Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 8461 - 8480 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Rozhodně tam potkáš mě, ale nejsem si jistý, jestli bys mě poznal. Jsem dost nenápadný. :)
875616
Rozhodně tam potkáš mě, ale nejsem si jistý, jestli bys mě poznal. Jsem dost nenápadný. *:)*
875600
1 -1
reagovat
Těším se velmi, od covidu jsem tam nebyl. A letošní program filmovky vypadá luxusně.
875608
Těším se velmi, od covidu jsem tam nebyl. A letošní program filmovky vypadá luxusně.
875601
3 0
reagovat
Nevím, co je krygl. Jinak jednou jsem tam byl v tebou zmíněnou dobu, totálně opilej a nechápu, jak jsem dokázal být při vědomí. :D Já se tenkrát předtím opil s dvacetiletými šohaji, kteří studovali medicínu. Vypil jsem jim tam půl flašky vodky nebo slivovice (už si nepamatuju :D). Bylo to před cimbálovou kapelou, která měla improvizované představení před Hvězdou. Chtěl jsem jim dokázat, že my v Čechách taky umíme pít. Po této příhodě jsem začal uvažovat, že seknu s alkoholem, a to jsem pak od loňského listopadu skutečně začal dodržovat. Dnes je ze mě abstinent, který nadává na alkoholiky. :)) 

Ale ti šohajové byli fakt pěkní, na ty jen tak nezapomenu. :)
875603
Nevím, co je krygl. Jinak jednou jsem tam byl v tebou zmíněnou dobu, totálně opilej a nechápu, jak jsem dokázal být při vědomí. *:D* Já se tenkrát předtím opil s dvacetiletými šohaji, kteří studovali medicínu. Vypil jsem jim tam půl flašky vodky nebo slivovice (už si nepamatuju *:D*). Bylo to před cimbálovou kapelou, která měla improvizované představení před Hvězdou. Chtěl jsem jim dokázat, že my v Čechách taky umíme pít. Po této příhodě jsem začal uvažovat, že seknu s alkoholem, a to jsem pak od loňského listopadu skutečně začal dodržovat. Dnes je ze mě abstinent, který nadává na alkoholiky. *:))*  Ale ti šohajové byli fakt pěkní, na ty jen tak nezapomenu. *:)*
875601
1 -6
reagovat
reaguje na: Disketa1
:D Zajdi si kolem 23:00 ke klubu Mír a velice rychle změníš názor.  Já to tam miluju, ale dávám si sakra pozor, z kama přiletí krygl.
Jinak jsem tam byl na Barbie ve středu a to stanové městečko kousek od kina má luxusni atmosféru už teď :+
875601
*:D* Zajdi si kolem 23:00 ke klubu Mír a velice rychle změníš názor.  Já to tam miluju, ale dávám si sakra pozor, z kama přiletí krygl. Jinak jsem tam byl na Barbie ve středu a to stanové městečko kousek od kina má luxusni atmosféru už teď *:+*
875589
2 0
reagují: HAL, Disketa1
reagovat
reaguje na: Milosh
Chtěl jsem tam jít kvůli šanci potkat Rimsyho, ale jestli se tam dá potkat i Milosh, tak jdu určitě. Protože kde je Milosh, tam je Felix.
875600
Chtěl jsem tam jít kvůli šanci potkat Rimsyho, ale jestli se tam dá potkat i Milosh, tak jdu určitě. Protože kde je Milosh, tam je Felix.
875584
4 0
reagují: Disketa1
reagovat
875597
[url=https://www.cas.sk/clanok/2824957/bizarny-pripad-z-leopoldova-vazen-brnkol-penisom-po-nose-druhemu-a-zacalo-bolestive-peklo/?fbclid=IwAR3gk9RgPFQ4_LDTyU86EUj0SbARnhqhR6bRokoSXKozYKU07CHujS6JoLs]Mám něco lepšího.[/url]  
1 -7
reagovat
875595
[url=https://www.facebook.com/groups/354126652585548/permalink/970917900906417/?sfnsn=mo&ref=share]Něco pro zasmání. [/url]
7 0
reagovat
Pokud nejsi pes.
875590
Pokud nejsi pes.
12 0
reagovat
Filmovka je jeden z nejbezpečnějších festivalů vůbec.
875589
Filmovka je jeden z nejbezpečnějších festivalů vůbec.
875584
4 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
A co teď ještě probrat, jestli byla ČSSR 1969-89 totalita?
875586
A co teď ještě probrat, jestli byla ČSSR 1969-89 totalita?
2 0
reagovat
Já bych se bejt tebou nebál. Zoofilie bývalá na LFS vždy tvrdě postihována.
875585
Já bych se bejt tebou nebál. Zoofilie bývalá na LFS vždy tvrdě postihována.
875584
3 0
reagovat
Zajímavá diskuse. Takže tedy na zítra začínající LFŠ radši bez psa?
875584
Zajímavá diskuse. Takže tedy na zítra začínající LFŠ radši bez psa?
9 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A následně jsi na ni reagoval jak na fakt, ne jako na dle tebe lež. Musíš psát jasněji, ne každý jsme telepat.
875580
A následně jsi na ni reagoval jak na fakt, ne jako na dle tebe lež. Musíš psát jasněji, ne každý jsme telepat.
875577
3 -5
reagovat
reaguje na: do_Od
Já kopu do lidí, co nerespektují rozhodnutí soudu a snaží se ho delegitimizovat právě domnělým kontextem a argumentačními fauly. V čemž jste ty i Fila mistři. Bohužel taky umíte psát, tak tomu dost lidí uvěří. 
875578
Já kopu do lidí, co nerespektují rozhodnutí soudu a snaží se ho delegitimizovat právě domnělým kontextem a argumentačními fauly. V čemž jste ty i Fila mistři. Bohužel taky umíte psát, tak tomu dost lidí uvěří. 
875573
7 -6
reagovat
reaguje na: Barv666
Celou tu citaci Fily jsem postnul jako výsměch ne jako legitimizaci jeho argumentů...
875577
Celou tu citaci Fily jsem postnul jako výsměch ne jako legitimizaci jeho argumentů...
875568
6 -4
reagují: Barv666
reagovat
Tak zasadni problem je, ze cca 90% znasilneni spacha clovek, ktery je te obeti znamy. Partner, kamarad, pribuzny, kolega atd. Kdyz si odmyslim muj osobni pohled, ze vetsina ma mizerny odhad na lidi a zaroven jsou sebe tak plni, ze jejich nazory nesmi nikdo zpochybnit... Tak tam u tech incidentu zavladne nejaky stud nebo ty vztahy za tim a ono se to ani nenahlasi. Ale zaroven se s tim pak operuje pri osvete. Tim to nijak neshazuji, at to tak nevyzni, ale opravdu bych bral v potaz, ze kdyz dojde na soud nebo dokonce dva a ten udajny utocnik oba vyhraje... To je za me silny signal. Je Spacey kokot? Velice pravdepodobne ano. Ale to je tak 90%+ lidi ze soubyznysu a je uplne jedno, jak moc jsou vtipni na Twitteru nebo u Kimmela. :)
875575
Tak zasadni problem je, ze cca 90% znasilneni spacha clovek, ktery je te obeti znamy. Partner, kamarad, pribuzny, kolega atd. Kdyz si odmyslim muj osobni pohled, ze vetsina ma mizerny odhad na lidi a zaroven jsou sebe tak plni, ze jejich nazory nesmi nikdo zpochybnit... Tak tam u tech incidentu zavladne nejaky stud nebo ty vztahy za tim a ono se to ani nenahlasi. Ale zaroven se s tim pak operuje pri osvete. Tim to nijak neshazuji, at to tak nevyzni, ale opravdu bych bral v potaz, ze kdyz dojde na soud nebo dokonce dva a ten udajny utocnik oba vyhraje... To je za me silny signal. Je Spacey kokot? Velice pravdepodobne ano. Ale to je tak 90%+ lidi ze soubyznysu a je uplne jedno, jak moc jsou vtipni na Twitteru nebo u Kimmela. :)
875571
7 0
reagovat
Já myslím, že znásilnění se dokazuje naopak velmi snadno (DNA). Těžce se dokazuje pouze pokud je důvodné podezření, že šlo o normální sex.

(Ve smyslu že ty jdeš s Euloálií na rande, vše je v pořádku, bavíte se, dáte si čtyři skleničky, pozve tě k sobě domů a ... další den ty tvrdíš, že bylo vše korektní, kdežto ona žes ji znásilnil).

Takže čím víc do znásilnění počítáš, že si to někdo rozmyslel (nebo přímo vymyslel), tím hůř se to prokazuje, to máš pravdu.

EDIT: Ne že by nebylo v pořádku, že si to ženská rozmyslí až na sedačce při svíčkách.
875574
Já myslím, že znásilnění se dokazuje naopak velmi snadno (DNA). Těžce se dokazuje pouze pokud je důvodné podezření, že šlo o normální sex. (Ve smyslu že ty jdeš s Euloálií na rande, vše je v pořádku, bavíte se, dáte si čtyři skleničky, pozve tě k sobě domů a ... další den ty tvrdíš, že bylo vše korektní, kdežto ona žes ji znásilnil). Takže čím víc do znásilnění počítáš, že si to někdo rozmyslel (nebo přímo vymyslel), tím hůř se to prokazuje, to máš pravdu. EDIT: Ne že by nebylo v pořádku, že si to ženská rozmyslí až na sedačce při svíčkách.
875571
4 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Můžeš, samozřejmě, jen prostě budeš přehlížet kontext. 

Tony kope do lidí, kteří ten kontext přehlížet nechtějí, což mě u něj nepřekvapuje, ale rozhodně s ním nesouzním.
875573
Můžeš, samozřejmě, jen prostě budeš přehlížet kontext.  Tony kope do lidí, kteří ten kontext přehlížet nechtějí, což mě u něj nepřekvapuje, ale rozhodně s ním nesouzním.
875570
6 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: The Joker
To je rozhodně zajímavá statistika, pak bude zjevně problém hlavně v tom dostat ty případy před soud, spíš než samotný soud. Protože jak říkáš, když se něco dostane před soud, zpravidla by to mělo držet.

Tady to zase je malováno v dost odlišném světle. link

Že se znásilnění blbě dokazuje je ale snad dostatečně obecně ustanovená věc, že to tady rozporovat nebudeme, nebo?
875571
To je rozhodně zajímavá statistika, pak bude zjevně problém hlavně v tom dostat ty případy před soud, spíš než samotný soud. Protože jak říkáš, když se něco dostane před soud, zpravidla by to mělo držet. Tady to zase je malováno v dost odlišném světle. https://news.sky.com/story/99-of-rapes-reported-to-police-in-england-and-wales-do-not-result-in-legal-proceedings-why-12104130 Že se znásilnění blbě dokazuje je ale snad dostatečně obecně ustanovená věc, že to tady rozporovat nebudeme, nebo?
875569
6 -2
reagují: The Joker, Gonzi
reagovat
> znásilnění a vůbec sexuální zločiny se dokazují EXTRÉMNĚ TĚŽCE. Stačí se podívat na případy v Česku, ze kterých se člověku chce zvracet. O to víc těžší je prokázat cokoli u desítky let starých případů.

Ale to je trochu ten problém. Resp. Já asi nechápu, co se změnilo mezi řekněme rokem 2010, kdy u něj bylo vše v pořádku a všichni jej vesele zaměstnávali a dneškem?

Že si lidi vzpomněli, že jim něco vadilo v roce 1986? To je prostě problém sám o sobě. Oni pro to nemají důkazy a zároveň on nemá žádnou objektivní obranu. Nikdo takhle zpětně neposoudí, jestli to byl (v dané době) normální návrh, nebo už trochu prasácký návrh, nebo pomalu pokus o znásilnění.

Jediné, co já třeba vím, je že se me too strhlo s Harveym a u něho se následně i soudně prokázalo těch x obvinění a je ve vězení. Stejně tak tady máme Deppa, jehož proces byl velmi zajímavý. Mě z těhto informací dohromady vyplývá, že dokud je to bulvár, tak to neposoudím => můžu se řídit soudním rozhodnutím a ničím jiným.
875570
[i]> znásilnění a vůbec sexuální zločiny se dokazují EXTRÉMNĚ TĚŽCE. Stačí se podívat na případy v Česku, ze kterých se člověku chce zvracet. O to víc těžší je prokázat cokoli u desítky let starých případů.[/i] Ale to je trochu ten problém. Resp. Já asi nechápu, co se změnilo mezi řekněme rokem 2010, kdy u něj bylo vše v pořádku a všichni jej vesele zaměstnávali a dneškem? Že si lidi vzpomněli, že jim něco vadilo v roce 1986? To je prostě problém sám o sobě. Oni pro to nemají důkazy a zároveň on nemá žádnou objektivní obranu. Nikdo takhle zpětně neposoudí, jestli to byl (v dané době) normální návrh, nebo už trochu prasácký návrh, nebo pomalu pokus o znásilnění. Jediné, co já třeba vím, je že se me too strhlo s Harveym a u něho se následně i soudně prokázalo těch x obvinění a je ve vězení. Stejně tak tady máme Deppa, jehož proces byl velmi zajímavý. Mě z těhto informací dohromady vyplývá, že dokud je to bulvár, tak to neposoudím => můžu se řídit soudním rozhodnutím a ničím jiným.
875564
7 0
reagují: do_Od
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se