Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 7281 - 7300 Napsat příspěvek
Máš rád evropské horory, verbste? :D
882224
Máš rád evropské horory, verbste? *:D*
5 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: verbst
Bude Ti vybírat Ted, tak doufej v jeho šťastnou ruku.
882223
Bude Ti vybírat Ted, tak doufej v jeho šťastnou ruku.
882221
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek
"Oušeját" jak řekl náš malej :D

Teď, csfd už mám dost dlouho neaktuální. Ale nějakou zapadlou romanťárnu (nebo tři) beru :D
882221
"Oušeját" jak řekl náš malej *:D* Teď, csfd už mám dost dlouho neaktuální. Ale nějakou zapadlou romanťárnu (nebo tři) beru *:D*
882220
3 0
reagují: hroubek
reagovat

Filmová výzva

(=LIFTY=)
Adasin
AndyKaufman
Barv666
belasis
Carlito
DarkSith
 Gacy
Godlike
HAL
 holub109
hroubek
Kostěj
marian27
Masarka14
mkubalikova
Mr. Hlad
Ne__Ty
pepo
PetaBlack
rollman69
SeldomSeen
Snipsley
TedGeorge
verbst

Každý tomu pod sebou (verbst dá film Lifftymu) vybere film, o kterém si dotyčný myslí, že by ho daný jedinec měl vidět. Může jít o nějakou zapadlou pecku, nedoceněné béčko, film na který by se dotyčný nekoukl,  nebo prostě film, který by každý filmový znalec měl znát - každý z nás máme nějaký ten slavný rest. 

Co se týče domluvy, tak nejlépe přes vzkazníky, kouknout na ČSFD vybrat třeba tři filmy, co dotyčný neviděl, aby si jeden vybral.

Prosím zkuste vybírat filmy, které se dají sehnat a mají alespoň české titulky, ne všichni skvěle šprechtíme.

Až budete mít film zkouknutý, tak to prosím napsat do sekce filmy a označit jako Filmová výzva.

Předem všem děkuji za spolupráci a přeji Vám zábavu a kvalitní a nečekané filmové zážitky.

PS: Jsou to výzvy, tak je zkusme plnit
882220
(=LIFTY=) Adasin AndyKaufman Barv666 belasis Carlito DarkSith  Gacy Godlike HAL  holub109 hroubek Kostěj marian27 Masarka14 mkubalikova Mr. Hlad Ne__Ty pepo PetaBlack rollman69 SeldomSeen Snipsley TedGeorge verbst Každý tomu pod sebou (verbst dá film Lifftymu) vybere film, o kterém si dotyčný myslí, že by ho daný jedinec měl vidět. Může jít o nějakou zapadlou pecku, nedoceněné béčko, film na který by se dotyčný nekoukl,  nebo prostě film, který by každý filmový znalec měl znát - každý z nás máme nějaký ten slavný rest.  Co se týče domluvy, tak nejlépe přes vzkazníky, kouknout na ČSFD vybrat třeba tři filmy, co dotyčný neviděl, aby si jeden vybral. Prosím zkuste vybírat filmy, které se dají sehnat a mají alespoň české titulky, ne všichni skvěle šprechtíme. Až budete mít film zkouknutý, tak to prosím napsat do sekce filmy a označit jako Filmová výzva. Předem všem děkuji za spolupráci a přeji Vám zábavu a kvalitní a nečekané filmové zážitky. PS: Jsou to výzvy, tak je zkusme plnit
Filmová výzva
18 0
reagovat
Tak ta včerejší debata to asi přivolala. Dneska mi málem skočil vlčák na záda...kdybych ho neslyšel jak se rozeběhl a nestihl se otočit, tak bych psal v nejlepším případě z nemocnice.

Majitel samozřejmě bez reakce a ani po tomhle si ho nevzal na vodítko...
882204
Tak ta včerejší debata to asi přivolala. Dneska mi málem skočil vlčák na záda...kdybych ho neslyšel jak se rozeběhl a nestihl se otočit, tak bych psal v nejlepším případě z nemocnice. Majitel samozřejmě bez reakce a ani po tomhle si ho nevzal na vodítko...
10 0
reagovat
Já jsem jeden ze dvou lidí, co se stará o nemohouciho člověka a jeho nemovitost, kde je napsaný jako věcné břemeno, potom co to jiný vykutaleny příbuzný na sebe nechal přepsat. Ten příbuzný pochopitelně není ten druhý co se stará...
Zbytek rodiny mi zakázal to řešit soudně i ručně. Na zahradě jsou skvělý švestky a ostružiny. Už ani nemají tak hořkou příchuť jako vloni. 
882203
Já jsem jeden ze dvou lidí, co se stará o nemohouciho člověka a jeho nemovitost, kde je napsaný jako věcné břemeno, potom co to jiný vykutaleny příbuzný na sebe nechal přepsat. Ten příbuzný pochopitelně není ten druhý co se stará... Zbytek rodiny mi zakázal to řešit soudně i ručně. Na zahradě jsou skvělý švestky a ostružiny. Už ani nemají tak hořkou příchuť jako vloni. 
7 0
reagovat

Londýn 2023

Letíme se koncem měsíce podívat s přítelkyní po xx letech za králem. Budeme bydlet jižně od Hyde Parku, takže víceméně hned v centru. A teď to proč Vám to říkám. Ubytko máme bez snídaně (bo příplatky za snídaní jsou v rámci Londýna docela přepal a stejně většinou stojí za nic), ale ráno se najíst někde musíme. Takže nějaký Váš osobní tip na nějaký ten sladký breakfast?
Jasně můžu googlit, ale vždy si raději poslechnu osobní tipy :)
882199
Letíme se koncem měsíce podívat s přítelkyní po xx letech za králem. Budeme bydlet jižně od Hyde Parku, takže víceméně hned v centru. A teď to proč Vám to říkám. Ubytko máme bez snídaně (bo příplatky za snídaní jsou v rámci Londýna docela přepal a stejně většinou stojí za nic), ale ráno se najíst někde musíme. Takže nějaký Váš osobní tip na nějaký ten sladký breakfast? Jasně můžu googlit, ale vždy si raději poslechnu osobní tipy *:)*
Londýn 2023
3 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Matka už to tak nehrotí (s tým, že vymyslí nejakú pípovinu, tak, že to oddrie niekto iný než ona), ale otec je v tomto magor. Za každým steblom.
No nič :D som rád, že v tom očividne nie som sám, takže diky ľudia :+
882197
Matka už to tak nehrotí (s tým, že vymyslí nejakú pípovinu, tak, že to oddrie niekto iný než ona), ale otec je v tomto magor. Za každým steblom. No nič *:D* som rád, že v tom očividne nie som sám, takže diky ľudia *:+*
882196
4 0
reagovat
reaguje na: SHUTTER
Vlastni zelenina je fajn a mozna me tam demotivovaly i nejake dva slabsi roky, ale zas jsem nazoru, ze pece o ni by mela cloveka fakt bavit a delat radost. A to nemluvim o takove, kterou nakonec z pulky musis rozdat. To same ovocne stromy. Dostanou champion, signum nebo co je potreba, ale tim koncim. Nema smysl, s nadsazkou, resit kazdou vetvicku a nakonec pak stejne chodit a vnucovat merunky. :) Ale uznavam, ze ti starsi lide jsou v tomhle proste "all in" a nedokazi to brat nejak uvolnene a s nadhledem.
882196
Vlastni zelenina je fajn a mozna me tam demotivovaly i nejake dva slabsi roky, ale zas jsem nazoru, ze pece o ni by mela cloveka fakt bavit a delat radost. A to nemluvim o takove, kterou nakonec z pulky musis rozdat. To same ovocne stromy. Dostanou champion, signum nebo co je potreba, ale tim koncim. Nema smysl, s nadsazkou, resit kazdou vetvicku a nakonec pak stejne chodit a vnucovat merunky. :) Ale uznavam, ze ti starsi lide jsou v tomhle proste "all in" a nedokazi to brat nejak uvolnene a s nadhledem.
882193
4 0
reagují: SHUTTER
reagovat
reaguje na: okkac
Našťastie dom máme opravený, kôlňu novú, garáž pár rokov starú a teraz nový záhradný domček, takže s prestavbou si nemusím robiť starosti, ale zažil som to ako malý, keď to robili naši - sami dodnes hovoria, že keby ten dom nemal také dobré základy, že by urobili lepšie, keby ho stihli a postavili nový (čo sa vtedy nedalo, lebo by sme nemali kde bývať). Toľko práce a rok, čo rok je stále okolo a v ňom toľko roboty..
Takže ak je ten dom vážne v stave, kedy sa v ňom nedá bývať - či už kvôli veľkosti, alebo porušenej statike, čokoľvek - zbúrať.
Našťastie ako som podľa už toho nemáme toľko, takže aj u nás je to už skôr lúčne oproti minulosti.
882195
Našťastie dom máme opravený, kôlňu novú, garáž pár rokov starú a teraz nový záhradný domček, takže s prestavbou si nemusím robiť starosti, ale zažil som to ako malý, keď to robili naši - sami dodnes hovoria, že keby ten dom nemal také dobré základy, že by urobili lepšie, keby ho stihli a postavili nový (čo sa vtedy nedalo, lebo by sme nemali kde bývať). Toľko práce a rok, čo rok je stále okolo a v ňom toľko roboty.. Takže ak je ten dom vážne v stave, kedy sa v ňom nedá bývať - či už kvôli veľkosti, alebo porušenej statike, čokoľvek - zbúrať. Našťastie ako som podľa už toho nemáme toľko, takže aj u nás je to už skôr lúčne oproti minulosti.
882194
3 0
reagovat
Já tez přemýšlím co se zahradou co má taťka. Zatím se o to stará, ale už taky co chvíli poslouchám jak už to nedává a že tu za chvíli nebude apod. Naštěstí tam má jen pár zahonu a domek je opraveny, ale na trvalé bydlení to není, je na to moc malý. Měl bych to s bráchou napůl, coz je možná dobře protože úplně na to sám bych být nechtěl a bylo by to prostě na víkendovky občas. Akorát taky bych to chtěl udělat aaby část byla jen louka, na pěstování se můžu vykašlat. Opravil bych kůlnu, koupil Sudovou saunu a robotickou sekačku a samozřejmě nainstaloval kamery a bezpečnostní systém, když to nebude obývané často. Ale nevím,sám mám potíž uklízet byt :-D
882194
Já tez přemýšlím co se zahradou co má taťka. Zatím se o to stará, ale už taky co chvíli poslouchám jak už to nedává a že tu za chvíli nebude apod. Naštěstí tam má jen pár zahonu a domek je opraveny, ale na trvalé bydlení to není, je na to moc malý. Měl bych to s bráchou napůl, coz je možná dobře protože úplně na to sám bych být nechtěl a bylo by to prostě na víkendovky občas. Akorát taky bych to chtěl udělat aaby část byla jen louka, na pěstování se můžu vykašlat. Opravil bych kůlnu, koupil Sudovou saunu a robotickou sekačku a samozřejmě nainstaloval kamery a bezpečnostní systém, když to nebude obývané často. Ale nevím,sám mám potíž uklízet byt :-D
882192
5 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Aktuálne už nemáme ani tretinu toho, čo sme všetko mávali, ale aj tak je to záhul - pole zemiakov, 30 koreňov paradojok, skleník paprík, cukiny, uhorky a keďže mojim pričinením  25 sliepok (zabudol som ich jediný krát na noc zavrieť uprostred leta - bolo ich 15 a všetky dala dole kuna) a dve korytnačky. A to nepočítam všetky okrasné kríky a kvety a ovocné stromy.
882193
Aktuálne už nemáme ani tretinu toho, čo sme všetko mávali, ale aj tak je to záhul - pole zemiakov, 30 koreňov paradojok, skleník paprík, cukiny, uhorky a keďže mojim pričinením  25 sliepok (zabudol som ich jediný krát na noc zavrieť uprostred leta - bolo ich 15 a všetky dala dole kuna) a dve korytnačky. A to nepočítam všetky okrasné kríky a kvety a ovocné stromy.
882187
2 0
reagují: The Joker
reagovat
Akože ja už sa pomaly (hlavne po týchto voľbách kedy naši išli voliť ani nenapíšem koho) pripravujem na to, že sa so mnou moji rodičia nebudú do smrti baviť, pretože sa mám v pláne na tú záhradu a pomahanie z vysoka ... a to pre nich znamená že som lenivá sviňa :+
Stačí mi že teraz sa otec bude hádať s jeho sestrou o jednu štvrtinu tej záhrady, ktorú práve zdedili na polku. Tohoto ja súčasťou byť odmietam. A ich keci "my sme to tu roky budovali pre teba" už neberiem ako argument. 
882192
Akože ja už sa pomaly (hlavne po týchto voľbách kedy naši išli voliť ani nenapíšem koho) pripravujem na to, že sa so mnou moji rodičia nebudú do smrti baviť, pretože sa mám v pláne na tú záhradu a pomahanie z vysoka ... a to pre nich znamená že som lenivá sviňa *:+* Stačí mi že teraz sa otec bude hádať s jeho sestrou o jednu štvrtinu tej záhrady, ktorú práve zdedili na polku. Tohoto ja súčasťou byť odmietam. A ich keci "my sme to tu roky budovali pre teba" už neberiem ako argument. 
882188
5 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ja s tebou súhlasím prakticky vo všetkom. Ich poznámky, ako oni v mojom veku postavili dom a ja som lenivý, keď sa mi nechce rýľovať už úplne vypúšťam, ale keď tento týždeň a minulý týždeň začali okolo nového murovaného záhradného domky vymýšľať, že vykopú okolo metrový žlab na tokrasny štrk, tak som sa chytil za hlavu, že to už nie je normálne. A najhoršie na tom, že keby som sa k tomu neuvŕtal, tak by to otec (ktorý má dobré cez 50, síce nadštandardné športuje, ale ten vek nezastavíš) oddrel celé sám. Takže kopanie. Potom prišiel kameň - 1,6 tóny. Radosť v mojich očiach bola ešte viditeľnejšie, keď sme to všetko previezli na fúrikoch k záhradnej domky a zistili, že to otec zase preexponoval a potrebujeme ďalšiu pol tonu. Ja som vyhlásil, že to je posledná stavárska práca, ktorú som na tej záhrade urobil. Už nikdy viac. Aj na to rýĺovanie pred zimou si niekoho najmem. Ja si odpísať chrbát nehodlám. Problém je, že toto isté som mal v pláne, že urobím už minulý rok. Lenže môj magor otec išiel po nočnej tie políčka (dve - každé asi 10x7m) porýľovať sám z trucu, že na to chcem niekoho zavolať a potom som mu musel nasadiť infúzie, pretože sa tri dni nevedel hýbať. To otras.
882191
Ja s tebou súhlasím prakticky vo všetkom. Ich poznámky, ako oni v mojom veku postavili dom a ja som lenivý, keď sa mi nechce rýľovať už úplne vypúšťam, ale keď tento týždeň a minulý týždeň začali okolo nového murovaného záhradného domky vymýšľať, že vykopú okolo metrový žlab na tokrasny štrk, tak som sa chytil za hlavu, že to už nie je normálne. A najhoršie na tom, že keby som sa k tomu neuvŕtal, tak by to otec (ktorý má dobré cez 50, síce nadštandardné športuje, ale ten vek nezastavíš) oddrel celé sám. Takže kopanie. Potom prišiel kameň - 1,6 tóny. Radosť v mojich očiach bola ešte viditeľnejšie, keď sme to všetko previezli na fúrikoch k záhradnej domky a zistili, že to otec zase preexponoval a potrebujeme ďalšiu pol tonu. Ja som vyhlásil, že to je posledná stavárska práca, ktorú som na tej záhrade urobil. Už nikdy viac. Aj na to rýĺovanie pred zimou si niekoho najmem. Ja si odpísať chrbát nehodlám. Problém je, že toto isté som mal v pláne, že urobím už minulý rok. Lenže môj magor otec išiel po nočnej tie políčka (dve - každé asi 10x7m) porýľovať sám z trucu, že na to chcem niekoho zavolať a potom som mu musel nasadiť infúzie, pretože sa tri dni nevedel hýbať. To otras.
882186
4 -1
reagovat
Nesnáším tu naši velkou, společnou zahradu s kytičkama, trávníčkem, záhonama … ale řekni babce ne a pak na ni koukej z balkónu, jak se tam hrbí. 
Takže pomáhám, ale jasně dávám najevo co si o tom myslím :D
882190
Nesnáším tu naši velkou, společnou zahradu s kytičkama, trávníčkem, záhonama … ale řekni babce ne a pak na ni koukej z balkónu, jak se tam hrbí.  Takže pomáhám, ale jasně dávám najevo co si o tom myslím *:D*
882188
3 0
reagovat
reaguje na: holub109
Nejlépe asi nosit pepřový sprej, přinejhorším kudlu. Akorát pokud by došlo na nejhorší a musel by jsi střílnou sprej psovi nebo ho kýchnout protože na tebe fakt bude útočit, tak v 80% budeš muses opepřovat I panička, protože na tebe vyjede taky za to, co jsi jeho hodnému ňafíkovi udělal.
882189
Nejlépe asi nosit pepřový sprej, přinejhorším kudlu. Akorát pokud by došlo na nejhorší a musel by jsi střílnou sprej psovi nebo ho kýchnout protože na tebe fakt bude útočit, tak v 80% budeš muses opepřovat I panička, protože na tebe vyjede taky za to, co jsi jeho hodnému ňafíkovi udělal.
882179
2 -2
reagovat
To je jako na papíře hezký. Ale na to musíš bejt trošku asociální držka a ne empatickej kokot jako třeba já... 
Učíme se to pomalu a ty děti v tomhle fakt pomáhaj.
Zrovna teď jsme například konečně pevně řekli ne manželčině rodině ale bohužel to vypadá, že se nám to dost vymstí... 
Ale přesně - už jsme prostě nemohli být dál ti enableři. 

Jednou tam asi dospěje každej a já fakt jen asi zpětně závidím lidem, který si to uměj říct rychleji/dřív a vlastně možná i relativně sobecky nehledí na ty druhý. 
882188
To je jako na papíře hezký. Ale na to musíš bejt trošku asociální držka a ne empatickej kokot jako třeba já...  Učíme se to pomalu a ty děti v tomhle fakt pomáhaj. Zrovna teď jsme například konečně pevně řekli ne manželčině rodině ale bohužel to vypadá, že se nám to dost vymstí...  Ale přesně - už jsme prostě nemohli být dál ti enableři.  Jednou tam asi dospěje každej a já fakt jen asi zpětně závidím lidem, který si to uměj říct rychleji/dřív a vlastně možná i relativně sobecky nehledí na ty druhý. 
882186
2 -1
reagují: SHUTTER, esmo
reagovat
Zahrada je dobry sluha, ale spatny pan. Kdyz mi to po par letech doslo, tak jsem ji zacal predelavat na kvetouci louku. Neumim si predstavit, ze bych ji mel treba 50 let zivota venovat vylozene obsesivni peci. Je teda fakt, ze kdysi tez nebylo tolik moznosti co s casem a jak jsou lidi s vekem vzdy vic a vic umanuti a umineni...
882187
Zahrada je dobry sluha, ale spatny pan. Kdyz mi to po par letech doslo, tak jsem ji zacal predelavat na kvetouci louku. Neumim si predstavit, ze bych ji mel treba 50 let zivota venovat vylozene obsesivni peci. Je teda fakt, ze kdysi tez nebylo tolik moznosti co s casem a jak jsou lidi s vekem vzdy vic a vic umanuti a umineni...
882185
7 0
reagovat
> Naši sú zase príliš "hrdí" na to, aby sa o záhradu staral niekto cudzí
A přesně na to principiélně narážím. Ono je strašně jednoduché být hrdý, když to odedře někdo jiný. Ta zahrada je jejich volba, stav té zahrady, počet rostlin (prostě potřebný počet člověkohodin obecně) je jejich volba.
Tvá volba je, kolik hodin tomu chceš věnovat Ty. Dobrovolně.
Jinak je to v podstatě enabling (jako koncept u závislostí), kdy už vlastně rodiče žijí mimo své možnosti a schopnosti a tento stav se bude jen prohlubovat a pak se změní skokově (budeš mít dítě, rodičům se sníží hybnost, odstěhuješ se za prací apod.) a poserou se z toho, místo aby se zahrada postupně utvářela dle jejich možností a schopností.

PS: Nemluvím konkrétně, mluvím abstraktně. Je to spíš moje životní filosofie, kdy někomu rád pomůžu, ale velmi důrazně rozlišuju jednorázovou pomoc a kontinuální úvazek. V různých situacích pak narážím na to, že místo aby platilo "darovanému koni na zuby nehleď" (pomůžu, ale jen nějak, jen v tomto rozsahu a jen s takovými podmínkami), tak to končí spíš citovým nátlakem stylu "přece mě v tom nenecháš, vždyť víš, jak je ta zahrada náročná"...
882186
> Naši sú zase príliš "hrdí" na to, aby sa o záhradu staral niekto cudzí A přesně na to principiélně narážím. Ono je strašně jednoduché být hrdý, když to odedře někdo jiný. Ta zahrada je jejich volba, stav té zahrady, počet rostlin (prostě potřebný počet člověkohodin obecně) je jejich volba. Tvá volba je, kolik hodin tomu chceš věnovat Ty. Dobrovolně. Jinak je to v podstatě enabling (jako koncept u závislostí), kdy už vlastně rodiče žijí mimo své možnosti a schopnosti a tento stav se bude jen prohlubovat a pak se změní skokově (budeš mít dítě, rodičům se sníží hybnost, odstěhuješ se za prací apod.) a poserou se z toho, místo aby se zahrada postupně utvářela dle jejich možností a schopností. PS: Nemluvím konkrétně, mluvím abstraktně. Je to spíš moje životní filosofie, kdy někomu rád pomůžu, ale velmi důrazně rozlišuju jednorázovou pomoc a kontinuální úvazek. V různých situacích pak narážím na to, že místo aby platilo "darovanému koni na zuby nehleď" (pomůžu, ale jen nějak, jen v tomto rozsahu a jen s takovými podmínkami), tak to končí spíš citovým nátlakem stylu "přece mě v tom nenecháš, vždyť víš, jak je ta zahrada náročná"...
882185
4 0
reagují: SHUTTER, verbst
reagovat
Ja aj napriek tomu, že som vyrástol na záhrade, záhradu nechcem. Minimálne nie s tým, že by som sa o ňu staral ja. Je príliš veľká, na to, aby sa o ňu starali dvaja ľudia, nie to jeden.
Naši sú zase príliš "hrdí" na to, aby sa o záhradu staral niekto cudzí (záhradník), takže si to oddrieme pekne sami. Ja som rád, že sa mi podarilo našich prehovoriť, aby si najali niekoho na maľovanie stien, lenže to dopadlo tak, že robotník aj napriek tomu, že má na podobné veci firmu cez 10 rokov bol dosť amatér a teraz sú zase v štádiu "radšej si to urobíme sami lebo nám to znovu niekto do....".  Na moje poznámky, že ich a aj mňa tá záhrada zničí už takmer nereagujú a ja o chvíľu vytiahnem vojnovú sekeru, pretože už to hraničí so zdravím rozumom. Ťažké s takýmito ľuďmi. 
Ja s priateľkou máme jednoizbák, ktorý je jej rodiny a zatiaľ šetríme na aspoň 3 izbový byt, ale tie aktuálne ceny sú vážne neuveriteľné. Priateľka má zase dosť dobrú prácu v médiách, takže teraz dupľom odchod nevychádza. Ja robím concept-arty, takže je mi jedno, odkiaľ pracujem iba potrebujem kľud. Ale čím som starší, tým sa mi moje predstavy o odchode vzďaľujú. A veľa mojich kolegov to má podobne. 
882185
Ja aj napriek tomu, že som vyrástol na záhrade, záhradu nechcem. Minimálne nie s tým, že by som sa o ňu staral ja. Je príliš veľká, na to, aby sa o ňu starali dvaja ľudia, nie to jeden. Naši sú zase príliš "hrdí" na to, aby sa o záhradu staral niekto cudzí (záhradník), takže si to oddrieme pekne sami. Ja som rád, že sa mi podarilo našich prehovoriť, aby si najali niekoho na maľovanie stien, lenže to dopadlo tak, že robotník aj napriek tomu, že má na podobné veci firmu cez 10 rokov bol dosť amatér a teraz sú zase v štádiu "radšej si to urobíme sami lebo nám to znovu niekto do....".  Na moje poznámky, že ich a aj mňa tá záhrada zničí už takmer nereagujú a ja o chvíľu vytiahnem vojnovú sekeru, pretože už to hraničí so zdravím rozumom. Ťažké s takýmito ľuďmi.  Ja s priateľkou máme jednoizbák, ktorý je jej rodiny a zatiaľ šetríme na aspoň 3 izbový byt, ale tie aktuálne ceny sú vážne neuveriteľné. Priateľka má zase dosť dobrú prácu v médiách, takže teraz dupľom odchod nevychádza. Ja robím concept-arty, takže je mi jedno, odkiaľ pracujem iba potrebujem kľud. Ale čím som starší, tým sa mi moje predstavy o odchode vzďaľujú. A veľa mojich kolegov to má podobne. 
882160
7 0
reagují: The Joker, Gonzi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se