Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52141 - 52160 Napsat příspěvek

popik

Něco málo se uvolní určitě, ale záleží kolikátej seš v pořadníku ;)
611239
Něco málo se uvolní určitě, ale záleží kolikátej seš v pořadníku *;)*
popik
0 0
reagovat
Tak to gratuluju... ja tak nejak doufam, ze se treba jeste nejake misto uvolni, i kdyz je to naivni :D

A kdyby ne, tak aspon nebudu muset platit miliony za lekarskou prohlidku, kterou bych kvuli pobytu v piCine musel absolvovat :-)
611235
Tak to gratuluju... ja tak nejak doufam, ze se treba jeste nejake misto uvolni, i kdyz je to naivni :D A kdyby ne, tak aspon nebudu muset platit miliony za lekarskou prohlidku, kterou bych kvuli pobytu v piCine musel absolvovat :-)
0 0
reagovat

popik

ale i ten work permit je pořád jakoby součást toho víza, jen na jeho zadání a vyplnění už máš mnohem víc času (jestli 3 měsíce, než ti vyprší nějakej potvrzovací mail)
611234
ale i ten work permit je pořád jakoby součást toho víza, jen na jeho zadání a vyplnění už máš mnohem víc času (jestli 3 měsíce, než ti vyprší nějakej potvrzovací mail)
popik
0 0
reagovat

popik

to Spazz: WH vízum už mám(byl jsem tak kolem 700ky), to jsem stihl...jenže potom musíš ještě žádat o work permit a to je teprve to spravný peklo :D
611233
to Spazz: WH vízum už mám(byl jsem tak kolem 700ky), to jsem stihl...jenže potom musíš ještě žádat o work permit a to je teprve to spravný peklo *:D*
popik
0 0
reagovat

popicek

ses divnej
611232
ses divnej
popicek
0 0
reagovat

popicek

A to sis jen tak zpetne posteskl nebo to vyplnujes az ted? Za necele dve hodiny pry bylo plno... ja to nestih
611231
A to sis jen tak zpetne posteskl nebo to vyplnujes az ted? Za necele dve hodiny pry bylo plno... ja to nestih
popicek
0 0
reagovat
popicku, welcome to the real world
611229
popicku, welcome to the real world
0 0
reagovat

popik

Vyplňovat formuláře pro WH vizum do CAN bych nepřál ani svýmu nejhoršímu...ani TedGeorgovi :D je to hnus pánové :- dvojnásobnej v tom, že pořád máte možnost zadat, že jste z československa :D
611228
Vyplňovat formuláře pro WH vizum do CAN bych nepřál ani svýmu nejhoršímu...ani TedGeorgovi *:D* je to hnus pánové *:-* dvojnásobnej v tom, že pořád máte možnost zadat, že jste z československa *:D*
popik
0 0
reagovat

Axis

Diky, zase jsem se po deseti letech nas.al ze to nedali SW EpII nebo III :D
611227
Diky, zase jsem se po deseti letech nas.al ze to nedali SW EpII nebo III *:D*
Axis
0 0
reagovat
Víťaz za najlepšie vizuálne efekty je tento rok jasný - Gravity.
Video je super :+
611219
Víťaz za najlepšie vizuálne efekty je tento rok jasný - Gravity. Video je super *:+*
0 0
reagovat

Oskar

Tak jde čas s Oskary za vizuální efekty.
611216
Tak jde čas s Oskary za [link="http://youtu.be/MJXykoSbLOw"]vizuální efekty[/link].
Oskar
0 0
reagovat
V tejdnu už jsem něco takovýho zahlídnul na jiný stánce, ale teď in na Den of Geek.
Je tohleto normální? Sami jim v tom článku ukázali, že ti právnici tím v podstatě nic nezmění... :D
611200
V tejdnu už jsem něco takovýho zahlídnul na jiný stánce, ale teď in na [link="http://www.denofgeek.com/movies/fantastic-four/29006/fantastic-four-reboot-news-round-up"]Den of Geek[/link]. Je tohleto normální? Sami jim v tom článku ukázali, že ti právnici tím v podstatě nic nezmění... *:D*
0 0
reagovat

popik

druhá je samozrejme willian, ale na toho sa to vzťahuje len okrajovo... luiz je opica, ktorá sa dostane k priamym kopom ako sliepka k zrnu (pretože lampard aj oscar boli na striedacke) a potom ich kope jak na našej dedinskej "lige" ale vyhra zaslužená. matič mvp
611190
druhá je samozrejme willian, ale na toho sa to vzťahuje len okrajovo... luiz je opica, ktorá sa dostane k priamym kopom ako sliepka k zrnu (pretože lampard aj oscar boli na striedacke) a potom ich kope jak na našej dedinskej "lige" ale vyhra zaslužená. matič mvp
popik
0 0
reagovat
chelsea nesnasim, ale fandil sem ji kvuli arsenalu. vyhra naprosto zaslouzena
611187
chelsea nesnasim, ale fandil sem ji kvuli arsenalu. vyhra naprosto zaslouzena
0 0
reagovat

popik

to studo: Vlasaté opice? :D Myslíš Luize a...koho?
Ten Matič na středu nám neskutečně pomohl, je to skvělej nákup, i když naše hráče :D
611177
to studo: Vlasaté opice? *:D* Myslíš Luize a...koho? Ten Matič na středu nám neskutečně pomohl, je to skvělej nákup, i když naše hráče *:D*
popik
0 0
reagovat
Krásnej zápas, Chelsea zaslouženě, Matič, Hazard, Čech, Ivanovič úžasní. :+
611170
Krásnej zápas, Chelsea zaslouženě, Matič, Hazard, Čech, Ivanovič úžasní. *:+*
0 0
reagovat
Dokonáno jest!
611169
Dokonáno jest!
0 0
reagovat
neznášam chelsea, ale hazard je neskutočný pán, nie jak tie dve vaše vlasaté opice, čo vedia čo je to presná strela max. z counter striku...
611167
neznášam chelsea, ale hazard je neskutočný pán, nie jak tie dve vaše vlasaté opice, čo vedia čo je to presná strela max. z counter striku...
0 0
reagovat

popik

CFC měla dát 3 góly a nebylo se o čem bavit :(, to nás možná bude v druhém poločase mrzet! Jinak Hazard je bůh! 8)
611166
CFC měla dát 3 góly a nebylo se o čem bavit *:(*, to nás možná bude v druhém poločase mrzet! Jinak Hazard je bůh! *8)*
popik
0 0
reagovat
Ten Yaya :o:+
611164
Ten Yaya *:o**:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se