Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 6761 - 6780 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Ale jsou fakt vcelku hezké. A na 15 let starý plazmě z bazoše musej vypadat přímo úchvatně.
883429
Ale jsou fakt vcelku hezké. A na 15 let starý plazmě z bazoše musej vypadat přímo úchvatně.
883427
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Máš pravdu, to byla nesprávná formulace. Sypu si popel na hlavu.

Ve vzkazníku mám hned tři - tonyclifton, barrylyndon, andykaufman. Taky si pamatuji specilání postbanový/pseudorozlučkový nick TonyOut. Ale ok, ten nebudu počítat, ať nežeru.
883428
Máš pravdu, to byla nesprávná formulace. Sypu si popel na hlavu. Ve vzkazníku mám hned tři - tonyclifton, barrylyndon, andykaufman. Taky si pamatuji specilání postbanový/pseudorozlučkový nick TonyOut. Ale ok, ten nebudu počítat, ať nežeru.
883426
4 -1
reagovat
reaguje na: Milosh
Vlastně mi přijde trochu symbolické, ze milovníkovi starých dobrých akcnaku a drsných hrdinů z dob minulých zlomily vaz labutě.
883427
Vlastně mi přijde trochu symbolické, ze milovníkovi starých dobrých akcnaku a drsných hrdinů z dob minulých zlomily vaz labutě.
883423
4 0
reagují: Milosh
reagovat
Kde je prosím ten popud, aby byl zabanovaný? :)

Moje přezdívka je tu druhá. Když nepočítám trollící mulťak caina/Hasty nebo kdo to tehdy byl. A jedno bylo přejmenování... 

Navíc přechod z Tonyho na Andyho nebyl po banu, ale vlastním odchodu.

Od včerejška tu máš tak 20 příspěvků? a ani jeden ani náznakem o filmech. Do jednoho všechno něčí prudění. Ostatně jako každý jiný den. Opravdu jsi tu správně nebo omylem jako Hasta? :+
883426
Kde je prosím ten popud, aby byl zabanovaný? *:)* Moje přezdívka je tu druhá. Když nepočítám trollící mulťak caina/Hasty nebo kdo to tehdy byl. A jedno bylo přejmenování...  Navíc přechod z Tonyho na Andyho nebyl po banu, ale vlastním odchodu. Od včerejška tu máš tak 20 příspěvků? a ani jeden ani náznakem o filmech. Do jednoho všechno něčí prudění. Ostatně jako každý jiný den. Opravdu jsi tu správně nebo omylem jako Hasta? *:+*
883423
2 -4
reagují: Milosh, Milosh
reagovat
Ale úplnou jistotu jsme měli, az když byl poskytnutý důkazní materiál v podobě fotek ptáků.
883425
Ale úplnou jistotu jsme měli, az když byl poskytnutý důkazní materiál v podobě fotek ptáků.
883423
2 0
reagovat
Jako stejně je prdel, že byl defacto zabanován na popud Tonyho, kterej je tu už minimálně ve čtvrtý iteraci.
883423
Jako stejně je prdel, že byl defacto zabanován na popud Tonyho, kterej je tu už minimálně ve čtvrtý iteraci.
4 -2
reagovat
Byl jsem odhalen. Každý víkend jezdím stovky kilometrů fotit ptáky na Moravu. Proto sem nemám čas psát o filmech.
883422
Byl jsem odhalen. Každý víkend jezdím stovky kilometrů fotit ptáky na Moravu. Proto sem nemám čas psát o filmech.
883411
8 -2
reagovat
reaguje na: GhostFromHell
Obecně fotky ptáků nevyhledávám, ale uznávám, že tihle vypadají hezky. Akorát ten velký černý pták vedle té malé kachničky mě trochu vyděsil.
Každopádně je vidět, že ptáky máš v oku.:+
883421
Obecně fotky ptáků nevyhledávám, ale uznávám, že tihle vypadají hezky. Akorát ten velký černý pták vedle té malé kachničky mě trochu vyděsil. Každopádně je vidět, že ptáky máš v oku.*:+*
883406
7 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Můžeš se vsadit za jak dlouho se vrátí zpátky.
883420
Můžeš se vsadit za jak dlouho se vrátí zpátky.
883414
2 0
reagovat
On to nechape, je takový MZ Michael Scott...

Každopádně bude mít aspoň čas fotit ptáky. 
883419
On to nechape, je takový MZ Michael Scott... Každopádně bude mít aspoň čas fotit ptáky. 
883413
3 0
reagovat
V kontextu dvou posledních diskuzí a ještě jedné nové inkarnace cain.pulla jsem si musel změnit ikonku. 

U Hasty mne baví vědomí dvojího života, kdy doma od počítače všem nadává do buzerantů a pak jde do přírody fotit ptáky. 
883418
V kontextu dvou posledních diskuzí a ještě jedné nové inkarnace cain.pulla jsem si musel změnit ikonku.  U Hasty mne baví vědomí dvojího života, kdy doma od počítače všem nadává do buzerantů a pak jde do přírody fotit ptáky. 
8 0
reagovat
Ale ty fotky byly tak nějak kýčovitě hezký, no... :D8)
883417
Ale ty fotky byly tak nějak kýčovitě hezký, no... *:D**8)*
1 0
reagovat
Ty pracuješ s tím, že ti to dojde. 
883416
Ty pracuješ s tím, že ti to dojde. 
883413
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Sakra, měla jsem se vsadit :D
883414
Sakra, měla jsem se vsadit *:D*
883370
4 0
reagují: Cinefil
reagovat
Nějak nechápu tvoji motivaci, proč se pořád vracíš. Me když odněkud vyhodí, tak uz tam nikdy nepachnu. Trochu to totiž zraní moje city a dojde mi, že nejsem vítán...
883413
Nějak nechápu tvoji motivaci, proč se pořád vracíš. Me když odněkud vyhodí, tak uz tam nikdy nepachnu. Trochu to totiž zraní moje city a dojde mi, že nejsem vítán...
883412
13 0
reagují: (=LIFTY=), Mr. Hlad
reagovat
Hoši jen jestli ti sociopati nejste vy, pořád tady deno denně řešíte hrozný sračky :)

Jo a píše samozřejmě Hasta, kdo jiný (duch z pekla ne, blbouni), ušetřím vám pár hodin života takto snad. Pro některé to určitě bude vrchol dne :D
883412
Hoši jen jestli ti sociopati nejste vy, pořád tady deno denně řešíte hrozný sračky :) Jo a píše samozřejmě Hasta, kdo jiný (duch z pekla ne, blbouni), ušetřím vám pár hodin života takto snad. Pro některé to určitě bude vrchol dne *:D*
3 -6
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To uz by byl Milosh totalni sociopat.

Jako je to mozny.
883411
To uz by byl Milosh totalni sociopat. Jako je to mozny.
883410
5 0
reagují: Milosh
reagovat
Nebo velmi promyšlený Miloshuv multak.
883410
Nebo velmi promyšlený Miloshuv multak.
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Aneb jestli doteď někdo měl pochyby, že to je Hasta, tak teď se sám přiznal.
883409
Aneb jestli doteď někdo měl pochyby, že to je Hasta, tak teď se sám přiznal.
883408
9 0
reagovat
Od LV426....

Ok ;)
883408
Od LV426.... Ok *;)*
883406
5 0
reagují: do_Od
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se