Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52241 - 52260 Napsat příspěvek

TedGeorge

To zní jako příhody Bolka a Lolka. :D
610830
To zní jako příhody Bolka a Lolka. *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

Steki

Trnava - Čajka - Martin (vysokej cápek, organizoval dřív nějaký koncerty, má super hot ségru, teď maká na letisku v Blavě). Třeba ti to něco řekne...

A kdyby ten svět byl fakt hodně malej a znal si ho, tak že pozdravuje Jirka a Jirka. On už ti něco povypráví o našich dobrodružstvích na Pohodě a narušování letiště v Blavě pomocí zatoulaného frisbee talíře. Uletělo to, no :D
610829
Trnava - Čajka - Martin (vysokej cápek, organizoval dřív nějaký koncerty, má super hot ségru, teď maká na letisku v Blavě). Třeba ti to něco řekne... A kdyby ten svět byl fakt hodně malej a znal si ho, tak že pozdravuje Jirka a Jirka. On už ti něco povypráví o našich dobrodružstvích na Pohodě a narušování letiště v Blavě pomocí zatoulaného frisbee talíře. Uletělo to, no :D
Steki
0 0
reagovat

popik

ale jo! je to boží :+
610828
ale jo! je to boží *:+*
popik
0 0
reagovat
Já vím, že to víte, jenom jsem ohledně toho chtěl uspořádat coming out.
610827
Já vím, že to víte, jenom jsem ohledně toho chtěl uspořádat coming out.
0 0
reagovat
Tony: To už víme dávno.
610826
Tony: To už víme dávno.
0 0
reagovat
Když já si nemůžu pomoct, hádám, že už je to nějaká nemoc. :-(
610825
Když já si nemůžu pomoct, hádám, že už je to nějaká nemoc. :-(
0 0
reagovat
Že tu takto primitívne provokuje Pepíček, je vlastne úplne normálne a podvedome to človek ignoruje. Ale ty Tony? Prečo? :D
610824
Že tu takto primitívne provokuje Pepíček, je vlastne úplne normálne a podvedome to človek ignoruje. Ale ty Tony? Prečo? *:D*
0 0
reagovat
Žilina, to je něco jako dilina? Slovensky neumim, tak se radši ptám.
610823
Žilina, to je něco jako dilina? Slovensky neumim, tak se radši ptám.
0 0
reagovat

Ted

A co si robil v mojom rodnom meste (Trnava) :)) Ak tu mas niekoho tak je dost mozne, ze ho poznam. Trnava je vlastne taka vacsia dedina co si budeme klamat :D Zaujima ma to len pre tu srandu, ze tento svet byva niekedy strasne maly :)
610822
A co si robil v mojom rodnom meste (Trnava) *:))* Ak tu mas niekoho tak je dost mozne, ze ho poznam. Trnava je vlastne taka vacsia dedina co si budeme klamat *:D* Zaujima ma to len pre tu srandu, ze tento svet byva niekedy strasne maly *:)*
Ted
0 0
reagovat

popik

link Nerad to řikám, ale automobilka KIA touhle reklamou naprosto v pohodě trhá prdel všem "obřím" konkurentům jako je audi, mercedes...ale, co čekat, když průvodcem je Morpheus a základní téma Matrix, že 8)
610753
http://www.break.com/video/video-kia-super-bowl-commercial-2014-with-morpheus-2569175 Nerad to řikám, ale automobilka KIA touhle reklamou naprosto v pohodě trhá prdel všem "obřím" konkurentům jako je audi, mercedes...ale, co čekat, když průvodcem je Morpheus a základní téma Matrix, že *8)*
popik
0 0
reagovat

Ted

Aniž bych chtěl zpochybňovat kolektivní moudrost diskuzí na "zpovědnici", Ibalgin je z léků na bolest při chlastání ještě ta nejlepší volba. Snášenlivost má na žaludeční a střevní sliznici velmi dobrou a spolu s alkoholem ti to nezničí játra jako paracetamol, ani neprohloubí tlumící účinky jako opioidy. Naopak spíš pomůže při kocovině, protože zadržuje v těle vodu.

Rozhodně ale nemůže za to, že si se vožral jako dobytek. :D
610752
Aniž bych chtěl zpochybňovat kolektivní moudrost diskuzí na "zpovědnici", Ibalgin je z léků na bolest při chlastání ještě ta nejlepší volba. Snášenlivost má na žaludeční a střevní sliznici velmi dobrou a spolu s alkoholem ti to nezničí játra jako paracetamol, ani neprohloubí tlumící účinky jako opioidy. Naopak spíš pomůže při kocovině, protože zadržuje v těle vodu. Rozhodně ale nemůže za to, že si se vožral jako dobytek. *:D*
Ted
0 0
reagovat

Memphis

Tohle je téma spíš pro zpovědnici. Ta diskuze je tam vedená na vysoké úrovni a odstartovala jí "kalicka" tímto postem...

"Chci se zeptat, dnes večer jdu na pařbu, je že mám ty zasraný krámy a nechutně mě bolí břicho, beru ibalgin, jenže po něm se nemá pít. co se mi může stát? když nebudu pít nezapařim, když nebudu mít ibalgin chcípnu bolestí..."

Kdyžtak ti hodím link na celou "diskuzi" do pošty, dávat sem odkaz je moc i na mne :D
610821
Tohle je téma spíš pro zpovědnici. Ta diskuze je tam vedená na vysoké úrovni a odstartovala jí "kalicka" tímto postem... "Chci se zeptat, dnes večer jdu na pařbu, je že mám ty zasraný krámy a nechutně mě bolí břicho, beru ibalgin, jenže po něm se nemá pít. co se mi může stát? když nebudu pít nezapařim, když nebudu mít ibalgin chcípnu bolestí..." Kdyžtak ti hodím link na celou "diskuzi" do pošty, dávat sem odkaz je moc i na mne *:D*
Memphis
0 0
reagovat

popik

první obrázek Bayových Ninja želv link
610819
první obrázek Bayových Ninja želv http://www.break.com/article/ready-for-what-the-new-ninja-turtles-will-look-like-2568949
popik
0 0
reagovat

popik

EU Slovensku ještě neodpojila elektřinu? :o:D
610818
EU Slovensku ještě neodpojila elektřinu? *:o**:D*
popik
0 0
reagovat

TedGeorge

A opravdu si myslíš, že v tom Ibalgin hrál nějakou roli? ;)
610816
A opravdu si myslíš, že v tom Ibalgin hrál nějakou roli? *;)*
TedGeorge
0 0
reagovat
What is the most shameful thing you do on a regular basis that you just can't stop doing?

-Waiting for my roommate to fall asleep, then masturbating rampantly.

-And if you're both waiting for the other to fall asleep, it's going to be a long, tense, frustrating night.

-It's a classic mexican standoff, with hands on guns.

-Until someone gets up to take a "shower".

-If you manage to grab their gun, you win.

Ja som objavil reddit až tento týždeň, ale je to láska na prvý pohľad :D:D:D
610814
[b]What is the most shameful thing you do on a regular basis that you just can't stop doing?[/b] -Waiting for my roommate to fall asleep, then masturbating rampantly. -And if you're both waiting for the other to fall asleep, it's going to be a long, tense, frustrating night. -It's a classic mexican standoff, with hands on guns. -Until someone gets up to take a "shower". -If you manage to grab their gun, you win. Ja som objavil reddit až tento týždeň, ale je to láska na prvý pohľad *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

zilina

Ja ako hrdý žlinčan ( aj keď bývam pár km od mesta 8) ) viem, že vedieť sa najebať aj vo všedný deň nás učia už na škole :) študenti
610813
Ja ako hrdý žlinčan ( aj keď bývam pár km od mesta *8)* ) viem, že vedieť sa najebať aj vo všedný deň nás učia už na škole :) [link="https://www.youtube.com/watch?v=b7Od7EO8ziE"]študenti[/link]
zilina
0 0
reagovat
Žilina? To je kousek od Ukrajiny že? :D
610812
Žilina? To je kousek od Ukrajiny že? *:D*
0 0
reagovat

kubqo

Až na ty Ibalginy, striptýz a Slovensko. Zůstavá jenom alkohol a lehká Petra.
610811
Až na ty Ibalginy, striptýz a Slovensko. Zůstavá jenom alkohol a lehká Petra.
kubqo
0 0
reagovat
Tak to toho si pamatujes docela dost jeste :D
610810
Tak to toho si pamatujes docela dost jeste :D
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se