Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 5881 - 5900 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Dobře on :)
891213
Dobře on *:)*
891210
2 -1
reagovat
Já si pořád říkal, proč má Polux tak gigantické komentáře a on má vlastní stránku Polux.Zone, z kama je sem dává :D
891210
Já si pořád říkal, proč má Polux tak gigantické komentáře a on má vlastní stránku [url=https://www.polux.zone/]Polux.Zone[/url], z kama je sem dává *:D*
5 -1
reagují: Cinefil, Demonic8
reagovat
Nedávno jsem zjistil, že dva měsice zpátky umřel Hoi Mang, byl to malý obrýlený čiňan co hodně hrál s Jackie Chanem, nebo s Brandonem Lee v Dědictví vášně, měl rakovinu, taky velká škoda. Byl skvělej 
891112
Nedávno jsem zjistil, že dva měsice zpátky umřel Hoi Mang, byl to malý obrýlený čiňan co hodně hrál s Jackie Chanem, nebo s Brandonem Lee v Dědictví vášně, měl rakovinu, taky velká škoda. Byl skvělej 
1 0
reagovat
reaguje na: esmo
Další oběť šílené korejské kultury podle toho, co si čtu. Tam stačí opravdu neskutečně málo a staneš se veřejným nepřítelem, kterého šikanuje celý národ.
891100
Další oběť šílené korejské kultury podle toho, co si čtu. Tam stačí opravdu neskutečně málo a staneš se veřejným nepřítelem, kterého šikanuje celý národ.
891086
1 0
reagovat

Diskova kronika

Zemřela jihokorejská hvězda Lee Sun-kyun, nám známý především z hitu Parazit.
link
891086
Zemřela jihokorejská hvězda Lee Sun-kyun, nám známý především z hitu Parazit. https://edition.cnn.com/2023/12/27/world/lee-sun-kyun-death-south-korea-intl-hnk/index.html
Diskova kronika
2 0
reagují: connor
reagovat
"I put them on the map and they tried to put me in the ground"
Francis Underwood
:D
891016
"I put them on the map and they tried to put me in the ground" Francis Underwood *:D*
1 -1
reagovat
A dnes je ten deň! Nikto sa tomu nevyhneme :D
link
890814
A dnes je ten deň! Nikto sa tomu nevyhneme *:D* https://www.instagram.com/reel/C0bwjfuMnNw/?igsh=MWMwZDgzOWdhbDJzYw==
5 0
reagovat
Neměli, byli v očekávání.
Těhotenský test řešil max tři měsíce zpátky.
890808
Neměli, byli v očekávání. Těhotenský test řešil max tři měsíce zpátky.
890807
0 0
reagovat
890765
[url=https://youtu.be/hbY9tXMVXDY?si=pX_Ha-dEBnydmh-t]Leslie Nielsen ve Středozemi[/url]
3 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Aby to nove DC neskoncilo jeste pred prvni klapkou... Ale Disk ma novou sanci... 8)
890740
Aby to nove DC neskoncilo jeste pred prvni klapkou... Ale Disk ma novou sanci... *8)*
890734
2 -1
reagovat
reaguje na: speta.jr
Jo dokonce jsou podle všeho Warneři před bankrote a Zaslav se to snaží takto řešit. 
890734
Jo dokonce jsou podle všeho Warneři před bankrote a Zaslav se to snaží takto řešit. 
890733
0 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: DarkSith
no ja nekde cetl ze WB maj na stole snad i insolvenci/restrukturalizaci takze nejaky merger je taky varianta... 
890733
no ja nekde cetl ze WB maj na stole snad i insolvenci/restrukturalizaci takze nejaky merger je taky varianta... 
890729
0 0
reagují: DarkSith
reagovat

WBD a Paramount jednání o spojení

Co na tohle říkáte? Podle mě by díky tomu mohla vzniknout slušná konkurence Disneymu. A představa, že by teoreticky Taylor Sheridan natočil seriál nebo film že světa DC mě přijde velmi zajímavá. Například by mě zajímalo, jak by vypadala jeho verze Batmena nebo Green Arrowa, a protože to umí s ženskými hrdinkami svěřil bych mu klidně novou adaptaci Supergirl. 8) Link 
890729
Co na tohle říkáte? Podle mě by díky tomu mohla vzniknout slušná konkurence Disneymu. A představa, že by teoreticky Taylor Sheridan natočil seriál nebo film že světa DC mě přijde velmi zajímavá. Například by mě zajímalo, jak by vypadala jeho verze Batmena nebo Green Arrowa, a protože to umí s ženskými hrdinkami svěřil bych mu klidně novou adaptaci Supergirl. *8)* [url=https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-dva-obri-hollywoodu-maji-namluvy-warner-se-uchazi-o-paramount-242266]Link[/url] 
WBD a Paramount jednání o spojení
0 -5
reagují: speta.jr
reagovat
890723
[url=https://www.youtube.com/watch?v=RfMZ-q6qkEc]Jamie Foxx's Night To Remember[/url]
0 0
reagovat
reaguje na: HAL
Mně právě taky něco obdobného :D
link
890722
Mně právě taky něco obdobného *:D* https://youtu.be/UllFP_CaAt4?si=WfBV9XuScEIoaMew&t=214
890720
1 0
reagovat
Je to pro mě osobnější, protože jsem na té fakultě studoval. Sice před patnácti lety a sice jsem to nedokončil, ale pořád mám k té fakultě vztah. Navíc jsem studoval právě ve čtvrtém patře, kde se pohyboval vrah a jeho oběti. Chodil jsem tam na literární semináře, ve zkouškovém jsem tam dělal zkoušky. Ty učebny a chodby mám pořád před očima, vybavuju si to, i když je to tak dávno. Znám tu fakultu dobře, mám ji celou prochozenou. Těžko se mi na to hledají slova. :-
890721
Je to pro mě osobnější, protože jsem na té fakultě studoval. Sice před patnácti lety a sice jsem to nedokončil, ale pořád mám k té fakultě vztah. Navíc jsem studoval právě ve čtvrtém patře, kde se pohyboval vrah a jeho oběti. Chodil jsem tam na literární semináře, ve zkouškovém jsem tam dělal zkoušky. Ty učebny a chodby mám pořád před očima, vybavuju si to, i když je to tak dávno. Znám tu fakultu dobře, mám ji celou prochozenou. Těžko se mi na to hledají slova. *:-*
6 -2
reagovat
reaguje na: esmo
Teď nepochybně začnou.
To mi připomíná tohle video.
890720
Teď nepochybně začnou. To mi připomíná [url=https://www.youtube.com/watch?v=nSKqPYYSw68]tohle [/url]video.
890715
1 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: HAL
To samo, nicméně v tomto případě zvolil střelec na střílení z pár metrů pušku s optikou ráže .308, takže ... je to zbytečné řešit, vzhledem k tomu, že udělal větší paseku v jedné místnosti než na dlouhou vzdálenost, kde tato zbraň dominuje.
Naopak bych se ptal, proč u nás nedisponuje více hlídek dlouhými zbraněmi ve vozidlech, tak aby mohli protivníka na dlouhou vzdálenost eliminovat.
890715
To samo, nicméně v tomto případě zvolil střelec na střílení z pár metrů pušku s optikou ráže .308, takže ... je to zbytečné řešit, vzhledem k tomu, že udělal větší paseku v jedné místnosti než na dlouhou vzdálenost, kde tato zbraň dominuje. Naopak bych se ptal, proč u nás nedisponuje více hlídek dlouhými zbraněmi ve vozidlech, tak aby mohli protivníka na dlouhou vzdálenost eliminovat.
890694
0 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: verbst
Jak moc musí být člověk narušený, když bez emocí zabije dvouměsíční dítě,  v klidu tráví dva dny doma, než mu hrabne definitivně...
890697
Jak moc musí být člověk narušený, když bez emocí zabije dvouměsíční dítě,  v klidu tráví dva dny doma, než mu hrabne definitivně...
890695
5 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Naštěstí už mě hezkých pár let žádná bitka nepotkala (resp co jsem se přestěhoval do Prahy), nejhorší byl před víc jak deseti lety jeden neonácek který mi nejdřív po telefonu vyhrožoval a pak si na mě počkal v hospodě s nožem - povedlo se mi ho naštěstí "ukecat" ať se uklidní a odejde, ten pak dostal podmínku a už jsem o něm neslyšel. Tehdy jsem kvůli němu začal nosit pepřák, ten by ho v tu chvíli (vojenský nůž půl metru od těla v ruce dvakrát silnějšího chlapa) nezastavil, pistole pravděpodobně ano - přinejmenším vědomí že ji mám výrazně zasáhne do toho jak ten člověk uvažuje.
Ale u nás je naštěstí bezpečno a takové věci se obecně nestávají, narážel jsem právě na ten stav v US kde násilí je mnohem běžnější.
890696
Naštěstí už mě hezkých pár let žádná bitka nepotkala (resp co jsem se přestěhoval do Prahy), nejhorší byl před víc jak deseti lety jeden neonácek který mi nejdřív po telefonu vyhrožoval a pak si na mě počkal v hospodě s nožem - povedlo se mi ho naštěstí "ukecat" ať se uklidní a odejde, ten pak dostal podmínku a už jsem o něm neslyšel. Tehdy jsem kvůli němu začal nosit pepřák, ten by ho v tu chvíli (vojenský nůž půl metru od těla v ruce dvakrát silnějšího chlapa) nezastavil, pistole pravděpodobně ano - přinejmenším vědomí že ji mám výrazně zasáhne do toho jak ten člověk uvažuje. Ale u nás je naštěstí bezpečno a takové věci se obecně nestávají, narážel jsem právě na ten stav v US kde násilí je mnohem běžnější.
890662
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se