Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 7661 - 7680 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Ja te nechtel nijak hodnotit, ale na zaklade zkusenosti lidi z okoli, co nevydrzeli Praha / Sev. Ameriky... nikdy se tam nepokusili poradne zakorenit. To je proste zaklad. A to je na aktivite toho kazdeho cloveka. Pokud nekdo jen bude sedet, koukat do zdi a cekat, tak nakonec stejne zacne uvazovat jak tam nekde ma rodice a mozna holku a ze mu tam vlastne nic ani nechybelo... Pak to opravdu nevyjde, no. :))
880241
Ja te nechtel nijak hodnotit, ale na zaklade zkusenosti lidi z okoli, co nevydrzeli Praha / Sev. Ameriky... nikdy se tam nepokusili poradne zakorenit. To je proste zaklad. A to je na aktivite toho kazdeho cloveka. Pokud nekdo jen bude sedet, koukat do zdi a cekat, tak nakonec stejne zacne uvazovat jak tam nekde ma rodice a mozna holku a ze mu tam vlastne nic ani nechybelo... Pak to opravdu nevyjde, no. :))
880238
4 -1
reagují: Vincent, TedGeorge
reagovat
reaguje na: The Joker
Viz odpověď Gonziho pod tebou, vic k tomu nemám :)
880238
Viz odpověď Gonziho pod tebou, vic k tomu nemám :)
880237
2 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Gonzi
Samozrejme ze ne, ale... kdo se spis prestehuje s vidinou lepsiho? Ambiciozni clovek, co ma nejakou predstavu o sve budoucnosti, kariere, prijmech a chce urcity lifestyle? Nebo ten kterymu staci ze "nejak bude", ma blizko rodice/sourozence/kamardy z detstvi apod?

Tede... ale to je o tvych povahovych vlastnostech. Asi tezko te nekdo chytne za ruku... je hafo lidi, co se citi jako hlavni postava filmu a maji pocit, ze za nimi musi to vse hezke prijit. Kolik je pripadu postarsich zen, kterym napsal "kanadsky doktor" ze se do nich zamiloval na zaklade fotky na jejich FB? A vubec to tem lidem nepripada zvlastni... protoze oni jsou prece ti hrdinove (sveho) pribehu. :))
880237
Samozrejme ze ne, ale... kdo se spis prestehuje s vidinou lepsiho? Ambiciozni clovek, co ma nejakou predstavu o sve budoucnosti, kariere, prijmech a chce urcity lifestyle? Nebo ten kterymu staci ze "nejak bude", ma blizko rodice/sourozence/kamardy z detstvi apod? Tede... ale to je o tvych povahovych vlastnostech. Asi tezko te nekdo chytne za ruku... je hafo lidi, co se citi jako hlavni postava filmu a maji pocit, ze za nimi musi to vse hezke prijit. Kolik je pripadu postarsich zen, kterym napsal "kanadsky doktor" ze se do nich zamiloval na zaklade fotky na jejich FB? A vubec to tem lidem nepripada zvlastni... protoze oni jsou prece ti hrdinove (sveho) pribehu. :))
880236
3 0
reagují: esmo, Gonzi, TedGeorge
reagovat
Tak moje pointa není jak přesně velká města myslíš a nemyslíš, jako spíš že to celkem jednostranně generalizuješ, což je podle mě naivní, protože to předpokládá dvě věci:
a) hňupi se rodí a zůstávají v malých městech
b) do velkých měst se hrne jen vrchol národa
Osobně ani jedno nepovažuji za solidní argument. Jistý trend bys tam možná vysledoval, ale úplně bych to neprezentoval jako "lidi z velkych mest, tuplem z Prahy, kolikrat podcenuji s jakym materialem se pracuje v tech malych". To mi spíš zavání jakousi diskriminací dle počtu obyvatel obce :D
880236
Tak moje pointa není jak přesně velká města myslíš a nemyslíš, jako spíš že to celkem jednostranně generalizuješ, což je podle mě naivní, protože to předpokládá dvě věci: a) hňupi se rodí a zůstávají v malých městech b) do velkých měst se hrne jen vrchol národa Osobně ani jedno nepovažuji za solidní argument. Jistý trend bys tam možná vysledoval, ale úplně bych to neprezentoval jako [i]"lidi z velkych mest, tuplem z Prahy, kolikrat podcenuji s [b]jakym materialem se pracuje v tech malych[/b]"[/i]. To mi spíš zavání jakousi diskriminací dle počtu obyvatel obce *:D*
880231
6 -1
reagovat
Já neříkám, že to tak nemůže být, ale podle mě tohle zevšeobecnění prostě kulhá na obě nohy. Je to strašně individuální. Klidně ti tu popíšu vlastní zkušenost a po delší době udělám jeden coming-out :D

Někdy před deseti lety jsem se do Prahy přestěhoval a těšil jsem se, jak bohatý bude můj sociální život. Ani hovno. Bylo to z práce do postele a naopak. Asi sem vydělával až moc peněz a neměl jsem je kdy utratit. Že bych tenkrát šetřil, složil zálohu na vlastní byt - přemýšlel o budoucnosti? Ani prd. Nikdy jsem se necítil tak izolovanej a tuhle větu možná smažu, ale poslední rok jsem už fakt najel na sebedestruktivní režim, kdy mi během pár měsíců prošlo nosem dobře půl mega. Kdybych nevypadnul, tak tam podle mě chcípnu.

Tím chci jenom říct, že je to prostě o tom, jestli seš debil :D
A děkuju za optání, teďka už pár let všechno cajk, vyléčil mě exodus z Prahy :D
880234
Já neříkám, že to tak nemůže být, ale podle mě tohle zevšeobecnění prostě kulhá na obě nohy. Je to strašně individuální. Klidně ti tu popíšu vlastní zkušenost a po delší době udělám jeden coming-out :D Někdy před deseti lety jsem se do Prahy přestěhoval a těšil jsem se, jak bohatý bude můj sociální život. Ani hovno. Bylo to z práce do postele a naopak. Asi sem vydělával až moc peněz a neměl jsem je kdy utratit. Že bych tenkrát šetřil, složil zálohu na vlastní byt - přemýšlel o budoucnosti? Ani prd. Nikdy jsem se necítil tak izolovanej a tuhle větu možná smažu, ale poslední rok jsem už fakt najel na sebedestruktivní režim, kdy mi během pár měsíců prošlo nosem dobře půl mega. Kdybych nevypadnul, tak tam podle mě chcípnu. Tím chci jenom říct, že je to prostě o tom, jestli seš debil :D A děkuju za optání, teďka už pár let všechno cajk, vyléčil mě exodus z Prahy :D
880232
7 0
reagovat
A na zaklade ceho myslis, ze ti lidi chodi sedet nekam do hospod nebo na namesti? Ja tam spis vidim lidi, co maji nizsi prijmy a k tomu mas samozrejme predpoklad v mensich mestech. A spousta z nich to vnima jako krivdu a dilo systemu, ktery je proti nim nastaven. Stejne tak... ve vetsich mestech je proste vic moznosti traveni volneho casu, vic moznosti nejake seberealizace.  Jak to neni, tak to vede k izolovanosti apod. Protoze ty lidi realne ceka kazdy den jako druhy, cesticka z A do B , porad ty stejne obliceje ve vsech oblastech zivota.
880232
A na zaklade ceho myslis, ze ti lidi chodi sedet nekam do hospod nebo na namesti? Ja tam spis vidim lidi, co maji nizsi prijmy a k tomu mas samozrejme predpoklad v mensich mestech. A spousta z nich to vnima jako krivdu a dilo systemu, ktery je proti nim nastaven. Stejne tak... ve vetsich mestech je proste vic moznosti traveni volneho casu, vic moznosti nejake seberealizace.  Jak to neni, tak to vede k izolovanosti apod. Protoze ty lidi realne ceka kazdy den jako druhy, cesticka z A do B , porad ty stejne obliceje ve vsech oblastech zivota.
880230
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Gonzi
V cem je naivni? Ja urcite cely zivot nebydlim na stejnem miste, ci-li zkusenosti. ;) Specialne o vesnicich nic nepisi a co ty zminujes mi zni jak takove ty satelity. Urcite ne jako vesnice, kde se zastavil cas. I s nimi mam zkusenost. ;) Vim ze na ostravsku je dnes trend stehovani tech mladych / mladsich a movitejsich na kraje mest (joo, ctu msstavby), ale ja myslel vylozene mesta s par desitkami tisic lidi.
880231
V cem je naivni? Ja urcite cely zivot nebydlim na stejnem miste, ci-li zkusenosti. ;) Specialne o vesnicich nic nepisi a co ty zminujes mi zni jak takove ty satelity. Urcite ne jako vesnice, kde se zastavil cas. I s nimi mam zkusenost. ;) Vim ze na ostravsku je dnes trend stehovani tech mladych / mladsich a movitejsich na kraje mest (joo, ctu msstavby), ale ja myslel vylozene mesta s par desitkami tisic lidi.
880229
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
Ja bych do toho volby a politiku moc netahal. Tohle je totiž jinej level.
Jasně, když jdeš na vsi do hospody, tak bohužel u mnoha stolů uslyšíš nadávání na emigranty, chválení Okamury atd atd. To samozřejmě uslyšíš i v Praze nebo Brně, ale méně často, troufnu si tvrdit. Tam bych s tou myšlenkou i souhlasil a empiricky to jasně ukazují i ty volby.

Nicméně co se těchto sekt a totálně (ale fakt totálně) vymaštěných lidí týče, tam je to podle mě fakt jedno a bude to o něčem jiném. Lidé, kteří jsou k tomu náchylní, se do izolace dostanou kdekoliv a protipól ani nehledají. Dokonce bych se odvážil nadnést i myšlenku, jestli v těchto naprosto extrémních případech nefunguje právě malé město a obec naopak. Tzn. přijdeš do pajzlu nebo si sedneš na náměstí, tohle nadhodíš a buď dostaneš rovnou přes hubu, nebo ti volič i KSCM nebo Okamury atd. rovnou řekne, že jsi blázen.
880230
Ja bych do toho volby a politiku moc netahal. Tohle je totiž jinej level. Jasně, když jdeš na vsi do hospody, tak bohužel u mnoha stolů uslyšíš nadávání na emigranty, chválení Okamury atd atd. To samozřejmě uslyšíš i v Praze nebo Brně, ale méně často, troufnu si tvrdit. Tam bych s tou myšlenkou i souhlasil a empiricky to jasně ukazují i ty volby. Nicméně co se těchto sekt a totálně (ale fakt totálně) vymaštěných lidí týče, tam je to podle mě fakt jedno a bude to o něčem jiném. Lidé, kteří jsou k tomu náchylní, se do izolace dostanou kdekoliv a protipól ani nehledají. Dokonce bych se odvážil nadnést i myšlenku, jestli v těchto naprosto extrémních případech nefunguje právě malé město a obec naopak. Tzn. přijdeš do pajzlu nebo si sedneš na náměstí, tohle nadhodíš a buď dostaneš rovnou přes hubu, nebo ti volič i KSCM nebo Okamury atd. rovnou řekne, že jsi blázen.
880227
4 0
reagovat
Do měst se taky stahují všechny trosky co chtějí jen žebrat na nádraží, kriminální podsvětí, ambiciózní zmrdi apod., zatímco ve vesnicích často žijou také lidé, co tam chtějí mít rodinný dům a za prací dojíždět (než aby žili v 2x3m bytě za 50M).
Ta tvá představa je strašně naivní. Předpokládám, že leckterá vesnice u Prahy na tom bude líp, než centrum Ostravy... Osobně bych to přisuzoval spíš regionům/státům než městě/vesnici.
Resp. alespoň já bych byl nejradši např. někde na vesnici v Nizozemsku.
880229
Do měst se taky stahují všechny trosky co chtějí jen žebrat na nádraží, kriminální podsvětí, ambiciózní zmrdi apod., zatímco ve vesnicích často žijou také lidé, co tam chtějí mít rodinný dům a za prací dojíždět (než aby žili v 2x3m bytě za 50M). Ta tvá představa je strašně naivní. Předpokládám, že leckterá vesnice u Prahy na tom bude líp, než centrum Ostravy... Osobně bych to přisuzoval spíš regionům/státům než městě/vesnici. Resp. alespoň já bych byl nejradši např. někde na vesnici v Nizozemsku.
880227
4 -1
reagovat
Tady je další čerstvý exemplář :D
link
880228
Tady je další čerstvý exemplář *:D* https://www.facebook.com/petruli1/posts/pfbid02efdzHE3t3brGVLuCAbPfoYrtaoq15x1te759CKHvmdFue3pfZouqKWzXT8KLJXwZl
1 0
reagovat
Problem je, ze v malych mestech k tem lidem nemas protipol. Protoze takovi tam zustanou, nikde jinde je nic neceka. Naopak ti mladi, mladsi a obecne ti co od zivota neco chteji, maji nejake prani a sny, obvykle zamiri pryc. Hezky to vzdy jde videt i na volbach - Pirati x SPD. :)) Tahle byla do ctyricitky, ale u takovych casto nehraje roli biologicky vek plus tam mas i predpoklad nejakeho toxickeho "rodinneho" zazemi. Protoze zase... co plati na to potomstvo obvykle sedi i na rodice (i kdyz za 20-30 let samozrejme doslo v ramci CR k nejakym spolecenskym posunum, samozrejme).
880227
Problem je, ze v malych mestech k tem lidem nemas protipol. Protoze takovi tam zustanou, nikde jinde je nic neceka. Naopak ti mladi, mladsi a obecne ti co od zivota neco chteji, maji nejake prani a sny, obvykle zamiri pryc. Hezky to vzdy jde videt i na volbach - Pirati x SPD. :)) Tahle byla do ctyricitky, ale u takovych casto nehraje roli biologicky vek plus tam mas i predpoklad nejakeho toxickeho "rodinneho" zazemi. Protoze zase... co plati na to potomstvo obvykle sedi i na rodice (i kdyz za 20-30 let samozrejme doslo v ramci CR k nejakym spolecenskym posunum, samozrejme).
880226
3 -2
reagují: TedGeorge, Gonzi
reagovat
Totalnich debilu je ve velkych mestech podle me stejne mnozstvi, jako v tech malych. Nebo na cem tuhle myslenku stavis? Na tom, ze v malych mestech zije proporcne vice starych lidi, kteri by k tomu mohli byt nachylnejsi? Nebyla tahle s prominutim "pica" do 40ky?
880226
Totalnich debilu je ve velkych mestech podle me stejne mnozstvi, jako v tech malych. Nebo na cem tuhle myslenku stavis? Na tom, ze v malych mestech zije proporcne vice starych lidi, kteri by k tomu mohli byt nachylnejsi? Nebyla tahle s prominutim "pica" do 40ky?
880223
6 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tyhle sekty ted patrne maji boom, posledni mesice pravidelne vidim ruzne nalepene plakatky, lidi rozdavajici vizitky s qr kody apod. Pri urovni mistniho obyvatelstva nepochybuji, ze zde dokazi nabrat mnoho novych clenu. Fakt mam casto pocit, ze lidi z velkych mest, tuplem z Prahy, kolikrat podcenuji s jakym materialem se pracuje v tech malych... :/
880223
Tyhle sekty ted patrne maji boom, posledni mesice pravidelne vidim ruzne nalepene plakatky, lidi rozdavajici vizitky s qr kody apod. Pri urovni mistniho obyvatelstva nepochybuji, ze zde dokazi nabrat mnoho novych clenu. Fakt mam casto pocit, ze lidi z velkych mest, tuplem z Prahy, kolikrat podcenuji s jakym materialem se pracuje v tech malych... :/
880214
4 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: KARLOS
Ta její forma iniciativy byla podobně otravná, jako protesty klimatických aktivistů. "Nápad jistě dobrý. Výsledky nebyli dobré." :D
880222
Ta její forma iniciativy byla podobně otravná, jako protesty klimatických aktivistů. "Nápad jistě dobrý. Výsledky nebyli dobré." *:D*
880201
2 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Ať se to v tom zlým světě moc netrápí ... :D
880221
Ať se to v tom zlým světě moc netrápí ... *:D*
880220
3 0
reagovat
reaguje na: esmo
Sterilizace by mohla stačit. No i když.... 
880220
Sterilizace by mohla stačit. No i když.... 
880217
2 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: DarkSith
Utratit, zbytečně se to množí a zhoršuje kvalitu života v okolí :-
880217
Utratit, zbytečně se to množí a zhoršuje kvalitu života v okolí *:-*
880216
7 -1
reagují: DarkSith
reagovat
Všechny pochytat a zavřít do blázince. :D
880216
Všechny pochytat a zavřít do blázince. *:D*
880214
2 0
reagují: esmo
reagovat
Ntvl, bizár na entou. By mě zajímalo, jak se s tímto vypořádají úřady, na které tam "tyto bytosti" posílají všechny různé listiny z odkazu. Jestli je musí nějak evidovat a zakládat, nebo je rovnou skartují.
880215
Ntvl, bizár na entou. By mě zajímalo, jak se s tímto vypořádají úřady, na které tam "tyto bytosti" posílají všechny různé listiny z odkazu. Jestli je musí nějak evidovat a zakládat, nebo je rovnou skartují.
880214
3 -1
reagovat
Začínám se bát, až lidé s těmito "doklady" začnou chodit k volbám a domáhat se vydání volebních lístků a obálek. Naprosto šílené.

link

Tohle je ta sekta, jejíž "doklady" řidička použila při policejní kontrole. Čtení pouze na vlastní nebezpečí:

link
880214
Začínám se bát, až lidé s těmito "doklady" začnou chodit k volbám a domáhat se vydání volebních lístků a obálek. Naprosto šílené. [url=https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/policie-hlidka-spz-ridicka-kontrola-doklady-horka.A230911_130621_pardubice-zpravy_skn?fbclid=IwAR0Zihj2vlXq_XQA3wM5a67uthQWAxug0rWIaNsxSCQXu2n0I1DdPJiDGKk] https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/policie-hlidka-spz-ridicka-kontrola-doklady-horka.A230911_130621_pardubice-zpravy_skn [/url] Tohle je ta sekta, jejíž "doklady" řidička použila při policejní kontrole. Čtení pouze na vlastní nebezpečí: https://www.novijaganasepata.cz/%C4%8Dah%C3%ADnas/cah%C3%ADnas.html
4 -1
reagují: The Joker, DarkSith, l-e-t-o
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se