Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 51941 - 51960 Napsat příspěvek
Tomu magorovy vážně hráblo! Buď je za tím duševní porucha nebo hodně silné tvrdé drogy! :D
611607
Tomu magorovy vážně hráblo! Buď je za tím duševní porucha nebo hodně silné tvrdé drogy! *:D*
0 0
reagovat
Shia by se měl léčit.
611606
Shia by se měl léčit.
0 0
reagovat

popik

Eric Cantona byl rebel, Shia je jen směšnej 8)
611605
Eric Cantona byl rebel, Shia je jen směšnej *8)*
popik
0 0
reagovat
Shia je rebel. :D
611604
Shia je [link="http://www.telegraph.co.uk/culture/film/film-news/10627620/Shia-LaBeouf-walks-out-of-Berlin-Film-Festival-press-conference.html"]rebel[/link]. *:D*
0 0
reagovat

TonyClifton

Ex-SOLDIER
Yop, chystá. :D Za takovýho bych se vůbec nezlobil.
Ale když už jsi načal ten souboj, tak mě by zajímal Pepek vs. Hulk... 8):D
611603
[b]Ex-SOLDIER[/b] Yop, [link="http://4.bp.blogspot.com/-AXvrkwoc0w8/UD6RStN3p6I/AAAAAAAANTU/23RQVf5Z3ys/s1600/Popeye%2BScares%2BMe%2BAxlsalles.jpg"]chystá.[/link] *:D* Za takovýho bych se vůbec nezlobil. Ale když už jsi načal ten souboj, tak mě by zajímal Pepek vs. Hulk... *8)**:D*
TonyClifton
0 0
reagovat

TonyClifton

Pepek se chystá. Údajně.
611601
Pepek se [link="http://www.imdb.com/title/tt1625335/"]chystá[/link]. Údajně.
TonyClifton
0 0
reagovat
Dneska jsem cestou do práce udělal takovou strašně dospělou věc a to, že jsem si koupil tričko se Supermanem a Pepkem námořníkem. Bylo to v akci, nekupte to. :D
Ale přivedlo mne to k úvaze. Mimo to jakej by byl souboj Pepka se Supermanem mne napadlo, že při té módě remakeů a návratů starých značek by bylo supr, kdyby se Pepka někdo ujmul, někdo s nadhledem. Lord s Millerem? :)
611600
Dneska jsem cestou do práce udělal takovou strašně dospělou věc a to, že jsem si koupil tričko se Supermanem a Pepkem námořníkem. Bylo to v akci, nekupte to. *:D* Ale přivedlo mne to k úvaze. Mimo to jakej by byl souboj Pepka se Supermanem mne napadlo, že při té módě remakeů a návratů starých značek by bylo supr, kdyby se Pepka někdo ujmul, někdo s nadhledem. Lord s Millerem? *:)*
0 0
reagovat

kubqo kamy

strašne som sa tešil, škoda tej češky soukalovej...

na všetkých som sa zabavil takže :+
611593
strašne som sa tešil, škoda tej češky soukalovej... na všetkých som sa zabavil takže *:+*
kubqo kamy
0 0
reagovat

popik

Se skriptama a cut scénama brečíš na špatným hrobě, já jsem fanouškem COD :D
BTW Když se ještě vrátím k Return to Castle Wolfenstein, tak ten měl a pořád má jedno z nejlepších úvodních filmečků EVER!
611592
Se skriptama a cut scénama brečíš na špatným hrobě, já jsem fanouškem COD *:D* BTW Když se ještě vrátím k Return to Castle Wolfenstein, tak ten měl a pořád má jedno z nejlepších úvodních filmečků EVER!
popik
0 0
reagovat

popik

Tak jinak poslechni si co ten Anglán vypráví když hraje novinářské demo. 90% jsou skripty, dlouhé nepřeskočitelné in game cut scény, parta lidí ke kterým si vzhledem k sáhodlouhým monologům máš vypěstovat vztah aby hned za moment chcíply. O grafiku mi moc nejde pokud bude aslespoň trochu slušná, zatím jsem pesimista.
611591
Tak jinak poslechni si co ten Anglán vypráví když hraje novinářské demo. 90% jsou skripty, dlouhé nepřeskočitelné in game cut scény, parta lidí ke kterým si vzhledem k sáhodlouhým monologům máš vypěstovat vztah aby hned za moment chcíply. O grafiku mi moc nejde pokud bude aslespoň trochu slušná, zatím jsem pesimista.
popik
0 0
reagovat

Fun fact:

To je jediná hrá, kterou jsem nikdy nedohrál, protože mě pokaždý do pěti minut po spuštění hrozně rozbolela hlava a udělalo se mi blbě... :D

As you were... 8)
611590
To je jediná hrá, kterou jsem nikdy nedohrál, protože mě pokaždý do pěti minut po spuštění hrozně rozbolela hlava a udělalo se mi blbě... *:D* As you were... *8)*
Fun fact:
0 0
reagovat

popik

Co je na tom gamepaly špatnýho? Return to Castle Wolfenstein ve své době taky nebyla grafická špička a stejně to byla neskutečná pecka, takže jestli ti jde právě o to, tak zrovna to mě moc nevadí...
611589
Co je na tom gamepaly špatnýho? Return to Castle Wolfenstein ve své době taky nebyla grafická špička a stejně to byla neskutečná pecka, takže jestli ti jde právě o to, tak zrovna to mě moc nevadí...
popik
0 0
reagovat

popik

Tak si pusť ten Gameplay a zase si sedni zpátky na zadek.
611587
Tak si pusť ten Gameplay a zase si sedni zpátky na zadek.
popik
0 0
reagovat

popik

Vypadá to, že opravdová legenda se vrací v plné síle link 8)
611586
Vypadá to, že opravdová legenda se vrací v plné síle http://www.eurogamer.cz/articles/wolfenstein-the-new-order-dojmy *8)*
popik
0 0
reagovat
Tak sem právě zjistil, že hraju tenis líp jak 737 hráčka WTA žebřícku Macall Harkins. A to sem měl dojem, že 1000 a víc (i u ženskejch) už musí být masox. No, asi sem to v počátcích své kariéry měl dělat jako Andy Kaufmann a měl sem zápolit jenom s osobami opačného pohlaví. Na, to že se tím očividně živí, ta ženská fakt nehraje dobře... link
611543
Tak sem právě zjistil, že hraju tenis líp jak 737 hráčka WTA žebřícku Macall Harkins. A to sem měl dojem, že 1000 a víc (i u ženskejch) už musí být masox. No, asi sem to v počátcích své kariéry měl dělat jako Andy Kaufmann a měl sem zápolit jenom s osobami opačného pohlaví. Na, to že se tím očividně živí, ta ženská fakt nehraje dobře... http://www.youtube.com/watch?v=5wIK1otb-2E
0 0
reagovat

Kamy

Ten Joker byl pecka!! :D:+
Matrix taky fajn, a Star Wars dobrý.
611545
Ten Joker byl pecka!! *:D**:+* Matrix taky fajn, a Star Wars dobrý.
Kamy
0 0
reagovat
link tohle je hrozná pecka, neexistuje něco podobného o slavných filmových jídlech? Já umím třeba uvařit přesnou Zelňačku z toho filmu a vdolky, co si dělal Jeremiah Johnson. 8)
611542
http://kultura.idnes.cz/jidlo-v-knihach-01h-/literatura.aspx?c=A140207_184747_literatura_ts tohle je hrozná pecka, neexistuje něco podobného o slavných filmových jídlech? Já umím třeba uvařit přesnou Zelňačku z toho filmu a vdolky, co si dělal Jeremiah Johnson. *8)*
0 0
reagovat

ZOH

Tak dneska nám to vyšlo obom!
611541
Tak dneska nám to vyšlo obom!
ZOH
0 0
reagovat

Kamy

Já žeru slovenskou verzi Gumídků, na to by se výborně hodilo třeba 300 ("sladký gumi-džus" a k tomu slow-mo záběry na cákance krve, úplně to vidím :)) )
611539
Avatar a Avengers parádní. Já žeru slovenskou verzi [link="http://www.youtube.com/watch?v=yb4Qu6Qzw5g"]Gumídků[/link], na to by se výborně hodilo třeba 300 ("sladký gumi-džus" a k tomu slow-mo záběry na cákance krve, úplně to vidím *:))* )
Kamy
0 0
reagovat

SpikeBtVS

uvažoval som aj nad českými verziami, káčerovo som nedal česky hlavne kvôli častému "kač-kač", uvažujem ale, že to spravím k epidode 1 a k Jar-Jarovi :D
a toho cestmira mozno tiez spravim 8)

SteKi a Ted
diky :)
611538
uvažoval som aj nad českými verziami, káčerovo som nedal česky hlavne kvôli častému "kač-kač", uvažujem ale, že to spravím k epidode 1 a k Jar-Jarovi *:D* a toho cestmira mozno tiez spravim *8)* SteKi a Ted diky *:)*
SpikeBtVS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se