Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 7541 - 7560 Napsat příspěvek
reaguje na: Barv666
Mínusko jsem mu nedal, ale nelíbí se mi jak pokaždé úmyslně pokřivuje fakta  nebo nějaká vynechá, aby to lépe vyhovovalo jeho progresivnímu ideovému přesvědčení. 8)
881038
Mínusko jsem mu nedal, ale nelíbí se mi jak pokaždé úmyslně pokřivuje fakta  nebo nějaká vynechá, aby to lépe vyhovovalo jeho progresivnímu ideovému přesvědčení. *8)*
881005
12 -4
reagovat
Jestli se někdy potkáme na nějakým srazu (pochybuju), rád ti vysvětlím, proč dávám většině Disketovejch postů mínusy. Bude to na delší dobu, jsem línej to psát a navíc bych si u toho připadal, jako že honím skóre.

Pak mi ty budeš muset vysvětlit ty zbabělý čuráky, hrdino pane Velká Hubo :+
881023
Jestli se někdy potkáme na nějakým srazu (pochybuju), rád ti vysvětlím, proč dávám většině Disketovejch postů mínusy. Bude to na delší dobu, jsem línej to psát a navíc bych si u toho připadal, jako že honím skóre. Pak mi ty budeš muset vysvětlit ty zbabělý čuráky, [s]hrdino[/s] pane Velká Hubo *:+*
881013
9 -2
reagovat
Minuska si zaslouží akorát tvoje naprosto zbytečné příspěvky na úrovni verbala.
881015
Minuska si zaslouží akorát tvoje naprosto zbytečné příspěvky na úrovni verbala.
7 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Díky, že jsi to napsal, hezky jsi ukázal, proč ty nejsi zbabělej čurák.
881013
Díky, že jsi to napsal, hezky jsi ukázal, proč ty nejsi zbabělej čurák.
881012
1 -15
reagují: Kostěj
reagovat
Já nevím, třeba protože napsal totální blbost ? 
Protože tohle se děje všude a odjakživa ? 
Protože filmoví tvůrci vždycky točili propagandu na jednu, druhou nebo jakoukoliv stranu a pak si s politiky vyřizovali účty přes média. 
Navíc tam nenapsal všechno, ona do nich šije přes média dlouhodobě. A je mi jedno kdo z nich je v právu nebo na pravdu. 
Takže tvářit se, že tohle je problém jenom v Polsku a u nás se stát nemůže :)))))
881012
Já nevím, třeba protože napsal totální blbost ?  Protože tohle se děje všude a odjakživa ?  Protože filmoví tvůrci vždycky točili propagandu na jednu, druhou nebo jakoukoliv stranu a pak si s politiky vyřizovali účty přes média.  Navíc tam nenapsal všechno, ona do nich šije přes média dlouhodobě. A je mi jedno kdo z nich je v právu nebo na pravdu.  Takže tvářit se, že tohle je problém jenom v Polsku a u nás se stát nemůže :)))))
881005
10 -2
reagují: Barv666, Barv666
reagovat
Aby mu tam vyšla pěkná poloha.
881007
Aby mu tam vyšla pěkná poloha.
881005
3 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Teda tady by mě fakt zajímalo za co jsou ty minusy.

Aha, jasně, nálet zbabělejch čuráků.
881005
Teda tady by mě fakt zajímalo za co jsou ty minusy. Aha, jasně, nálet zbabělejch čuráků.
880989
4 -11
reagovat
Režisérka Agnieszka Holland čelí v domovském Polsku neuvěřitelně nevybíravé kampani od vládních stran. Tohle je možné snad jenom v Polsku. Nikdo film Hranice nemohl v Polsku pořádně vidět, ale to, co se kolem toho filmu děje, je za dalekou čárou relevantní kritiky. Ne, tohle si v Česku nedokážu vůbec představit. :(

link
880989
Režisérka Agnieszka Holland čelí v domovském Polsku neuvěřitelně nevybíravé kampani od vládních stran. Tohle je možné snad jenom v Polsku. Nikdo film Hranice nemohl v Polsku pořádně vidět, ale to, co se kolem toho filmu děje, je za dalekou čárou relevantní kritiky. Ne, tohle si v Česku nedokážu vůbec představit. *:(* https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-stredni-evropa-jenom-svine-sedi-v-kine-slavna-reziserka-tercem-drsne-kampane-chce-ochranku-237079
8 -13
reagují: Barv666
reagovat

Nolan vs. Lindemann

Lindemann si hraje na Nolana a v jeho novem klipu neni pouzito zadne CGI vcetne sebe-gastroskopie, zašití úst a třech tygru pred ksichtem. Odkaz sem nedavam, aby se nekdo nepoblil 8)
880987
Lindemann si hraje na Nolana a v jeho novem klipu neni pouzito zadne CGI vcetne sebe-gastroskopie, zašití úst a třech tygru pred ksichtem. Odkaz sem nedavam, aby se nekdo nepoblil *8)*
Nolan vs. Lindemann
2 -1
reagovat

The Creator

Prve ohlasy a zatial to vyzera vyborne :+
880889
[url=https://thedisinsider.com/2023/09/18/the-first-reactions-to-20th-centurys-the-creator-have-arrived/]Prve ohlasy[/url] a zatial to vyzera vyborne *:+*
The Creator
13 0
reagovat
Úroveň Robinova vyjadřování se nějak nechce potkat s úrovní myšlenek, které vyjadřuje. :D
880877
Úroveň Robinova vyjadřování se nějak nechce potkat s úrovní myšlenek, které vyjadřuje. *:D*
3 0
reagovat
No tak podle toho konce je jasný, že je to jenom tro(t)l(l).
880852
No tak podle toho konce je jasný, že je to jenom tro(t)l(l).
880840
2 0
reagovat
Já tu s Robinem nechci spamovat, ale ten konec, to snad není možný. :D:D:D

link

Myslím, že po této konkurenci by mohl být Rainmaker jmenovaný vládním zmocněncem pro ženskou otázku. 
880840
Já tu s Robinem nechci spamovat, ale ten konec, to snad není možný. *:D**:D**:D* https://www.imgup.cam/ib/lBDkIDbLDh.jpg Myslím, že po této konkurenci by mohl být Rainmaker jmenovaný vládním zmocněncem pro ženskou otázku. 
12 -2
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jojo tady v poho, ale na fb tenhle týpek vypisuje téměř pod každej příspěvek a fakt nevím, jestli je to trolling, nebo jen mentálně zaostalý jedinec. Ovšem bolí to pokaždé, když nakouknu do komentářů :D
880837
Jojo tady v poho, ale na fb tenhle týpek vypisuje téměř pod každej příspěvek a fakt nevím, jestli je to trolling, nebo jen mentálně zaostalý jedinec. Ovšem bolí to pokaždé, když nakouknu do komentářů *:D*
880811
3 0
reagovat
reaguje na: Vincent
Kdyby ne, tak neumim cesky a vlastne tady ani, aspon v takove podobe, nejsem. :))
880824
Kdyby ne, tak neumim cesky a vlastne tady ani, aspon v takove podobe, nejsem. :))
880819
2 0
reagovat
reaguje na: The Joker
A mluvil si s nekym kdo ma opacne zkusenosti? Ze se nekam prestehovali, a vydrzeli tam? :)
880819
A mluvil si s nekym kdo ma opacne zkusenosti? Ze se nekam prestehovali, a vydrzeli tam? :)
880241
1 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Adventurer
Ocean Dr nema s Miami moc spolecnyho; nikdo z mistnich tam v podstate nechodi.
880816
Ocean Dr nema s Miami moc spolecnyho; nikdo z mistnich tam v podstate nechodi.
880130
1 0
reagovat
Bože to je moc... 
880814
Bože to je moc... 
880792
1 0
reagovat
reaguje na: esmo
Co se FB týče, tak nevím. Co se MZ týče, tak tady myslím vsechno cajk a funguje to dobře.
880811
Co se FB týče, tak nevím. Co se MZ týče, tak tady myslím vsechno cajk a funguje to dobře.
880809
5 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ale jo, já mu to přeju. Ať si takhle publikují všichni retardi z MZ místo plevelení diskuzí. Třeba i MKBFLMPSVZ
880810
Ale jo, já mu to přeju. Ať si takhle publikují všichni retardi z MZ místo plevelení diskuzí. Třeba i MKBFLMPSVZ
880802
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se