Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 7821 - 7840 Napsat příspěvek

Shia LaBeouf

879750
[url=https://www.youtube.com/watch?v=nnVKqQiQyTQ]Fascinující rozhovor Jona Bernthala s Shiou LaBeoufem [/url]
Shia LaBeouf
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
879646
[url=https://www.novinky.cz/clanek/krimi-policie-patra-po-znamem-daberovi-zbysku-pantuckovi-40442772#dop_ab_variant=1134000&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz]Policie pátrá po známém dabérovi Zbyšku Pantůčkovi[/url]
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tam byl celkově boží soundtrack.
879641
Tam byl celkově boží soundtrack.
879640
2 0
reagovat
reaguje na: Filmovekladelko
Scott ten song hezky použil už v Marťanovi...
879640
Scott ten song hezky použil už v Marťanovi...
879639
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Cinefil
Zajímavé by bylo, kdyby Scott opravdu použil tu písničku do něčeho, jako offi fun trailer cut a šlo by to po omezej čas v kinech.  Asi by se o tom hodně mluvilo :D
879639
Zajímavé by bylo, kdyby Scott opravdu použil tu písničku do něčeho, jako offi fun trailer cut a šlo by to po omezej čas v kinech.  Asi by se o tom hodně mluvilo *:D*
879638
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Trailer na Napoleona, který jsme všichni potřebovali. 
879638
[url=https://www.instagram.com/reel/Cw0VctoNBMg/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==]Trailer na Napoleona[/url], který jsme všichni potřebovali. 
2 -2
reagují: Filmovekladelko
reagovat
reaguje na: Maverick
Ale ne. :-
879583
Ale ne. *:-*
879578
1 0
reagovat
reaguje na: Maverick
To šlo rychle, dost.
RIP
879582
To šlo rychle, dost. RIP
879578
2 0
reagovat

Diskova kronika

" All star "
879578
" All star "
Diskova kronika
4 0
reagují: connor, verbst
reagovat
Ty Adobe AI nástroje zdarma toto neumí ?
879558
Ty Adobe AI nástroje zdarma toto neumí ?
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Fotka, omezená paleta/greyscale, k tomu edge detection, trochu toho manuálního štětce a máš hotovo. Možná ti to nějaká AI udělá za pár sekund, možná ne. Ručně to ale uděláš poměrně snadno bez větších znalostí.
Namátkou link , link apod.
879556
Fotka, omezená paleta/greyscale, k tomu edge detection, trochu toho manuálního štětce a máš hotovo. Možná ti to nějaká AI udělá za pár sekund, možná ne. Ručně to ale uděláš poměrně snadno bez větších znalostí. Namátkou https://www.youtube.com/watch?v=KrM1BWpObPE , https://youtu.be/cjy7pOvEcBU?t=166 apod.
879535
3 0
reagovat
Ah, dělat konkrétní lidi je složitější, to se musí vytrénovat, na to je mnohem jednodušší ta Midjourney, která to (artově, komiksově) zvládá levou zadní :) nebo aspoň tak rok zpátky to tak bylo, od té doby tam přístup nemám
879540
Ah, dělat konkrétní lidi je složitější, to se musí vytrénovat, na to je mnohem jednodušší ta Midjourney, která to (artově, komiksově) zvládá levou zadní *:)* nebo aspoň tak rok zpátky to tak bylo, od té doby tam přístup nemám
879535
2 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
Potreboval bych vymenit v logu Ghostbusters 2 ducha za konkretniho cloveka bud fotorealisticky nebo nejak karikaturne do komixova. Klidne jen tu postavu, ja si to pak poskladam dohromady pres znacku zakaz stani :D
879535
Potreboval bych vymenit v logu Ghostbusters 2 ducha za konkretniho cloveka bud fotorealisticky nebo nejak karikaturne do komixova. Klidne jen tu postavu, ja si to pak poskladam dohromady pres znacku zakaz stani *:D*
879523
1 0
reagují: Gonzi, Snipsley
reagovat
reaguje na: AndyKaufman

Update s pračkou díl. 2

Identifikoval jsem chybnou část která stojí na eshopu 1400 (to je ještě levná cena, na většině nabídek je přes dvojku) Uvidíme, jak se mi to podaří opravit, ale už teď vidím, že by to s opravářek stálo minimálně 4 tisíce. :)
Bohužel není skladem, tak budu čekat do dvou týdnů...
879532
Identifikoval jsem chybnou část která stojí na eshopu 1400 (to je ještě levná cena, na většině nabídek je přes dvojku) Uvidíme, jak se mi to podaří opravit, ale už teď vidím, že by to s opravářek stálo minimálně 4 tisíce. *:)* Bohužel není skladem, tak budu čekat do dvou týdnů...
Update s pračkou díl. 2
879055
1 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
Musi byt Midjourney? Jedu si lokalne Stable Diffusion.
879523
Musi byt Midjourney? Jedu si lokalne Stable Diffusion.
879517
1 0
reagují: speta.jr
reagovat

Midjourney

Hoj, neplati si to tu nekdo, nechce se mi tim probirat, davat si subscription a pak trnout ze se to opravdu zrusi jen kvuli jednomu navrhu. Kdyztak vzkaznik. Diky
879517
Hoj, neplati si to tu nekdo, nechce se mi tim probirat, davat si subscription a pak trnout ze se to opravdu zrusi jen kvuli jednomu navrhu. Kdyztak vzkaznik. Diky
Midjourney
1 0
reagují: Snipsley
reagovat

Musiczone

879502
[url=https://www.youtube.com/watch?v=tZp6IgveE5o]Nicey Nicey Zoo Zoo[/url]
Musiczone
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
Asi už nikdy nezapomenu na svoji naivitu po Man of Steel, kdy jsem si myslel, že tohle je ta správná odpověď na Marvel (nic proti) a že nás čeká nová éra dospělejších a lepších komiksovek. No...
879493
Asi už nikdy nezapomenu na svoji naivitu po Man of Steel, kdy jsem si myslel, že tohle je ta správná odpověď na Marvel (nic proti) a že nás čeká nová éra dospělejších a lepších komiksovek. No...
879488
19 0
reagovat
reaguje na: HAL
WW84 se aspoň pokoušela o nějaký příběh. Flash byl jen splácaný fan servise zabalený v hnusným oranžovým CGI s nesnesitelným double Ezrou. Tohle už snad nikdy nic nepřekoná. (Gunn's Superman: Hold my beer :D)
879492
WW84 se aspoň pokoušela o nějaký příběh. Flash byl jen splácaný fan servise zabalený v hnusným oranžovým CGI s nesnesitelným double Ezrou. Tohle už snad nikdy nic nepřekoná. [spoiler](Gunn's Superman: Hold my beer *:D*)[/spoiler]
879488
2 -5
reagovat
reaguje na: Cinefil
Vtipná epizoda, ale celkově je to fakt bolest, už jsem úplně zapomněl jak zrůdně špatný ten Flash byl, nejen zoufalou kvalitou triků.

Mám docela problém rozhodnout se který z těch DCEU filmů byl nejhorší, těch vhodných kandidátů je tam tolik... no ale pravda, na WW2 nemá asi žádný.
879488
Vtipná epizoda, ale celkově je to fakt bolest, už jsem úplně zapomněl jak zrůdně špatný ten Flash byl, nejen zoufalou kvalitou triků. Mám docela problém rozhodnout se který z těch DCEU filmů byl nejhorší, těch vhodných kandidátů je tam tolik... no ale pravda, na WW2 nemá asi žádný.
879482
4 -3
reagují: peterel, Cinefil
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se