reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 50841 - 50860
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2542
- 2543
- 2544
- .
- 6669
- 6670
A ještě jeden spam
Lol, tak mě na mail přišla nabídka na velkej knižní čtvrtek Alzy.cz a v hlavní nabídce hnedka vedle Jo Nesba svítí Mrtvý na pekelném vrchu od "Hvězdy české a slovenské fantasy" Juraje Červenáka
reagovat
|
Mildík
Sú tam pekné zábery z Doty. Vtipné momenty. And still better love story than Twilight.
reagovat
|
Zaklínač komiks
CD Projekt společně s Dark Horse dnes vydali komiks ze světa Zaklínače. Co jsem měl možnost jím elektronicky listovat tak vypadá hodně dobře.
reagovat
|
Free to play
Pro všechny pařany...
Dneska vyšel film od Valve nazvaný "Free to play"... Jedná se o snímek / dokument zachycující pro-gaming, konkrétně prostředí Dota 2...
Sám jsem ještě neviděl, chystám se na to tento týden, tak nevím jaké to je...
link
Dneska vyšel film od Valve nazvaný "Free to play"... Jedná se o snímek / dokument zachycující pro-gaming, konkrétně prostředí Dota 2...
Sám jsem ještě neviděl, chystám se na to tento týden, tak nevím jaké to je...
link
reagovat
|
popik
to Mildík: si piš, že je zase zavedou!
to Vincent: tady na západní straně jsem neviděl ani jednoho cigicaga, ale šikmoočků je tu jako v Pekingu, na druhou stranu nutno dodat, že ty jejich ženušky jsou jako z formičky, radost pohledět.
to Vincent: tady na západní straně jsem neviděl ani jednoho cigicaga, ale šikmoočků je tu jako v Pekingu, na druhou stranu nutno dodat, že ty jejich ženušky jsou jako z formičky, radost pohledět.
reagovat
|
TOP Diskuze
29Čarodějka přeprala Gladiátora, nejenom zámořská kina konečně praskají ve švech 26Víkendový výplach #795 o Arcane a Star Wars 131Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 115Gladiátor 2: Recenze 18Návrat do budoucnosti 3: V.I.M. 17První reakce: Čarodějka je magickou podívanou, hlásí naprosto nadšené recenze 28Jak vycvičit draka: Teaser 13Minecraft film: Trailer 12VIDEO: Lovec Kraven slibuje fyzický eRkový akční nářez 11Parthenope: Trailer