Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 8161 - 8180 Napsat příspěvek
reaguje na: Vardant
Nevim, ja ho zacal sledoval pred 2 tydny, bo je to taky ten IT tech content ktery mi v odberech chybel, ocenuju ze ma reklamy v radu sekund. Popravde je mi jedno zda jsou nebo nejsou vysledky nejaky testu spravne nebo ne, protoze HW kupuju minimalne. Ale pripojovani chlazeni serveru pres trubky v baraku na bazen, to je to co chci videt :D
877519
Nevim, ja ho zacal sledoval pred 2 tydny, bo je to taky ten IT tech content ktery mi v odberech chybel, ocenuju ze ma reklamy v radu sekund. Popravde je mi jedno zda jsou nebo nejsou vysledky nejaky testu spravne nebo ne, protoze HW kupuju minimalne. Ale pripojovani chlazeni serveru pres trubky v baraku na bazen, to je to co chci videt *:D*
877518
3 -1
reagovat

LTT

Nesleduje někdo taky ten cancel co dostává Linus? Začalo to docela nevinně, ale teď to dostává díky bývalým zaměstnancům docela grády :D
Sexuální obtěžování, změna pracovní smlouvy na poslední chvíli atd. To ty nepřesnosti v recenzích jsou ještě zlaté :))
877518
Nesleduje někdo taky ten cancel co dostává Linus? Začalo to docela nevinně, ale teď to dostává díky bývalým zaměstnancům docela grády *:D* Sexuální obtěžování, změna pracovní smlouvy na poslední chvíli atd. To ty nepřesnosti v recenzích jsou ještě zlaté *:))*
LTT
2 0
reagují: esmo, speta.jr
reagovat
reaguje na: Adventurer
Proč neuteče? Protože prachy. Protože mu lidi stále posílají finanční dary na soudy a na kampaň. Protože, jakkoliv je to smutné, má pořád prakticky celou GOP pod palcem a kandidaturu 2024 v kapse. Protože možná pořád sám věří tomu, že ho z toho právníci vysekají.

Trump je hlupák, lhář a gauner, což se dneska už dá pokládat za objektivní fakt. "Nejsem fanoušek ani zastánce" my ass.
877438
Proč neuteče? Protože prachy. Protože mu lidi stále posílají finanční dary na soudy a na kampaň. Protože, jakkoliv je to smutné, má pořád prakticky celou GOP pod palcem a kandidaturu 2024 v kapse. Protože možná pořád sám věří tomu, že ho z toho právníci vysekají. Trump je hlupák, lhář a gauner, což se dneska už dá pokládat za objektivní fakt. "Nejsem fanoušek ani zastánce" my ass.
877406
14 -3
reagovat
Proč neuteče? Protože má pořád šanci vyhrát a to by milosti rozdával na všechny strany, zařídil by si imunitu, vyházel lidi, dosadil vlastní, všechno co už dělal před tím a snažil se o daleko víc.

Vždyť i jeho konkurenti z GOP už prohlásili, že by ho omilostnili...
877435
Proč neuteče? Protože má pořád šanci vyhrát a to by milosti rozdával na všechny strany, zařídil by si imunitu, vyházel lidi, dosadil vlastní, všechno co už dělal před tím a snažil se o daleko víc. Vždyť i jeho konkurenti z GOP už prohlásili, že by ho omilostnili...
9 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Nehovoriac o tom, ze developoval stylom “Nezaplatim ti za robotu, si nikto, ja mam armadu pravnikov, zazaluj ma…”
877433
Nehovoriac o tom, ze developoval stylom “Nezaplatim ti za robotu, si nikto, ja mam armadu pravnikov, zazaluj ma…”
877431
13 0
reagovat
Podnikatelský génius 6 x zbankrotoval a tatík ho celkově zadotoval skoro půl miliardou doláčů. Řekni mi, co tě ponouká vyjadřovat se k věcem, o kterých víš ani ne hovno?
877431
Podnikatelský génius 6 x zbankrotoval a tatík ho celkově zadotoval skoro půl miliardou doláčů. Řekni mi, co tě ponouká vyjadřovat se k věcem, o kterých víš ani ne hovno?
877427
23 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: GhostFromHell
Beru si to osobně :D
877430
Beru si to osobně *:D*
877428
1 0
reagovat
A jeje politická bitva, tak to je v prdeli. To bude dlouhá diskuze bez východiska. :D
877429
A jeje politická bitva, tak to je v prdeli. To bude dlouhá diskuze bez východiska. *:D*
8 0
reagovat

Námět

Co takhle sem tam sepsat nějaký článek s volnou diskuzí nebo hlasováním ve smyslu "herec a jeho nej filmy/role"? Nic takového tu není a dost mi to chybí, plná prdel článků o tržbách (sem tam to zajímavé je), ale o hercích jako tak nic.

Mám pocit, že s tím hlasováním se tu před lety už něco řešilo a výsledek byl, že současný web neumožňuje ankety? pokud si dobře pamatuju. Tak aspoň v diskuzích jako ve výplaších by to bylo fajn.

Když jsem viděl dnes trailer s Wesleym, jak je pohublý, pak se podíval, že už mu je 61 let, tak jsem se zamyslel, ve které roli nebo filmu ho lidi mají nejradši (asi kromě Bladea :). Každý měsíc jednoho herce/herečku, takový pravidelný "magazín" a bylo by to super, klidně s názory redakce jako je to u některých novinek.
877428
Co takhle sem tam sepsat nějaký článek s volnou diskuzí nebo hlasováním ve smyslu "herec a jeho nej filmy/role"? Nic takového tu není a dost mi to chybí, plná prdel článků o tržbách (sem tam to zajímavé je), ale o hercích jako tak nic. Mám pocit, že s tím hlasováním se tu před lety už něco řešilo a výsledek byl, že současný web neumožňuje ankety? pokud si dobře pamatuju. Tak aspoň v diskuzích jako ve výplaších by to bylo fajn. Když jsem viděl dnes trailer s Wesleym, jak je pohublý, pak se podíval, že už mu je 61 let, tak jsem se zamyslel, ve které roli nebo filmu ho lidi mají nejradši (asi kromě Bladea :). Každý měsíc jednoho herce/herečku, takový pravidelný "magazín" a bylo by to super, klidně s názory redakce jako je to u některých novinek.
Námět
6 0
reagují: TedGeorge
reagovat

team TRUMP

link

tahle scéna z WS2 je hodně fajn 8):+ 

kdyby to byl opravdu hlupák, tak asi nevydělá ty bambiliony....
Musel vystudovat a vědět co a jak kam investovat...
877427
https://youtu.be/cKZp-V1Uwtk tahle scéna z WS2 je hodně fajn *8)**:+*  kdyby to byl opravdu hlupák, tak asi nevydělá ty bambiliony.... Musel vystudovat a vědět co a jak kam investovat...
team TRUMP
2 -27
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: Disketa1
No praveze kvoli tomu detailnemu procesu to budu uz mat ovela tazsie ako teraz, ked sa dokazovanie deje za zavretymi dverami.
877420
No praveze kvoli tomu detailnemu procesu to budu uz mat ovela tazsie ako teraz, ked sa dokazovanie deje za zavretymi dverami.
877396
3 0
reagovat
RICO vzniklo vdaka Guilianimu vsakze? The irony :D
877419
RICO vzniklo vdaka Guilianimu vsakze? The irony *:D*
5 0
reagovat
Nikoho nezabil...

Co to meleš?! Těch pět mrtvých během útoku na Kapitol je ti málo? :(
877416
[i]Nikoho nezabil...[/i] Co to meleš?! Těch pět mrtvých během útoku na Kapitol je ti málo? *:(*
877406
9 -6
reagovat
reaguje na: Jardus
V podstate suhlasim s jardusom az na jednu vec. Ja tomu nechapem, ale preco si ludia myslia, ze trump je chytry? On nie je genius, on nie je mudry, on nema ani selsky rozum. On je strasny, ale strasny hlupak. That’s it.
877414
V podstate suhlasim s jardusom az na jednu vec. Ja tomu nechapem, ale preco si ludia myslia, ze trump je chytry? On nie je genius, on nie je mudry, on nema ani selsky rozum. On je strasny, ale strasny hlupak. That’s it.
877410
9 -2
reagovat
Babiš s Trumpem se dají porovnat maximálně ve třech bodech:
- postrádají jakékoliv morální zábrany 
- oba se dozajista dopustili trestných činů, bohužel je a bude obrovsky těžké jim něco dokázat a odsoudit je ("nikoho nezabil", existují i jiné trestné činy než vražda, víš?)
- vytvořili kolem sebe brutální kult osobnosti. I kdyby se jejich skalním příznivcům vysrali na stůl, tak je budou milovat. Například já volil Fialu, ale dokážu teď uznat, že spoustu věcí dělá současná vláda špatně. Tohle Babišovci a Trumpovci nikdy nedokážou. Ty vidí svého miláčka a čekají na spásu jejich často posraných životů.

Tím že utečeš přiznáš vinu, což samozřejmě Trump nechce.
877410
Babiš s Trumpem se dají porovnat maximálně ve třech bodech: - postrádají jakékoliv morální zábrany  - oba se dozajista dopustili trestných činů, bohužel je a bude obrovsky těžké jim něco dokázat a odsoudit je ("nikoho nezabil", existují i jiné trestné činy než vražda, víš?) - vytvořili kolem sebe brutální kult osobnosti. I kdyby se jejich skalním příznivcům vysrali na stůl, tak je budou milovat. Například já volil Fialu, ale dokážu teď uznat, že spoustu věcí dělá současná vláda špatně. Tohle Babišovci a Trumpovci nikdy nedokážou. Ty vidí svého miláčka a čekají na spásu jejich často posraných životů. Tím že utečeš přiznáš vinu, což samozřejmě Trump nechce.
877406
16 -2
reagují: studo
reagovat
Já bych byla pro, aby se Rain vrátil do Bitev. Tam je to mnohdy také přes čáru, ale dá se to ignorovat. 

Nikoho nezabil.... :(
877407
Já bych byla pro, aby se Rain vrátil do Bitev. Tam je to mnohdy také přes čáru, ale dá se to ignorovat.  Nikoho nezabil.... *:(*
17 0
reagovat

Trump

Proc by se teda dál nacházel na území USA pokud by cítil vinu nebo čekal že ho 100pro odsoudí?a zbytek žívota bude v base. 
Pokud bych byl na jeho místě a bylo jasný že půjdu do tepláků, tak si sbalim to nejnutnější, Sednu na triskač a valím co nejdál do nějakých zemí kde se mě nic nemůže stát 8):D

Vy jste tady zaujati proti Donaldovi.
Přitom vám nic neudělal. Nikoho nezabil.... 

Btw dá se to srovnat u nás třeba s Babišem? Toho taky lidi linčuji, ale vpodstatě mu nikdo nic pořádně nedokázal, resp ho neodsoudili a on stále funguje jak funguje :o (nejsem jeho fanoušek ani zastánce) 
877406
Proc by se teda dál nacházel na území USA pokud by cítil vinu nebo čekal že ho 100pro odsoudí?a zbytek žívota bude v base.  Pokud bych byl na jeho místě a bylo jasný že půjdu do tepláků, tak si sbalim to nejnutnější, Sednu na triskač a valím co nejdál do nějakých zemí kde se mě nic nemůže stát *8)**:D* Vy jste tady zaujati proti Donaldovi. Přitom vám nic neudělal. Nikoho nezabil....  Btw dá se to srovnat u nás třeba s Babišem? Toho taky lidi linčuji, ale vpodstatě mu nikdo nic pořádně nedokázal, resp ho neodsoudili a on stále funguje jak funguje *:o* (nejsem jeho fanoušek ani zastánce) 
Trump
2 -23
reagují: Memphis, Disketa1, Jardus
reagovat
reaguje na: Gorecki
Naopak. Budou ještě víc než RainMaker tvrdit, že jde o spiknutí proti geniálnímu stratégovi a milovanému vůdci. 
877396
Naopak. Budou ještě víc než RainMaker tvrdit, že jde o spiknutí proti geniálnímu stratégovi a milovanému vůdci. 
877386
5 -2
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gorecki
Oni na to nebudou koukat a "jejich" TV stanice o tom nebudou ani moc informovat. Bohužel...
877392
Oni na to nebudou koukat a "jejich" TV stanice o tom nebudou ani moc informovat. Bohužel...
877386
3 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
DeSantisova kampaň je momentálně tak v troskách, že si to upřímně neumím představit. Ale staly se i divnější věci.
877390
DeSantisova kampaň je momentálně tak v troskách, že si to upřímně neumím představit. Ale staly se i divnější věci.
877387
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se