Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 7981 - 8000 Napsat příspěvek
reaguje na: Cinefil
tam me odpuzuje uz ta etiketa a nazev, ale predpokladam, ze vychlazene na 5 stupnu je pitelne vse.
878585
tam me odpuzuje uz ta etiketa a nazev, ale predpokladam, ze vychlazene na 5 stupnu je pitelne vse.
878565
2 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Portské :)

Neznám nikoho, komu by nechutnalo a není to úplně běžné. Aspoň teda v našich končinách.
878582
Portské *:)* Neznám nikoho, komu by nechutnalo a není to úplně běžné. Aspoň teda v našich končinách.
878528
3 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Už tam postavili to nádraží?
878581
Už tam postavili to nádraží?
878574
3 0
reagovat
Tam teď probíhá převrat a slyšel jsem, že tam mají hlad a žerou psy.
Sorry, přes Slovensko nejedu, to bych se dneska už bál.
878577
Tam teď probíhá převrat a slyšel jsem, že tam mají hlad a žerou psy. Sorry, přes Slovensko nejedu, to bych se dneska už bál.
4 0
reagovat
ja si myslim, ze ten plan nema chybu!
878575
ja si myslim, ze ten plan nema chybu!
878574
3 0
reagovat
Můžeš si k tomu pustit Scotty Doesnt Know a vzít to vlakem přes Slovensko. 
878574
Můžeš si k tomu pustit Scotty Doesnt Know a vzít to vlakem přes Slovensko. 
878569
14 0
reagují: speedy.mail, studo
reagovat
Kup ji flašku jacka.
878572
Kup ji fla[spoiler]šku [/spoiler]jacka.
16 0
reagovat
reaguje na: studo
Jako ze bych se kvuli drinku s zenskou sebral a jel pak skoro tisic kilometrů do hlubin Německa? Ok, to vlastne neni špatnej nápad.
878569
Jako ze bych se kvuli drinku s zenskou sebral a jel pak skoro tisic kilometrů do hlubin Německa? Ok, to vlastne neni špatnej nápad.
878567
7 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
vymyslas picoviny Ted. Literally 90% zien piju gin + tonic. Kup jej nejaky dobry gin a dodaj, ze ak chce, mozes kupit aj tonic a pomoct jej to vypit 8)
878567
vymyslas picoviny Ted. Literally 90% zien piju gin + tonic. Kup jej nejaky dobry gin a dodaj, ze ak chce, mozes kupit aj tonic a pomoct jej to vypit *8)*
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Jako levný to docela je či spíše to není nijak drahé v porovnání s bohemkou a jinýma. Frizzante navíc není šampaňské, takže nebývá tak drahé obecně. Už jen to, že to mají na eshopu vyprodané o něčem svědčí. :D:( Annovíno má jinak na Moravu i docela drahá vína, klidně se podívej na další produkty.

Jedno pohádkové frizzante jsem měl minulý týden a druhé se mi chladí na víkend. Myslím, že jak ona tak i ty z toho nebudeš zklamaný. Chuť je vyvážená, bublinky taky, není suché jako bohemka, ale ani přehnaně babsky sladké. Fakt ideální na letní popíjeníčko. Akorát bacha, leze docela do hlavy. :D
878565
Jako levný to docela je či spíše to není nijak drahé v porovnání s bohemkou a jinýma. Frizzante navíc není šampaňské, takže nebývá tak drahé obecně. Už jen to, že to mají na eshopu vyprodané o něčem svědčí. *:D**:(* Annovíno má jinak na Moravu i docela drahá vína, klidně se podívej na další produkty. Jedno pohádkové frizzante jsem měl minulý týden a druhé se mi chladí na víkend. Myslím, že jak ona tak i ty z toho nebudeš zklamaný. Chuť je vyvážená, bublinky taky, není suché jako bohemka, ale ani přehnaně babsky sladké. Fakt ideální na letní popíjeníčko. Akorát bacha, leze docela do hlavy. *:D*
878559
1 0
reagují: speta.jr
reagovat
To tě šlechtí, myslel jsem, že zavzpomínáš na své dlouholeté zkušenosti
878560
To tě šlechtí, myslel jsem, že zavzpomínáš na své dlouholeté zkušenosti
878555
1 0
reagovat
Ok, a není to za 109 nějak podezřele levný? Když mi řekneš, že je to super, koupím klidně karton, ale nějak mi to neštimuje...
878559
Ok, a není to za 109 nějak podezřele levný? Když mi řekneš, že je to super, koupím klidně karton, ale nějak mi to neštimuje...
878554
1 0
reagovat
Tony je abstinent. :)
878555
Tony je abstinent. :)
878528
3 -3
reagovat
Annovíno Lednice má výborné Frizzante. Občas ho mívají i v Albertu nebo Lidlu, ale nevím, jestli to není jen tady u nás.
878554
[url=https://annovino.cz/sortiment/frizzante-2/]Annovíno[/url] Lednice má výborné Frizzante. Občas ho mívají i v Albertu nebo Lidlu, ale nevím, jestli to není jen tady u nás.
878553
2 0
reagovat
Jj, k tomu Frizzante se tedka priklanim, to je dobrej napad. Tvrdej ne.
878553
Jj, k tomu Frizzante se tedka priklanim, to je dobrej napad. Tvrdej ne.
878552
4 0
reagují: l-e-t-o, Cinefil
reagovat
A u nás na Moravě se frizzante nebo šumivý muškát a rosé dělá dobré. Věřím, že se dá sehnat různě ve vinárnách nebo i ve větších supermarketech.

Tvrdý alkohol je imho mimo, když nevíš co má ráda. To víno se nějak vypije, Fernet nebo Becher by spíš vyléla do hajzlu, kdyby jí nechutnal. :D
878552
A u nás na Moravě se frizzante nebo šumivý muškát a rosé dělá dobré. Věřím, že se dá sehnat různě ve vinárnách nebo i ve větších supermarketech. Tvrdý alkohol je imho mimo, když nevíš co má ráda. To víno se nějak vypije, Fernet nebo Becher by spíš vyléla do hajzlu, kdyby jí nechutnal. *:D*
878541
3 0
reagovat
Přikláníme se spíše k Becherovce. Klidně klasika + lemond 
Dá se koupit i v balení se štamprdlemi 8):D
878547
Přikláníme se spíše k Becherovce. Klidně klasika + lemond  Dá se koupit i v balení se štamprdlemi *8)**:D*
878528
1 -2
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Zni dobře hele :+:+:+
878541
Zni dobře hele *:+**:+**:+*
878535
1 0
reagovat
Kvalitní gin a tonic. 
878540
Kvalitní gin a tonic. 
878528
2 0
reagovat
Naší klasiku.
Becher, Fernet... 
Jinak jsem v Itálii a tady je na každém rohu tohle...
878538
Naší klasiku. Becher, Fernet...  Jinak jsem v Itálii a tady je na každém rohu [url=https://aleheads.files.wordpress.com/2011/07/facist-beer.jpg]tohle...[/url]
878528
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se