Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 5761 - 5780 Napsat příspěvek
Najlepsi album:
M83 - Hurry Up, We Are Dreaming

potom vsetko ostatne 8)
893243
Najlepsi album: M83 - Hurry Up, We Are Dreaming … potom vsetko ostatne *8)*
5 0
reagují: Memphis
reagovat

Top album(y)

Mám dosť obľúbených skladieb z x rôznych albumov, ale ak mám povedať album ako celok tak je to jednoznačne u mňa Headless Cross od Black Sabbath z r. 1989, nakoľko každá jedna pesnička z toho albumu je za mňa fakt totálny nářez. Hoci z hľadiska predajnosti mal ten album lepšie čísla ako všetky albumy s Diom a okrem tých klasických prvých albumov s Ozzym ho predbehol už len ďalší klenot zapadnutý prachom Born Again, kde spieval Ian Gillan z Deep Purple. Samotný Headless Cross je textovo návrat ku klasickým Sabbathovským okultným textom, pričom obsahuje nielen aj klasické Sabbathovky čo sa týka hudby ako When Death Calls a Headless Cross, ale taktiež  po hudobnej stránke obsahuje miestami až progresívne prvky, ktoré však gitarista Tony Iommi skvelo kombinuje so svojimi ťažkotonážnymi riffmi a dokonca si dovolím tvrdiť, že na Sababthovské pomery sú niektoré skladby až na hrane samotného žánru ale cez to všetko sa tam skvelo hodia (napr. Black Moon), taktiež sóla má v tomto albume bezpodmienčne najlepšie. Tá kvalita však neprekvapí, nakoľko za bicími vtedy sedel už vtedy legendárny Cozy Powell, na base hral ďalší ostrieľaný harcovník Neil Murray a Tony Martin ako frontman rozhodne kvalitatívne za famóznym Diom a Gillanom nezaostával, akurát škoda že v live verziách si tie výšky vždy pretransponoval do nižších tónin a tak jeho skutočný hlasový rozsah a potenciál sme tak počuli iba na štúdiových albumoch. 

Ďalšie čestné zmienky: Iron Maiden - Brave New World a Fear of the Dark
          Pink Floyd - Divison bell nakoľko aj v týchto albumoch je veľa pesničiek, ktoré patria k mojím best of the best.

Predpokladám, že debata je o štúdiových albumoch a nie live albumoch.
893236
Mám dosť obľúbených skladieb z x rôznych albumov, ale ak mám povedať album ako celok tak je to jednoznačne u mňa [b]Headless Cross[/b] od Black Sabbath z r. 1989, nakoľko každá jedna pesnička z toho albumu je za mňa fakt totálny nářez. Hoci z hľadiska predajnosti mal ten album lepšie čísla ako všetky albumy s Diom a okrem tých klasických prvých albumov s Ozzym ho predbehol už len ďalší klenot zapadnutý prachom Born Again, kde spieval Ian Gillan z Deep Purple. Samotný Headless Cross je textovo návrat ku klasickým Sabbathovským okultným textom, pričom obsahuje nielen aj klasické Sabbathovky čo sa týka hudby ako When Death Calls a Headless Cross, ale taktiež  po hudobnej stránke obsahuje miestami až progresívne prvky, ktoré však gitarista Tony Iommi skvelo kombinuje so svojimi ťažkotonážnymi riffmi a dokonca si dovolím tvrdiť, že na Sababthovské pomery sú niektoré skladby až na hrane samotného žánru ale cez to všetko sa tam skvelo hodia (napr. Black Moon), taktiež sóla má v tomto albume bezpodmienčne najlepšie. Tá kvalita však neprekvapí, nakoľko za bicími vtedy sedel už vtedy legendárny Cozy Powell, na base hral ďalší ostrieľaný harcovník Neil Murray a Tony Martin ako frontman rozhodne kvalitatívne za famóznym Diom a Gillanom nezaostával, akurát škoda že v live verziách si tie výšky vždy pretransponoval do nižších tónin a tak jeho skutočný hlasový rozsah a potenciál sme tak počuli iba na štúdiových albumoch.  Ďalšie čestné zmienky: Iron Maiden - Brave New World a Fear of the Dark           Pink Floyd - Divison bell nakoľko aj v týchto albumoch je veľa pesničiek, ktoré patria k mojím best of the best. Predpokladám, že debata je o štúdiových albumoch a nie live albumoch.
Top album(y)
2 0
reagovat

HeroHero

Existuje appka HeroHero na iPhone? Říkal jsem si, že si poprvé zaplatím Čestmíra, ale protože podcasty poslouchám výhradně v autě, tak by mi vyhovovala aplikace. Ale ať se snažím hledat sebelíp, nemůžu ji najít. Takže fakt není? :-
893232
Existuje appka HeroHero na iPhone? Říkal jsem si, že si poprvé zaplatím Čestmíra, ale protože podcasty poslouchám výhradně v autě, tak by mi vyhovovala aplikace. Ale ať se snažím hledat sebelíp, nemůžu ji najít. Takže fakt není? *:-*
HeroHero
0 0
reagovat
Nikdy sem neposlouchal cele alba, protoze... proc bych mel, vetsinou par dobrych songu a vata.

Vyjimky:
Prodigy - Fat of the land
Nightwish - Imaginaerum
Gloryhammer - Space 1992: Rise of the Chaos
Horkyze Slize - Ukaz tu tvoju zoo
Lord of the lost - Thornstar
Monkey Business - Why be in when you could be out
Moonspell - Extinct
Muse - Black Holes And Revelations
Offspring - Americana
Rammstein - REise Reise
Sabaton - Carolus Rex
Sepultura - Roots
WWW - Neurobeat
Daft Punk - Discovery
893231
Nikdy sem neposlouchal cele alba, protoze... proc bych mel, vetsinou par dobrych songu a vata. Vyjimky: Prodigy - Fat of the land Nightwish - Imaginaerum Gloryhammer - Space 1992: Rise of the Chaos Horkyze Slize - Ukaz tu tvoju zoo Lord of the lost - Thornstar Monkey Business - Why be in when you could be out Moonspell - Extinct Muse - Black Holes And Revelations Offspring - Americana Rammstein - REise Reise Sabaton - Carolus Rex Sepultura - Roots WWW - Neurobeat Daft Punk - Discovery
5 0
reagují: Demonic8
reagovat
Čokoľvek od Linkin Park (tu neviem vybrať jeden album, lebo sa mi páčia všetky a všetky ich mám napočúvané "100krát" - Linkin Park je to pre mňa najväčšia srdcovka a nepatrím k tej skupine fanúšikov, ktorá uznáva len Hybrid Theory a Meteoru. Čím nechcem naznačiť  že by departed a Lifty boli tento typ fanúšikov;)).
A potom by to bol Daft Punk - Randon Access Memories.
893230
Čokoľvek od Linkin Park (tu neviem vybrať jeden album, lebo sa mi páčia všetky a všetky ich mám napočúvané "100krát" - Linkin Park je to pre mňa najväčšia srdcovka a nepatrím k tej skupine fanúšikov, ktorá uznáva len Hybrid Theory a Meteoru. Čím nechcem naznačiť  že by departed a Lifty boli tento typ fanúšikov*;)*). A potom by to bol Daft Punk - Randon Access Memories.
3 0
reagovat
Meteora - Linkin Park
The Bends - Radiohead
OK Computer - Radiohead
Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water - Limp Bizkit
Will of the People - Muse
bonus: This is Why - Paramore

8==D ~~
893229
Meteora - Linkin Park The Bends - Radiohead OK Computer - Radiohead Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water - Limp Bizkit Will of the People - Muse [b][i]bonus:[/i][/b] This is Why - Paramore 8==D ~~
0 0
reagovat
reaguje na: holub109
Meteora od Linkin Park
Demon Days od Gorillaz
Toxicity od System of a Down
Reise Reise od Rammstein
Serj Tankian Elect The Dead

To jsou srdcovky, ke kterým se pravidelně vracím.
Best offka do toho nepočítám, to by tam pak byli Guano Apes, The Cranberries a Nightwish s Tarou.
893211
Meteora od Linkin Park Demon Days od Gorillaz Toxicity od System of a Down Reise Reise od Rammstein Serj Tankian Elect The Dead To jsou srdcovky, ke kterým se pravidelně vracím. Best offka do toho nepočítám, to by tam pak byli Guano Apes, The Cranberries a Nightwish s Tarou.
893167
6 0
reagovat
Když už jsme u toho, tak jsem si ještě nedávno oblíbil Queen is Dead od The Smiths a Faces od Maca Millera. + samozřejmě dlouhodobě mám rád Flower Boy od Tylera, Wish You Were Here od Pink Floyd nebo Currents od Tame Impala
893208
Když už jsme u toho, tak jsem si ještě nedávno oblíbil Queen is Dead od The Smiths a Faces od Maca Millera. + samozřejmě dlouhodobě mám rád Flower Boy od Tylera, Wish You Were Here od Pink Floyd nebo Currents od Tame Impala
1 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Saviors jsem si teď taky dal, je to fajn, ale jejich nejlepší deska od American Idiot je za mě buď 21st Century Breakdown nebo Revolution Radio

Jo, a s RAM si mi připomněl i Discovery, což je za mě pořád asi to nejlepší EDM album, co jsem kdy slyšel
893201
[i]Saviors [/i]jsem si teď taky dal, je to fajn, ale jejich nejlepší deska od [i]American Idiot [/i]je za mě buď [i]21st Century Breakdown [/i]nebo [i]Revolution Radio [/i] Jo, a s [i]RAM[/i] si mi připomněl i [i]Discovery[/i], což je za mě pořád asi to nejlepší EDM album, co jsem kdy slyšel
893200
2 0
reagovat

Musiczone

What's Going On je jedno z těch alb, které by měl aspoň jednou za život slyšet asi každý. :+

Já aktuálně Saviors od Green Day, asi jejich nejlepší deska od American Idiot.

Topku nedám, to nejde. Tak jen náhodně:

The Suburbs
#1 Record
Random Access Memories
Odessey and Oracle
Antics
893200
[i]What's Going On[/i] je jedno z těch alb, které by měl aspoň jednou za život slyšet asi každý. *:+* Já aktuálně [i]Saviors[/i] od Green Day, asi jejich nejlepší deska od [i]American Idiot[/i]. Topku nedám, to nejde. Tak jen náhodně: [url=https://www.youtube.com/watch?v=KpWqfrX9908]The Suburbs [/url][url=https://www.youtube.com/watch?v=9tZT_FdAxpY]#1 Record[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=a5uQMwRMHcs]Random Access Memories[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=1AbLstAAbcM]Odessey and Oracle [/url][url=https://www.youtube.com/watch?v=UroPqMsr3UU]Antics[/url]
Musiczone
893167
5 0
reagují: Leefko
reagovat
No moje Top 5 vypadá asi takto:

5. Franz Ferdinand - debutový album
4. ABBA - Gold
3. Pink Floyd - Dark Side of the Moon
2. Led Zeppelin - Mothership
1. Awesome Mixy ze Strážců galaxie (všechny 3, sice trochu švindl ale výběr songů je famózní)
893189
No moje Top 5 vypadá asi takto: 5. Franz Ferdinand - debutový album 4. ABBA - Gold 3. Pink Floyd - Dark Side of the Moon 2. Led Zeppelin - Mothership 1. Awesome Mixy ze Strážců galaxie (všechny 3, sice trochu švindl ale výběr songů je famózní)
893167
7 0
reagovat
reaguje na: Adventurer
Taky jsem si ho celýho neposlouchal a výběr si přetáhl přímo do GTA V. :D Ani jsem netušil, kolik jeho písniček jsem vlastně už znal. :+
893185
Taky jsem si ho celýho neposlouchal a výběr si přetáhl přímo do GTA V. *:D* Ani jsem netušil, kolik jeho písniček jsem vlastně už znal. *:+*
893159
1 0
reagovat
reaguje na: Leefko
To bych měl v top 5 stoprocentně taky 
893184
To bych měl v top 5 stoprocentně taky 
893170
1 0
reagovat
Okamžitě mi na mysl skáče My Beautiful Dark Twisted Fantasy, takže asi to:D
893170
Okamžitě mi na mysl skáče My Beautiful Dark Twisted Fantasy, takže asi to*:D*
893167
3 0
reagují: holub109
reagovat
reaguje na: Adventurer
Souhlas. Spíš mě zajímá jaké album mají MZ uživatelé za nejoblíbenější. Moje gen Z odpověď je Blonde od Franka Oceana. Poslední dobou jsem si ale zamiloval What's Going On od Marvina Gaye. Rád si rozšířím obzory o nějaká doporučení :D
893167
Souhlas. Spíš mě zajímá jaké album mají MZ uživatelé za nejoblíbenější. Moje gen Z odpověď je Blonde od Franka Oceana. Poslední dobou jsem si ale zamiloval What's Going On od Marvina Gaye. Rád si rozšířím obzory o nějaká doporučení *:D*
893159
2 0
reagovat
Jedna recenze na Karlose a je po MZ:D
893162
Jedna recenze na Karlose a je po MZ*:D*
14 0
reagovat
reaguje na: esmo
Jen trpíme náš velmi kvalitní hosting. link
893160
Jen trpíme náš velmi kvalitní hosting. https://twitter.com/WebglobeCZ/status/1749775433816563941
893155
3 0
reagovat

Tom Petty - Love Is A Long Road

link

ten song od vydání traileru na GTA6 furt poslouchám a je to absolutní bomba. Btw celý album je absolutně boží.
893159
https://www.youtube.com/watch?v=xAgUYyosqVM ten song od vydání traileru na GTA6 furt poslouchám a je to absolutní bomba. Btw celý album je absolutně boží.
Tom Petty - Love Is A Long Road
3 0
reagují: Cinefil, holub109
reagovat

Soukup vibes

Konečně jste zaplatili za elektřinu, tak to zas jede ...
893155
Konečně jste zaplatili za elektřinu, tak to zas jede ...
Soukup vibes
5 0
reagují: Gonzi
reagovat
Huraaaaaa
893151
Huraaaaaa
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se