Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 8181 - 8200 Napsat příspěvek
Mne na tom vadí akorát jedná věc, že to může dotáhnout do Bílého domu DeSantise, protože ho Trump neoslabí v primárkách. 
877387
Mne na tom vadí akorát jedná věc, že to může dotáhnout do Bílého domu DeSantise, protože ho Trump neoslabí v primárkách. 
1 0
reagují: Memphis
reagovat
Najlepsie (a nesmierne dolezite) na tom procese je, ze bude pravdepodobne vysielany nazivo, tak ako proces s Deppom. To detailne rozoberanie dokazov a Trumpove spravanie by mohlo rozlepit oci mnohym “dobrodruhom”.
877386
Najlepsie (a nesmierne dolezite) na tom procese je, ze bude pravdepodobne vysielany nazivo, tak ako proces s Deppom. To detailne rozoberanie dokazov a Trumpove spravanie by mohlo rozlepit oci mnohym “dobrodruhom”.
7 -1
reagují: Disketa1, Vardant
reagovat
reaguje na: Adventurer
4ta obzaloba v dalsich NIEKOLKYCH bodoch, kde maju zas a znova vypovede svedkov, a kopec dokazov je samozrejme v ociach hlupakov a primitivov ako ty - len hon na carodejnice. Samozrejme, ty vies americke pravo a zakony lepsie, ako vsetci ti US pravnici, zalobcovia, prokuratori a sudcovia. Tebe staci precitat nadpis indictmentu a je ti jasne, ze je panko nevinny.
V tvojom videni, a vo videni tebe podobnych, kazdy vie o koho sa jedna, jednoducho neexistuje moznost, ze Trump, je proste a jednoducho tak hlupy clovek, ze pacha trestne ciny napravo a nalavo bez rozmyslu a tak predsa nakoniec na kazdeho dojde.
V tvojom ponimani sveta, niekto, kto sa hrdo hlasi k MAGA, tradicnym hodnotam a bielemu videniu sveta, sa nemoze stat, ze on chudacik skonci za mrezami, pretoze to tak nie je spravne.
A samozrejme najjednoduchsie je povedat, ze on ma miliony nasledovnikov a bude obcianska vojna. Jednoduchsie ho nechat na slobode, nech si pacha trestne ciny dalej a nech so svojimi republikanskymi kunpanmi nadalej eroduju cely demokraticky system a hodnoty na ktorych stoji USA, hlavne, pokial sa bude moct stale kazdy vidiecky gadzo hrdo hlasit k tomuto kultu a bude im niekto vediet povedat, kto vsetko iny moze za ich pojebane zivoty. :)

Kazdym dnom dokazujes, ze si naozaj len vypatlany chuj :+ drzim ti v zivote palce, ty to naozaj potrebujes.
877382
4ta obzaloba v dalsich NIEKOLKYCH bodoch, kde maju zas a znova vypovede svedkov, a kopec dokazov je samozrejme v ociach hlupakov a primitivov ako ty - len hon na carodejnice. Samozrejme, ty vies americke pravo a zakony lepsie, ako vsetci ti US pravnici, zalobcovia, prokuratori a sudcovia. Tebe staci precitat nadpis indictmentu a je ti jasne, ze je panko nevinny. V tvojom videni, a vo videni tebe podobnych, kazdy vie o koho sa jedna, jednoducho neexistuje moznost, ze Trump, je proste a jednoducho tak hlupy clovek, ze pacha trestne ciny napravo a nalavo bez rozmyslu a tak predsa nakoniec na kazdeho dojde. V tvojom ponimani sveta, niekto, kto sa hrdo hlasi k MAGA, tradicnym hodnotam a bielemu videniu sveta, sa nemoze stat, ze on chudacik skonci za mrezami, pretoze to tak nie je spravne. A samozrejme najjednoduchsie je povedat, ze on ma miliony nasledovnikov a bude obcianska vojna. Jednoduchsie ho nechat na slobode, nech si pacha trestne ciny dalej a nech so svojimi republikanskymi kunpanmi nadalej eroduju cely demokraticky system a hodnoty na ktorych stoji USA, hlavne, pokial sa bude moct stale kazdy vidiecky gadzo hrdo hlasit k tomuto kultu a bude im niekto vediet povedat, kto vsetko iny moze za ich pojebane zivoty. *:)* Kazdym dnom dokazujes, ze si naozaj len vypatlany chuj *:+* drzim ti v zivote palce, ty to naozaj potrebujes.
877376
21 -3
reagovat
reaguje na: Adventurer
Takže se na to mají vysrat a zákon neřešit? 

Neříkám, že to bude jednoduchý, ale takhle uvažovat není dobrý. 
877377
Takže se na to mají vysrat a zákon neřešit?  Neříkám, že to bude jednoduchý, ale takhle uvažovat není dobrý. 
877376
12 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Zase hon na čarodějnice.... Ti Amíci si fakt nedají pokoj....
Přitom příznivců má Donald dost.. pokud ho odsoudí, tak je dost možný že v Americe začne nová občanská válka... ty lidi tam už  tak jsou dost nasrany.
877376
Zase hon na čarodějnice.... Ti Amíci si fakt nedají pokoj.... Přitom příznivců má Donald dost.. pokud ho odsoudí, tak je dost možný že v Americe začne nová občanská válka... ty lidi tam už  tak jsou dost nasrany.
877364
3 -24
reagují: studo, Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: do_Od
pls ať to vyjde
877369
pls ať to vyjde
877364
7 -2
reagovat
"Pokud bude Donald Trump uznán vinným z porušení zákona o vydírání (RICO), z nějž je obžalován, půjde do vězení nejméně na pět let. To je povinná minimální sazba tohoto trestného činu. A protože jde o státní soud, prezidentskou milost si nebude moct udělit."

link

Mám k tomu jen tohle: link
877364
"Pokud bude Donald Trump uznán vinným z porušení zákona o vydírání (RICO), z nějž je obžalován, půjde do vězení nejméně na pět let. To je povinná minimální sazba tohoto trestného činu. A protože jde o státní soud, prezidentskou milost si nebude moct udělit." https://denikn.cz/1212587/prezident-usa-byl-sefem-organizovaneho-zlocinu-tvrdi-ctvrta-obzaloba-trumpa-je-na-nej-vydan-zatykac/ Mám k tomu jen tohle: https://i.imgur.com/wgePKgV.jpg
12 -2
reagují: Adventurer, esmo
reagovat
Asi z tepla, ale nahlas ma to rozosmialo.:D
link
877355
Asi z tepla, ale nahlas ma to rozosmialo.*:D* [url=https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0YxcDNTgRXVBXbsi3yeGHk8CEwQprQ1GZhetha8y45TH9MkEUtXzoVwBmdZMcHVzvl&id=100063754136809]https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0YxcDNTgRXVBXbsi3yeGHk8CEwQprQ1GZhetha8y45TH9MkEUtXzoVwBmdZMcHVzvl&id=100063754136809[/url]
2 0
reagovat
reaguje na: Jardus
Díky, objednáno.  Na Booktook navíc byla sleva, tak obě i s poštovným za 630.
Něco takového jsem taky potřeboval :+
877329
Díky, objednáno.  Na Booktook navíc byla sleva, tak obě i s poštovným za 630. Něco takového jsem taky potřeboval *:+*
877285
5 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
no nejvetsi prdel ale je, ze je dost pravdepodobne, ze to tak v realu natocene bylo a tihle borci na tom stravili mozna vic clovekohodin nez profi stab, takze kam zmizely ty prachy je mi zahadou :D:D
877327
no nejvetsi prdel ale je, ze je dost pravdepodobne, ze to tak v realu natocene bylo a tihle borci na tom stravili mozna vic clovekohodin nez profi stab, takze kam zmizely ty prachy je mi zahadou *:D**:D*
877320
3 0
reagovat
Sledoval bych Institut výživy Lukáše Roubíka. Mají hodně kvalitního obsahu. Pěkný zdroj je Adam Obr.

Blbé je, že většina výživových poradců dříve nebo později začne hlásat nějaké blbosti, buď je prepere ego nebo prachy. Stalo se to i Havlíčkovi, Fortovi nebo Cajthamlove. U Roubíka a jeho institutu jsem to nezaznamenal. 

Za mne jsou obecné rady:

• Sledovat glykemicky index potravin 
  • Minimalizovat polotovary, vařit ze surovin
  • Minimalizovat cukry
  • Laktóza a lepek nejsou sprostá slova když nemáš alergii nebo intoleranci
  • Nebát se zdravých tuků, naopak přidávat oříšky na úkor sladkého
  • Přistoupit ke sledování sacharidů, tuků, bílkovin udržitelně. Nemusí to stát majlant a sežrat hodiny denně
  • Když si nejseš jistý jestli je kokosový tuk zdravý nebo je ok přerušovaný půst, mrkni na Google Scholar 
877321
Sledoval bych Institut výživy Lukáše Roubíka. Mají hodně kvalitního obsahu. Pěkný zdroj je Adam Obr. Blbé je, že většina výživových poradců dříve nebo později začne hlásat nějaké blbosti, buď je prepere ego nebo prachy. Stalo se to i Havlíčkovi, Fortovi nebo Cajthamlove. U Roubíka a jeho institutu jsem to nezaznamenal.  Za mne jsou obecné rady: [list][*]Sledovat glykemicky index potravin [/*][*]Minimalizovat polotovary, vařit ze surovin[/*][*]Minimalizovat cukry[/*][*]Laktóza a lepek nejsou sprostá slova když nemáš alergii nebo intoleranci[/*][*]Nebát se zdravých tuků, naopak přidávat oříšky na úkor sladkého[/*][*]Přistoupit ke sledování sacharidů, tuků, bílkovin udržitelně. Nemusí to stát majlant a sežrat hodiny denně[/*][*]Když si nejseš jistý jestli je kokosový tuk zdravý nebo je ok přerušovaný půst, mrkni na Google Scholar [/*][/list]
5 0
reagovat

Oppenheimer

Rekreace efektů z Oppieho za 1,5 Kč. 

Je neuvěřitelné, co všechno, a jak málo, stačí k tak působivým vizuálním efektům. Hlavně nechápu, jak to ty lidi vůbec může napadnout.
877320
[url=https://www.youtube.com/watch?v=o2FqU2f6DRc&list=TLPQMTQwODIwMjO9A5zgehV4Aw&index=1]Rekreace efektů z Oppieho za 1,5 Kč.[/url]  Je neuvěřitelné, co všechno, a jak málo, stačí k tak působivým vizuálním efektům. Hlavně nechápu, jak to ty lidi vůbec může napadnout.
Oppenheimer
2 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: Carlito
Chceš zhubnout? Nebo nabrat svalovou hmotu nebo se spíše vysekat? 
Jakou máš výšku a váhu? Máš pivní vanu? 

Dobrý kanály o jídle a fitness např. Aleš Lamka 
877316
Chceš zhubnout? Nebo nabrat svalovou hmotu nebo se spíše vysekat?  Jakou máš výšku a váhu? Máš pivní vanu?  Dobrý kanály o jídle a fitness např. Aleš Lamka 
877274
1 0
reagovat
 Ja možno ešte pridám sem link na YT kanál Lukáša Roubika "Institut moderní výživy" kde sa venujú tejto téme dosť aj z vedeckého hľadiska a majú aj zaujímavých hostí, napr. aj Petra Havlíčka, koniec koncov tiež odborníka na výživu. Roubik v rámci IMV vydal aj nejaký ebook teraz nedávno link
link
877296
 Ja možno ešte pridám sem link na YT kanál Lukáša Roubika "Institut moderní výživy" kde sa venujú tejto téme dosť aj z vedeckého hľadiska a majú aj zaujímavých hostí, napr. aj Petra Havlíčka, koniec koncov tiež odborníka na výživu. Roubik v rámci IMV vydal aj nejaký ebook teraz nedávno https://www.youtube.com/@InstitutModerniVyzivy https://www.institutmodernivyzivy.cz/kniha/
877274
1 0
reagovat
Dotazu rozumím, ale je "špatný" :D. Tohle je hodně z kategorie tisíc lidí, tisíc chutí a o vědu se dá opírat jen někde a někdy. Jedna malá knížka je fajn, ale pak bych si stejně dohledával jednotlivé závěry. Plus je to hodně individuální (kde a jak jsi ochotný to řešit a kde ne).
877294
Dotazu rozumím, ale je "špatný" *:D*. Tohle je hodně z kategorie tisíc lidí, tisíc chutí a o vědu se dá opírat jen někde a někdy. Jedna malá knížka je fajn, ale pak bych si stejně dohledával jednotlivé závěry. Plus je to hodně individuální (kde a jak jsi ochotný to řešit a kde ne).
877274
1 -1
reagovat
Jak píše Jardus níže. Fourová by mohla být to, co hledáš ;) Obě knihy máme doma a jsou víc než zdařilé. 
877292
Jak píše Jardus níže. Fourová by mohla být to, co hledáš *;)* Obě knihy máme doma a jsou víc než zdařilé. 
877274
2 0
reagovat
reaguje na: Jardus
díky, už jsem o ně při hledání zavadil, a skutečně to vypadá na to, co hledám :))
877288
díky, už jsem o ně při hledání zavadil, a skutečně to vypadá na to, co hledám *:))*
877285
2 0
reagovat
knížky autorka
Ing. v chemii potravin, takže žádný pseudo nutriční poradce, kterých je plný internet. Obě knížky skvělý. Jedna část každé knížky je zaměřena na rady ohledně toho, co jíst a čemu se spíš vyhnout a zjednodušeně řečeno - jak vůbec co funguje + vyvracení mýtů a internetových rad. Druhá část jsou vždy přímo recepty. Podle mě doslova popisuješ tyhle dvě knížky. 
877285
[url=https://www.luxor.cz/autor/52944?gad=1&gclid=Cj0KCQjwoeemBhCfARIsADR2QCus8XBnhZSWsfu7kqLYs_qvzi6jXhWGriO6tK3zUl1I9t2g1Ro8imAaAoZ3EALw_wcB]knížky[/url] [url=https://karolinafour.cz/o-mne/]autorka [/url]Ing. v chemii potravin, takže žádný pseudo nutriční poradce, kterých je plný internet. Obě knížky skvělý. Jedna část každé knížky je zaměřena na rady ohledně toho, co jíst a čemu se spíš vyhnout a zjednodušeně řečeno - jak vůbec co funguje + vyvracení mýtů a internetových rad. Druhá část jsou vždy přímo recepty. Podle mě doslova popisuješ tyhle dvě knížky. 
877274
5 0
reagují: (=LIFTY=), Carlito
reagovat
reaguje na: Snipsley
Ale diete se to venuje taky jen kratce, protoze to je v podstaty taky jednoduche.. nejist sracky :D
877284
Ale diete se to venuje taky jen kratce, protoze to je v podstaty taky jednoduche.. nejist sracky *:D*
877283
2 0
reagovat
Tohle je zatim nejlepsi co jsem nasel. Hodne jednoduche. link
877283
Tohle je zatim nejlepsi co jsem nasel. Hodne jednoduche. https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/understanding-inflammation
877274
1 0
reagují: Snipsley
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se