Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 6741 - 6760 Napsat příspěvek
Nechci vás rušit, jen bych chtěl Civalovi poděkovat za poslední pivo, fakt moc zajímavé. 
883455
Nechci vás rušit, jen bych chtěl Civalovi poděkovat za poslední pivo, fakt moc zajímavé. 
6 -3
reagují: pepo
reagovat
Pánové upřímně většina příspěvků v kecárně nikoho nezajímá. Proto je to kecárna 8)

Já sem chodím v podstatě jen uklízet. A teď teda vyhlížet info o Filmové výzvě. Nepřeceňujte zajímavost svých sdělení ;)
883453
Pánové upřímně většina příspěvků v kecárně nikoho nezajímá. Proto je to kecárna *8)* Já sem chodím v podstatě jen uklízet. A teď teda vyhlížet info o Filmové výzvě. Nepřeceňujte zajímavost svých sdělení ;)
16 0
reagovat
Vraťte Hastu, začíná tady Občanská válka.
883452
Vraťte Hastu, začíná tady Občanská válka.
7 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Pls už dost. :+
883451
Pls už dost. *:+*
883450
0 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Který přesně myslíš? Ty na který reaguješ kňučením? Zajímavé. A ten pasivně agresivní palec nahoru už je taky dost trapnej.
883450
Který přesně myslíš? Ty na který reaguješ kňučením? Zajímavé. A ten pasivně agresivní palec nahoru už je taky dost trapnej.
883448
4 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Milosh
Doslova nikoho tu tyto příspěvky nezajímají. :+
883448
Doslova nikoho tu tyto příspěvky nezajímají. *:+*
883447
0 -5
reagují: Milosh
reagovat
Od včerejška tu nemám ani zdaleka 20 příspěvků a jediný do čeho jsem ryl je velmi pochybný vznik Izraele. Takže link

Jako chápu, že když ti někdo napíše, že jsi arogantní k0k0t a dostane bůhví kolik lajků, tak to takovýho ješitnýho blbečka nasere a hned hledá způsoby jak "vrátit úder".  Příjde mi ale, že lhaní a "vůbec tu nepíšeš o filmech" je dost ubohý bobku.
883447
Od včerejška tu nemám ani zdaleka 20 příspěvků a jediný do čeho jsem ryl je velmi pochybný vznik Izraele. Takže https://media.tenor.com/uIorgaD4_cUAAAAC/fake-news-point.gif Jako chápu, že když ti někdo napíše, že jsi arogantní k0k0t a dostane bůhví kolik lajků, tak to takovýho ješitnýho blbečka nasere a hned hledá způsoby jak "vrátit úder".  Příjde mi ale, že lhaní a "vůbec tu nepíšeš o filmech" je dost ubohý bobku.
883426
4 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
Podle mě by si i místní diskuze zasloužily vlastní tričko s hláškami.
Klidně budu chodit s fleshjackem na zádech.

BTW nejhezčí diskuze byla na téma domácí zvířata.
883445
Podle mě by si i místní diskuze zasloužily vlastní tričko s hláškami. Klidně budu chodit s fleshjackem na zádech. BTW nejhezčí diskuze byla na téma domácí zvířata.
883441
0 0
reagovat
Caseyho nové video s největším počtem disliků, co jsem u něj kdy viděl.
Jew
883443
Caseyho nové video s největším počtem disliků, co jsem u něj kdy viděl. [url=https://youtu.be/kVHGhdUDjPU?si=hHEKJjhkuoCuo8uM]Jew [/url]
2 0
reagovat
Pamatuje někdo debatu peďák/pajdák?
883442
Pamatuje někdo debatu peďák/pajdák?
883441
0 0
reagují: Vault_13, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Cinefil
Těch věcí bylo víc, nesepisovali jsme to někdy? 
883441
Těch věcí bylo víc, nesepisovali jsme to někdy? 
883434
1 -1
reagují: (=LIFTY=), Memphis
reagovat
Určitě víc imho, Hasta je zapomenutelnej :D
883439
Určitě víc imho, Hasta je zapomenutelnej :D
883434
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Potřebovaly by poladit. Ale některé z nich bych si dokázal představit jako uvítací obrazovku Win 10/11 :D
883438
Potřebovaly by poladit. Ale některé z nich bych si dokázal představit jako uvítací obrazovku Win 10/11 *:D*
883435
0 0
reagovat
Ty fotky nejsou technicky špatný, některý jsou dost fajn i kompozičně, ale fotit technikou za 200k a pak se úplně vysrat na postprodukci, to mě trochu bolí :D
883435
Ty fotky nejsou technicky špatný, některý jsou dost fajn i kompozičně, ale fotit technikou za 200k a pak se úplně vysrat na postprodukci, to mě trochu bolí *:D*
883431
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: TedGeorge
A kolik lidí chápe ten vtip s godzillou nebo soundbarem z číny? :D
883434
A kolik lidí chápe ten vtip s godzillou nebo soundbarem z číny? *:D*
883432
3 0
reagují: AndyKaufman, TedGeorge
reagovat
Tohle pochopí tak deset lidí, spis nebude.
883432
Tohle pochopí tak deset lidí, spis nebude.
883431
0 0
reagují: Cinefil
reagovat
Chápu dobře, že fotit ptáky bude nový MZ running joke? :D

PS: Ty fotky samy o sobě nejsou špatný. Ale tolik času a taková blbost...
883431
Chápu dobře, že [i]fotit ptáky[/i] bude nový MZ running joke? *:D* PS: Ty fotky samy o sobě nejsou špatný. Ale tolik času a taková blbost...
2 0
reagují: HAL, TedGeorge
reagovat
Pusu! Pusu! Pusu! link
883430
Pusu! Pusu! Pusu! https://i.imgflip.com/hs3ds.jpg?a471048 
0 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ale jsou fakt vcelku hezké. A na 15 let starý plazmě z bazoše musej vypadat přímo úchvatně.
883429
Ale jsou fakt vcelku hezké. A na 15 let starý plazmě z bazoše musej vypadat přímo úchvatně.
883427
2 -1
reagovat
Máš pravdu, to byla nesprávná formulace. Sypu si popel na hlavu.

Ve vzkazníku mám hned tři - tonyclifton, barrylyndon, andykaufman. Taky si pamatuji specilání postbanový/pseudorozlučkový nick TonyOut. Ale ok, ten nebudu počítat, ať nežeru.
883428
Máš pravdu, to byla nesprávná formulace. Sypu si popel na hlavu. Ve vzkazníku mám hned tři - tonyclifton, barrylyndon, andykaufman. Taky si pamatuji specilání postbanový/pseudorozlučkový nick TonyOut. Ale ok, ten nebudu počítat, ať nežeru.
883426
4 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se