Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 51981 - 52000 Napsat příspěvek

Barcelona

Byl jsem po 14 letech v Barcelone a strasne me prekvapilo jak moc se posunuli se stavbou katedraly, sice to nemaj sanci za 12 let stihnout, ale tohle video, je hrozna strikanda do gati!

Monumentalni
611505
Byl jsem po 14 letech v Barcelone a strasne me prekvapilo jak moc se posunuli se stavbou katedraly, sice to nemaj sanci za 12 let stihnout, ale tohle video, je hrozna strikanda do gati! [link="http://www.youtube.com/watch?v=RcDmloG3tXU&feature=youtu.be"]Monumentalni[/link]
Barcelona
0 0
reagovat

Axis

No jistě, ale škoda už mluvit. Já třeba četl srovnání s různými zákony v USA, které to kritizuje asi nejhlasitěji, které jsou třeba z našeho pohledu daleko horší. Ale už jsem si nějak tak zvykl, že země, kde ještě realitivně nedávno nemohli černoši jezdit v autobuse sama káže vodu, ale pije víno...
611504
No jistě, ale škoda už mluvit. Já třeba četl srovnání s různými zákony v USA, které to kritizuje asi nejhlasitěji, které jsou třeba z našeho pohledu daleko horší. Ale už jsem si nějak tak zvykl, že země, kde ještě realitivně nedávno nemohli černoši jezdit v autobuse sama káže vodu, ale pije víno...
Axis
0 0
reagovat

Woody Allen strikes Back

Woody reaguje na obvinění své nevlastní dcery Dylan Farrow

BTW že do toho ještě tnu, když už jsem tu postnul ten výtah ze zákona který tu tolik pobouřil místní nadšence světového řádu. Všiml si vůbec někdo že není implicitně postaven vůči této komunitě ale dá se tak jen zneužít? Takových zákonů je i v naší zemi vcelku dost.
611501
Woody reaguje na obvinění své nevlastní dcery [link="http://www.nytimes.com/2014/02/09/opinion/sunday/woody-allen-speaks-out.html?_r=1&referrer"]Dylan Farrow[/link] BTW že do toho ještě tnu, když už jsem tu postnul ten výtah ze zákona který tu tolik pobouřil místní nadšence světového řádu. Všiml si vůbec někdo že není implicitně postaven vůči této komunitě ale dá se tak jen zneužít? Takových zákonů je i v naší zemi vcelku dost.
Woody Allen strikes Back
0 0
reagovat
byli na řadě hned po tobě
611500
byli na řadě hned po tobě
0 0
reagovat

popik

to Hlad: Nebudu.
Jen bych rád, aby sis příště všímal i uživatelů, kteří sice třeba mají "společensky přijatelnější" názory, ale jinak se chovají srovnatelně hovadsky, ne-li víc. toť vše.tečka 8) apropo morálka neexistuje, zvlášť na internetu.
611499
to Hlad: Nebudu. Jen bych rád, aby sis příště všímal i uživatelů, kteří sice třeba mají "společensky přijatelnější" názory, ale jinak se chovají srovnatelně hovadsky, ne-li víc. toť vše.tečka *8)* apropo morálka neexistuje, zvlášť na internetu.
popik
0 0
reagovat

popik

To, že z tebe můj ban nebo neban udělá méně xenofobního člověka, jsem snad ni nečekal. Stačí mi, když už o tom tady nebudeš mluvit. Jestli se kvůli tomu cítíš jako morální vítěz, moc ti to přeju.
611497
To, že z tebe můj ban nebo neban udělá méně xenofobního člověka, jsem snad ni nečekal. Stačí mi, když už o tom tady nebudeš mluvit. Jestli se kvůli tomu cítíš jako morální vítěz, moc ti to přeju.
popik
0 0
reagovat
Mne včerejší debata připomněla příhodu z natáčení Babovřesk, kdy herci mohli pít hodně, ale kouřit jenom trošku.
611496
Mne včerejší debata připomněla příhodu z natáčení Babovřesk, kdy herci mohli pít hodně, ale kouřit jenom trošku.
0 0
reagovat
Já bych zase banoval všechny, kteří nějak komolí naše nicky tady ... ?):D

Jako kubqo už to asi nechal bejt, ale já když tam vždycky vidím to g, tak si říkám, že to taky o nečem vypovídá... :-8)
611494
Já bych zase banoval všechny, kteří nějak komolí naše nicky tady ... *?)**:D* Jako kub[b]q[/b]o už to asi nechal bejt, ale já když tam vždycky vidím to g, tak si říkám, že to taky o nečem vypovídá... *:-**8)*
0 0
reagovat
ty voe, jestli je pravda, ze v prvni scene Babovresek 2 je Stropnicky v trenclich, tak se nedivim, ze se nehrnul na Ministerstvo kultury, karma by ho dohnala :D
611493
ty voe, jestli je pravda, ze v prvni scene Babovresek 2 je Stropnicky v trenclich, tak se nedivim, ze se nehrnul na Ministerstvo kultury, karma by ho dohnala *:D*
0 0
reagovat

Možná úplně blbej dotaz

Zajímalo by mě, na čem závisí počet kin, do kterých danej film v Americe půjde. To si produkční filmu kupují právo, že ho budou v daným kině nějakou dobu promítat a kino jim pak odvádí nějakou část tržeb, nebo jak to funguje? Hlavně by mě zahímalo, jestli už je ten počet nějak pevně danej před premiérou... Předem díky za odpověď :)
611492
Zajímalo by mě, na čem závisí počet kin, do kterých danej film v Americe půjde. To si produkční filmu kupují právo, že ho budou v daným kině nějakou dobu promítat a kino jim pak odvádí nějakou část tržeb, nebo jak to funguje? Hlavně by mě zahímalo, jestli už je ten počet nějak pevně danej před premiérou... Předem díky za odpověď *:)*
Možná úplně blbej dotaz
0 0
reagovat

popik

"Odkážem to kubgovi keď ho stretnem." - kubqo
611491
"Odkážem to kubgovi keď ho stretnem." - kubqo
popik
0 0
reagovat

popik

1. Hlade, ty sis vybral druhou možnost tzn. nedělat nic, jestli je to správná možnost ukáže jen čas.
Tvůj ne-ban ale s mým názorem nehne ani o píď, na druhou stranu ti můžu slíbit, že už se k tomuhle tématu vyjadřovat nebudu.
2.kubgo, ty seš stejně vtipnej asi jako ta sfouknutá svíčka. ?)
3 HAL se zase snaží dělat ze sebe inteligenta, ale je v tom asi tak úspěšnej jako já v trollingu, nicméně mu tahle informace může být ukradená, protože on se raději věnuje "ženám", že. 8)
611490
1. Hlade, ty sis vybral druhou možnost tzn. nedělat nic, jestli je to správná možnost ukáže jen čas. Tvůj ne-ban ale s mým názorem nehne ani o píď, na druhou stranu ti můžu slíbit, že už se k tomuhle tématu vyjadřovat nebudu. 2.kubgo, ty seš stejně vtipnej asi jako ta sfouknutá svíčka. *?)* 3 HAL se zase snaží dělat ze sebe inteligenta, ale je v tom asi tak úspěšnej jako já v trollingu, nicméně mu tahle informace může být ukradená, protože on se raději věnuje "ženám", že. *8)*
popik
0 0
reagovat
611487
http://imgur.com/gallery/HQGog *:+*
0 0
reagovat

Mr. Hlad

Nepřeceňuješ trochu jeho inteligenci? :))
On je primitiv a troll, resp většinou se o ten trolling nepříliš úspěšně snaží. Imho by adekvátně "radikální" bylo mu administrátorsky přidělit povinně na ikonku šaškovskou čepici a z nicku odmazat to počáteční "po" :)

Jinak diskuze humorná, je fajn že se to tu aspoň občas rozjede trochu víc, bývá tu moc nuda (tedy jen jsem to proletěl, v pátek večer se raděj věnuju ženám a kinu než internetům)
611485
Nepřeceňuješ trochu jeho inteligenci? :)) On je primitiv a troll, resp většinou se o ten trolling nepříliš úspěšně snaží. Imho by adekvátně "radikální" bylo mu administrátorsky přidělit povinně na ikonku šaškovskou čepici a z nicku odmazat to počáteční "po" *:)* Jinak diskuze humorná, je fajn že se to tu aspoň občas rozjede trochu víc, bývá tu moc nuda (tedy jen jsem to proletěl, v pátek večer se raděj věnuju ženám a kinu než internetům)
Mr. Hlad
0 0
reagovat
Já mu ten ban nedám, ne všechny situace se musí řešit radikálně, jak tady prosazuje on. Místo toho budu naivně doufat, že mu třeba dojde pointa a dojdeme k nějakému univerzálně fungujícímu kompromisu. O tom to celý je, ne?

Dám dva díly Mostu a pak uvidíme, co dál :)
611479
Já mu ten ban nedám, ne všechny situace se musí řešit radikálně, jak tady prosazuje on. Místo toho budu naivně doufat, že mu třeba dojde pointa a dojdeme k nějakému univerzálně fungujícímu kompromisu. O tom to celý je, ne? Dám dva díly Mostu a pak uvidíme, co dál :)
0 0
reagovat

popik

A ja ti doň strčím malú sviečkum zapálim ju a sfúknem.

Alebo mám praktickejší nápad, za popikov ban prihodí každý užívateľ almužnu do donate-u :D
611477
A ja ti doň strčím malú sviečkum zapálim ju a sfúknem. Alebo mám praktickejší nápad, za popikov ban prihodí každý užívateľ almužnu do donate-u *:D*
popik
0 0
reagovat

my a oni mentalita

:o

I ty verbste?!
611475
*:o* I ty verbste?!
my a oni mentalita
0 0
reagovat

popik

Hlade, tak mi ten radikální ban uděl. končím
611473
Hlade, tak mi ten radikální ban uděl. končím
popik
0 0
reagovat

TedGeorge

Demokracie? Myslíš, že popicek ví co to slovo znamená? :D
611472
Demokracie? Myslíš, že popicek ví co to slovo znamená? *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

popicek

Zlatá střední cesta = demokracie

Buď za ní rád, jinak bys tu ty svý žvásty vůbec nemohl psát.
611471
Zlatá střední cesta = demokracie Buď za ní rád, jinak bys tu ty svý žvásty vůbec nemohl psát.
popicek
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se