Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 8461 - 8480 Napsat příspěvek
Na koho třeba padne vina, že 2 přesilovky co si pamatuju jedna byla snad střela na branku a druhá ani jedna? 

Mám pocit, že za tohle by jim i ten Ružička urval hlavu na střídačce a to mu naprosto pekelně ujel vlak. 
869142
Na koho třeba padne vina, že 2 přesilovky co si pamatuju jedna byla snad střela na branku a druhá ani jedna?  Mám pocit, že za tohle by jim i ten Ružička urval hlavu na střídačce a to mu naprosto pekelně ujel vlak. 
2 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: Godlike
Říkal to v rozhovoru se Zárubou při první přestávce večerního zápasu. Záruba se ho ptal, jestli byl plán hrát defenzivně, Jalonen řekl, že ne, že plán bylo najet na Američany agresivně v útoku i v obraně. Samozřejmě mohl kecat...

Lauka jsem četl, však s tím taky do velké míry souhlasím. Jen prostě nevím, kolik viny padá na trenéra jako takovýho, i když tu největší odpovědnost samozřejmě nese on.
869141
Říkal to v rozhovoru se Zárubou při první přestávce večerního zápasu. Záruba se ho ptal, jestli byl plán hrát defenzivně, Jalonen řekl, že ne, že plán bylo najet na Američany agresivně v útoku i v obraně. Samozřejmě mohl kecat... Lauka jsem četl, však s tím taky do velké míry souhlasím. Jen prostě nevím, kolik viny padá na trenéra jako takovýho, i když tu největší odpovědnost samozřejmě nese on.
869137
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Tým nebyl nic moc, ale dá se hrát a vypadnout aspoň nějak důstojně. Zas tak špatně na tom nejsme, aby nás přehrávali Lotyši (že vyřadili Švédy je irelevantní), Norové atd. 

Lidi argumentujou loňským bronzem, ale co si budem, tam jsme měli našlapaný tým a hráli jsme úplně stejnou tužku jako letos. Měli jsme štěstí na Německo v QF a v tom, že Američani hráli zápas o bronz se čtyřma obráncema z nichž jeden byl útočník a v poslední třetině odpadli. Jinak by to dopadlo zklamáním už loni.

Že Jalonenův hokej není efektní se vědělo, jenže mi třeba ani nepřijde nijak efektivní a kdyby záleženo na mě, tak odvolám celý trenérský štáb včetně Jalonena.
869140
Tým nebyl nic moc, ale dá se hrát a vypadnout aspoň nějak důstojně. Zas tak špatně na tom nejsme, aby nás přehrávali Lotyši (že vyřadili Švédy je irelevantní), Norové atd.  Lidi argumentujou loňským bronzem, ale co si budem, tam jsme měli našlapaný tým a hráli jsme úplně stejnou tužku jako letos. Měli jsme štěstí na Německo v QF a v tom, že Američani hráli zápas o bronz se čtyřma obráncema z nichž jeden byl útočník a v poslední třetině odpadli. Jinak by to dopadlo zklamáním už loni. Že Jalonenův hokej není efektní se vědělo, jenže mi třeba ani nepřijde nijak efektivní a kdyby záleženo na mě, tak odvolám celý trenérský štáb včetně Jalonena.
869132
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Jalonen chtěl hrát agresivně dopředu? To jsi kde viděl? Nebo to říkal? Za celý turnaj se to totiž nestalo. Naopak jsme hráli neuvěřitelně pasivně. Hráli jsme opak moderního hokeje. Američani nemuseli přeřadit na dvojku. 

Najdi si, co k tomu výběru řekl právě Lauko, to už je u nás celkem normální bohužel. Ale hlavně že nám tu v lize bruslí 60letej Jágr. 
869137
Jalonen chtěl hrát agresivně dopředu? To jsi kde viděl? Nebo to říkal? Za celý turnaj se to totiž nestalo. Naopak jsme hráli neuvěřitelně pasivně. Hráli jsme opak moderního hokeje. Američani nemuseli přeřadit na dvojku.  Najdi si, co k tomu výběru řekl právě Lauko, to už je u nás celkem normální bohužel. Ale hlavně že nám tu v lize bruslí 60letej Jágr. 
869132
4 0
reagují: do_Od
reagovat
Přitom vypadla celá Euro Hockey Tour. Jinak nevím, jak moc je to chyba Jalonena, který chtěl hrát agresivně dopředu i dozadu, ale ti hráči co tam letos byli, toho prostě nebyli schopní. Jo, vadí mi, že nejel Svozil, i že nepovolali Lauka, případně že nevzali víc mladých hráčů typu Zohorna, ale opět nevím, jak moc je to chyba jenom Jalonena. Osobně bych mu teda nechal ještě jedno mistrovství a šanci na nápravu, určitě bych ale změnil filosofii skládání týmu, protože takhle to zjevně nejde. 

Že jsme měli smůlu na zranění Jiříčka, Chytila i Sedláka, to je další věc, ačkoliv se na to nejde vymlouvat.
869132
Přitom vypadla celá Euro Hockey Tour. Jinak nevím, jak moc je to chyba Jalonena, který chtěl hrát agresivně dopředu i dozadu, ale ti hráči co tam letos byli, toho prostě nebyli schopní. Jo, vadí mi, že nejel Svozil, i že nepovolali Lauka, případně že nevzali víc mladých hráčů typu Zohorna, ale opět nevím, jak moc je to chyba jenom Jalonena. Osobně bych mu teda nechal ještě jedno mistrovství a šanci na nápravu, určitě bych ale změnil filosofii skládání týmu, protože takhle to zjevně nejde.  Že jsme měli smůlu na zranění Jiříčka, Chytila i Sedláka, to je další věc, ačkoliv se na to nejde vymlouvat.
4 0
reagují: (=LIFTY=), Papricek, Godlike
reagovat
To je co toto? Máme nějakou "sportovní avatar" challenge? 
869130
To je co toto? Máme nějakou "sportovní avatar" challenge? 
2 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Trenér by měl jít tak jako tak.
869126
Trenér by měl jít tak jako tak.
869102
2 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jinak mám ještě teorii, že Hadamczik plánuje jednu ze zápletek posledních řad Lajny. Tj. Částečně může řízeně za tenhle výsledek a vsaďte se že se bude hrozně dlouho hledat nový trenér a on to pak teda jako poslední možnost před MS v Praze vezme. Mark my words...
869116
Jinak mám ještě teorii, že Hadamczik plánuje jednu ze zápletek posledních řad Lajny. Tj. Částečně může řízeně za tenhle výsledek a vsaďte se že se bude hrozně dlouho hledat nový trenér a on to pak teda jako poslední možnost před MS v Praze vezme. Mark my words...
869102
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Super, snad se u nás nikdo po Němcích a Lotysich nebude vymlouvat na českou slabou sestavu nebo trenéra...
869102
Super, snad se u nás nikdo po Němcích a Lotysich nebude vymlouvat na českou slabou sestavu nebo trenéra...
4 0
reagují: Godlike, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: connor
Nejdivocejsi slozeni semifinale historie MS. Dva tymy mimo silnou osmicku nikdy v semi nebyli.Akorat na ZOH 1930
869100
Nejdivocejsi slozeni semifinale historie MS. Dva tymy mimo silnou osmicku nikdy v semi nebyli.Akorat na ZOH 1930
869079
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
A to na MS nejsou Rusové. 
To by jsme to čtvrtfinále možná ani nehráli... 
869088
A to na MS nejsou Rusové.  To by jsme to čtvrtfinále možná ani nehráli... 
869081
2 -1
reagovat
Tvl co se v tom hokeji děje?:D V NHL jede Florida totální bomby a na MS vyřadí Lotyšsko Švédy a Němci Švýcarsko...
Že já si nevsadil.
869081
Tvl co se v tom hokeji děje?*:D* V NHL jede Florida totální bomby a na MS vyřadí Lotyšsko Švédy a Němci Švýcarsko... Že já si nevsadil.
7 0
reagují: Adventurer
reagovat
Lotyšsko poprvé v historii v semifinále. Skvělej zápas s úžasnou atmosférou. :+
869079
Lotyšsko poprvé v historii v semifinále. Skvělej zápas s úžasnou atmosférou. *:+*
6 0
reagují: fabec
reagovat

Metallica: I disappear z MI:2

link

Živě z aktuálního turné 
Úžasnej nářez!!! 
869075
https://youtu.be/F5H_AknnHLc Živě z aktuálního turné  Úžasnej nářez!!! 
Metallica: I disappear z MI:2
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
ja si to už ani nepomatoval, resp nedohledával.
Já to už 10 minut před koncem vypnul. Na to ani nešlo koukat.
Radši jsem si pustil 7 pádu H. Dědka s hostem Janem Rosákem.
To sem se bavil daleko více :D
869070
ja si to už ani nepomatoval, resp nedohledával. Já to už 10 minut před koncem vypnul. Na to ani nešlo koukat. Radši jsem si pustil 7 pádu H. Dědka s hostem Janem Rosákem. To sem se bavil daleko více *:D*
869068
1 -1
reagovat
reaguje na: Adventurer
A Norsko.
A Lotyšsko porazilo nás v prodloužení.
Jinak já u toho normálně klimbal:D
869068
A Norsko. A Lotyšsko porazilo nás v prodloužení. Jinak já u toho normálně klimbal*:D*
869062
2 0
reagují: Adventurer
reagovat

Hokej

Já vám to říkal :D:D:D
Porazili akorát Slováky, Lotyše, Slovince. To je tragédie 
869062
Já vám to říkal *:D**:D**:D* Porazili akorát Slováky, Lotyše, Slovince. To je tragédie 
Hokej
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

hokej

nwm no.. nasazení jako obyc zápas v extralize uprostřed sezóny.. naka bojovnost nebo něco..dohravani soupeře, nakej hit nebo si pockat a nekoho přilepit k mantinelu aby se tým nakopnul..nic prostě..

taktika cekejte az si dá soupeř vlastní gól..fail
869056
nwm no.. nasazení jako obyc zápas v extralize uprostřed sezóny.. naka bojovnost nebo něco..dohravani soupeře, nakej hit nebo si pockat a nekoho přilepit k mantinelu aby se tým nakopnul..nic prostě.. taktika cekejte az si dá soupeř vlastní gól..fail
hokej
5 0
reagovat
USA trenuje Cumberbatch?:D
869051
USA trenuje Cumberbatch?*:D*
1 0
reagovat

Ach jo

Jelikož jsem vůl a při plánování dovolený nekoukám do kalendáře, nemůžu jít ve středu (31.5.) na Iron Maiden do O2 arény. Je to ten druhej ze dvou koncertů. Pokud byste chtěli někdo za 1500,- lístek na stání (původní cena 1990,- a koncert je momentálně vyprodanej), napište :+
869026
Jelikož jsem vůl a při plánování dovolený nekoukám do kalendáře, nemůžu jít ve středu (31.5.) na Iron Maiden do O2 arény. Je to ten druhej ze dvou koncertů. Pokud byste chtěli někdo za 1500,- lístek na stání (původní cena 1990,- a koncert je momentálně vyprodanej), napište *:+*
Ach jo
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se