Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 8541 - 8560 Napsat příspěvek
No už máme koupeno, žejo. :D
Zítra mě zase čeká Praha a zpět... 

Jestli nepřišla doteď (za těch pět měsíců), tak snad cajk :D

Tak budem si držet palce. Dík. 
868299
No už máme koupeno, žejo. *:D* Zítra mě zase čeká Praha a zpět...  Jestli nepřišla doteď (za těch pět měsíců), tak snad cajk *:D* Tak budem si držet palce. Dík. 
6 0
reagují: Kostěj
reagovat

ad dálnice

V ČR to ještě automatizované oficiálně není. Furt o tom mluví, ale ty kamery na jednotlivých bránách jsou pravděpodobně v pilot režimu.

Nicméně v jiných zemích automatizace už bývá - např. Rakousko, kde kamerový systém snímá buď nalepenou známku nebo RZ s platným tarifem.

Gonzi: WTF :D, ještě to tam chtějí 2x, takže napsat to 2x blbě, to už je majstrštyk.
868297
V ČR to ještě automatizované oficiálně není. Furt o tom mluví, ale ty kamery na jednotlivých bránách jsou pravděpodobně v pilot režimu. Nicméně v jiných zemích automatizace už bývá - např. Rakousko, kde kamerový systém snímá buď nalepenou známku nebo RZ s platným tarifem. Gonzi: WTF *:D*, ještě to tam chtějí 2x, takže napsat to 2x blbě, to už je majstrštyk.
ad dálnice
6 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: verbst
Rozvod
868296
Rozvod
868289
12 0
reagovat
Já jezdil rok zpět cca půl roku bez dálniční známky (koupil jsem si ji na blbou SPZ. Překlep. Fakt.:(:-) a dozvěděl jsem se to tak, že mě zastavil Simír a Gerchán, provedli kontrolu vozidla (to byl trochu vopruz, protože jako celní správa prošli všechny přihrádky, takže jsem musel vybalovat kufry apod), každopádně vše naprosto korektně. Pak jsme se pobavili o mém Rush baťohu a proč nemám Miltec (občas má taktické oblečení i společenskou výhodu :D) a bez pokuty jsem odjel. Pokutu jsem nedostal jen protože tu dálniční známku mám, ale na blbou SPZ.
Čili automatu bych se nebál.
Z druhé strany, pokud automat existuje, tak tu pokutu dostaneš tak jak tak a nic moc s tím neuděláš. Nákup bych ale neodkládal, protože je možné, že to případně půjde přes člověka. Ten by mohl vidět žes "tehdy neměl ale teď už jo" a tak tě přeskočí, nebo dá menší sazbu apod.
Ale, automatu bych se nebál :+
868295
Já jezdil rok zpět cca půl roku bez dálniční známky (koupil jsem si ji na blbou SPZ. Překlep. Fakt.*:(**:-*) a dozvěděl jsem se to tak, že mě zastavil Simír a Gerchán, provedli kontrolu vozidla (to byl trochu vopruz, protože jako celní správa prošli všechny přihrádky, takže jsem musel vybalovat kufry apod), každopádně vše naprosto korektně. Pak jsme se pobavili o mém Rush baťohu a proč nemám Miltec (občas má taktické oblečení i společenskou výhodu *:D*) a bez pokuty jsem odjel. Pokutu jsem nedostal jen protože tu dálniční známku mám, ale na blbou SPZ. Čili automatu bych se nebál. Z druhé strany, pokud automat existuje, tak tu pokutu dostaneš tak jak tak a nic moc s tím neuděláš. Nákup bych ale neodkládal, protože je možné, že to případně půjde přes člověka. Ten by mohl vidět žes "tehdy neměl ale teď už jo" a tak tě přeskočí, nebo dá menší sazbu apod. Ale, automatu bych se nebál *:+*
868289
5 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Máš to skvělý :+
868294
Máš to skvělý *:+*
868276
3 0
reagovat
Eeee, asi jsme na tom podobně, díky :D
868293
Eeee, asi jsme na tom podobně, díky *:D*
868289
3 0
reagovat
Vzhledem k tomu, že jsem o tom nenašel žádné zprávy, tak bych řekl, že pokud tě při tom osobně nezastaví, tak ti pokuta nehrozí.
868292
Vzhledem k tomu, že jsem o tom nenašel žádné zprávy, tak bych řekl, že pokud tě při tom osobně nezastaví, tak ti pokuta nehrozí.
868289
1 0
reagovat
To těžko. V systému je datum nákupu na danou SPZ a počátek platnosti známky nelze dát do minulosti, takže pokud jízda po dálnici byla předtím asi není šance. Ale zajímalo by mne, jestli to mají opravdu nějako dobře zautomatizované, auto projede přes kontrolní bránu, kamera sejme SPZ, systém se podívá do databáze, jestli daná SPZ v tomto čase má platný dálniční kupon, pokud ne, tak se pošle informace a z registru se vytáhnou kontatní údaje majitele vozidla a na toho se zašle pokuta.

Jestli všechny kroky jsou automaticky, nebo kde je lidská kontrola nebo úkon v tomto procesu?
868290
To těžko. V systému je datum nákupu na danou SPZ a počátek platnosti známky nelze dát do minulosti, takže pokud jízda po dálnici byla předtím asi není šance. Ale zajímalo by mne, jestli to mají opravdu nějako dobře zautomatizované, auto projede přes kontrolní bránu, kamera sejme SPZ, systém se podívá do databáze, jestli daná SPZ v tomto čase má platný dálniční kupon, pokud ne, tak se pošle informace a z registru se vytáhnou kontatní údaje majitele vozidla a na toho se zašle pokuta. Jestli všechny kroky jsou automaticky, nebo kde je lidská kontrola nebo úkon v tomto procesu?
868289
2 0
reagovat
Random dotaz... 
Co se pls stane, když jsme si s manželkou mysleli, že dálniční známku koupil ten druhej z nás už někdy v lednu a teď jsem celej tejden jezdil po republice tam a zpět? 
Když to přikúpím teďka, dá se to pak případně s pokutou nějak okecat? Nebo jsme v prdeli? :D
868289
Random dotaz...  Co se pls stane, když jsme si s manželkou mysleli, že dálniční známku koupil ten druhej z nás už někdy v lednu a teď jsem celej tejden jezdil po republice tam a zpět?  Když to přikúpím teďka, dá se to pak případně s pokutou nějak okecat? Nebo jsme v prdeli? *:D*
1 0
reagovat
zkouší tu taky někdo travel reels na instáči? Koukám spíš po hezký inspiraci, než fotky/videa žrádla a selfíčka s obličejem přes celou fotku:D
868276
zkouší tu taky někdo travel [url=https://www.instagram.com/joemarton_joem/]reels[/url] na instáči? Koukám spíš po hezký inspiraci, než fotky/videa žrádla a selfíčka s obličejem přes celou fotku*:D*
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
A aby toho nebylo málo, tak Imola komplet zatopená a vypadá to, že se závod odloží nebo úplně vyškrtne. Zrovna když měl Merc přivézt velký upgrady. Fml. :D

edit: ale samozřejmě je to asi rozumný.
868144
A aby toho nebylo málo, tak Imola komplet zatopená a vypadá to, že se závod odloží nebo úplně vyškrtne. Zrovna když měl Merc přivézt velký upgrady. Fml. *:D* edit: ale samozřejmě je to asi rozumný.
2 0
reagovat
Chlapík se sotva postavil na nohy, Chytil furt v bolestech, Smejkal vypadá na ledě jak Hannibal s tou maskou a teď podle všeho konec Sedláka na MS. No ty vole, po vypadnutí Bruins a vypadnutí Leafs i NYJ mám normálně pocit, že mi prostě letos není přána radost z hokeje. 
868142
Chlapík se sotva postavil na nohy, Chytil furt v bolestech, Smejkal vypadá na ledě jak Hannibal s tou maskou a teď podle všeho konec Sedláka na MS. No ty vole, po vypadnutí Bruins a vypadnutí Leafs i NYJ mám normálně pocit, že mi prostě letos není přána radost z hokeje. 
7 0
reagovat
reaguje na: Adventurer
Ať jdou do prdele, pozéři 8)

Ježiš, ti jsou tak dobří! Jako nechci mluvit jak nějaký Hasta, ale prostě mi přijde, že tihle byli víc v srdci, než jacíkoli pozdější. A Arnold, ten měl rezervovanou celou komoru!
868124
Ať jdou do prdele, pozéři *8)* Ježiš, ti jsou tak dobří! Jako nechci mluvit jak nějaký Hasta, ale prostě mi přijde, že tihle byli víc v srdci, než jacíkoli pozdější. A Arnold, ten měl rezervovanou celou komoru!
868118
6 0
reagovat

Arnold a Dolph ve fitku

link

dva důchodci ve fitku a pořád nakopávají zadky mladejm týpkům 8):D
868118
https://youtu.be/EzWU9yo5GBY dva důchodci ve fitku a pořád nakopávají zadky mladejm týpkům *8)**:D*
Arnold a Dolph ve fitku
7 0
reagují: Barv666
reagovat
Já před playoff tipoval na SC Dallas, tak snad oni, ať mi vyjde tip:D Jinak bych to přál asi Vegas. Před pěti lety při expansion draftu jsem si klepal na čelo, jak s touhle AHL soupiskou chtějí něco hrát a oni hned první sezóně udělali PO, v druhé konferenční finále a celkově za pět let PO neudělali jenom loni:D To mi přijde docela úctyhodné.
868060
Já před playoff tipoval na SC Dallas, tak snad oni, ať mi vyjde tip*:D* Jinak bych to přál asi Vegas. Před pěti lety při expansion draftu jsem si klepal na čelo, jak s touhle AHL soupiskou chtějí něco hrát a oni hned první sezóně udělali PO, v druhé konferenční finále a celkově za pět let PO neudělali jenom loni*:D* To mi přijde docela úctyhodné.
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já teda doufám finále Carolina - Vegas. Seattle mě fakt mrzí, navíc nemám rád Dallas. 
868053
Já teda doufám finále Carolina - Vegas. Seattle mě fakt mrzí, navíc nemám rád Dallas. 
868014
2 -1
reagovat
seattlu fandím asi najviac.

a veľká škoda edmontonu... big W pre mcdavida a draisaitla, mohol z toho byť ultimátny SC. :(
868032
seattlu fandím asi najviac. a veľká škoda edmontonu... big W pre mcdavida a draisaitla, mohol z toho byť ultimátny SC. *:(*
868014
2 0
reagovat
Carolina bude těžký soupeř.
Záleží jestli bude mit Bobrovsky stále formu.
Doufám že Dallas postoupí do finále konference...  Vegas smázli Edmonton docela vpohode 

Finále Carolina vs Vegas je více než pravděpodobné 
868028
Carolina bude těžký soupeř. Záleží jestli bude mit Bobrovsky stále formu. Doufám že Dallas postoupí do finále konference...  Vegas smázli Edmonton docela vpohode  Finále Carolina vs Vegas je více než pravděpodobné 
868014
1 0
reagovat

NHL

Ta Florida jede, když to nevyhraje Seattle, tak jim bych ten první Stanley Cup přál nejvíc. 
868014
Ta Florida jede, když to nevyhraje Seattle, tak jim bych ten první Stanley Cup přál nejvíc. 
NHL
2 0
reagují: Godlike, Muel, Adventurer
reagovat
reaguje na: fabec

Díval jsem se od začátku do konce

Já teda fandil finovi (KÄÄRIJÄ - CHA CHA CHA)  prostě i když je to jednoduché a moc nezpívá, tak je to prostě chytlavé a o tom to je. Také hlasování lidí bylo úplně jednoznačné pro něj.
867952
Já teda fandil finovi (KÄÄRIJÄ - CHA CHA CHA)  prostě i když je to jednoduché a moc nezpívá, tak je to prostě chytlavé a o tom to je. Také hlasování lidí bylo úplně jednoznačné pro něj.
Díval jsem se od začátku do konce
867918
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se