Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 6721 - 6740 Napsat příspěvek

Dabing a AI

link

Přemýšlím nad tím, jestli je to pro filmove fandy dobrá nebo špatná budoucnost…
887854
[url=https://m.zive.cz/clanky/zacatek-konce-lidskeho-dabingu-frantisek-filipovsky-zacal-diky-ai-mluvit-perfektni-anglictinou/sc-3-a-225385/]https://m.zive.cz/clanky/zacatek-konce-lidskeho-dabingu-frantisek-filipovsky-zacal-diky-ai-mluvit-perfektni-anglictinou/sc-3-a-225385/ [/url]Přemýšlím nad tím, jestli je to pro filmove fandy dobrá nebo špatná budoucnost…
Dabing a AI
2 0
reagovat
reaguje na: okkac
Já bych tam ještě přidal antivax, to jsou 2 věci, kde se spolehlivě pozná jestli je člověk vypatlanej kretén nebo ne. Rusko a očkování. 
887812
Já bych tam ještě přidal antivax, to jsou 2 věci, kde se spolehlivě pozná jestli je člověk vypatlanej kretén nebo ne. Rusko a očkování. 
887797
10 -3
reagovat
Nechci úplně tahat politiku, ale sere mne, že když vyhraje někdo jako Wilders v Nizozemí, který je totálně proti muslimské imigraci, kde jsem 100% za, viz. Dublin teď, tak  na druhou stranu je to proruský kokot a tohle mne sere neskutečně, že fakt nemám nikoho, kdo je proeveropský, antimuslimský a antiruský.
887797
Nechci úplně tahat politiku, ale sere mne, že když vyhraje někdo jako Wilders v Nizozemí, který je totálně proti muslimské imigraci, kde jsem 100% za, viz. Dublin teď, tak  na druhou stranu je to proruský kokot a tohle mne sere neskutečně, že fakt nemám nikoho, kdo je proeveropský, antimuslimský a antiruský.
13 -4
reagují: xnewstedx, AndyKaufman
reagovat

Netflix

Než si vyberete z nabídky, tak dřív usnete...

To je hrozný co tam všechno mají...
A to jsem si to projel jen tak letmo. Kupodivu hodně českých filmů z nové i starší doby např
 Slavnosti sněženek...

Nakonec jsem si pustil totální GP velkou zeď s Damonem a Pascalem :D8)
887785
Než si vyberete z nabídky, tak dřív usnete... To je hrozný co tam všechno mají... A to jsem si to projel jen tak letmo. Kupodivu hodně českých filmů z nové i starší doby např  Slavnosti sněženek... Nakonec jsem si pustil totální GP velkou zeď s Damonem a Pascalem *:D**8)*
Netflix
2 -1
reagovat

John Cleese

Se těší dobrého zdraví v pozdním věku a vybrané společnosti 8):D:+
link
887783
Se těší dobrého zdraví v pozdním věku a vybrané společnosti *8)**:D**:+* https://www.instagram.com/p/Czy6BEApyaw/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
John Cleese
0 0
reagovat
Legenda MMA Chael Sonnen a jinak docela chytrý chlap s vlastním podcastem se pustil do Dwaynea Johnsona kvůli steroidům. link

Sonnen rozhodně není žádný bulvárník a kecálista. Popravdě jsem zaznamenal několikrát v posledních letech odbornou polemiku s tím, že jeho cviky a dieta prostě nesedí. 

Tady nejde o to, že sype, to dělá imho každý herec který přibírá svaly na roli. Ale to, že si vybudoval celý kult na své svých rutinách a jídelníčku a všechno to bude fake jako u toho Liver Kinga.
887768
Legenda MMA Chael Sonnen a jinak docela chytrý chlap s vlastním podcastem se pustil do Dwaynea Johnsona kvůli steroidům. [url=https://talksport.com/sport/1649308/the-rock-steroids-accusation-chael-sonnen-joe-rogan/]https://talksport.com/sport/1649308/the-rock-steroids-accusation-chael-sonnen-joe-rogan/ [/url]Sonnen rozhodně není žádný bulvárník a kecálista. Popravdě jsem zaznamenal několikrát v posledních letech odbornou polemiku s tím, že jeho cviky a dieta prostě nesedí.  Tady nejde o to, že sype, to dělá imho každý herec který přibírá svaly na roli. Ale to, že si vybudoval celý kult na své svých rutinách a jídelníčku a všechno to bude fake jako u toho Liver Kinga.
2 -1
reagovat
reaguje na: Muf
Jo, ovladač na ps5, to bylo jediný :D
887764
Jo, ovladač na ps5, to bylo jediný *:D*
887762
1 0
reagovat
reaguje na: Muf
Trackují to každý rok na zive.cz link
887763
Trackují to každý rok na zive.cz https://www.zive.cz/clanky/black-friday/sc-3-a-219308/default.aspx
887762
2 0
reagovat

"Black friday"

Narazil někdo na nějakou elektroniku/hardware, na kterou je sleva co se opravdu vyplatí? Nechce se mě prolézat stránky s rádoby slevami, aneb "nechci slevu zadarmo". Kdyby měl někdo zajímavý tip, tak to sem dejte. dík :+
887762
Narazil někdo na nějakou elektroniku/hardware, na kterou je sleva co se opravdu vyplatí? Nechce se mě prolézat stránky s rádoby slevami, aneb "nechci slevu zadarmo". Kdyby měl někdo zajímavý tip, tak to sem dejte. dík *:+*
"Black friday"
0 0
reagují: esmo, speedy.mail
reagovat
reaguje na: The Joker
Co je na tom? Myslím, že ty peníze utratil mnohem líp, než kdyby za to Netflix opravdu něco natočil. :D
887760
Co je na tom? Myslím, že ty peníze utratil mnohem líp, než kdyby za to Netflix opravdu něco natočil. *:D*
887749
5 0
reagovat
Streamy celkove pali stovky milionu za nic a strasne podcenuji jak moc talentu jde pouze o penize. Abrams 250+ u Warneru, Waller-Bridge 60 u Amazonu, Lord&Miller 100+ u Sony a tak by slo pokracovat dal a dal. A pak v US vytahuji black friday dealy v US jako Hulu na rok za .99 mesicne, s D+ za 1.99, komplet MAX na pulrok za 2.99 mesicne, Peacock a Paramount+ kazdy za 1.99...
887754
Streamy celkove pali stovky milionu za nic a strasne podcenuji jak moc talentu jde pouze o penize. Abrams 250+ u Warneru, Waller-Bridge 60 u Amazonu, Lord&Miller 100+ u Sony a tak by slo pokracovat dal a dal. A pak v US vytahuji black friday dealy v US jako Hulu na rok za .99 mesicne, s D+ za 1.99, komplet MAX na pulrok za 2.99 mesicne, Peacock a Paramount+ kazdy za 1.99...
2 0
reagovat
A takový to byl podle Spielberga talent.

"Five of my friends have Netflix deals. It's a very achievable goal." — Summer Smith

:D
887751
A takový to byl podle Spielberga talent. [i]"Five of my friends have Netflix deals. It's a very achievable goal." [/i]— Summer Smith *:D*
887749
1 0
reagovat
47 róninů byla za mě pecka … borec je frajer, nedá se říct, že bych Netflix nějak litoval :D
887750
47 róninů byla za mě pecka … borec je frajer, nedá se říct, že bych Netflix nějak litoval *:D*
887749
7 0
reagovat
New York Times: "Netflix bought a sci-fi series from director Carl Rinsch in 2018 and spent $55M developing it. Not a single episode has been finished. Instead, the director has reportedly spent $11M of Netflix’s money gambling on risky stocks and buying dogecoin, which he flipped for $27M. After that, he went on a spending spree, buying 5 Rolls-Royces, a Ferrari, furniture, and designer clothing. The only feature film he's directed prior to this was '47 Ronin' which has a 16% on Rotten Tomatoes." :o:o
887749
New York Times: [i]"Netflix bought a sci-fi series from director Carl Rinsch in 2018 and spent $55M developing it. Not a single episode has been finished. Instead, the director has reportedly spent $11M of Netflix’s money gambling on risky stocks and buying dogecoin, which he flipped for $27M. After that, he went on a spending spree, buying 5 Rolls-Royces, a Ferrari, furniture, and designer clothing. The only feature film he's directed prior to this was '47 Ronin' which has a 16% on Rotten Tomatoes."[/i] *:o**:o*
15 0
reagují: Cinefil, Memphis, esmo
reagovat
To není on. 
887666
To není on. 
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Vypadá to tak.
887662
Vypadá to tak.
887659
0 0
reagovat
Skromný dotaz... Codename je back?
887659
Skromný dotaz... Codename je back?
0 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: verbst
Zaznamenal jsem a platila moje moznos bé :)
887652
Zaznamenal jsem a platila moje moznos bé *:)*
887649
0 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
887649
https://www.moviezone.cz/clanek/45983-filmova-vyzva/diskuze
887638
0 0
reagují: Demonic8
reagovat
Snad nedostal někdo doOdku.
887642
Snad nedostal někdo doOdku.
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se