reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 51261 - 51280
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2563
- 2564
- 2565
- .
- 6670
- 6671
Ukrajina by měla Krym Rusku prodat. Bez tak k tomu přišli jak slepej k houslím. Problem solved.
reagovat
|
popik
Já nevím, proč se kolem toho tolika nakecá? Většina obyvatel Krymu chce patřit k Rusku, takže ať si ho k sobě Rusko znovu připojí a hotovo. Ukrajina, ať si dál žije svým ne-příliš dobrým životem a klid. Všichni to nafukujou jak kráva, přitom Rusko tam chce poslat vojáky, aby situaci tam uklidnili a ať se to líbí, nebo ne, tak takovou zvěř jako jsou lidi dokáže umravnit jen hrubá vojenská síla. tečka
reagovat
|
TedGeorge
Podepisuju.
Posledních pár dní mám hrozně blbej pocit. Ze všeho, co se tam děje.
Ale myslím, že "tady" se o tom moc dlouho bavit nebudem...
Posledních pár dní mám hrozně blbej pocit. Ze všeho, co se tam děje.
Ale myslím, že "tady" se o tom moc dlouho bavit nebudem...
reagovat
|
No, nemůžu si pomoct, ale když vidím ty silácký prohlášení, který přicházejí jak ze strany Ruska, tak ze Západu kvůli Krymu, tak mě trochu mrazí. Kvůli takovejm blbostem začínají ty nejhorší války. A pokud by snad tady (nedejbože) ten chytřejší neustoupil, tak se klidně může stát, že Einsteinovský "Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny" dojde k naplnění.
Tohle je hroznej průser, když už se tu řeší možná ochrana západních mocností nad Ukrajinou a další...
Tohle je hroznej průser, když už se tu řeší možná ochrana západních mocností nad Ukrajinou a další...
reagovat
|
jakto, že som tu nevidel túto novinku?
Seth Rogen & Evan Goldberg To Direct Sega Vs. Nintendo Saga 'Console Wars'
Seth Rogen & Evan Goldberg To Direct Sega Vs. Nintendo Saga 'Console Wars'
reagovat
|
katerina.dvorak
Jj, je tam simultální překlad a původní znění není moc slyšet. Ale to je holt daň za skupinovou atmosféru, no :)
reagovat
|
HBO přenos Oscarů
V neděli se chystáme na Oscarovou noc a poněvadž jsem přenos z HBO nikdy neviděla, chtěla jsem se zeptat - jak to vypadá? Asi je tam simultánní překlad, že? Přehlušuje to hodně to původní znění? Předem díky za odpovědi :)
reagovat
|
Ted
reagovat
|
TOP Diskuze
29Čarodějka přeprala Gladiátora, nejenom zámořská kina konečně praskají ve švech 26Víkendový výplach #795 o Arcane a Star Wars 18Návrat do budoucnosti 3: V.I.M. 115Gladiátor 2: Recenze 12VIDEO: Lovec Kraven slibuje fyzický eRkový akční nářez 11Parthenope: Trailer 11Zemřel tvůrce Bláznivých střel a Žhavých výstřelů Jim Abrahams 131Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 9Gladiátor zůstává v českých kinech jedničkou, levná neděle nahnala davy 9Téma: Co přinese Pán prstenů: Válka Rohirů