Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 5441 - 5460 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
Pred rokom. A na tom čo som písal sa bohužiaľ nič nezmenilo. Detailné prompty AI stále až tragicky nezvláda. Ale generický obsah dokáže generovať stále kvalitnejšie. To nikomu neberiem. Veď sa do toho tlačia obrovské miliardy, tak aby tam nebol taký posun. AI používam každý deň a návrat k časom bez AI by bol ťažký, ale pracovať s AI a chcieť od nej výrazne špecifické výsledky je tiež často o nervy. A to sa zase tak rýchlo nezmení. Je tam viacero technických limitov, prečo to aspoň zatiaľ lepšie nejde.
895489
Pred rokom. A na tom čo som písal sa bohužiaľ nič nezmenilo. Detailné prompty AI stále až tragicky nezvláda. Ale generický obsah dokáže generovať stále kvalitnejšie. To nikomu neberiem. Veď sa do toho tlačia obrovské miliardy, tak aby tam nebol taký posun. AI používam každý deň a návrat k časom bez AI by bol ťažký, ale pracovať s AI a chcieť od nej výrazne špecifické výsledky je tiež často o nervy. A to sa zase tak rýchlo nezmení. Je tam viacero technických limitov, prečo to aspoň zatiaľ lepšie nejde.
895485
0 -2
reagují: Barv666
reagovat
Vlastne áno to bol on :D :+
Najviac čo mňa dostalo, keď ukazoval niekto ako si ručne nakreslil (vôbec to nebolo pekne a úhľadné) taký ako keby diagram, ktorý znázorňoval, ako by mala fungovať jeho webová stránka, urobil z toho screenshot hodil to do novej verzie chatgpt a ten mu ju naprogramoval. borec ten kód len okopíroval a ono to fungovalo.
895488
Vlastne áno to bol on *:D* *:+* Najviac čo mňa dostalo, keď ukazoval niekto ako si ručne nakreslil (vôbec to nebolo pekne a úhľadné) taký ako keby diagram, ktorý znázorňoval, ako by mala fungovať jeho webová stránka, urobil z toho screenshot hodil to do novej verzie chatgpt a ten mu ju naprogramoval. borec ten kód len okopíroval a ono to fungovalo.
895485
2 0
reagovat
atd. link
895487
atd. https://media2.giphy.com/media/KDVswimTNahWzcd7sV/giphy.gif?cid=6c09b9521yw7tum03wcx5ftnch2csnogn7u11ec8d29vnt3y&ep=v1_internal_gif_by_id&rid=giphy.gif&ct=g
895485
4 0
reagovat
reaguje na: SteKi
To byl kyller, ne? :D A minuska mam jiste od toho obsesivniho psychopata Douglase, kterej mi minuskuje 99% prispevku, ale kdyz chce ukazat, jak ma prazdnej zivot... No, prosim. ;)
Nicmene... Tady tohle mi jako laikovi prijde dost neuveritelne. A jak zminuje rain... Fakt to miri k tomu, ze si kazdy bude moci casem udelat svuj film, hudebni klip atd. :+
895485
To byl kyller, ne? *:D* A minuska mam jiste od toho obsesivniho psychopata Douglase, kterej mi minuskuje 99% prispevku, ale kdyz chce ukazat, jak ma prazdnej zivot... No, prosim. *;)* Nicmene... Tady tohle mi jako laikovi prijde dost neuveritelne. A jak zminuje rain... Fakt to miri k tomu, ze si kazdy bude moci casem udelat svuj film, hudebni klip atd. *:+*
895481
1 -2
reagují: kyller, SteKi, Milosh
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Za pár let stopro. 
895483
Za pár let stopro. 
895482
1 -2
reagovat
Můžu si tímhle vytvořit vlastní film? Seriál? 
Mě to případně úplně nereálný...
Jako úpravy/vylepšení fotek, videii ok....
Ale teď si zadas doslova co chceš a boom.
895482
Můžu si tímhle vytvořit vlastní film? Seriál?  Mě to případně úplně nereálný... Jako úpravy/vylepšení fotek, videii ok.... Ale teď si zadas doslova co chceš a boom.
895472
2 0
reagují: Milosh
reagovat
A to tu niekto minule písal, že veď sa to AI za dva mesiace nikam neposunulo ako argument, že to nikdy v ničom nenahradí človeka :D
Tipujem, že je to ten istý čo to mínuskuje.
Ja nehovorím, že toto je použiteľné, ale stále je to všetko v plienkach a pritom to v mnohých prípadoch vytvára až neuveriteľné veci. Napríklad stále mi ukazovalo posty tohoto profilu a asi trikrát som sa zamiloval kým som si uvedomil že to aiportrait znamená že je to naozaj aiportrait :D link
895481
A to tu niekto minule písal, že veď sa to AI za dva mesiace nikam neposunulo ako argument, že to nikdy v ničom nenahradí človeka *:D* Tipujem, že je to ten istý čo to mínuskuje. Ja nehovorím, že toto je použiteľné, ale stále je to všetko v plienkach a pritom to v mnohých prípadoch vytvára až neuveriteľné veci. Napríklad stále mi ukazovalo posty tohoto profilu a asi trikrát som sa zamiloval kým som si uvedomil že to aiportrait znamená že je to naozaj aiportrait *:D* https://www.threads.net/@tonyukuk100/post/C2zrfX1IXQx
895476
3 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: MarvinP
Ja to beru hlavne z pohledu, ze 15 mesicu zpatky vetsina lidi ani nevedela, co znamena AI. Ten progress mne pripada extremni.
895476
Ja to beru hlavne z pohledu, ze 15 mesicu zpatky vetsina lidi ani nevedela, co znamena AI. Ten progress mne pripada extremni.
895475
6 -1
reagují: SteKi
reagovat
je to super, s každým zkouknutím divnější, člověk si může zahrát hru, kolik divností tam najde.
895475
je to super, s každým zkouknutím divnější, člověk si může zahrát hru, kolik divností tam najde.
895472
0 -1
reagují: The Joker
reagovat
Nie, myslim skor to, ze vyjdem do zahradky a polka zahradky (nemame ju velku) smrdi od macacich exkrementov, co je nasobne vyraznejsi zapach nez co dokaze vyprodukovat pes aj keby mal crevne tazkosti:) A to nehovorim o tom, ked do toho nahodou clovek stupi, radost umyvat, ked ta z toho smradu co dve sekundy napina.
895473
Nie, myslim skor to, ze vyjdem do zahradky a polka zahradky (nemame ju velku) smrdi od macacich exkrementov, co je nasobne vyraznejsi zapach nez co dokaze vyprodukovat pes aj keby mal crevne tazkosti*:)* A to nehovorim o tom, ked do toho nahodou clovek stupi, radost umyvat, ked ta z toho smradu co dve sekundy napina.
895445
3 -4
reagovat
Sora od OpenAI, ktera z textu dela video.
895472
[url=https://x.com/OpenAI/status/1758192957386342435?s=20]Sora od OpenAI[/url], ktera z textu dela video.
3 -1
reagují: RainMakeR, MarvinP
reagovat
Kamarádka má Mopse, fenku.
Tenhle pes je asi jedinej, kterej je fakt nejvíc srandovní, pohodovej a stylovej co znám.

Frank z MiB a taky JB z Kingsmanu  8):+ 
Kam se sere Lassie , komisař Rex a další 
895468
Kamarádka má Mopse, fenku. Tenhle pes je asi jedinej, kterej je fakt nejvíc srandovní, pohodovej a stylovej co znám.  Frank z MiB a taky JB z Kingsmanu  *8)**:+*  Kam se sere Lassie , komisař Rex a další 
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já byl kdysi na Hodonínsku ve sklípku a jeden kamarád mi v nočních hodinách půjčil psa, ať ho vyvenčím. Ztratil sem ho, kočku mi nedávej.

Pes se následující den našel v sousední obci. Živej.
895465
Já byl kdysi na Hodonínsku ve sklípku a jeden kamarád mi v nočních hodinách půjčil psa, ať ho vyvenčím. Ztratil sem ho, kočku mi nedávej. [spoiler]Pes se následující den našel v sousední obci. Živej.[/spoiler]
895464
2 0
reagovat
Ricky Gervais měl vždycky psy a neměl rád kočky. Pak si jednu pořídil a miluje ji. 
Až bude Ted zase na Hodonínsku, tak mu jednu narvu do batohu a pojede ve stylu Argylle domů 8)
895464
Ricky Gervais měl vždycky psy a neměl rád kočky. Pak si jednu pořídil a miluje ji.  Až bude Ted zase na Hodonínsku, tak mu jednu narvu do batohu a pojede ve stylu Argylle domů *8)*
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Kačenu
895463
Kačenu
895460
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
tak třeba policajti, myslivci, dozorci ve vězení  ...:D:D:D:D
895462
tak třeba policajti, myslivci, dozorci ve vězení  ...*:D**:D**:D**:D*
895447
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
+1 pro pejsky.
895461
+1 pro pejsky.
895460
4 -1
reagovat
Taylor Swift má psa nebo kočku ? 
895460
Taylor Swift má psa nebo kočku ? 
0 0
reagují: esmo, TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Holuby sú plným právom označované ako operené potkany a každá smrť holuba je pre mňa balzam na dušu, samozrejme ak je smrť rýchla a bezbolestná, týraním opovrhujem.
895459
Holuby sú plným právom označované ako operené potkany a každá smrť holuba je pre mňa balzam na dušu, samozrejme ak je smrť rýchla a bezbolestná, týraním opovrhujem.
895454
3 -2
reagovat
reaguje na: Barv666
895458
https://www.youtube.com/watch?v=xrAIGLkSMls
895456
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se