Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 51961 - 51980 Napsat příspěvek

Kamy

Máš to pěkné ale u toho kačerova i těch šmoulů by bylo lepší použít českou verzi znělek. Jinak, mě nejvíce pobavil taky asi Avatar ale i Pán prstenů se hodně povedl. Jen mě tak napadlo, že k Muži z oceli by se skvěle hodil Létající Čestmír. :D
611537
Máš to pěkné ale u toho kačerova i těch šmoulů by bylo lepší použít českou verzi znělek. Jinak, mě nejvíce pobavil taky asi Avatar ale i Pán prstenů se hodně povedl. Jen mě tak napadlo, že k Muži z oceli by se skvěle hodil Létající Čestmír. *:D*
Kamy
0 0
reagovat

Kamy

asi ten avatar je z toho najlepsi :)
611536
asi ten avatar je z toho najlepsi *:)*
Kamy
0 0
reagovat

Kamy

Ta slovenská znělka Kačerova mě zničila :D:D
611535
Ta slovenská znělka Kačerova mě zničila *:D**:D*
Kamy
0 0
reagovat
Zdar ľudia, blbol som troch so stríhanim videí a tu je zopár výsledkov. :D
Avengers
Matrix
The Dark Knight
Pán prsteňov
Star Wars

Budte kitický :D

611534
Zdar ľudia, blbol som troch so stríhanim videí a tu je zopár výsledkov. :D [link="http://www.youtube.com/watch?v=SAMiPymPoF0"]Avengers[/link] [link="http://www.youtube.com/watch?v=x2w8cbvZgvY"]Matrix[/link] [link="http://www.youtube.com/watch?v=3n2yq81dA_8"]The Dark Knight[/link] [link="http://www.youtube.com/watch?v=9aiAAhYmrqA"]Avatar[/link] [link="http://www.youtube.com/watch?v=qVYUgTK7F4Q"]Pán prsteňov[/link] [link="http://www.youtube.com/watch?v=pvPTAO0mLWY"]Star Wars[/link] Budte kitický :D
0 0
reagovat

SteKi

Shift 2 podepisuju - asi moje nejoblíbenější arkádová simulace. :+
611522
Shift 2 podepisuju - asi moje nejoblíbenější arkádová simulace. *:+*
SteKi
0 0
reagovat

popik

zatím u soupeřů nezpůsobuje absolutní bezradnost link z nedávného zápasu...já chcal smíchy, když jsem to viděl :D prostě Messi
611521
zatím u soupeřů nezpůsobuje absolutní bezradnost http://www.youtube.com/watch?v=MRARr-9CJL4 z nedávného zápasu...já chcal smíchy, když jsem to viděl *:D* prostě Messi
popik
0 0
reagovat

popik

a to zase prrrr....k messimu má ještě táááááááááááááááááááááááááááákhle daleko 8)
611520
a to zase prrrr....k messimu má ještě táááááááááááááááááááááááááááákhle daleko *8)*
popik
0 0
reagovat
Hazard je hlavně teď lepší než Messi. 8)
611519
Hazard je hlavně teď lepší než Messi. *8)*
0 0
reagovat
hazard nový messi --> legit
611518
hazard nový messi --> legit
0 0
reagovat

popik

Tak sis tipnul správně. Vyplácí se jim kluk ušatá čím dál tím víc.
611517
Tak sis tipnul správně. Vyplácí se jim kluk ušatá čím dál tím víc.
popik
0 0
reagovat

popik

Já to řikal, že Arsenal neumí finišovat, navíc má hodně těžkej los. 8) "Moje" Chelsea a Man.City, tam se bude bojovat o titul. Jinak Hazard opět fenomenální a dnes by to mohl být konečně hattrick! :+
611516
Já to řikal, že Arsenal neumí finišovat, navíc má hodně těžkej los. *8)* "Moje" Chelsea a Man.City, tam se bude bojovat o titul. Jinak Hazard opět fenomenální a dnes by to mohl být konečně hattrick! *:+*
popik
0 0
reagovat

popik

No Arsenal se po dnešku asi zdekuje z prvního místa. Dostat do poločasu čtyři fíky a to dva hned po sobě od Škrtela to je mazec. Chelsea vede o poločasu 2:0 takže je to asi jasný.
611515
No Arsenal se po dnešku asi zdekuje z prvního místa. Dostat do poločasu čtyři fíky a to dva hned po sobě od Škrtela to je mazec. Chelsea vede o poločasu 2:0 takže je to asi jasný.
popik
0 0
reagovat
GRID je taky dobrý, i když oproti Shift 2 relativně arkádovější a lehčí.

GRID 2 doporučuju jen když ho seženete za míň než stovku, to už je šílená arkáda. Já za něj dával asi 50Kč, takže v pohodě, ale ti co předobjednali, těch fakt lituju.
611514
GRID je taky dobrý, i když oproti Shift 2 relativně arkádovější a lehčí. GRID 2 doporučuju jen když ho seženete za míň než stovku, to už je šílená arkáda. Já za něj dával asi 50Kč, takže v pohodě, ale ti co předobjednali, těch fakt lituju.
0 0
reagovat

TedGeorge

Gratulace Soukupovi a neskutečnej výsledek a to všech třech. Velká škoda že nemáme čtrtýho do štafety (sorry Krupčíku).
Vítězství Björndalena to je neskutečný, ti mladší ho snad budou muset jednou zastřelit :D
611513
Gratulace Soukupovi a neskutečnej výsledek a to všech třech. Velká škoda že nemáme čtrtýho do štafety (sorry Krupčíku). Vítězství Björndalena to je neskutečný, ti mladší ho snad budou muset jednou zastřelit *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Biatlon naprostá fantazie
611512
Biatlon naprostá fantazie
0 0
reagovat

SteKi

Hrál's Race Driver GRID? Jestli ne, tak ten bych upřednostnil před Shift 2.
611510
Hrál's Race Driver GRID? Jestli ne, tak ten bych upřednostnil před Shift 2.
SteKi
0 0
reagovat

popik

OT: Čučí někdo na Liverpool vs Arsenal? Já jen, že je to totální masakr! Zápas, kterej se zahraje jednou, nebo dvakrát za sezónu...
611509
OT: Čučí někdo na Liverpool vs Arsenal? Já jen, že je to totální masakr! Zápas, kterej se zahraje jednou, nebo dvakrát za sezónu...
popik
0 0
reagovat
Axis ma prehovoril na Shift 2 ;) Aseto Corsa sa tvari, ze to hrat bez volantu je ciste ruhanie a je to ako hovoris este early access.
611508
Axis ma prehovoril na Shift 2 *;)* Aseto Corsa sa tvari, ze to hrat bez volantu je ciste ruhanie a je to ako hovoris este early access.
0 0
reagovat

SteKi

zrovna teraz je niečo také na Early Access, a tuším je to i od nejakých pôvodných tvorcov niektorej z tých sérií. Aseto Corsa? ale v závodných hrách sa nevyznám, mal si napsať imfovi do vzkazníku ;)
611507
zrovna teraz je niečo také na Early Access, a tuším je to i od nejakých pôvodných tvorcov niektorej z tých sérií. Aseto Corsa? ale v závodných hrách sa nevyznám, mal si napsať imfovi do vzkazníku *;)*
SteKi
0 0
reagovat

zavodna hra

Neviete mi poradit nejaky PC ekvivalent na Gran Turismo resp. Forzu? Nieco co sa da slusne odohrat na xbox gamepade. Nieco take ze zacinam od hovna a prezavodim sa az do nebicka. Ale s realnymi tratami a tak. Need for speed akekolvek ma odpudzuje a u tych hier co sa prezentuju ako simulatory neviem ci si ich vychutnam s tym ovladacom v ruke.
611506
Neviete mi poradit nejaky PC ekvivalent na Gran Turismo resp. Forzu? Nieco co sa da slusne odohrat na xbox gamepade. Nieco take ze zacinam od hovna a prezavodim sa az do nebicka. Ale s realnymi tratami a tak. Need for speed akekolvek ma odpudzuje a u tych hier co sa prezentuju ako simulatory neviem ci si ich vychutnam s tym ovladacom v ruke.
zavodna hra
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se