- opět dorazila úzká matrace
- konečně jsme se dočkali po pomalu 5ti měsících vrácení peněz a faktem, že nám leželi někde prachy a nic jsme neměli
- stanovení pravidla, že už nikdy nevstoupíme do prodejny Prospánek
P.S.: Jednalo se o italskou výrobu, takže taliáni takhle korunované lamy přes měření metrem a měli by zůstat u těstovin

Matrace přes Ložnice21 (jsou i jiní prodejci) od Tropico naprosto bez problému. Rozměry sedí a naplnila očekávání co se kvality týče.
867624
Sice máme doma boxspring, ale na ní jsme pořídili ještě topper od české značky Tropico (model Visco). Doplním ještě jednu zkušenost - Prospánku se vyhýbám jako čert kříži, protože jsme si objednali nejprve topper u nich (velikost 200x180) a jak to probíhalo: - zaplacena záloha a měsíc čekání na výrobu - po měsíci vyzvednutí a zároveň doplacení zbylé částky - doma po rozbalení a nechání nafouknutí 24 hod zjištění, že matrace na šířku má max 173 cm - odvoz na prodejnu, že to chceme vrátit a odstoupit ze smlouvy - zde "šmejdská" praktika, že když zakoupíš na prodejně, tak odstoupit nejde (pouze přes e-shop prodej) - založena reklamace na výrobu nového kusu - měsíc čekání na nový kus - nový kus dorazil, rozbalen a opět úzký - dokonce byl ještě užší a nejširší místo mělo 170 cm - opět nešlo odstoupit a musela se provést další reklamace a další výroba - další měsíc čekání - opět dorazila úzká matrace - konečně jsme se dočkali po pomalu 5ti měsících vrácení peněz a faktem, že nám leželi někde prachy a nic jsme neměli - stanovení pravidla, že už nikdy nevstoupíme do prodejny Prospánek P.S.: Jednalo se o italskou výrobu, takže taliáni takhle korunované lamy přes měření metrem a měli by zůstat u těstovin Matrace přes Ložnice21 (jsou i jiní prodejci) od Tropico naprosto bez problému. Rozměry sedí a naplnila očekávání co se kvality týče.
867621
6 0
reagovat
Ikea nestačí? Ptám se vážně, mám v plánu si jí tam koupit. 
Já předával jeden byt s uplně novou matrací z Ikey za cca 25 tisíc v home staging posteli, taková ta vysoká 180x200. Měl jsem 2 hodiny čas, tak jsem si na ní lehnul, že si něco přečtu než přijde nový majitel. Usnul jsem do minuty a tak dobře mi na záda nebylo nikdy :D Až budu teď měnit postel, tak jí taky koupím. 
867622
Ikea nestačí? Ptám se vážně, mám v plánu si jí tam koupit.  Já předával jeden byt s uplně novou matrací z Ikey za cca 25 tisíc v home staging posteli, taková ta vysoká 180x200. Měl jsem 2 hodiny čas, tak jsem si na ní lehnul, že si něco přečtu než přijde nový majitel. Usnul jsem do minuty a tak dobře mi na záda nebylo nikdy *:D* Až budu teď měnit postel, tak jí taky koupím. 
867621
3 -1
reagují: Cinefil
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se