Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 8521 - 8540 Napsat příspěvek
reaguje na: Izanagi
A Cliff Booth stále žije?
868550
A Cliff Booth stále žije?
868548
2 0
reagovat
reaguje na: Izanagi
Na to, jaký to byl kuřák a kolik do sebe lil margarit, to je krásný věk. RIP
868549
Na to, jaký to byl kuřák a kolik do sebe lil margarit, to je krásný věk. RIP
868548
3 0
reagovat

Diskova kronika

V 90ti letech zemřel Rick Dalton.
868548
V 90ti letech zemřel [url=https://twitter.com/VideoArchives/status/1659643499527151616]Rick Dalton[/url].
Diskova kronika
3 0
reagovat

AVENGERS · Main Theme · Prague Film Orchestra

link

parááááda 8):+
868537
https://youtu.be/LlfYADJXntw parááááda *8)**:+*
AVENGERS · Main Theme · Prague Film Orchestra
3 0
reagovat
Člověk si musí pustit Kanadu x Švýcarsko,  aby viděl pořádný hokej. 
Obávám se, že zítra to tak hezky hokej nebude.
868526
Člověk si musí pustit Kanadu x Švýcarsko,  aby viděl pořádný hokej.  Obávám se, že zítra to tak hezky hokej nebude.
8 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
No, dnes je taky na ledě veselo.
868456
No, dnes je taky na ledě veselo.
2 0
reagovat

Problém tří teles, temný les, spomínka na zemi

A čo mám teraz čítať? :D Ten človek je prisámbohu génius. Úprimne neviem si predstaviť ako toto uspokojivo zadaptujú. Tam je toho toľko....ale tak na druhej strane, tieto obavy tu boli aj pri iných úspešných adaptaciach. Lenže...no proste budú to mať u mňa ťažké. Od mala ma fascinoval vesmír. Už počas základnej školy, vždy keď som videl nejaký dokument o vesmíre, dlho do noci som potom o tom v posteli rozmýšľal. Snažil predstaviť si ako môže byť vesmír nekonečný, ako vznikol, ako zanikne, o rýchlosti svetla a o čase. Doteraz si pamätám ako mi takto  napadali veci, ktoré sa mi aj neskoršie potvrdili pri ďalšom pozeraní. A to som bol fakt malý školák. Nie že by som sa považoval za génia, nikdy som nebol dobrý v škole, ale tieto informácie som nasával ako špongia. A pri čítaní týchto kníh som sa ako keby vrátil do týchto čias. Takto prepojený so spisovateľom som snáď ešte nikdy pri žiadnej knihe nebol. 
Tam je toľko zaujímavých myšlienok, ale táto pasáž vo mne rezonuje stále.

"Keiko, napadlo tě někdy, že výsledek jediné fáze přirozeného vývoje se projeví nejdřív za dvacet tisíc let, ale že lidská civilizace je stará pouhých pět tisíc let a ta moderní, technologická jen dvě ste? To znamená, že špičkovou vědou se dnes zabývá mozek primitivního pračlověka."
868426
A čo mám teraz čítať? *:D* Ten človek je prisámbohu génius. Úprimne neviem si predstaviť ako toto uspokojivo zadaptujú. Tam je toho toľko....ale tak na druhej strane, tieto obavy tu boli aj pri iných úspešných adaptaciach. Lenže...no proste budú to mať u mňa ťažké. Od mala ma fascinoval vesmír. Už počas základnej školy, vždy keď som videl nejaký dokument o vesmíre, dlho do noci som potom o tom v posteli rozmýšľal. Snažil predstaviť si ako môže byť vesmír nekonečný, ako vznikol, ako zanikne, o rýchlosti svetla a o čase. Doteraz si pamätám ako mi takto  napadali veci, ktoré sa mi aj neskoršie potvrdili pri ďalšom pozeraní. A to som bol fakt malý školák. Nie že by som sa považoval za génia, nikdy som nebol dobrý v škole, ale tieto informácie som nasával ako špongia. A pri čítaní týchto kníh som sa ako keby vrátil do týchto čias. Takto prepojený so spisovateľom som snáď ešte nikdy pri žiadnej knihe nebol.  Tam je toľko zaujímavých myšlienok, ale táto pasáž vo mne rezonuje stále. "Keiko, napadlo tě někdy, že výsledek jediné fáze přirozeného vývoje se projeví nejdřív za dvacet tisíc let, ale že lidská civilizace je stará pouhých pět tisíc let a ta moderní, technologická jen dvě ste? To znamená, že špičkovou vědou se dnes zabývá mozek primitivního pračlověka."
Problém tří teles, temný les, spomínka na zemi
8 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Já se z nich fakt poseru. Tyhle soupeře mají přehrávat rozdílem třídy. A zkoušet si na nich přesilovku, změny ve formacích....

Až poslední zápasy ve skupině proti Švýcarům a Kanadě nám dají info zda máme nebo nemáme na medaile .. 
Předpokládám že Norové nás budou trápit do konce a možná i nájezdy..... 
868338
Já se z nich fakt poseru. Tyhle soupeře mají přehrávat rozdílem třídy. A zkoušet si na nich přesilovku, změny ve formacích.... Až poslední zápasy ve skupině proti Švýcarům a Kanadě nám dají info zda máme nebo nemáme na medaile ..  Předpokládám že Norové nás budou trápit do konce a možná i nájezdy..... 
868315
4 0
reagovat
Titanic: First ever full-sized scans reveal wreck as never seen before

Fantastická práce!

Ještě kdyby se z toho časem udělal model pro 3D tiskárnu...
868334
[url=https://www.bbc.com/news/science-environment-65602182?fbclid=IwAR2bL-zGt8dqTisPavwx_OS5g-jP74rodiX2gyQwsFBBGoDRfhGPI9RN4-M]Titanic: First ever full-sized scans reveal wreck as never seen before [/url] Fantastická práce! Ještě kdyby se z toho časem udělal model pro 3D tiskárnu...
7 -1
reagovat
Třeba budeme po tomhle proti Norům bruslit už od začátku :)
868331
Třeba budeme po tomhle proti Norům bruslit už od začátku *:)*
2 0
reagovat
Ti museli dostat od Jalonena pojeb v druhé přestávce. 
868330
Ti museli dostat od Jalonena pojeb v druhé přestávce. 
1 0
reagovat
Úplně bych jim nekrivdil, když hrajeme 5 na 4, tak nám to docela jde8)
868329
Úplně bych jim nekrivdil, když hrajeme 5 na 4, tak nám to docela jde*8)*
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Jak okamžitě. Však nehrajou už dva zápasy.
868324
Jak okamžitě. Však nehrajou už dva zápasy.
868315
1 0
reagovat
Podle posledních zpráv se v Lublani před českou ambasádou už objevují první květiny.
868320
Podle posledních zpráv se v Lublani před českou ambasádou už objevují první květiny.
1 0
reagovat
To musí být snad Slovinci z jiného multivesmíru. Tihle patří mezi nejlepší z nejlepších. :(
868318
To musí být snad Slovinci z jiného multivesmíru. Tihle patří mezi nejlepší z nejlepších. *:(*
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Člověk má radost, že dali konečně do brány Vejmelku, a oni přestanou okamžitě hrát všichni před ním. Ty vole...
868315
Člověk má radost, že dali konečně do brány Vejmelku, a oni přestanou okamžitě hrát všichni před ním. Ty vole...
868312
6 0
reagují: Adventurer, Papricek
reagovat
:D:D:D
  Hokej
:D:D:D
868312
*:D**:D**:D*   Hokej *:D**:D**:D*
5 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Kostěj
Tak tak. Byl bych v klidu. ;)
868305
Tak tak. Byl bych v klidu. *;)*
868302
4 0
reagovat
reaguje na: verbst
Sigi to snad ještě potvrdí, ale nakolik vím, pokud tě bez známky nezastaví hlídka nebo celní správa, flastr nedostaneš. 
868302
Sigi to snad ještě potvrdí, ale nakolik vím, pokud tě bez známky nezastaví hlídka nebo celní správa, flastr nedostaneš. 
868299
4 0
reagují: Sigi
reagovat
reaguje na: Clavius
Když si myslíš, že je to ABC-1323 a ono je to ABC-1324, tak ti moc nepomůže, kolik krát to napíšeš, že jo :D:D:D.
868301
Když si myslíš, že je to ABC-1323 a ono je to ABC-1324, tak ti moc nepomůže, kolik krát to napíšeš, že jo *:D**:D**:D*.
868297
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se