reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 51301 - 51320
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2565
- 2566
- 2567
- .
- 6670
- 6671
ked uz tu padlo 4K
dnes som videl prvýkrát UHD samsung tv uhlopriečka ale 150 s 4K obsahom a nevedel som sa od toho odlepiť, snád sa dozijem niekedy ze budu filmy bežne v 4k
reagovat
|
když už tu padlo 4K
Dneska jsem viděl 4K tv s 4K obsahem naživo a dokonale mi to potvrdilo můj předpoklad, tedy že při normálním TV měřítku je to naprostá zbytečnost (zapoměl jsem se podívat, kolik palců to mělo, ale bylo to rozhodně větší než 50" ))
reagovat
|
Tak oni s tím na YT začali minimálně rok zpátky (možná dokonce víc), s tím, že povolili upload jakékoli kvality videa a pak k tomu přidali i možnost ji i zobrazit. Nějakou dobu se tuším dokonce uvažovalo i o tom, že to nebude nijak YTem zpracované video a pustí ti původní záznam. To však padlo s tím, jakmile padla volba "originálního" zobrazení...
Ono streamované 4K video bude ještě sranda - v podstatě se do nej pustí amazon, netflix i itunes - a všichni budou stahovat dat tok a využití nových kodeků je sice v plánu, ale prozatím ticho po pěšině...
Ono streamované 4K video bude ještě sranda - v podstatě se do nej pustí amazon, netflix i itunes - a všichni budou stahovat dat tok a využití nových kodeků je sice v plánu, ale prozatím ticho po pěšině...
reagovat
|
No, já to zase myslel tak, že když ta YT 1080 není úplně nej 1080, proč tam cpát 4K, když ty "televize" a monitory ještě nejsou tak rozšířený. Navíc jsem to dneska viděl na YT poprvé, a to co psal KARLOS, (na jehož reakci jsem čekal nejvíc ) mě docela překvapilo. Jako, že tam těch videí je víc...
No nic. Dík za odpovědi.
No nic. Dík za odpovědi.
reagovat
|
Mno, jestli se zlepšili... Poslední objednávka u mě byla před Vánocema a přišlo to zabalené úplně stejně, jako vždycky - malá kartónová krabička a v ní steel omotaný bublinkobou folií... Nic, co by uchránilo nešetrnější zacházení na poště, ale při dostatečné manipulaci není problém...
Jinak doručení je klasik do tří dnů...
Vincent: Promiň, myslel sem, že reaguješ na mě ...
Jinak doručení je klasik do tří dnů...
Vincent: Promiň, myslel sem, že reaguješ na mě ...
reagovat
|
Phil cze
Mívali problémy s balením Steelbooků, ale to sem prej zlepšilo. Vím jenom, že je to steelbook centrum a pravidelně z něho objednává věci plno lidí. Takže na 99 procent OK.
reagovat
|
Karlos: No jasny, jen jsem mluvil o tom, ze kdyz nemaj 4k monitor, tak to neni jejich ocima, ze nevidi rozdil
reagovat
|
Zavvi.com
Má tu někdo pozitivní zkušenost s nakupováním ze zavvi.com? Minule jsem se nechutně spálil s předobjednávkou GTA V z game.co.uk (přišlo asi tři týdny po vydání) a hodně lidí mi doporučilo zavvi jako lepší alternativu.
reagovat
|
Vinc: Já možná jo, ty asi taky, ale několik málo jedinců bude mít a má už i ten 4K panel ;)... A ti to zatím nemají čím jiným krmit, než "tímto".
Jinak Coldplay vydalo první ochutnávku z nové desky... Teda jak sem příznivcem Viva la Vidy, a nějaké vracení se ke kořenům moc nemusim, pak to nezní úplně marně.
Jinak Coldplay vydalo první ochutnávku z nové desky... Teda jak sem příznivcem Viva la Vidy, a nějaké vracení se ke kořenům moc nemusim, pak to nezní úplně marně.
reagovat
|
Je to k tomu, aby měl člověk přístup k dalšímu zdroji 4K materiálů?
Ano, i teď je FullHD na YT více než hrozné a u 4Kčka to bude asi tragédie...
Na druhou stranu 4K podporu YT spustilo už nějaký pátek zpátky a krom třeba těch x-menů si lze dohledat i další trailery (většinou od Sony, jakožto hlavním lídrem u 4K(kvůli promítačkám je drtivá většina 4K kopií v kinech jejich a i u nově zaváděného 4K boomu v domácnostech je bezpochyby tahounem))...
Ano, i teď je FullHD na YT více než hrozné a u 4Kčka to bude asi tragédie...
Na druhou stranu 4K podporu YT spustilo už nějaký pátek zpátky a krom třeba těch x-menů si lze dohledat i další trailery (většinou od Sony, jakožto hlavním lídrem u 4K(kvůli promítačkám je drtivá většina 4K kopií v kinech jejich a i u nově zaváděného 4K boomu v domácnostech je bezpochyby tahounem))...
reagovat
|
Taky mě to přišlo "stejný"... Spíš by mě zajímalo, k čemu to je. Jako na YouTube...
reagovat
|
Mám za to, že mám jakžtakž zdravý oči, ale mezi 2160p, 1440p a 1080p nepoznám rozdíl.
reagovat
|
X-Men: Days of Future Past
Ehm, 4K YouTube trailer? WTF?
(Není to novej trailer, jen tam píšou 4K a má to neskutečný rozlišení, proto se divím...)
(Není to novej trailer, jen tam píšou 4K a má to neskutečný rozlišení, proto se divím...)
reagovat
|
Gonzi
Tak to holt je i v jiných sportech, zase jezdci kteří jedou kudlu bez nervů prostě musí umět, jinak by ta eliminace přišla velmi brzo. Jinak do zranění jsem se do toho taky snažil šlapat, teď už se jen bavím a ono to i potvrdilo že jsem tolik talentu nepobral a ať se radši vyklidním. Takže teď už jen trailování a sem tam enduro na chuť.
reagovat
|
TOP Diskuze
29Čarodějka přeprala Gladiátora, nejenom zámořská kina konečně praskají ve švech 26Víkendový výplach #795 o Arcane a Star Wars 18Návrat do budoucnosti 3: V.I.M. 115Gladiátor 2: Recenze 12VIDEO: Lovec Kraven slibuje fyzický eRkový akční nářez 11Zemřel tvůrce Bláznivých střel a Žhavých výstřelů Jim Abrahams 11Parthenope: Trailer 131Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 10Gladiátor zůstává v českých kinech jedničkou, levná neděle nahnala davy 9Téma: Co přinese Pán prstenů: Válka Rohirů