Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 7061 - 7080 Napsat příspěvek
reaguje na: Adventurer
Pláčeš sice hezky, ale nad špatnym hrobem.
882890
Pláčeš sice hezky, ale nad špatnym hrobem.
882888
0 -4
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Milosh
Kecarna je od toho aby se kecalo o všem možným a nemožným.8)
O filmech/seriálech máš extra diskuze vedle 8):+
Tak vocode? :D
882888
Kecarna je od toho aby se kecalo o všem možným a nemožným.*8)* O filmech/seriálech máš extra diskuze vedle *8)**:+* Tak vocode? *:D*
882883
5 0
reagují: Milosh
reagovat
Moje slovo v redakci u ratia filmových/mimofilmových příspěvků je asi stejně silné, jako tvoje slovo v diskuzích o náročnějších artových filmech. Jinými slovy pláčeš na špatném hrobě. Kdyby si chtěl, můžu v redakci navrhnout, že budu psát delší nedělní tržby. Tam by mě teda taky poslali do prdele, ale ten návrh by byl méně absurdní :D
882886
Moje slovo v redakci u ratia filmových/mimofilmových příspěvků je asi stejně silné, jako tvoje slovo v diskuzích o náročnějších artových filmech. Jinými slovy pláčeš na špatném hrobě. Kdyby si chtěl, můžu v redakci navrhnout, že budu psát delší nedělní tržby. Tam by mě teda taky poslali do prdele, ale ten návrh by byl méně absurdní :D
882883
5 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Pošlu ti to do vzkazníku jestli chceš;). Jinak prosím v redakci nadhoď, zda by nebylo vhodné hlídat poměr mezi filmovými/mimofilmovými příspěvky v diskuzích (tzv. Clifton's ratio). Gonzi by mohl napsat skript ať to furt nemusí Tony počítat v Excelu.
882883
Pošlu ti to do vzkazníku jestli chceš*;)*. Jinak prosím v redakci nadhoď, zda by nebylo vhodné hlídat poměr mezi filmovými/mimofilmovými příspěvky v diskuzích (tzv. Clifton's ratio). Gonzi by mohl napsat skript ať to furt nemusí Tony počítat v Excelu.
882878
4 -4
reagují: Adventurer, TedGeorge
reagovat

Izrael vs Hamas

Hamas pichnul do sršniho hnízda.
Čekuju twiter a to vypadá fakt na totální masakr Gazy... 
Tohle fakt bude rychlí... 
Ty ztráty Palestinců budou obrovský.. 
Kdo seje vítr... 
882882
Hamas pichnul do sršniho hnízda. Čekuju twiter a to vypadá fakt na totální masakr Gazy...  Tohle fakt bude rychlí...  Ty ztráty Palestinců budou obrovský..  Kdo seje vítr... 
Izrael vs Hamas
2 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
jj
882879
jj
882877
0 -3
reagovat
Ještěra si pust a vyjadri se pod prvnimi dojmy. Me se to tam jako jedinemu moc nelibilo, tak to dej jako reakci na me, urcite budes vetsinove spokojenej :D
882878
Ještěra si pust a vyjadri se pod prvnimi dojmy. Me se to tam jako jedinemu moc nelibilo, tak to dej jako reakci na me, urcite budes vetsinove spokojenej *:D*
882875
1 0
reagovat
Hrozná náhoda bez pravidelných filmových příspěvků. :o
882877
Hrozná náhoda bez pravidelných filmových příspěvků. *:o*
882875
1 0
reagovat
reaguje na: MarvinP
Byl bys rozebranej asi jako bude Gaza do rána ... :o
882876
Byl bys rozebranej asi jako bude Gaza do rána ... *:o*
882874
6 0
reagují: MarvinP
reagovat
Zrovna dnes jsem si chtěl pustit Ještěra a pak se tu k tomu vyjádřit. Teď by to ale vypadalo jen jako reakce na tebe a tak ti moje sofistikovaná analýza tohoto díla zůstane bohužel zapovězena.
882875
Zrovna dnes jsem si chtěl pustit Ještěra a pak se tu k tomu vyjádřit. Teď by to ale vypadalo jen jako reakce na tebe a tak ti moje sofistikovaná analýza tohoto díla zůstane bohužel zapovězena.
882873
3 -2
reagují: TedGeorge, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: TedGeorge
"Mohl si je klidně rozložit na molekuly argumenty."

:D

I don't think so, ale zkusit to asi šlo.
882874
"Mohl si je klidně rozložit na molekuly argumenty." *:D* I don't think so, ale zkusit to asi šlo.
882872
3 -7
reagují: esmo
reagovat
Chujovin sem napíšu ještě hodně. Stejně jako příspěvků o filmech a seriálech. ;)
882873
Chujovin sem napíšu ještě hodně. Stejně jako příspěvků o filmech a seriálech. *;)*
882871
1 -2
reagovat
Podle mě máš co říct, téma tě zajímá a jen tak neplácáš, ale.... :D

Za mě úplně zbytečně konfrontační styl. Já chápu, že když umírají lidi, tak ty emoce prostě jsou a já jsem mnohdy při podobných příležitostech uživatelům MZ nadával, což bych fakt neměl. Sám však třeba do_Odovi často v diskuzích pod filmy píšeš, jak je arogantní. No tak teďka jako nezávislej pozorovatel upozorňuji, že seš arogantní ty ¯\_(ツ)_/¯

Já to teďka schválně celé zpětně pročetl. Ještě v poledne si na Barva reagoval civilizovaně, no pak ti kvůli nečemu trošinku rupla cévka, zvolil si klíčová slova "drzost" a "demence" a už to jelo. Seš chytrej, přece si to musel čekat :)

Nic úplně šíleného ti dva nenapsali a srovnání s Ukrajinou je podle mě mimo.. Nadechni se a přečti si to ještě jednou. Mohl si je klidně rozložit na molekuly argumenty. Škoda, už je to teďka jenom o tom, kdo ho má většího :)
882872
Podle mě máš co říct, téma tě zajímá a jen tak neplácáš, ale.... *:D* Za mě úplně zbytečně konfrontační styl. Já chápu, že když umírají lidi, tak ty emoce prostě jsou a já jsem mnohdy při podobných příležitostech uživatelům MZ nadával, což bych fakt neměl. Sám však třeba do_Odovi často v diskuzích pod filmy píšeš, jak je arogantní. No tak teďka jako nezávislej pozorovatel upozorňuji, že seš arogantní ty ¯\_(ツ)_/¯ Já to teďka schválně celé zpětně pročetl. Ještě v poledne si na Barva reagoval civilizovaně, no pak ti kvůli nečemu trošinku rupla cévka, zvolil si klíčová slova "drzost" a "demence" a už to jelo. Seš chytrej, přece si to musel čekat :) Nic úplně šíleného ti dva nenapsali a srovnání s Ukrajinou je podle mě mimo.. Nadechni se a přečti si to ještě jednou. Mohl si je klidně rozložit na molekuly argumenty. Škoda, už je to teďka jenom o tom, kdo ho má většího :)
882858
18 -2
reagují: MarvinP
reagovat
Prosím vzpomeň si na svůj příspěvek, až se tu budeš ptát na zkušenosti s menstruačními kalíšky nebo nějakou jinou random chujovinou.
882871
Prosím vzpomeň si na svůj příspěvek, až se tu budeš ptát na zkušenosti s menstruačními kalíšky nebo nějakou jinou random chujovinou.
882865
2 -5
reagují: AndyKaufman
reagovat
No jsi na stránkách o filmech. A nějaký příspěvek k tématu si od tebe fakt nepamatuji. Což mi přijde docela podstatné, když tu ostatním nadáváš do kecálistů. Asi to tu není povinnost. Ale i tak mi přijde divný, že se pohorsujes nad kvalitou mých mimofilmovych příspěvků, což je asi pravda. Na druhou stranu sem k filmům nepíšeš sám vůbec nic. A zapojuješ se jenom humorem a konfliktně. 

Člověk s tak vytříbeným vkusem na humor a kvalitu znalostí musí mít skvělý vkus a rád bych si od něj něco k tématu někdy přečetl. :+
882865
No jsi na stránkách o filmech. A nějaký příspěvek k tématu si od tebe fakt nepamatuji. Což mi přijde docela podstatné, když tu ostatním nadáváš do kecálistů. Asi to tu není povinnost. Ale i tak mi přijde divný, že se pohorsujes nad kvalitou mých mimofilmovych příspěvků, což je asi pravda. Na druhou stranu sem k filmům nepíšeš sám vůbec nic. A zapojuješ se jenom humorem a konfliktně.  Člověk s tak vytříbeným vkusem na humor a kvalitu znalostí musí mít skvělý vkus a rád bych si od něj něco k tématu někdy přečetl. *:+*
882863
3 -5
reagovat
Něco o filmu. Právě teď. Jak to prosím souvísí?
882863
Něco o filmu. Právě teď. Jak to prosím souvísí?
882862
1 -5
reagovat
Ano, lepší je napsat příspěvek s nadávkou a lží. :)

Že to máš zapotřebí. Kdy jsi sem naposledy napsal něco o filmu? 
882862
Ano, lepší je napsat příspěvek s nadávkou a lží. *:)* Že to máš zapotřebí. Kdy jsi sem naposledy napsal něco o filmu? 
882860
3 -7
reagovat
No není to nádherné jak je ten svět krásně černobílý. Buď máte na vše úplně stejný názor jako jeden namyšlenej kecálista a wikipediovskej odborník na vše nebo jste úplnej mamrd co by měl jen držet hubu.
882860
No není to nádherné jak je ten svět krásně černobílý. Buď máte na vše úplně stejný názor jako jeden namyšlenej kecálista a wikipediovskej odborník na vše nebo jste úplnej mamrd co by měl jen držet hubu.
20 -4
reagovat
reaguje na: MarvinP
Vždyť jasně tohle nahlodavani a pochybovani je oblíbená taktika mnoha skupin.

"Já se rozhodně nezastávám  Hamásu, ale..." 

Vlastně jsem si to celé vymyslel a ty teď doma sedíš nepochopený s izraelskou vlaječkou v ruce. 

Neuvěřitelná kombinace cynismu a drzosti v den těch útoků. Od tebe i Barva. 

Ale asi tu v minulosti psal jiný Marvin, že Izrael nemá právo na existenci. Samé náhody... 
882858
Vždyť jasně tohle nahlodavani a pochybovani je oblíbená taktika mnoha skupin. "Já se rozhodně nezastávám  Hamásu, ale..."  Vlastně jsem si to celé vymyslel a ty teď doma sedíš nepochopený s izraelskou vlaječkou v ruce.  Neuvěřitelná kombinace cynismu a drzosti v den těch útoků. Od tebe i Barva.  Ale asi tu v minulosti psal jiný Marvin, že Izrael nemá právo na existenci. Samé náhody... 
882857
4 -12
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Gonzi
Nenech se prosím zmanipulovat cíleným překrucování toho, co jsem napsal, ke kterému tady docházelo. Já se nezastával Hamasu a nijak nerelativitoval naprostou hrůznost toho, co tam provádějí a naprosto souhlasím s oprávněností tvrdé odpovědi. Já jsem se bavil o tom, zda za ten útok nesou vinu všichni Palestinci, protože mají nějak vrozený falešný pocit nadřazenosti, nebo zda přesně takové uvažování není to, co k podobným hrůzám vede a měli bychom to vnímat diferencovaneji. 
882857
Nenech se prosím zmanipulovat cíleným překrucování toho, co jsem napsal, ke kterému tady docházelo. Já se nezastával Hamasu a nijak nerelativitoval naprostou hrůznost toho, co tam provádějí a naprosto souhlasím s oprávněností tvrdé odpovědi. Já jsem se bavil o tom, zda za ten útok nesou vinu všichni Palestinci, protože mají nějak vrozený falešný pocit nadřazenosti, nebo zda přesně takové uvažování není to, co k podobným hrůzám vede a měli bychom to vnímat diferencovaneji. 
882855
11 -5
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se