Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 51081 - 51100 Napsat příspěvek
by me zajimalo co by na to rekl Rich Evans... ja se usmal akorat u Jamieho ksichtu. Jinak ani nehl koutek.
613266
by me zajimalo co by na to rekl Rich Evans... ja se usmal akorat u Jamieho ksichtu. Jinak ani nehl koutek.
0 0
reagovat
Ano, potvrzujete mou teorii. Však sem varoval, další už za pokusný králíky bejt nemusí :) Člověk asi musí mít hodně rád to SNL, no...
613264
Ano, potvrzujete mou teorii. Však sem varoval, další už za pokusný králíky bejt nemusí :) Člověk asi musí mít hodně rád to SNL, no...
0 0
reagovat
Tak tak... Nijak závratně, ale víceméně pobavilo.
613263
Tak tak... Nijak závratně, ale víceméně pobavilo.
0 0
reagovat

Ted

Já se párkrát zasmál, ale ze židle mě to neshodilo.
613262
Já se párkrát zasmál, ale ze židle mě to neshodilo.
Ted
0 0
reagovat
Nope. Not even a chuckle.
613260
Nope. Not even a chuckle.
0 0
reagovat
Taky máte takový to video u kterýho se můžete posrat smíchy, ale zároveň víte, že to nikoho jinýho nepobaví? U mě je to SNL skeč Swarvovski Crystals, kterej mě nevím proč ničí už dobře 3 měsíce... link
613258
Taky máte takový to video u kterýho se můžete posrat smíchy, ale zároveň víte, že to nikoho jinýho nepobaví? U mě je to SNL skeč Swarvovski Crystals, kterej mě nevím proč ničí už dobře 3 měsíce... http://www.youtube.com/watch?v=dNP143k11bU
0 0
reagovat

verbst

"YOU IN THE HUGE DRESS, GET OUT OF THE FUCKING SHOT." to človeka vždy poteší :D

Skvelý článok :+
613257
"YOU IN THE HUGE DRESS, GET OUT OF THE FUCKING SHOT." to človeka vždy poteší *:D* Skvelý článok *:+*
verbst
0 0
reagovat
hmi . no a chvrches sou fajn. nejvic me bavi grimes. jeji halfaxu sem slysel uz tak 10x. to album nema chybu. dalsim albem navazala taky dobre. visions bylo pro me nejlepsi album roku 2012.
613249
[link="http://priceonomics.com/the-hipster-music-index/"]hmi[/link] . no a chvrches sou fajn. nejvic me bavi grimes. jeji halfaxu sem slysel uz tak 10x. to album nema chybu. dalsim albem navazala taky dobre. visions bylo pro me nejlepsi album roku 2012.
0 0
reagovat

verbst

Parádny článok :+
613246
Parádny článok *:+*
verbst
0 0
reagovat
Kámoška Jennifer Lawrence s ní byla na Oscarech.
Geniální :D:+
613248
Kámoška Jennifer Lawrence s ní byla na [link="https://myspace.com/discover/editorial/2014/3/4/feature-i-went-to-the-oscars-with-my-best-friend-and-then-i-went-viral"]Oscarech.[/link] Geniální *:D**:+*
0 0
reagovat

SteKi

Ďakujem za ten link. Zase som si raz potvrdil, že robím dobre, keď to čudo, ktorému sa nadáva telka nezapínam.
613242
Ďakujem za ten link. Zase som si raz potvrdil, že robím dobre, keď to čudo, ktorému sa nadáva telka nezapínam.
SteKi
0 0
reagovat

SteKi

Japonska reklama prenesena do slovenskeho prostredi mi prijde teda originalnejsi 8)
613234
Japonska reklama prenesena do slovenskeho prostredi mi prijde teda originalnejsi *8)*
SteKi
0 0
reagovat

speta

nestazuj sa moze to byt horsie
613233
nestazuj sa [link="http://www.youtube.com/watch?v=OLUpIp6g_w4"]moze to byt horsie[/link]
speta
0 0
reagovat

to jako fakt?

ted jsem po mesici videl tv a ten vodafone s hudbou od Enya ma byt nejaky sofistikovany vtip? :D
613231
ted jsem po mesici videl tv a ten vodafone s hudbou od Enya ma byt nejaky sofistikovany vtip? *:D*
to jako fakt?
0 0
reagovat

popik

vím, že je ten film starej, ale já na tuhle fotku ještě nenarazil ?) asi málo sjíždím internet :D
613230
vím, že je ten film starej, ale já na tuhle fotku ještě nenarazil *?)* asi málo sjíždím internet *:D*
popik
0 0
reagovat

popicek 08.03.2014 09:36:43

That's SO 2008
613229
That's SO 2008
popicek 08.03.2014 09:36:43
0 0
reagovat
každej má pózu, pseudointelektuálskej hipster není o nic falešnější než kdokoliv jinej.
613228
každej má pózu, pseudointelektuálskej hipster není o nic falešnější než kdokoliv jinej.
0 0
reagovat

popicek

Pro takový lidi jsou Chvrches nechutnej hardcore mainstream.
613227
Pro takový lidi jsou Chvrches nechutnej hardcore mainstream.
popicek
0 0
reagovat
Jak nemůžu tyhle pseudointelektuální hipstery vystát v normálním životě, tak ty songy jsou fajn. Některý docela dost. :+
613225
Jak nemůžu tyhle pseudointelektuální hipstery vystát v normálním životě, tak ty songy jsou fajn. Některý docela dost. *:+*
0 0
reagovat
Díky všem za tipy, prohrabu se tím a uvidíme co bude stát za to :)
613223
Díky všem za tipy, prohrabu se tím a uvidíme co bude stát za to :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se