Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 51321 - 51340 Napsat příspěvek
Normálně bych se do toho Valparaisa hnedka vypravil... :+:+:+
612732
Normálně bych se do toho Valparaisa hnedka vypravil... *:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Axis

Wolverine! :o
612731
Wolverine! *:o*
Axis
0 0
reagovat

Axis

Mě podobné ježdění baví (na mnohem menší úrovni samozřejmě), čistě mluvím o sportu, kdy zajet lepší čas je spíše o tom, že si to ten člověk troufne, než o tom, že by o tolik líp jezdil (samozřejmě to jde ruku v ruce, ale borec co se bojí zajede horší čas než poloborec, co "nemá rozum" - pokud se tento nevymele)
612730
Mě podobné ježdění baví (na mnohem menší úrovni samozřejmě), čistě mluvím o sportu, kdy zajet lepší čas je spíše o tom, že si to ten člověk troufne, než o tom, že by o tolik líp jezdil (samozřejmě to jde ruku v ruce, ale borec co se bojí zajede horší čas než poloborec, co "nemá rozum" - pokud se tento nevymele)
Axis
0 0
reagovat

Gonzi

Můj titanovej 12 hrudní obratel ti dává za pravdu (i když měl jsem štígro a z chrashe jsem si odnesl jen to a nic víc), na druhou stranu je to prostě mazec a nedá se přestat. Ustlat si můžeš i při cestě na mísu.
Jinak k těm místním zrovna ve Velparisu jsou docela poblém místní potulní psící viz Hannah a jeho mistrný vyhnutí srážce na poslední chvíli. A ještě jedno z průzkumu trati kde je hned na záčátku chrash s jedním čtyřnohým kamarádem, tak je v něm vidět velikost skoků který z POV vypadaj datelně...
612729
Můj titanovej 12 hrudní obratel ti dává za pravdu (i když měl jsem štígro a z chrashe jsem si odnesl jen to a nic víc), na druhou stranu je to prostě mazec a nedá se přestat. Ustlat si můžeš i při cestě na mísu. Jinak k těm místním zrovna ve Velparisu jsou docela poblém místní potulní psící viz Hannah a jeho [link="http://youtu.be/Akkwx6ipyqo"]mistrný vyhnutí srážce na poslední chvíli[/link]. A ještě jedno z [link="http://youtu.be/A-rj1H7WbEk"]průzkumu trati[/link] kde je hned na záčátku chrash s jedním čtyřnohým kamarádem, tak je v něm vidět velikost skoků který z POV vypadaj datelně...
Gonzi
0 0
reagovat

Vardant

yep, to je na přesdržku.
612728
yep, to je na přesdržku.
Vardant
0 0
reagovat
Mě tam fascinujou ty retardovaní diváci, kteří i když to mají za ohradou nebo páskou max. 1m přímo k jezdci, tak stejně cítí potřebu mu vzlézt skoro až do cesty...
612727
Mě tam fascinujou ty retardovaní diváci, kteří i když to mají za ohradou nebo páskou max. 1m přímo k jezdci, tak stejně cítí potřebu mu vzlézt skoro až do cesty...
0 0
reagovat
Tyhle sporty (RedBull) taky žeru, ale koule bych na to asi neměl... Ale strašně fajne se na to kouká a lidi co to provozují mají můj respekt... Fakt borci :+
612726
Tyhle sporty (RedBull) taky žeru, ale koule bych na to asi neměl... Ale strašně fajne se na to kouká a lidi co to provozují mají můj respekt... Fakt borci *:+*
0 0
reagovat

Axis

nice, zároveň ale taky dobrá ukázka, proč tyhle sporty moc nechápu - ten risk který tam je je prostě mnohem větší než u snad jakéhokoli jiného sportu (vzhledem k epické rychlosti, tvrdému okolí a malé ochraně na těle), takže je to spíš o velikosti koulí, než o schopnostech.
612725
nice, zároveň ale taky dobrá ukázka, proč tyhle sporty moc nechápu - ten risk který tam je je prostě mnohem větší než u snad jakéhokoli jiného sportu (vzhledem k epické rychlosti, tvrdému okolí a malé ochraně na těle), takže je to spíš o velikosti koulí, než o schopnostech.
Axis
0 0
reagovat

City World DH Valparaiso

Ať mají ti Slováci taky z něčeho radost. Polcík druhej městskej závod a druhý vítězství.
A pro nás, Slavík minule crash a teď třetí místo. I když Polc si taky v první seznamovací jízdě, díky marshalovi na trati, solidně ustlal.
612720
Ať mají ti Slováci taky z něčeho radost. Polcík druhej městskej závod a druhý [link="http://www.redbull.com/sk/sk/bike/stories/1331635680640/polcsterov%C3%A9-pov-video-z-valparaisa"]vítězství[/link]. A pro nás, Slavík minule [link="http://youtu.be/Uo6r_VxtEy0"]crash[/link] a teď [link="http://youtu.be/w8KDgi4Wcew"]třetí místo[/link]. I když Polc si taky v první seznamovací jízdě, díky marshalovi na trati, solidně [link="http://youtu.be/gSEl2z7w4C0"]ustlal[/link].
City World DH Valparaiso
0 0
reagovat
Jo aha, Reloaded... tak to je hnedka jiná :D
612719
Jo aha, Reloaded... tak to je hnedka jiná *:D*
0 0
reagovat

popik

to LDK: když mám 8 GB, tak počáteční velikost mám dát 16MB a největší 8000MB ?
612718
to LDK: když mám 8 GB, tak počáteční velikost mám dát 16MB a největší 8000MB ?
popik
0 0
reagovat
nastav pagefile aspoň na velikost ramky
612716
nastav pagefile aspoň na velikost ramky
0 0
reagovat
Já se jen bavím, jak si stěžuješ, že ti nejde cracknutá hra, to je vše :D
612715
Já se jen bavím, jak si stěžuješ, že ti nejde cracknutá hra, to je vše *:D*
0 0
reagovat

popik

Dr.Z: ty seš hurvínek :D
přeinstaloval jsem to, tentokrát na Céčko a stejně nic...tentokrát už to nenahodí ani hlášku "program přestal pracovat..." prostě to spadne zpátky na plochu a šmitec :-
612714
Dr.Z: ty seš hurvínek *:D* přeinstaloval jsem to, tentokrát na Céčko a stejně nic...tentokrát už to nenahodí ani hlášku "program přestal pracovat..." prostě to spadne zpátky na plochu a šmitec *:-*
popik
0 0
reagovat

Dr.Z

Tak vzhledem k tomu že je na Steamu ještě locknutá tak může zkusit otravovat RELOADED zda mu ty peníze za traffic vrátí. Nebo jí má z US a změněnou IP.
612712
Tak vzhledem k tomu že je na Steamu ještě locknutá tak může zkusit otravovat RELOADED zda mu ty peníze za traffic vrátí. Nebo jí má z US a změněnou IP.
Dr.Z
0 0
reagovat

popicek

Tak to bych tu hru vrátil a chtěl zpátky peníze ;)
612709
Tak to bych tu hru vrátil a chtěl zpátky peníze *;)*
popicek
0 0
reagovat

popicek

Zkus downgrade grafiky... Je to svinstvo od vývojářů, ale občas může pomoci...
612706
Zkus downgrade grafiky... Je to svinstvo od vývojářů, ale občas může pomoci...
popicek
0 0
reagovat

popik

Já to nastavoval u obou spouštěcích souborů (32/64bit) a stejně mi to pořád padá, loading se načte až do konce a potom to crashne na plochu. všechny ovladače mám aktualizované a stejně prd :( nechápu, zkoušel jsem to spouštět i s minimální grafikou, ale stále beze změny.
612704
Já to nastavoval u obou spouštěcích souborů (32/64bit) a stejně mi to pořád padá, loading se načte až do konce a potom to crashne na plochu. všechny ovladače mám aktualizované a stejně prd *:(* nechápu, zkoušel jsem to spouštět i s minimální grafikou, ale stále beze změny.
popik
0 0
reagovat
Tak pokud tohle jsou věžné problémy, tak je to docela smutné, že to vůbec vypustili... Jaké to jinak je hratelnostně a příběhem?
612702
Tak pokud tohle jsou věžné problémy, tak je to docela smutné, že to vůbec vypustili... Jaké to jinak je hratelnostně a příběhem?
0 0
reagovat

popik

Taky jsem měl problém. Nastav ve spouštecím souboru spouštět jako správce a občas je i problém s druhým actem s grafickými ovladači. Pokud se ti to stane nastav grafiku na low, nech načíst level, ulož a změn nastavení na to co ti funguje a hraj ze savu dál.
612701
Taky jsem měl problém. Nastav ve spouštecím souboru spouštět jako správce a občas je i problém s druhým actem s grafickými ovladači. Pokud se ti to stane nastav grafiku na low, nech načíst level, ulož a změn nastavení na to co ti funguje a hraj ze savu dál.
popik
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se