Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 7381 - 7400 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
To jsou regulérní zápletky :D A když si vzpomenu, jak svérazně se vyprávěl ten životopis o Weirdovi, ten Tvůj bychom měli natočit taky :D:+
881986
To jsou regulérní zápletky *:D* A když si vzpomenu, jak svérazně se vyprávěl ten životopis o Weirdovi, ten Tvůj bychom měli natočit taky *:D**:+*
881952
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Pseudonym, tvl já jsem taky češtin...

Nemůžou mít přispěvatelé na herohero doživotní upravování prispevku?8)
881985
Pseudonym, tvl já jsem taky češtin... Nemůžou mít přispěvatelé na herohero doživotní upravování prispevku?*8)*
881958
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To docela potěší, díky. :+
881973
To docela potěší, díky. *:+*
881958
1 0
reagovat
Jsem si poprskal monitor. :D:D:D
881969
Jsem si poprskal monitor. *:D**:D**:D*
881968
3 0
reagovat
Já vím, že slovenské volby jsou důležité.
Já vím, že jsem prase.
Ale sorry, ta úvodní fotka... :D :D link

UPDATE: Už není úvodní, ale je první v galerii
881968
Já vím, že slovenské volby jsou důležité. Já vím, že jsem prase. Ale sorry, ta úvodní fotka... :D :D https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/slovensko-volby-hlavni-nadrazi-volebni-vlak.A230929_115710_domaci_nema UPDATE: Už není úvodní, ale je první v galerii
12 0
reagují: Ne__Ty
reagovat

American Pie verze ? tu mám velmi rád

881960
https://youtu.be/X4RDB-mMDJg?si=Edl8l08D5GjiEGJW *:D**8)**:+**:+*
American Pie verze ? tu mám velmi rád
881955
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
tl;dw:
  • Extra virgin olivový olej je velmi stabilní při vyšších teplotách (podloženo nějakými studiemi)
  • Smoking point sám o sobě nic neznamená, může být např. jen vypařování vody, ale zajímá tě rozklad a ten změříš laboratorně. Nevidíš jej a není tam korelace s kouřením.
  • Argument že antioxidanty z oleje částečně kompenzují samotný proces smažení nebo tak něco (myslím že jen názor).
  • Chuťový test mezi čerstvým, zahřátým a 10 minut kouřeným olivovým olejem.
881959
tl;dw: [list][*]Extra virgin olivový olej je velmi stabilní při vyšších teplotách (podloženo nějakými studiemi) [/*][*]Smoking point sám o sobě nic neznamená, může být např. jen vypařování vody, ale zajímá tě rozklad a ten změříš laboratorně. Nevidíš jej a není tam korelace s kouřením.[/*][*]Argument že antioxidanty z oleje částečně kompenzují samotný proces smažení nebo tak něco (myslím že jen názor). [/*][*]Chuťový test mezi čerstvým, zahřátým a 10 minut kouřeným olivovým olejem. [/*][/list]
881956
5 0
reagovat
Vše co jsi napsal, autorka zmiňuje. Fakt jak kdybys citoval knížku, takže je dost možné, že je ona tvůj pseudonim neboli knižní multak.
881958
Vše co jsi napsal, autorka zmiňuje. Fakt jak kdybys citoval knížku, takže je dost možné, že je ona tvůj pseudonim neboli knižní multak.
881956
11 0
reagují: (=LIFTY=), AndyKaufman
reagovat
Ja neviem, riešiť teda, že na akom oleji smažiť mi príde ako či je zdravšie si dať piko cez nos alebo do káblu, lebo riešenie je imho také, že nesmažiť vôbec alebo minimálne. A to rezne patria medzi moje inak top obľúbené jedlá a ešte som aj taký kacír, že mi k nim najviac ako príloha chutí ryža. Takže keď už si občas dám niečo smažené, tak riešiť na akom oleji to je smažené je zbytočné. Btw rezne smažené v horkovzdušnej fritéze de facto bez oleja sú veľmi dobré tiež.
881957
Ja neviem, riešiť teda, že na akom oleji smažiť mi príde ako či je zdravšie si dať piko cez nos alebo do káblu, lebo riešenie je imho také, že nesmažiť vôbec alebo minimálne. A to rezne patria medzi moje inak top obľúbené jedlá a ešte som aj taký kacír, že mi k nim najviac ako príloha chutí ryža. Takže keď už si občas dám niečo smažené, tak riešiť na akom oleji to je smažené je zbytočné. Btw rezne smažené v horkovzdušnej fritéze de facto bez oleja sú veľmi dobré tiež.
1 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
Já tu autorku a její knížku vůbec nedoporučoval, reagoval jsem jenom na kokosový tuk. Vlastně ani nevím o koho jde. Předpokládám ale že se jí stalo to co Havlíčkovi, Cajthamlové nebo Fořtovi, kde je časem prepralo vlastní ego, kšeft a já nevím co a začali sdílet blbosti...

Co to video prosím říká ? Nemám úplně čas si pustit celé. Zaznamenal jsem jenom polemiku jestli je teplota zakouření tak důležitá, no je. Předpokládám, že můžou vzniknout třecí plochy, jestli je to extra virgin nebo jaká je to forma vaření. Ale smažení je bezpečně přes 200 a tam si moc nedokážu představit jak se má EVOO dostat....
881956
Já tu autorku a její knížku vůbec nedoporučoval, reagoval jsem jenom na kokosový tuk. Vlastně ani nevím o koho jde. Předpokládám ale že se jí stalo to co Havlíčkovi, Cajthamlové nebo Fořtovi, kde je časem prepralo vlastní ego, kšeft a já nevím co a začali sdílet blbosti... Co to video prosím říká ? Nemám úplně čas si pustit celé. Zaznamenal jsem jenom polemiku jestli je teplota zakouření tak důležitá, no je. Předpokládám, že můžou vzniknout třecí plochy, jestli je to extra virgin nebo jaká je to forma vaření. Ale smažení je bezpečně přes 200 a tam si moc nedokážu představit jak se má EVOO dostat....
881945
1 -1
reagují: Gonzi, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Adventurer
Byl to můj sen, takže vypadala jako krásná čtyříctka bez umělých věcí.
881955
Byl to můj sen, takže vypadala jako krásná čtyříctka bez umělých věcí.
881954
5 0
reagují: Adventurer
reagovat
Madonna v jaké verzi ?
70-80 přírodní verze (doslova) a nebo aktuální umělá verze s obřími silikony ?
881954
Madonna v jaké verzi ? 70-80 přírodní verze (doslova) a nebo aktuální umělá verze s obřími silikony ?
881952
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Weird dreams VOL. 184

Musím se zase podělit, co mi to zdálo. Mám pocit, že sny mám divnější a divnější.

Nahrál jsem na Youtube parodii na známej song Pink Dear Mr. President s názvem Deer Mr. President. Tu tam viděl Weird Al Yankovic. Zavolal mi, že to spolu natočíme (nevím, neptejte se :D ) a produkovat nám to bude Madonna.

Dohodli jsme se, že za mnou přiletí tryskáčem na letiště Henčov u Jihlavy. Dozvěděl se to ale Cival a donutil mě, abych je pod nějakou záminkou přinutil přistát nejdříve v Praze. Že chce Madonnu do svého pivního pořadu. Weird prej ať nechodí, že ho nemá rád.

Madonna tam přišla, ale Cival se zeptal na něco nevhodnýho, dostal od ní facku a diva rozhodla, že okamžitě letí domů a se mnou nic nenatočí, když mám za přátele takové kokoty. Přišel jsem tím pádem o miliony a pak se probudil.
881952
Musím se zase podělit, co mi to zdálo. Mám pocit, že sny mám divnější a divnější. Nahrál jsem na Youtube parodii na známej song Pink Dear Mr. President s názvem Deer Mr. President. Tu tam viděl Weird Al Yankovic. Zavolal mi, že to spolu natočíme (nevím, neptejte se :D ) a produkovat nám to bude Madonna. Dohodli jsme se, že za mnou přiletí tryskáčem na letiště Henčov u Jihlavy. Dozvěděl se to ale Cival a donutil mě, abych je pod nějakou záminkou přinutil přistát nejdříve v Praze. Že chce Madonnu do svého pivního pořadu. Weird prej ať nechodí, že ho nemá rád. Madonna tam přišla, ale Cival se zeptal na něco nevhodnýho, dostal od ní facku a diva rozhodla, že okamžitě letí domů a se mnou nic nenatočí, když mám za přátele takové kokoty. Přišel jsem tím pádem o miliony a pak se probudil.
Weird dreams VOL. 184
12 0
reagují: Ash_Black, Adventurer
reagovat
Dik, uz jsem myslel, ze je neco na svete jasne. Ted zas neni. :D
881951
Dik, uz jsem myslel, ze je neco na svete jasne. Ted zas neni. *:D*
881945
4 0
reagovat
Coz je presne ten problem dnesni doby... tech zdroju je hrozne moc a jako laik nedokazes na 100% rict co je legit a co ne. A to u olive oleju ani nezminuji, ze ne vzdy musi clovek koupit co je mu pretentovano plus tusim ze napric zememi jsou i ruzne standardy a nejprisnejsi na svou produkci ma mit Australie, US a Chile. :)
881950
Coz je presne ten problem dnesni doby... tech zdroju je hrozne moc a jako laik nedokazes na 100% rict co je legit a co ne. A to u olive oleju ani nezminuji, ze ne vzdy musi clovek koupit co je mu pretentovano plus tusim ze napric zememi jsou i ruzne standardy a nejprisnejsi na svou produkci ma mit Australie, US a Chile. :)
881945
4 0
reagovat
Nejake recenze te knizky rikaji, ze zas tak dobre ozdrojovana neni. Tady u olivoveho oleje mi to prijde celkem vedecke, k tomu pripnuty komentar. Tak dalsi potrava (heh) k premysleni a diskuzi
881945
Nejake recenze te knizky rikaji, ze zas tak dobre ozdrojovana neni. [url=https://www.youtube.com/watch?v=l_aFHrzSBrM]Tady[/url] u olivoveho oleje mi to prijde celkem vedecke, k tomu pripnuty komentar. Tak dalsi potrava (heh) k premysleni a diskuzi
881914
9 -2
reagovat
Stejně ho tam budu dávat, společně s citronem a zázvorem. Ať mám pocit že jsem něco pro to uzdravení udělal :D
881934
Stejně ho tam budu dávat, společně s citronem a zázvorem. Ať mám pocit že jsem něco pro to uzdravení udělal *:D*
881931
1 0
reagovat
reaguje na: esmo
Potřebuješ tekutiny, na nic víc to není. :) 

To se týká i zázračného vývaru na nemoc, tam se ještě přidají minerály, které jsou potřeba při nadměrném pocení a odvodňování.
881931
Potřebuješ tekutiny, na nic víc to není. :)  To se týká i zázračného vývaru na nemoc, tam se ještě přidají minerály, které jsou potřeba při nadměrném pocení a odvodňování.
881919
2 0
reagují: esmo
reagovat
Cibule s medem mi dává nepříjemné flashbacky (čtěte to prosím správně)
881924
Cibule s medem mi dává nepříjemné flashbacky (čtěte to prosím správně)
7 0
reagovat
reaguje na: esmo
lepší čerství zázvor a med ... 
nebo cibule s medem 8)
881923
lepší čerství zázvor a med ...  nebo cibule s medem *8)*
881919
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se